Wpisy 1 841 476 – 1 841 575
18 grudnia 2013 14:07 → 18 grudnia 2013 15:46, 100 wpisów
DW jeszcze 29 gryks mnie pytał czy 28 czy 29
A myślałem o 1 bo idzie w parze z 80 myślałem o 74 bo widziałem częstotliwość 74i o 60 a zaznaczyłem 7,19,29,40,41,42,80 4/8 4zł
DW właśnie skonczylem palic bo piwko pije przed praca
noż karwa Piotrek bo depresji dostanę sypiecie zestawy , które wchodzą jak nóż w masło
Qbik pisalem albo 74 albo 76
Lila ale tylko mordoklejkę
Było tak:
1. Test "A" na NIE - 3/20.
2. Test "B" - 6/20.
.............................................
1. Test "A" na NIE - 3/20.
2. Test "B" - 6/20.
.............................................
znikam bo robota leży a w kwestii liczb i tak niczego odkrywczego raczej jak widze po wynikach nie wymyślę
DW a Ty masz kraczory???
o widze ze masz to trzeba bedzie sie spyknac jak to mozliwe
ide sie ubierac
ide sie ubierac
Znowu poszedł ciąg liczb 51,52,53,54 i bądź tu człowieku mądry i to przewidź.
Ja nie jestem pazerny ale te 700 zł bym chciał kiedyś wygrać przynajmniej.
7 parek sporo było.
Lila ale ja Twoich znajomych nie widze
Lila ja bede dopiero ok 24 bedziesz jeszcze czy juz bedziesz chrapusiowała ???
Lila ja musze spadac odpisz w krzaczorach
wszystkich i wysokich wygranych wieczorem
Bonus Multi Multi: 270 000 zł
Dopisano wygrane multi multi
*****(5)*****, kamil84, Betti, RlnzLer, marczella, Pęsko, Corso, PAW58, dawidos , a jeśli wysłane, to nawet {szampan}}
zostawiam
zostawiam
Wiem że on sepleni, śmiech na sali,puste krzesła
tylko na chwilę...
Jest może PASKO ?
Chciałem się spytać czy jest możliwość ile ludzi gra w mini lotto - ile kuponów jest puszczanych w mini?
Jest może PASKO ?
Chciałem się spytać czy jest możliwość ile ludzi gra w mini lotto - ile kuponów jest puszczanych w mini?
jak jutro i w niedziele nie padnie 6 to wiadomo na 100% że to ustawka i nikt mi nie wklepie do palicy że to nie było ukartowane
przez cały rok na palcach jednej rączki idzie policzyć komulacje 12mln+ a tu wraz na wigile jeszcze jak jakiś tam ma byc bonus akurat sie zebrało 15 mln to brednie
a może ktoś inny zna odpowiedź na moje pytanie ???
Ile jest puszczanych kuponów w mini lotto??
Ile jest puszczanych kuponów w mini lotto??
tianshi-wejdź sobie w opcje wygrane i tam jest ilość zawartych zakładow
ja nie gram w lotto no ale skoro ingerują byc moze w tę grę to w MM tez mogą...
poszedlem do lotka mialem tylko zl z drobnych mowi do mnie nie bierz tych lotkow bo przeciez widziales ze w drozszych sa lepsze wygrane ja mowie do niego jak ktos ma szczescie to i w tych bedzie drapie drapie patrze jeden slon pokazuje mu juz jest wygrana ciekawe jaka pewnie zlotowka drapie drapie pokazuje mu juz jest drugi slon zdrapuje tam gdzie wygrana a tam 5zl ^^
ale dwa slonie mialem czyli 10zl nie wlasnie ze wzialem do domu bo musze je madrze rozmnozyc ale zdrapeczki kusily bo byly z nowej dostawy w poniedzialek debil nie kupilem od razu tylko potem i jak sie wrocilem to 40zl w cashu przedupilem wr ale odbije to sobie i to szybko !