Wpisy 1 841 576 – 1 841 675
18 grudnia 2013 15:46 → 18 grudnia 2013 17:55, 100 wpisów
Miłego popołudnia.
ja jak wrocilem z wloch to w poltora tygodnia ze 2-3 kg zjadlem xd a teraz nie tykam
Trisio.
Trisio.
Idę zrobić.
Gracz z miejscowości Warszawa wydrapał wysoką wygraną w zdrapce LOTEK
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
tam pizze sa oblesne fu tak jak bys olejem polal polak jak idzie tam do pizzeri to od razu bierze ketchup a wlosi sie smieja ze to pewnie polak
tianshi
jesteś ? ilość w tej grze akurat, jak i w lotto można z dużą dozą dokładności wyliczyć z wygranych i jest zapodawana tu na stronie
jesteś ? ilość w tej grze akurat, jak i w lotto można z dużą dozą dokładności wyliczyć z wygranych i jest zapodawana tu na stronie
triset
A ja jeśli nie zagram, to nie dlatego, że 'nie padnie', czy nie, że 'nie moja' - ale wkurza mnie to powoli - trzaska robal prawie zawodowo - z plusem, a tu przychodzi Ci jakiś gamoń - bez urazy, jeśli ktoś z obecnych tak gra - jeden z czapki bierze z komciem :
"absolutnie panie, to oszusty są i naciągacze, stanowczo za trzy zeta, bez plusa, na co pan mnie chcesz naciągnąć, nie dam się nabrać " - i takie tam - i ma odrobinę farta... i wiesz...
A ja jeśli nie zagram, to nie dlatego, że 'nie padnie', czy nie, że 'nie moja' - ale wkurza mnie to powoli - trzaska robal prawie zawodowo - z plusem, a tu przychodzi Ci jakiś gamoń - bez urazy, jeśli ktoś z obecnych tak gra - jeden z czapki bierze z komciem :
"absolutnie panie, to oszusty są i naciągacze, stanowczo za trzy zeta, bez plusa, na co pan mnie chcesz naciągnąć, nie dam się nabrać " - i takie tam - i ma odrobinę farta... i wiesz...
robal/jak nie padnie 6 do wtorku to jest to wszystko ustawione i moge się kłócić do usranej śmierci,,, nie ma innej opcji jak manipulowanie
Robal_36 jak tam mini?
trisetum
agatkaa
trisetum
agatkaa
ulexxa
Użytkownik multi_ulka dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
mich..ja nie jestem ula..o ile do mnie pisales..
ja jestem..aleksandea..
ja jestem..aleksandea..
Witam wszystkich
trisetum
ulexxa witaj
ulexxa witaj
I po
Ulexxa
Ulexxa
emerytka 46
Ulexxa.
Myślą,że masz na imię Ula.
Tak samo ,jak o mnie myślą emerytka-stara.A ja jestem taka młoda
ale duchem
Myślą,że masz na imię Ula.
Tak samo ,jak o mnie myślą emerytka-stara.A ja jestem taka młoda
ale duchem
Albin
Robal.
Dlaczego Ktoś wydrapał??
Dlaczego Ktoś wydrapał??
Trisio.z całą rodzinką.
emeriti..daj na luzik..jestesmy jak sie czujemy..jestes supcio milusia osobka..uwierz mi..
Multi ulka
Następna beksa.
Ulexxa.Ja żartuję,ale i tak niczego to nie zmieni.
Trisio.
Podsmażana kiełbasa,kebab.
Podsmażana kiełbasa,kebab.
e46, ulexxa witajcie Nasze Królowe
mój płacz był odpowiedzią na kategoryczne stwierdzenie i pytanie
mój płacz był odpowiedzią na kategoryczne stwierdzenie i pytanie
Robal_36 o mini>?
triset
a co oprócz szóchy /w Twojej osobistej kieszeni oczywiście / byłoby w stanie spowodować żebym wyczytał mniej zdecydowaną pewność, innymi słowy, że t a m nie pracują tylko idioci, którzy mają mało wyobraźni - jak pewne działania mogą być odbierane, a gra losowa, to gra losowa ?
a co oprócz szóchy /w Twojej osobistej kieszeni oczywiście / byłoby w stanie spowodować żebym wyczytał mniej zdecydowaną pewność, innymi słowy, że t a m nie pracują tylko idioci, którzy mają mało wyobraźni - jak pewne działania mogą być odbierane, a gra losowa, to gra losowa ?
Gdyby taki konkursik zorganizowali dla grających - przed losowaniem wybór maszyny do lotto, albo lotto plusa - zmieniłoby to punkt patrzenia ? {{patrzy z pewną nadzieją}}
Trisio.
Dzisiaj padnie.
Dzisiaj padnie.
triset
dobra - zgoda /jeśli jeszcze tu będę/
a ile najdłużej losowań n.i.e padało ?
dobra - zgoda /jeśli jeszcze tu będę/
a ile najdłużej losowań n.i.e padało ?
Zostawiam.Samo mleczko.
dobra..stleniam sie z florencja..naturalnie w takt miuzki..olly murs..dear darlng..narazka wam..cmoki cmoki..pa wam..
Tak,wyłoniony z MP.
Ulexxa
Pasko
Jeden z możliwych, a naprawdę na szybko wymyślany sposób doboru wybierającego - z numeru kuponu i nawet płatnego konkursu esemesowego - zakładam się, że byliby chętni
Jeden z możliwych, a naprawdę na szybko wymyślany sposób doboru wybierającego - z numeru kuponu i nawet płatnego konkursu esemesowego - zakładam się, że byliby chętni
Siema puszczał ktoś MM na chybił trafił ?
W Niemczech też przymierzają się do gości w studio.
Telefonicznie można podawać swoją kandydaturę.
Telefonicznie można podawać swoją kandydaturę.
Pasko powinienes cos takiego zrobic na stronie zeby analiowalo dane zebrane od typujacych i wypisywalo typy na 10 liczb np.
Pako
Oczywiście - tak tak - czy przypadkiem nie taki tok 'rozumowania' usłyszałeś od p Maćka ? że zawsze znajdą się wątpiący ?
Oczywiście - tak tak - czy przypadkiem nie taki tok 'rozumowania' usłyszałeś od p Maćka ? że zawsze znajdą się wątpiący ?
20 osób będzie mogło przyglądać się losowaniu.
Robal_36: no taka prawda. Kiedyś zastanawiałem się nad tym i doszedłem do wniosku, że skoro uznać, że maszyna losująca jest "podstawiona" to tym bardziej wszystko inne co ją wybierze tym bardziej może być podstawione, bo wszystko inne już jest łatwiejsze.
goście w studiu, dzwoniący telefonicznie... no w zasadzie nie ma sposobu... nawet Ty możesz być podstawiony
jutro i w sobotę jak nie padnie szóstka... to będzie super Kumulacja piękna