Wpisy 183 439 – 183 538
16 listopada 2010 22:10 → 16 listopada 2010 23:59, 100 wpisów
arnold>>
A ile ich kupowałeś - za każdym razem po 10 sztuk ?
bartek102>>
Też miałeś ICH dziesięć ?
A ile ich kupowałeś - za każdym razem po 10 sztuk ?
bartek102>>
Też miałeś ICH dziesięć ?

w 1 edycji bodajze mialem 2 wtedy cena wynosila 20 zl za 1 kupon , jeden byl szczesliwy i zgarnalem 500 zl bo wtedy tyle dawali , w 2 edycji wtopilem chyba 50 zł bo juz bylo po 10 zl wiec kupilem 5. w 3 edycji wydalem 100 zl mialem 10 kuponow i ostatni jaki sprawdzilem okazal sie szczesliwy.
arnold to miałeś szczęście w Łodzi jakiś koleś wtopił 10 000 pln i zero zwrotu
Kasiu jestem zawalony praca i nie moge byc zbyt czeto ,ale jak mi czas pozwoli to 

a na pociągi wydałeś 1000 złoty:
bo ze Szczecina pojechałeś do Przemyśla
z Przemyśla do Olsztyna
z Olsztyna do Znina Itd.......
bo ze Szczecina pojechałeś do Przemyśla
z Przemyśla do Olsztyna
z Olsztyna do Znina Itd.......
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 09,11,21,23,25,27,29,30,31,34,35,45,46,51,61,62,68,71,76,78 - Plusem jest liczba: 71
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Mini Lotto - 21,28,31,35,37
beszczelnie pojechali 8 liczb powtorzonych a 21, 23, 25, 29 to juz lekka przesada
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Lotto - 07,25,34,39,40,41
Pamiętacie takie kumulacje 15-25 mln...
kiedyś, przy takiej okazji, w zaprzyjaźnionej kolekturze facet wysłał za 30.000...Ustawiła się za nim niezła kolejka.
I - nie był to jego dobry dzień
kiedyś, przy takiej okazji, w zaprzyjaźnionej kolekturze facet wysłał za 30.000...Ustawiła się za nim niezła kolejka.
I - nie był to jego dobry dzień
a pamietacie to jak Słoń opuscil na 1 dzien zoo poszedl do kolektury kupil lotka i to... byl jego dzien. Teraz mieszka na Karaibach
koniec zakładamy partię-wybieramy swoich i zamykamy ts-a,a następnie powracamy do losowań osoby z publiczności

Kathy gg nie dziala gdyż córa przekroczyła limit przesyłu i mam szlaban od ery do 21.11.2010
Noooooo intuicja po d.... dostała i od razu lepiej
Nawet 6/10 się trafiło 

Nawet 6/10 się trafiło 

jacco >>> nieco wydziwiasz. Średnio w każdym losowaniu jest 4,96 powtórek z poprzedniego losowania . Przy czym powtórki 8 liczb nie są taką rzadkością. A trafiają się też powtórki 9 i 10 liczb.
buuu A tak za mną dziś chodziły jedynki U zorty w 5 miałam 11,21,31,51,61 ale zmieniłam na jakieś głupoty
a Hoska trafiła parkę 25,27 którą chciałam dorzucić do jedynek
Ehhh byłoby 8/10 

HOSIA to ich zas---- komp przelicza,zobaczysz jak wejdzie dziewięć po kolei to jest już przegięcie

pomyślałam sobie przed tym losowaniem, że jak nic nie trafię to robię dłuższą przerwę w multipasko Widocznie los chciał inaczej 

dobra mniej śmieszny.po pogrzebie grobelny pyta babcie to ile lat miał mąż 99 odpowiada staruszka, a pani ma 98 mówi-grobelny-to opłaca się do domu wracać

Humor z zeszytów : Ulepiliśmy bałwana jeszcze większego od naszego tatusia ! Albo: Rycerz średniowieczny składał się z głowy, zbroi i konia, który stawał na każde zawołanie.

mąż do zony-przynieś piwo,na to żona- magiczne słowo chcę usłyszeć od ciebie,na to mąż hokus pokus po browara wyp-a takie brzydkie słowo no

KATHY mam 69lat to już jest możliwe ale cóż zus i tak za rok każe mi pracować do 75 co pozostaje GRAĆ TYLKO GRAĆ

Jakiej stajni monciak ?
Toć dlatego takie posłuszne były, w miejscu i na zawołanie stawały bo nigdzie dłużej miejsca nie zagrzały 

Toć dlatego takie posłuszne były, w miejscu i na zawołanie stawały bo nigdzie dłużej miejsca nie zagrzały 

Pracuje w niemieckiej Lufthansie jako steward. Pod koniec kazdego lotu stoje razem z kolezanka przy wyjsciu, zegnajac pasazerow zyczac milego dnia. Jeden z pasazerow oddal nam pelna torebke na wymiociny. Mezczyzna, ktory wychodzil za nim, myslac, ze rozdajemy upominki, wzial ta torebke i z usmiechem szczesliwy wyszedl z samolotu...

DOBRANOC Hosia Kathy,Lee,Vento na boku ale nikomu ani słówka,jutro atak na pierwszą dziesiątkę w mm pa

nie ma lekko