Wpisy 183 226 – 183 325
15 listopada 2010 21:50 → 16 listopada 2010 12:56, 100 wpisów
Zamiast defragmentować usuwam co się da,
ma 35 lat a chodzi jak dwudziestkadwójka
ma 35 lat a chodzi jak dwudziestkadwójka
K.K.alkoholik na tvn
Szpic kumpel mu do domu załatwił wanne w dobrej cenie to mu dał obrazek Matki Boskiej

kathy >>> tez tak zrobiłam wczorajszej nocy, ale zatrzymało mi się na początku na komunikacie, że jakieś pliki się nie dadzą i coś tam coś tam... Potwierdz czy nadal derfagmentować
Noi obudziłam się rano z palcem w nocniku
Dlatego tej nocy wstawałam co 15 min 

Noi obudziłam się rano z palcem w nocniku
Dlatego tej nocy wstawałam co 15 min 

bil mój ulubiony reporter
Dobra, na dziś wystarczy już tego trzymania pukona w lodówce, ciekawe, czy przyniesie to jakiś dobry skutek, czy coś da ...
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 01,03,05,13,16,17,19,27,29,32,39,45,47,48,54,56,60,65,66,72 - Plusem jest liczba: 13
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 14, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 09,11,22,35
nie wiem czy ktoś zauważył ale mi się wydawało,że usłyszałem chichot prezenterki na początku losowania trwający 2sekundy
bilans:kupony koszt 5zetaplus zdrapka,trafione 4z7,na minusie 2zeta,koszmar
hipopotan,Wędrowca netowy podał Ci liczby ,dlaczego ich nie wysłałeś

No, za krótko go tam trzymałem, za to jutro całe popołudnie w zamrażarce... ale nie pukon...
Hipopotan>>
chichot ? ja, przy trójce usłyszałem, że chce
HARTGE'OWI
pogratulować
i
wszystkim dziś wygranym
dobranoc
Hipopotan>>
chichot ? ja, przy trójce usłyszałem, że chce
HARTGE'OWI
pogratulować

i
wszystkim dziś wygranymdobranoc
brałem prawie wszystkie te liczby,ale wyszło mi bo grałem na siódemki cztery trafione
ten chichot moim zdaniem był związany z tym,ze ponownie padła liczba3
połączyłem siódemki 1,4,7,31,32,33,45,47 to może 4 zeta ale może jutro kto wie jak teraz zile nacisnę i znów skasuje to lopek leci przez okno-wyślij

Witam ponownie.
Jestem ciekawy, ile osób skorzystało z liczb Hipcia???
Jestem ciekawy, ile osób skorzystało z liczb Hipcia???
ja nic nie sugeruję 45,47 to prawie pasuje ale na 14 przez dwa miechy ani grosika choć i tak puszczę coś

kathy czy już zjadłaś jakieś słodycze dzisiaj,bo bez cukru można nabawić się cukrzycy
Nie wszyscy wiedzą, ale dzisiaj mija 10 lat odkąd utworzyłem naszą stronkę o Lotto. Aż trudno uwierzyć jak ten czas minął.

Pasko, a ja dziękuję i gratuluję. Mimo że trafiłem tu niedawno, to do tej pory jestem wierny...

Dzień dobry.

Nikogo tu nie ma. Idę sobie stąd.. .
WITAM- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MILIONÓW
I TYLE SAMO SYMPATYKÓW STRONKI MULTIPASKO PNIE PASKO
I TYLE SAMO SYMPATYKÓW STRONKI MULTIPASKO PNIE PASKO
Sniły mi się dzisiaj straszne rzeczy : Powódz w pięknym wielkim mieście. Mówiono, że to Kraków, ale raczej wyglądało jak Wiedeń a wszyscy mówili po francusku . Widziałam wyraźnie podmyte przez wodę fundamenty pięknego zamku . Wszystkie elementy mostu, które dotknęłam robiły się bardzo kruche. Wszędzie było ok 3-4 m wody. Patrzyłam na bardzo chudą wysoką kobietę ubraną w czarne, mokre łachy. Wyglądała jak Śmierć. Przechadzała się spokojnie pomiędzy tłumem ludzi.
hejka

zapuściłem sobie wczoraj Losa Milionosa hehe
fajną kopertę dostałem
PASKO

zapuściłem sobie wczoraj Losa Milionosa hehe
fajną kopertę dostałem

PASKO

Witam hosia skresl swoie liczby daty urodzenia ta kobieta na czrno to napewno ty moze jeszcze nr domu to te fundamenty ja te sny przerobiłam na sobie ..
..P.A.S.K.O..

G.R.A.T.U.L.A.C.J.E!!!!!

G.R.A.T.U.L.A.C.J.E!!!!!
HOSIA mniej używek i bedzie 
atak na poważnie to nie wyspana i oczy pewnie jak

atak na poważnie to nie wyspana i oczy pewnie jak
i 

....... troszke za dużo tego dymuprzepraszam bardzo ale od wczoraj nie wolno palić w miejscach takie jak to!
witom mistrze stanyłech by podac pewnioki na 14
31, 3, 21, 63, 46, 61, 40, 77, 10, 35
51, 24, 58, 42, 64, 37, 35, 76, 20, 18
63, 53, 59, 33, 47, 60, 75, 67, 5, 25
porki
24, 5
17, 24
64, 26
43, 42
69, 8
17, 24
trójki
65, 15, 1
79, 70, 20
70, 42, 51
40, 69, 12
10, 43, 50
36, 67, 16
22, 79, 53
1, 55, 19
39, 65, 63
40, 19, 50
ida spać stpwpm po 15

z ta ustawą dot.
cześć mistrz hartge skad przybywosz jo z nędzy wpisz se w google to bydziesz wiedzioł ze coś takiego je

Robal dzięki za graty
dziś 3 też wchodzi na 100 % i po 14 powinna być przerwa dla tej liczby
dziś 3 też wchodzi na 100 % i po 14 powinna być przerwa dla tej liczbyidę wysłać trzy dziesiatki na wariata wymyślone bez plusa
w nich znajduje się liczba 3 
w nich znajduje się liczba 3 
znacie to? - wyslalem jeden zakład na lotto i numer zakładu to 2 zamiast 1 - nie wiedzialem ze sie tak da
-----------------------
2: XX XX XX XX XX XX
-----------------------
-----------------------
2: XX XX XX XX XX XX
-----------------------