Wpisy 184 238 – 184 337
21 listopada 2010 00:00 → 21 listopada 2010 17:10, 100 wpisów
klarak no stuknij się w głowę
Twoje wypowiedzi są tak infantylne ze żygać się chce-weź skończ mature chociaż babo po zawodówce
Twoje wypowiedzi są tak infantylne ze żygać się chce-weź skończ mature chociaż babo po zawodówceandromeda a Ty jesteś po maturze?Rzygać się chce przez "rz".
klarak
klarak

A dziękuję
Szczerze to dopiero teraz zdałem sobie sprawę, że dzisiaj Janusze obchodzą imieniny 

Szczerze to dopiero teraz zdałem sobie sprawę, że dzisiaj Janusze obchodzą imieniny 

andromeda
ile ty masz ników ??kuchareczko Lilo
masz odruch wymiotny.. może
Ty w ciąży jesteś hihih
ile ty masz ników ??kuchareczko Lilo
masz odruch wymiotny.. może Ty w ciąży jesteś hihih
Przyłączm się do życzeń imieninowych:zdrowie solenizanta -najlepszego Janusz

a to co innego.... ja także dołączam się do życzeń wszystkiego najlepszego.....

klarak jaka lilo widze ze masz więcej wrogów stara babo hahahah siusiasz do pampersa a feeee kto CI go zmienia?
Też pozdrowienia dla solenizanta w dzisiejszym dniu

Dużo zdrowia .....

Dużo zdrowia .....

klarak nie przejmuj się czubolandem.Jeszcze sie taki nie narodził,żeby mu dogodził.A nick powinien brzmieć "androMENDA".Ignoruj wpisy i lepiej pij z nami

Właśnie wypiłem piwko, ale z tej okazji warto byłoby drinka - niestety, sklepy u nas już zamknięte.

pampers nie wiesz o co chodzi Ta stara baba zasłużyła na to--będzie sie czepiać bez powodu a nawet zawodową ledwo skończyła
Z tego co wiem na stronie gości wielu innych stałych bywalców Januszów. Za nich również zdrówko 

andromeda
stary babsztyl to Ty
chciała byś mieć moje latka babciu
pampers

stary babsztyl to Ty
chciała byś mieć moje latka babciu

pampers

dobrej nocy.Niech moc kul będzie z nami wszystkimi.Jutro na żadne wybory nie idę ale do punktu przyjmowania kuponów i owszem...zahaczę
klarak śpij dobrze i głowa do góry.

klarak śpij dobrze i głowa do góry.

Klarak Twoje latka staruchoo haha ja wiem ile ty masz lat stara babo
To złóż CV do programu Anna Maria Wesołowska i niech ona się martwi kto kogo obraża.

klarak nie mowie o dzisiaj czepiasz sie bez przerwy więc masz za swoje babo
Dzień dobry.

Dzień doberek 

Kawa upita ciasto ze śliwkami zrobione,teraz można posiedzieć przy kompie,pużniej na wybory ,oddać głos na wybranych kandydatów.

Kawa upita ciasto ze śliwkami zrobione,teraz można posiedzieć przy kompie,pużniej na wybory ,oddać głos na wybranych kandydatów.

witam 
sam9>>
moja trójka 14,67,77, żeby zrobić piątkę dokładam 23,55
za powyższe - nie ponoszę odpowiedzialności
ale i nie partycypuję w ewentualnych
pozdrawiam

sam9>>
moja trójka 14,67,77, żeby zrobić piątkę dokładam 23,55
za powyższe - nie ponoszę odpowiedzialności
ale i nie partycypuję w ewentualnych

pozdrawiam

52=1952r.
02, 05, 07, 25, 27, 52, 57, 75
02, 05, 07, 25, 27, 52, 57, 75
WITAM wszystkich jestem nowy

Ktoś kiedyś szukał zdjęcia: bella34.
>> forum >> temat>> " Kolejne urodziny strony" >> strona 10.
>> forum >> temat>> " Kolejne urodziny strony" >> strona 10.

wirtualna 10 mm na 14.00
2,6,9,13,15,29,31,32,33,51

moje typy na 14
5,26,56,66,75, z plusem
zycze 10/10
5,26,56,66,75, z plusem
zycze 10/10

Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 05,06,09,10,11,20,24,26,27,32,39,46,47,51,52,58,60,62,63,74 - Plusem jest liczba: 11
Z okazji imienin admina
szczęścia,wszelkiej pomyślności,realizacji wszystkich marzeń
aby ta stronka sprawiała samą radość i zadowolenie

szczęścia,wszelkiej pomyślności,realizacji wszystkich marzeń
aby ta stronka sprawiała samą radość i zadowolenie

witam
wszystkim jubilatom i solenizantom dużo zdrowia ,spełnienia marzeń i trafienia 10/10 w mm...5/5 w mini....6/6 w lotto...oraz jokera z czwórka od TS

wszystkim jubilatom i solenizantom dużo zdrowia ,spełnienia marzeń i trafienia 10/10 w mm...5/5 w mini....6/6 w lotto...oraz jokera z czwórka od TS

dupiate wygrane to: 4/7, 6/10 nawet 7/10, 6/8, 4/5. Dlaczego? Każdy wie dlaczego
wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek Pawcio--200lat

ja niedawno wróciłam ze sklepu bo tylko dzisiaj tam jest totek czynny w niedzielę
i w dodatku tylko do 16tej ...normalnie koszmar no ale cóż takie są uroki mieszkania w małej mieścinie

i w dodatku tylko do 16tej ...normalnie koszmar no ale cóż takie są uroki mieszkania w małej mieścinie

do jutra
do rana