Wpisy 1 844 153 – 1 844 252
20 grudnia 2013 08:53 → 20 grudnia 2013 10:19, 100 wpisów
Ciekawe, co wymyślił TS na święta ????
.....................................................
W przyszłym roku nie będzie większej kumulacji niż ... 20 o0o o0o.
.....................................................
W przyszłym roku nie będzie większej kumulacji niż ... 20 o0o o0o.
Gracz z miejscowości Pyskowice wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Qbik zdrowko ja tez juz mam
REALISTA od URODZENIA
a teraz SKIIIIIIIIIIIIIII iiiiiiiiiiiiii
SZUSY dooooooooooooooo
pooooooooooooooniedziałku wieczoraaaaaaaaaaaa
w MLYNIE
a teraz SKIIIIIIIIIIIIIII iiiiiiiiiiiiii
SZUSY dooooooooooooooo
pooooooooooooooniedziałku wieczoraaaaaaaaaaaa
w MLYNIE
Złota Rybko, mam 3 zadania dla Ciebie:
Spraw aby drzemiący TS się obudził i wziął się do roboty:
1. Chcemy dostępu do wielkiej loterii światowej.
2 Gry przez ... internet.
3. Chcemy mniej płacić za wasze paskudne wynalazki.. .
..........................................................
Spraw aby drzemiący TS się obudził i wziął się do roboty:
1. Chcemy dostępu do wielkiej loterii światowej.
2 Gry przez ... internet.
3. Chcemy mniej płacić za wasze paskudne wynalazki.. .
..........................................................
Przed godziną 11 podam Test MM.
.........................................................
.........................................................
Qbik ja pije browarka i spadam Śniadanio obiado kolacje jakis lekki posiłek zjem o 22 z rana wystarczy kawa browar i
pula na wigilijne losowanie lotto to 10mln zł - info. za komunikatem z kolektury lotto
Drapek.. .
..................................................
..................................................
kondi
drapek
wędrowca
weź się zastanów - co totalizator w tej 1-ej kwestii może ?
pan prezes w sponsorowanym wywiadzie pintoli Ci jakieś farmazony, o wprowadzeniu, za jakiś czas... Za jakiś czas / byle odpowiednio długi/ to wszyscy mogą mieć trafione 6/6 hehe
Przypomnij sobie, co taki szeregowy panMacieklotto mówił - "nie wiem, nie znam się, nie można, to kwestia dla ustawodawcy" to po pierwsze, a po drugie - sami sobie w stopę by strzelili - nie czarujmy się
2 - sprawdziany i testy były robione - zapewne ustawodawca łaskawie zezwoli już niedługo, i część - ta "dwa tygodnie wołami do punktu " owszem może i tak wyśle.... Jednak - znając przekrój wiekowy i mentalność - ogólnie - kiedy niekoniecznie chcemy żeby zaglądali we wszystko...
A niech no się jeszcze trafi zwiecha w łączności, a bywszy
a 3 - tak - pełna zgoda - to podstawa tej równi pochyłej
weź się zastanów - co totalizator w tej 1-ej kwestii może ?
pan prezes w sponsorowanym wywiadzie pintoli Ci jakieś farmazony, o wprowadzeniu, za jakiś czas... Za jakiś czas / byle odpowiednio długi/ to wszyscy mogą mieć trafione 6/6 hehe
Przypomnij sobie, co taki szeregowy panMacieklotto mówił - "nie wiem, nie znam się, nie można, to kwestia dla ustawodawcy" to po pierwsze, a po drugie - sami sobie w stopę by strzelili - nie czarujmy się
2 - sprawdziany i testy były robione - zapewne ustawodawca łaskawie zezwoli już niedługo, i część - ta "dwa tygodnie wołami do punktu " owszem może i tak wyśle.... Jednak - znając przekrój wiekowy i mentalność - ogólnie - kiedy niekoniecznie chcemy żeby zaglądali we wszystko...
A niech no się jeszcze trafi zwiecha w łączności, a bywszy
a 3 - tak - pełna zgoda - to podstawa tej równi pochyłej
dobra chłopaki narazie
Robal:
Nie znasz się na ...żartach.. .
.........................................
Nie znasz się na ...żartach.. .
.........................................
Witam mp
Witaj wn
sen..miałam w reklamówce butelkę z mlekiem pewnie włożyłam ja do góry nogami bo mi się wylało do reklamówki została pusta butelka.
Znowu na podłodze widzę kratę szachownice w której w tych rowkach zapaliło się czerwone światło.
Witaj wn
sen..miałam w reklamówce butelkę z mlekiem pewnie włożyłam ja do góry nogami bo mi się wylało do reklamówki została pusta butelka.
Znowu na podłodze widzę kratę szachownice w której w tych rowkach zapaliło się czerwone światło.
jak pieknie jeszcze 6,5 godziny i 2 tygodnie wolnego, czy zycie nie powinno skladac sie tylko z samych rozczarowan?
Gracz z miejscowości Malbork wygrał 250 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
jak podsumowujecie ten rok ? z punktu widzenia bilansu wygranych / przegranych? czy czekacie do konca roku
w tym roku mialem malo wygranych - znaczy drobnica i nic typu 7/8
wczoraj sen więzienie, dziś kratka
ja dziś mam zaproszenie do byłej pracy na opłatek o 12 godz i muszę się streszczać,a mleko 54 to może 45 też..
ja dziś mam zaproszenie do byłej pracy na opłatek o 12 godz i muszę się streszczać,a mleko 54 to może 45 też..
ssorki eryka, pierwszy przykład:
20-->29-->40-->49-->60-->69-->80
20-->29-->40-->49-->60-->69-->80
...'wynalazki' /i żart /
wn
- istotnie - warunki obecnie - są paskudne - patrząc choćby po ilościach zawieranych zakładów - zresztą - nie uważam tak jako jedyny - ilość trafień w skali wszystich graczo-losowań jest mniejsza, w każdej grze - to widać - no chyba, że orginał jestem hihi
- tak - ja, jak 9/10 cywilizowanego świata - chcę mieć l.e.g.a.l.n.y dostęp do 'loterii', czy może raczej - gier światowych /hihi jw/
- tak - chcę mniej płacić, i może i mniej wygrywać - jednak w populacji grających, jak bywało - mieć większą szansę /jw/
...
a a propos usera 'złota rybka' - dawno użytkownika nie było, a w profilu ma słowa, które kiedyś sam na czacie napisałem /w 'rozmowie' z pewnym userem / - i jest to chyba jedyne zdanie, które bym wyedytował i zmienił - o 'łapaniu króliczka'...
...bo okopał się #cenzura#, albo co ...
wesołego dnia
wn
- istotnie - warunki obecnie - są paskudne - patrząc choćby po ilościach zawieranych zakładów - zresztą - nie uważam tak jako jedyny - ilość trafień w skali wszystich graczo-losowań jest mniejsza, w każdej grze - to widać - no chyba, że orginał jestem hihi
- tak - ja, jak 9/10 cywilizowanego świata - chcę mieć l.e.g.a.l.n.y dostęp do 'loterii', czy może raczej - gier światowych /hihi jw/
- tak - chcę mniej płacić, i może i mniej wygrywać - jednak w populacji grających, jak bywało - mieć większą szansę /jw/
...
a a propos usera 'złota rybka' - dawno użytkownika nie było, a w profilu ma słowa, które kiedyś sam na czacie napisałem /w 'rozmowie' z pewnym userem / - i jest to chyba jedyne zdanie, które bym wyedytował i zmienił - o 'łapaniu króliczka'...
...bo okopał się #cenzura#, albo co ...
wesołego dnia
bede typowal zestawy liczb np. z 20 liczb i ukladal w jakies sensowne ciagi zamiast grac systemowo
oczywiscie o tym juz myslalem dwa lata temu, ale teraz mi to chodzi po glowie jak gram tylko jednym zakladem typowanym z programu
Robal_36 pomyslow na TS sie nie sprzedaje a jedynie wykorzystuje dla siebie
nauczylem sie byc egoista, po tych ludziach ktorzy oblewaja pomyjami za dobre checi
a zobaczycie "jakie akrobacje" mozna robic wykorzystujac ten program to wam mina zrzednie - a ja tylko filmiki udostepnie
taaaa jest - nie dawaj - miej sukcesy, pokaż udowodnij - byle nie jak golden_tombak_wynalazca_stanisław, i inne takie foto-bajery/ i sprzedawaj - w końcu poświęciłeś trochę czasu
jednak - jak piszesz, że masz , to nie obawiasz się że obcy Ci musk zeskanuja ?
jednak - jak piszesz, że masz , to nie obawiasz się że obcy Ci musk zeskanuja ?
kondi zaczęłam też tak w sortowanych biorę liczby z godz 14 i 21 g liczby początkowe dodaje do siebie i wchodzą,liczbę 1 z 1 liczbę 2 z 2 itd i zobacz z 11 jak weszły 16 cała 5/5 z początku
datę z 18 weszło tym sposobem 6 liczb
datę z 18 weszło tym sposobem 6 liczb
Robal_36 ale nie porownuj mnei do starego dziada, ja mam mgr inz, na nie bylem slaby, programuje od 15 lat, wlasciwie tylko brakuje mi czasu na pomysly, ale to nie zaden pic jak Golden Lotto (i wiekszosc innych magicznych systemow) to czysta matematyka i statystyka
1 844 201. angierski 2013-12-20 (09:51)
nikomu nie dam programu
Ty sknerusie!
nikomu nie dam programu
Ty sknerusie!
angierski
o przepraszam - jak czytałem - tombak Stanisław wynalazca nie dokonał tej sztuczki magiczki programowej sam - zlecił przekucie swoich genialnych pomysłów ekipie młodych zdolnych programistów
o przepraszam - jak czytałem - tombak Stanisław wynalazca nie dokonał tej sztuczki magiczki programowej sam - zlecił przekucie swoich genialnych pomysłów ekipie młodych zdolnych programistów
Wczorajsza szóstka padła w Tychach.
Miasto sąsiadujące z Mikołowem.
Mikołów przyciąga wygrane
Miasto sąsiadujące z Mikołowem.
Mikołów przyciąga wygrane
najgorsze jest to ze ludzie ktorzy nie maja podejscia matematycznego - a jedynie np. prorocze sny mowia ze program to sciema, wierzac w magie snow, liczac na cud z nieba, lub wielkosc swojego umyslu
Gracz z miejscowości Tychy wygrał 9 644 106,00 zł w grze Lotto
Gracz z miejscowości Wodzisław Śląski wygrał 58 479,60 zł w grze Mini Lotto
Gracz z miejscowości Sulechów wygrał 58 479,60 zł w grze Mini Lotto
Gracz z miejscowości Gdynia wygrał 58 479,60 zł w grze Mini Lotto
Gracz z miejscowości Gaszowice wygrał 58 479,60 zł w grze Mini Lotto
Gracz z miejscowości Opole wygrał 58 479,60 zł w grze Mini Lotto
Robal_36 ja sam nie wierze w te programy, bo nic nowego nie pokazuja... a ktory program typuje wyniki oprocz mojego?, ktory podsumowuje typy w calosci losowan?
moj zadnych wykresow nie pokazuje, zadnych analiz (nie sa one dostepne)... podaje czyste liczby
Angirski>> nie wątpię Twoją wiedzę i zdolnosci.
podziwiam Twój zapał i optymizm.
Ale,sorry moim zdaniem -tworzysz kolejny gadżet który ma dawać ułudę wyrównywania szans.
Ale i tak życzę powodzenia
podziwiam Twój zapał i optymizm.
Ale,sorry moim zdaniem -tworzysz kolejny gadżet który ma dawać ułudę wyrównywania szans.
Ale i tak życzę powodzenia
angierski
nie ściągałem Twojego programu - nie wiem ...
I, czy ja wiem, czy coś w tym może być 'najgorsze' ? a priori - nie odrzucałbym żadnej metody doboru - ani ze snu, ani z fusów, ani - uważaj - korzystania /z jakiegokolwiek !/ programu
nie ściągałem Twojego programu - nie wiem ...
I, czy ja wiem, czy coś w tym może być 'najgorsze' ? a priori - nie odrzucałbym żadnej metody doboru - ani ze snu, ani z fusów, ani - uważaj - korzystania /z jakiegokolwiek !/ programu
nawet lottocad daje jakies liczby, ale skad wiem czy akurat bede np. na plusie grajac ?? czy ta metoda zostala sprawdzona na kazde losowanie historyczne?
kondi nie tylko robię z 14 godz i 21 g ale zapisuje z dwóch ostatnich losowań 21 godz z 14 godz potem 14 godz z 21 godz itd i te liczby często wpadają po parę razy,
mi glownie o wyniki chodzi nie o "sposoby statystyczne" ktore sa niby nowatorskie a nic nie daja - ja wszystko robie ku najlepszych wynikow
wyniki mam na mysli np. w ciagu 100 losowan 7/10 x 1 6/10 x 5 itd co rozni sie na plus od sredniej
ile to nie powiem, bo sam nie wiem, z tymze typujac sam liczby popelnialem bledy i gorsze wyniki mialem
angierski
co Ty za kociopały sadzisz ? skąd wiesz, co sądzę ?
a te 'wyniki' masz i trójkę wczoraj trafiłeś ? dzięki programowi ?
No z tych, które do tej pory ogladałem - to każdy daje jakieś tam liczby, i każdy jakoś sprawdzać może, jak nie ma modułu sam w sobie, to albo losowaniem w realu albo jakims testerem
Za długo chyba trochę przy tym pracowałeś i jakieś rozgoryczenie momentami czuję
co Ty za kociopały sadzisz ? skąd wiesz, co sądzę ?
a te 'wyniki' masz i trójkę wczoraj trafiłeś ? dzięki programowi ?
No z tych, które do tej pory ogladałem - to każdy daje jakieś tam liczby, i każdy jakoś sprawdzać może, jak nie ma modułu sam w sobie, to albo losowaniem w realu albo jakims testerem
Za długo chyba trochę przy tym pracowałeś i jakieś rozgoryczenie momentami czuję
Robal_36 ale tu chodzi o czas testow, ja moge zmieniac rozne parametry, wplywac na wyniki samemu w nowym programie!, sprawdzam wedle wszystkich losowan, patrze ostatni przedzial jaki trend typowan i gram - w takim czasie zaden program ci tego nie zagwarantuje
no program moim zdaniem godny uwagi, ale liczy sie skutecznosc a nie funkcjonalnosc
ja wiele rzeczy poukrywalem, z tego wzgledu, ze ludzie maja maly zakres wiedzy
wbij na np mavelle typy z tego swojego programu - tam rozpisują na sześć z piętnastu
wbij tu jak nie w typowanie od pewniaka do 10, to na "ścianę płaczu"
a tak - co to nie miałeś - hohoho
przecież mając mgr inż - wiesz w "gronie", w odpowiednio dużym zborze może coś się trafić -jasne, ale z tego znowu - układaja się bardzo duże zbiory - i prosty robal, to dostrzega, a historia, co to było, lub co BY było - wiesz - mój wuju,
to trzy wiadra wody
podnosił na schody
wbij tu jak nie w typowanie od pewniaka do 10, to na "ścianę płaczu"
a tak - co to nie miałeś - hohoho
przecież mając mgr inż - wiesz w "gronie", w odpowiednio dużym zborze może coś się trafić -jasne, ale z tego znowu - układaja się bardzo duże zbiory - i prosty robal, to dostrzega, a historia, co to było, lub co BY było - wiesz - mój wuju,
to trzy wiadra wody
podnosił na schody
Witam Panów! Opracowałam kiedyś "wspaniały" wg mnie pomysł na program i poprosiłam mojego brata, tylko "mgr", który ukończył informatykę i ekonometrię na uniwerku o jego wykonanie.
On przyjrzał się i z "zachwytem" powiedział: "no, no , wykonałaś kawał dobrej, nikomu nie potrzebnej roboty" i polecił mi przeczytanie książki "Piękny umysł". Książki dotychczas nie przeczytałam, ale jest ponoć o tym jak szybciej można dojść do obłędu, jak do wyników w grach losowych dzięki programom.
On przyjrzał się i z "zachwytem" powiedział: "no, no , wykonałaś kawał dobrej, nikomu nie potrzebnej roboty" i polecił mi przeczytanie książki "Piękny umysł". Książki dotychczas nie przeczytałam, ale jest ponoć o tym jak szybciej można dojść do obłędu, jak do wyników w grach losowych dzięki programom.
angielski to podam ci te liczby i sprawdź je ustaw które powinny być,
7,8,14,15,16,17,18,22,32,33,40,41,43,44,51,53,54,60,62,64,71,73,74,
7,8,14,15,16,17,18,22,32,33,40,41,43,44,51,53,54,60,62,64,71,73,74,
ty nie chodzi o wiedze "o liczbach" bo kazda liczba jest taka sama, ale o tendencje liczb, ktora normalny czlowiek nie jest w stanie dokonca przewidziec