Wpisy 1 843 587 – 1 843 686
19 grudnia 2013 21:56 → 19 grudnia 2013 22:30, 100 wpisów
:podejrzewam,ze nie bedzie 6tki w lotto ,a łobuzy szykuja mega kumbulację na swięta:
w wigilie od 1-6 ze cztery liczby wpadna w lotto ustawka jak sie patrzy
w lotto zamiast 12
mogli wstawić 21
byłby ładny ciąg
ale jak odwrócimy 12
mamy 21
to tyle ....
mogli wstawić 21
byłby ładny ciąg
ale jak odwrócimy 12
mamy 21
to tyle ....
Dobrze jest. 5/7, 5/10 i 10 zł w Zodiaku(na trzy kupione). Można grać dalej. Dotam-
wiesiek77 powiem ci że bardziej będzie 1,2,3,4,5,6 zobaczysz to dopiero ludzie by sobie pluli że nie dali takich z pozoru prostych a zarazem trudnych liczb do skreślenia. A na sobotę przewiduję do wygrania 13 000 000 a w Wigilię Super kumulacja 30 000 000 zł tak obstawiam a według was a i pewnie od ciula osób zagra a do kolektur będą kolejki ja za komuny po mięso.
Pasko
sądzisz, że są z poniżej 31 i dlatego /będzie/ 'po ptokach' ?
To jest argument i owszem, jednak jest też i paskuda - 'zlepka'...
sądzisz, że są z poniżej 31 i dlatego /będzie/ 'po ptokach' ?
To jest argument i owszem, jednak jest też i paskuda - 'zlepka'...
Jak miało być.
Obik1984 we wtorek będzie lepiej.
Krzysztof jest kumulacja i ludzie graja i trafi taki co gra od czasu do czasu ale ja wszystkim zycze
xelom - tak nie mogło być, bo dzisiaj jest przecież 19 grudnia, czyli 19.12, no a pozostałe dni do czasu kumulacji to 20,22,23,24.
21 wyjęte bo to odwrócona 12, nie było miejsca dla niej
21 wyjęte bo to odwrócona 12, nie było miejsca dla niej
wiesiek
nie wiem, czy w obecnej chwili, w całym kraju, idzie choćby kilka na pełnych 12-tu, a skrócone, to wiesz...
nie wiem, czy w obecnej chwili, w całym kraju, idzie choćby kilka na pełnych 12-tu, a skrócone, to wiesz...
O kumulacji dowiemy się 21.12 po losowaniach.
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
6/10,5/10,5/10,4/8,4/8,4/6,3/5 i kosz
z moich pierwszych..liczb z podsumownia typowania 7/10..ale nie skresliłam
z moich pierwszych..liczb z podsumownia typowania 7/10..ale nie skresliłam
robal
pewnie nie no moze kilka rodzynków,ale w/g mnie nikt normalny takich wszystkich nie skresli chyba że maszyna
pewnie nie no moze kilka rodzynków,ale w/g mnie nikt normalny takich wszystkich nie skresli chyba że maszyna
Ale sprytnie z tymi datami nawet tak grając na piątkę była szansa no niestety człowiek mądry po fakcie.
Dopisano wygrane mini lotto - padło 5x 58 479,60 zł
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 300 000 zł
Marcinek. Parę lat temu poszedł facet do sklepu, kupił tanie wino, a za resztę puścił jeden zakład i trafil 6... Potem na wp. wyliczali ile za to można tanich win kupić... Fuks, po prostu. Mój tata grał 30 lat, nie miał więcej niż 4/6...
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 9 644 106,00 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
Ile najwięcej mieliście w Lotto powiem wam nawet trójki nigdy nie miałem tylko ileś tam razy marną co najwyżej dwójkę. Ale ciekawe jakie liczby szykują na nas w tą Wigilię a może pójdzie seria kilku liczb np. 12,13,24,25,31 co o tym myślicie ?
I dupa z kumulacji czyli ile będzie to zgarnięcia stawiacie ?
Dobry wieczór i dobranoc.
kto wygrał miliony kto przy zdrowych zmysłach wysyła taki ciąg liczb,zeby padła szostka,podejrzewam szachrajstwo,teraz kumbulacja nie urosnie do swiąt,nie ma sensu grac dalej:
mysle że z maszyny wpadło
w wigilie puszczam 1-6 i licze na minimum 4/6
w wigilie puszczam 1-6 i licze na minimum 4/6
emerytka nie zapomnij do łóżka zabrac maskotkę hipcio,bedzie wesoło:
megasuperhiperzakwiecista kumbulacja wigilijna w prezencie od prezesa - pinć baniek
12,13,24,25,26,31 i 1,2,3,4,5,6
co sie czepiasz
w sobote bedzie 3 mil kumulacja dadza 10 mil na zachente i co o 13 nie zagrasz
w sobote bedzie 3 mil kumulacja dadza 10 mil na zachente i co o 13 nie zagrasz
w mini lotto , aż 5 trafień a w Multi znowu 6 osób , na 9 trafień wygrało, tak samo jak o 14:00 , dziwne xD
8 000 000 chyba za mało dałeś xelom musi być przynajmniej z 20 000 000.
Kto ośmielił się im zgarnąć narastającą kumulację przedświateczną. Ehhh parę ładnych złotych im uciekło.
20 000 000 musi być ludzie o mniej nawet nie warto fatygować się bo na paliwo więcej wydam niż to warte a i oczywiście cena zakładów.
xelom
aleś Ty optymista - a co one - te drogie nasze okupanty z teesa choinki nie mają ?
aleś Ty optymista - a co one - te drogie nasze okupanty z teesa choinki nie mają ?
17 000 000
nie dołożą
a w sobote ma tez szanse ktoś trafić
gwarantowane 2 000 000 zł
nie dołożą
a w sobote ma tez szanse ktoś trafić
gwarantowane 2 000 000 zł
A w moją ulubioną grę Mini Lotto sporo osób trafiło piątkę.
Ale ile chcecie żeby było do wygrania w Wigilię ?
20 000 000
to im prawdziwy św mikołaj wyłoży
na rekordową kumulacje
albo tusk
to im prawdziwy św mikołaj wyłoży
na rekordową kumulacje
albo tusk
a kto pójdzie zagrać w sobotę ? hehe - wszyscy / prawie wszyscy/ będę
czekać na skumulowane
ale nabiał
czekać na skumulowane
ale nabiał