Wpisy 1 841 233 – 1 841 332
18 grudnia 2013 13:00 → 18 grudnia 2013 13:32, 100 wpisów
no Lila oni nas pilnowali za młodu to teraz my musimy ich Może Lila wszystko się poukłada bądź dobrej myśli
Qubik
Qbik to podaj jeszcze dwie do 5/5 albo 3 do 6/6
Lila raczej nie inaczej
piotrek..no mnie nie pilnowali ale czuję się za nich odpowiedzialna.Też mam nadzieję,że się jakoś poukłada
ogulnie szczeże 10,20,30,40,50,60,70,80 z tego MAX co może być to 7/8 a często gęsto 6/8
Lila wiem Ale nie dajmy się zwariować
jandzia
Lila to dobrze, ale sie zdziwiłąm myslałąm ze to komp mi wirusow nasciagał i cos pomylił
Qbik...to za 3 zeta 12 sztuk to musza być nieźle nadziane i bardzosmaczne
mariucha
jandzia..nieeeFull wpadł na pomysł reszta podłapała i zobaczymy co będzie dalej
Lila
mariucha..klikasz w swój nik .Potem klikasz na zarządzaj swoim profile,Potem na wybierz plik,wstawiasz zatwierdzasz i gotowe
ja mam w typowaniach foto a na forum nie mogę dać sobie rady...
Cześć dzisiaj polski grają w ćwierćfinale MŚ z Francuzkami będziecie oglądać ? Nawet puszczają na TVP 2 bo do tej pory tylko TVP Sport był. Ale kursy mnie rozczarowały żeby postawić na Polskę mało jest do wygrania 1,27 zł a Francję 1,14 chyba błąd jakiś na stronie ?
jandzia....pewnie,że będzie fajnie a typy co jakiś czas traficie pewnie parki.Punktacja i + zostaje dalej.Góra 3 pkt można zdobyć.
Jaki wyniku obstawiacie albo inaczej bo wynik w piłce ręcznej szczególnie trudno ustalić ale kto wygra i wejdzie do półfinału ? Coś czuję że zrobią furorę i sukces jak kadra za czasów Wenty w 2007 roku.
Kibicujmy naszym dziewczynom dzisiaj godzina 17:30 TVP 2 trzeba to obejrzeć koniecznie.
A kto walczy ?
Walić hokej nie lubię tego sportu za grosz nasze dziewczyny wolę lepiej o stokroć obejrzeć.
Krzysztof Głowacki-Serdar Sahina potem Juergen Breahmer-Marcus Oliweira
przecież to stare walki i to sa powtorki....., ehh widac teraz kto jaki kibic jest..... odgrzewany kotlet z Ciebie ))
torsan
Lila a Ty bedziesz walczyła ???
Lila miało byc a nie
Lila jeśli domyślam sie co to krzaczory to tak mam
Lila krzaczory w twoim KG tylko wykasuj
tralala mama mi zaraz przyniesie
jaro
DW1010
A to te krzaczory tez mam
torsan a oko masz celne? Jak coś to krążkiem go,krężkiem po żebrach
ach Lili widzisz to samo się pisze zamiast aniołka wciska się diablica
same diablice i diabły na tym MP