Wpisy 1 844 253 – 1 844 352
20 grudnia 2013 10:19 → 20 grudnia 2013 13:18, 100 wpisów
nowinka.
od dawna koleżanka /?/ czyta ? hihihi
POlecam biografię - generanie nie czytam biografii, ale tą - polecam - Kantora
od dawna koleżanka /?/ czyta ? hihihi
POlecam biografię - generanie nie czytam biografii, ale tą - polecam - Kantora
nowinka. haha wielkosc umyslu, lacznosc z bogiem, itp mnie takie rzeczy nie interesuja bo w koncu "program" to program, ma odciazyc umysl od tych "bibelotow" totolotkowych i w meidzy czasie cos wygrac
ostatnio swoje liczby dałam obok wędrowcy na nie i miałam 6/10
dziś nie zdążę pewnie tego zrobić,
dziś nie zdążę pewnie tego zrobić,
znaczy jestem pewien ze wygrywajac 7/10 albo wyzej powiecie "moj umysl jest genialny", albo "jestem szczesciarzem", program do gowno!... dobra to wygrajcie 3 razy pod rzad to samo... przeciez macie te umysly ktorych sami nie znacie
Monet powiem ci teraz ze nie bede sie tlumaczyl i podstawial po topor
Monet
No jak p e ł n ą ? Z próbnymi, ile by ich nie było ? Ze zmianami warunków - dmuchania, czy kręcenia - bez skojarzeń oczywiście - zmian - i maszyn i zestawów ?
No jak p e ł n ą ? Z próbnymi, ile by ich nie było ? Ze zmianami warunków - dmuchania, czy kręcenia - bez skojarzeń oczywiście - zmian - i maszyn i zestawów ?
A pierwszych 316, czy 317 losowań mm z 50-kami w ślicznie pokazujacymi tryndy statystykach do tej pory - czkawką się odbija
a jeszcze jedno umysl nie jest w stanie tylu "swiadomych wyborow" dokonac nad analiza co program
a zmiana warunków /na korzyść - oczywiście - ach te śliczne 250 +bonus na haczyku / jak by pośledzić statystyki wygranych - tyż
a takie kreslenie "kazia na emeryturze" kuponow i robienie prostych wyliczen co do "daty urodzin" i numeru rejestracyjnego auta - to nie zadna filozofia
wlasciwie nawet nie musze analizowac zadnych losowan w historii zeby skuteczniejsza metode opracowac od zwyklego skreslania
Robal_36 no jeszcze nie dopisalem ze grajac 40 lat do emerytury
Na stronce zaistniałam dosyć dawno jak widać z mojego profilu, ale nie jestem czynną użytkowniczką, z braku czasu. Znalazłam jednak kogoś kto wykonał mi ten program, ale po wielu próbach przyznałam rację bratu. Obowiązki wzywają.
angierski
lepiej późno niż wcale - tak mawiaja
wiesz - stałe, czy nie stałe - jeden pingwin...
...
nowinka. ok ok - spojrzałem - widziałem - pzdr dla brata
lepiej późno niż wcale - tak mawiaja
wiesz - stałe, czy nie stałe - jeden pingwin...
...
nowinka. ok ok - spojrzałem - widziałem - pzdr dla brata
nowinka. alez oczywiscie 90% takich programow nie nadaje sie do uzytku, ja dopiero jak zrozumialem sens typowania, po 3 latach wiem o co chodzi i jak sie do tego zabrac - a tez ciezko myslalem nad tym
wlasciwie przez rok czasu przed powstaniem programu kombinowalem, ale malo bylo efektow potem zaczalem sie zastanawiac i naprawde zrobilem z 5000 prob ze statystyka i testow
Robal_36 te pozostale 10% jeszcze sie nadaja do uzytku, ale trzeba miec czas na typowanie, moj robi to expresowo
i trafnosc, ustawiamy statystyke i gramy przez 20-30 losowan lub wiecej zbierajac male wygrane, czasami wieksze - choc w wiekszym obszarze trafiaja sie niezle wygrane
ja też
biorę np. zdt i do tego dokładam coś, czasem " z czapki", czasem z mapki, a czasem słyszę jakiś głos wspomagający, lub wodzący na pokuszenie - spoko wszyscy zdrowi, a długo by tłumaczyć ...
biorę np. zdt i do tego dokładam coś, czasem " z czapki", czasem z mapki, a czasem słyszę jakiś głos wspomagający, lub wodzący na pokuszenie - spoko wszyscy zdrowi, a długo by tłumaczyć ...
angierski
ok rozumiem ...
a Pamiętasz TDP ? - w mm - co by Ci tam to Twoje cudo nie pokazywało - na ile skreśleń, generalnie, grasz ?
ok rozumiem ...
a Pamiętasz TDP ? - w mm - co by Ci tam to Twoje cudo nie pokazywało - na ile skreśleń, generalnie, grasz ?
znaczy w rece programu, czyli w swoje bo ja ten program pisze
ok dobra koncze bo ludzie w pracy pomysla ze chatuje, albo cos robie i beda na mnie skarzyc
Aaaa, taki Gość - z Krakowa, szachista, matematyk, czasem dość sympatyczny gawędziarz, na forum zostawił trochę wpisów, na czacie też był kilka razy, ale to tu - przede mną...
a w czym go pisałeś - cholibka - czytałem - nie pamiętam ?
a w czym go pisałeś - cholibka - czytałem - nie pamiętam ?
------
........................................
........................................
Test jest ...zrobiony.. .
.........................................................
.........................................................
Najlepszy sposob aby wygrywac-gra systemem,na 10 skreslen LOTTO i MINI LOTTO.
Wedrowco to go poprosze mam pustke intelektualna - kiepski dzien
Test MM:
-------------------------
1. o1, o4, o7, 10, 12, 16, 19, 22, 23, 25.
2. 27, 30, 33, 36, 37, 39, 42, 45, 48, 50.
......................................................
Podejrzane liczby:
o1, 10, 16, 19.
27, 36, 37, 42, 45, 50.
-------------------------
1. o1, o4, o7, 10, 12, 16, 19, 22, 23, 25.
2. 27, 30, 33, 36, 37, 39, 42, 45, 48, 50.
......................................................
Podejrzane liczby:
o1, 10, 16, 19.
27, 36, 37, 42, 45, 50.
C. 51, 52, 53, 54, 56, 58, 61, 62, 65, 65.
D. 66, 67, 68, 70, 71, 72, 73, 74, 76, 78.
........................................................
Podejrzane liczby:
52, 53, 56, 61, 62, 65.
67, 68, 70, 72, 76.
Zawsze skreślajcie... SWOJE liczby.. .
D. 66, 67, 68, 70, 71, 72, 73, 74, 76, 78.
........................................................
Podejrzane liczby:
52, 53, 56, 61, 62, 65.
67, 68, 70, 72, 76.
Zawsze skreślajcie... SWOJE liczby.. .
Sorelka.. .
..................................................
..................................................
Sorelka.. .
Nie wiem, jaka mi wyszła wersja testu.. .
............................................
Nie wiem, jaka mi wyszła wersja testu.. .
Sorelka:
................................................
................................................
Nie istnieje zaden program matematyczny pomagajacy w typowaniu,to jest tylko loteria,kazda liczba ma takie same szanse >wpadniecia< co pozostale i zadne wyliczenia niczego nie wniosa,oprocz chaosu w glowie.Jezeli ktos mysli inaczej to jest bardzo naiwny, i na tej grupie ludzi zeruja cwaniacy oferujace magiczne systemy do wygrywania.Tylko pelny system w zakresie 7-12 liczb daje realna szanse na jakakolwiek wygrana.W ostatecznosci moze byc tez system skrocony na np 30 liczb,ale nie ma tutaj takich samych gwarancji co w pelnym.Granie standardowych zakladow na 5,czy 6 skreslen mija sie z celem,poniewaz ewentualna wygrana 3,a takie najczesciej wchodza jest smieszna,bo co to jest 20-pare zlotych.
Sorelka:
Zawsze skreślaj swoje liczby..
Test jest teraz " przejściowy ", ale z tendencją do na "TAK".
................................................................
Zawsze skreślaj swoje liczby..
Test jest teraz " przejściowy ", ale z tendencją do na "TAK".
................................................................
a systemy to wywalanie kasy.....
jak masz wygrac to wygrasz jednym zakladem.
jak masz wygrac to wygrasz jednym zakladem.
Sorelka.. .
Ja też nie gram... .
Ja też nie gram... .
oj - pomagające - na swój sposób - istnieją - choćby oparte są na statystykach - i grze na np oczekujące, albo odwrotnie - powtórzenia
A jak się wszystkie takie mają do szans w grach ze zdarzeniami niezależnymi i do rp - to tematy na zupełnie inne bajki .
A jak się wszystkie takie mają do szans w grach ze zdarzeniami niezależnymi i do rp - to tematy na zupełnie inne bajki .
Zgadzam sie,nie jest to tania zabawa,ale badzmy realistami,jakie sa szanse na wygrana/wyzszego stopnia/grajac>normalnymi zakladami?MIZERNA.Jezeli ktos ma szczescie to moze wyslac jeden zaklad na chybil trafil i wygra 6.Natomiast jak sie nie ma szczescia o mozna wyslac 100 zakladow i wygrac tylko kilka 3-jek.A obserwujac wyniki losowan i wygrane widac jakie gracze maja osiagniecia.Co do statystyk,potwierdzam mialem wygrana w MULTI 9/9,wygrana 24 tysiace/10 lat temu/,osiagnieta m.in obserwacji liczb z poprzednich losowan.Tylko,ze jest pewien problem,wtedy bylo tylko 1-no losowanie dziennie i to jakos dzialalo.W momencie wprowadzenia dodatkowego losowania o 14-ej cale kombinowanie bazujac na statystyce nic nie daje,liczby lataja,jak chca.Do tego wczesniej byla inna maszyna losujaca.Nie wiem czy pamietacie,ale w tamtych czasach wygrana 10/10,w MULTI trafiala sie w miesiacu raz,dwa razy,a teraz?
W linijce Testu "c" jest mały błąd w zapisie.
C. 51 - 54, 56, 58, 61, 62, 64, 65.
Teraz jest... dobrze.
...............................................
C. 51 - 54, 56, 58, 61, 62, 64, 65.
Teraz jest... dobrze.
...............................................
Dlatego aktualnie zrobilem sobie przerwe w grach TOTALIZATORA SPORTOWEGO/wysylam sporadycznie,poniewaz zorientowalem sie,ze wiecej wplacam niz wyplacam/.Gram teraz mecze u bukmachera-co tydzien na(+)okolo 1000pln.Milionow wprawdzie sie tam nie wygra,ale wystarczy na to aby wyjsc sobie z kobieta do restauracji czy gdzies wyjechac na weekend.
zgadza się
coś w tym wszystkim jest
inna cena, inna maszyna, inna ilość - i losowań /i jeszcze gier i cen w tych innych.../ i wygranych - i zrobiła się inna gra - w ten sposób - globalniej trochę patrząc niż tylko na swoją 3-5-8...
Może to taki test salami ? Do ilu wygranych - przy "obserwacji losowości i zmniejszaniu pokrycia" /w skali kraju/ będą ludziska marzyciele jeszcze grać ?
coś w tym wszystkim jest
inna cena, inna maszyna, inna ilość - i losowań /i jeszcze gier i cen w tych innych.../ i wygranych - i zrobiła się inna gra - w ten sposób - globalniej trochę patrząc niż tylko na swoją 3-5-8...
Może to taki test salami ? Do ilu wygranych - przy "obserwacji losowości i zmniejszaniu pokrycia" /w skali kraju/ będą ludziska marzyciele jeszcze grać ?
Cześć dzisiaj jakimś ludziom z okolicy mojej sprzedałem przez Tablicę kierownicę Tracer Easy Raider tylko będzie ona działała na systemie Windows 8 bo na pudełko było tylko XP napisane. Ale ten co kupował to też twierdzi że na ósemce pójdzie. Chciałem 40 zł ale dał 30 zł tak dobrze a przy tym pozbyłem się.
krzysztofie
dychę kupiec oberwał - to niech teraz /jakby co/ sysopa zmienia
dychę kupiec oberwał - to niech teraz /jakby co/ sysopa zmienia
Ale o co ci chodzi ?
16.12.2013 75 tys Wodzisław 20.12.2013 58 tys mini Wodzisław
i spadam na zakupy
i spadam na zakupy
Zawsze znajda sie chetni na gre,tym bardziej,ze zyjemy w kraju,gdzie wyplaty nie powalaja na kolana i ewentualna wizja szybkiego zarobku dziala na wyobraznie.Tylko,ze trzeba byc realista,gdyby po kazdym losowaniu LOTTO 6-tke trafialo 5-10 osob wtedy byloby widac,ze to ma jakis sens.Jesli natomiast mija 2 tygodnie i 6-tki nie ma ani jednej to tylko TOTALIZATOR sie cieszy,ze skubie niezle ludzi.
1,6,29,40,41,43,59,60,69,72,74,79,80pacze na te 13 liczbi tak się zstana wiam
Lila oglądam wesele z 1998 ***a mać płacze ze śmiechu
rodzine zjazdy
rodzine zjazdy
witam wszystkich
5,6,15,16,23,33
lila
wczoraj tylko 3/6 duzy lotek bez plusa