Wpisy 18 286 – 18 385
17 marca 2008 21:36 → 18 marca 2008 16:30, 100 wpisów
psychol - nie zmieniaj nika i tak wiemy że jesteś matyczem pozdrawiam !
Zgadzam się Ela,myslę że zajmujesz sie tym od niedawna.Na początku wielu odnosi sukcesy w hazardzie.Mnie nie musisz pokazywać wygranych ani przegranych kuponów,ja tylko pisze żebyś nie zatraciła właściwych proporcji,bo w tej dziedzinie łatwo popłynąć.Do ADAMSA: wiem czytałem wszystkie twoje posty,są bardzo logiczne,a przez to nie dla wszystkich zrozumiałe.Ludziom wielokrotni ilość zer przesłania logiczne myślenie.Na tym opiera sie cała strategia T.S.S.A i temu służą wszelkiego rodzaju kumulacje i wabienie ludzi jak "muchy na lep"Obietnicą słodkiego,lekkiego życia.Co może się nie przydarzyć nawet do 10-tego wcielenia.
Kotwica jak większość polaków tylko narzekać potrafi!!!
Spadaj z tąd i zmień forum na kółko gospodyń wiejskich...
Spadaj z tąd i zmień forum na kółko gospodyń wiejskich...
JESTEM zły bo fortuna jest do 18 a zmkneli bez powodu o 17 i musiałem posłać szystkie swoje zakłady w totalizatorze sportowym a tam wiadomo sa mniejsze wygrane !!!co za dziura ten olsztyn jeden lokal w całym miescie w profersionala skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eeeleaaa nic nie musisz udowadniac ja ci wierze bo w koncu wszyscy zaczniemy sobie nie wierzyc i sie obrazac i dosc mamy stresu przy grze to jeszcze nawzajem do siebie zygamy to nie jest fer. Dobrze ze istnieje adams matematyk czlowiek ktory wskazuje nam co bardziej sie oplaca i umie nam to pokazac w procentach i moze nawet nie jednego przestrzegl przed utopieniem wielkiej kasy pokazuje nam tu dzieki swojej wiedzy ze przerwy moga wynosic nawet 30 losowan na dane zdarzenie i to juz mnie naprzyklad zapalilo czerwona lampke i moge sie z nim nie zgadzac ale go sznuje bo ma wiedze wielka wiedze a ja ludzi modrzejszych ode mnie szanuje.kotwica i dobrze ze i ty jestes moze i takich potrzeba nie wiem czy jestes kobieta ale chyba tak wiec prosze czsem uwierz jak nie facetowi to kobiecie trzymaj sztame z kobietami .Sam na wlasnej skorze odczulem ten brak wiary i musialem udowadniac prawde .Nawet moja corka mowila zeby tego nie robic i nie znizac sie do takiego poziomu ale postanowilem to zrobic tak jak obiecalem po raz pierwszy i ostatni i wogole juz nie pisze kwotowo tylko na co gram i koniec ,jestesmy ludzmi zazdrosnymi a ja bardzo sie ciesze ze ktos wygral a jak Eeeleaaa pisze ze wreszcie trafila dana liczbe to ciesze sie jak bym to ja trafil i co najwarzniejsze wierze jej nie dajmy sie zwariowac myslmy lepiej jak zmusic totto do podniesienia kursow jak wygrac a nie jak sie pozagryzac o ludzie o panie o ludzie o panie juz tylko 15 minut i wszystkie buzie juz rozesmiane.
Kotwica spoko no własnie staram się wszystko tak organizowac zeby na wszystko miec czas i niczego nie zaniedbac.A hazard to moje małe hobby i przyjemnosc więc nie bede z niego rezygnowac.Zresztą tak jak zawsze pisałam kazdy gra jak chce i za ile chce ;)Ja uwazam ze gra na 10liczb jest besensu ale są ludzie co tak grają i liczą ze kiedys wygrają10\10 i spoko niech tak grają przeciez za swoją kase grają więc niech robią co chcą.ok pozdrawiam i zycze powodzenia w dzisiejszym losowaniu;)
Wybaczcie,ale na niektóre wpisy typu pozeracz kotwic-nie zamierzam odpowiadać,w trosce o zachowanie właściwego poziomu tego interesującego forum(jestem tu po raz pierwszy i mam nadzieję,ze nie ostatni)
no i dobrze dzis wyczulem ze nie poslalem na nieparzyste wyszlo rowno tak jak jakos czulem co do typowania przez pieska to w drugim zestawi 4 liczby z plusem moze komus szczesciue przyniosly niestety w pierwszej 10 tylko 2 trafienia napewno losuje lepiej ode mnie ,
A teraz moi drodzy niech każdy z Was spróbuje dopasować do siebie jedna lub kilka cech gracza ze wspólnie wypracowanych w dniu dzisiejszym i odpowie na pytanie Dlaczego gram?Jeśli ktos nie znajdzie tam siebie sprobujemy temat rozszerzyć jutro.Myśle ze przy odrobinie dobrej woli sie odnajdziemy...... Na przekór nieżyczliwym w rodzaju "pożeracz kotwic"Dobrej nocy życzy:
Kotwica czy moglbys sie wiecej nie wypowiadac na tematy totka?.Z gory Dziekuje
Witam opowiadam KOTWICO na pytanie dlaczego gram bo niedawno zaczolem multi i nawet jakos idzie niegram za wysoko bo ta gra to jest GRANIEM W HUJA z ludzmi ale mniejmy nadzieje ze ktos zato sie wezmie
Maks,rozumiem i podzielam twoją opinię(nazwał bym to robieniem ludzi w balona).
Kotwica u mnie losowanie za pare godzin Trzymaj kciuki za moje numery ,OK?
ja gram bo jestem muzykiem i trzeba mi mnóstwo kasy na sprzęt, a rodziców kasiastych nie mam, do prac dopiero się kształcę a i tak, żeby się wbić do tego zamkniętego światka układów i znajomości to trzeba mieć tyle kasy, co większość w rok nie zarobi, lekcje po 50-100 zł za godzinę, instrumenty po kilkanaście tysięcy - na to mogą sobie pozwolić tylko nieliczni. Ale to jest moje marzenie i wygrana w durnego totka bardzo by mi pomogła w jego realizacji, więc czemu nie próbować? Nie mam nic do stracenia, z 3 zł dziennie na dobry sprzęt się odłoży po 15 latach
jak są jakieś konkursy, gdzie można wygrać trochę pieniędzy to tez wysyłam, projekty, pomysły, jakieś skończone prace - i co? I nic... wszędzie układy, znajomości albo złodzieje i naciągacze.
Ladne dzisiaj liczby podejrzewam jakbym niewylal stawka razy10 bylo by inne ustawienie i dzisiaj tradycyjnie 40 piotek 7 szostek 3 osemki lub cos podobnego caly czas statystyka trzyma sie prwaie tak samo zaskakujace Fiuty
Dla 1 skreślenia szansa do kursu to 50%
Dla 2 skreślen to 48,1%
dla 3 skreślen to
2 trafienia - 13,88%
3 trafienia - 36,08%
razem to 49,96%
dla czterech razem to 50,81%
dla 5 razem to 50,16%
dla 6 liczb razem to 50,71%
dla 7 razem to równe 50%
dla 8 mamy 50,86%
dla 9 skreslanych 49,77%
i dla 10 to 50,91%
Więc najlepszy kurs jest dla 10z10 i stanowi prawie 51% wpłaconej kasy na tą opcję. A najgorszy kurs jest na parki.
Dla 2 skreślen to 48,1%
dla 3 skreślen to
2 trafienia - 13,88%
3 trafienia - 36,08%
razem to 49,96%
dla czterech razem to 50,81%
dla 5 razem to 50,16%
dla 6 liczb razem to 50,71%
dla 7 razem to równe 50%
dla 8 mamy 50,86%
dla 9 skreslanych 49,77%
i dla 10 to 50,91%
Więc najlepszy kurs jest dla 10z10 i stanowi prawie 51% wpłaconej kasy na tą opcję. A najgorszy kurs jest na parki.
Ale różnica miedzy 48,1% a 50,91% nie jest ogromna a średnio to połowa wpłacanej kasy do ML tam zostaje a druga połowa wraca do ludzi. Oczywiście nie licze tych 50groszy całkiem gratis.
Adams nie kazdy to rozumie jezeli moge ci podpowiedziec to daj jakis komentarz do tego obszerniejszy bo podejrzewam ze twoja praca idzie na marne ludzie popatrza i jak nie zrozumia a nie zastanowia sie to to omijaja tak mysle moze zle mysle .pozdrawiam.
Beezop,napisałeś:
"gramy bo nam sie nie chce pracować-lenie".Teraz piszesz,ze jesteś muzykiem i poświęcasz 3 zł,żeby wygrać na sprzęt.życzę Ci żeby się powiodło,ale mam wątpliwości,ponieważ świat gier to świat pazerności zakłamania,układów,złodziejstwa i naciągaczy.Zapewne słyszałeś o ustawianiu meczy,korupcji wśród działaczy, zawodników i prezesów.To świat mafii i prania brudnych pieniędzy.Ty i tobie podobni to żetony w tej wielkiej machinie.Wami sie tylko gra,jesteście potencjalną kasą do podziału między tych którzy z góry mają wygrać.Myślę że będzie ci trudno zrealizować marzenie Janka-Muzykanta na drodze hazardu.Pozdrawiam,marzenia się czasem spełniają.....
"gramy bo nam sie nie chce pracować-lenie".Teraz piszesz,ze jesteś muzykiem i poświęcasz 3 zł,żeby wygrać na sprzęt.życzę Ci żeby się powiodło,ale mam wątpliwości,ponieważ świat gier to świat pazerności zakłamania,układów,złodziejstwa i naciągaczy.Zapewne słyszałeś o ustawianiu meczy,korupcji wśród działaczy, zawodników i prezesów.To świat mafii i prania brudnych pieniędzy.Ty i tobie podobni to żetony w tej wielkiej machinie.Wami sie tylko gra,jesteście potencjalną kasą do podziału między tych którzy z góry mają wygrać.Myślę że będzie ci trudno zrealizować marzenie Janka-Muzykanta na drodze hazardu.Pozdrawiam,marzenia się czasem spełniają.....
Najprościej dla jednej liczby :
szansa jej trafienia to 1 do 4 a kurs =2 więc grając 4 razy wydaje 4zł i raz wygrywam 2zł co oznacza że wygrałem 50% włożonych pieniedzy.
Inaczej wysyłam 80 kuponów za 80zł i wygrywam 20 kuponów po 2x czyli 40zł co stanowi 50% wkładu.
Dla parki wysyłam 3160 kuponów (wszystkie parki) i wygrywam 190 razy po 8X co stanowi 48,1% wkładu na te 3160 wysłanych parek.
szansa jej trafienia to 1 do 4 a kurs =2 więc grając 4 razy wydaje 4zł i raz wygrywam 2zł co oznacza że wygrałem 50% włożonych pieniedzy.
Inaczej wysyłam 80 kuponów za 80zł i wygrywam 20 kuponów po 2x czyli 40zł co stanowi 50% wkładu.
Dla parki wysyłam 3160 kuponów (wszystkie parki) i wygrywam 190 razy po 8X co stanowi 48,1% wkładu na te 3160 wysłanych parek.
Dla porównania z zakładem typu P/NP to tu wysyłam dwa zakłady jeden na NP drugi na P i jeden z nich wygra drugi przegra wiec wydaje 2zł a wugrywam 1,8zł bo kurs jest=1,8 a to sttanowi 90% włożenej kasy.
maks158-nie ważne kto ma jaki światopogląd,czy wyznanie oraz jaką orientację seksualną-ważne jakim jest człowiekiem.Myślę że Ty nie jesteś prostakiem?
Jednak trafilem w dziesiotke szkoda ze nie w zlodziejskiego multi a prostak wyjasnij mi to po waszemu
wita, zauwazyliscie ze w ML dzisiaj liczby mieszaly sie w bebnie o 6 sekund dluzej niz w standardowym czasie zanim zaczelo losowac???
Może to uświadomi, że jeżeli ktoś nie może uzyskać dodatniego bilansu w grze u buków gdzie stosunek wygranej do wkładu jest na poziomie 90% ( niekiedy nawet więcej ) to przy stosunku wygranej do wkładu jaki jest w ML nie ma na to szans tym bardziej!!! Szczegolnie w wariancie gry na jedną liczbę , parki trójki itd . Powiedzmy że przy takich 8 9 czy grze na 10 skreśleń wchodzi wariant szczęścia bo trafienie 10z10 , 9z9 czy 8z8 inaczej nie można nazwać, i jeśli to szczęście komuś dopisze to może być doprzodu a w grze 10z10 i trafieniu maksymalnej wygranej na pewno pozwoli wyjść do przodu. Ale szanse takiego zdarzenia to 1 raz na hohoho a może i dłużej
kotwica - pisałem czemu gramy jako społeczeństwo, zresztą mnie się nieraz zdarzyło już pracować i pewnie jeszcze nieraz zdarzy, i to w robocie takiej, że kurs mniejszy niż w Multilotku z plusem, hehe.
jak się nie uda to trudno, będę musiał sobie poradzić bez tego, jak każdy inny
jak się nie uda to trudno, będę musiał sobie poradzić bez tego, jak każdy inny
Ja zuwazylem ze caly czas mieszaja w tej grze pewnie procesor im padl i niemogla nic zrobic maszyna a glopio im bylo znowu robic losowanie poza programem 2 raz wpadka w miesiacu siwy by sie czarny zrobil
maks158-jak nie rozumiesz słowa prostak to co ty możesz rozumieć de..lu.Jak ktoś kulturalnie do ciebie mówi to go słuchaj kr...ie, a jak nie chcesz to spadaj z tego forum du..iu.Może to do ciebie przemówi.
Sluchaj smarku sofiksie niemow mi co mam robic ty chyba nalezysz tez do tej alkajdy jechowy albo zmieniles nik z kotwicy na but jełop
eeellaaa w meczu newcastle nie bili się i nie było czerwonej kartki typ na remis wszedł niestety znow zawalił ruski hokej cos ostatnio mam nosa do premiership i chyba przy tym pozostane w multilotku klapa DOBRANOC
Sofix-Nie dyskutuj z głupcem,najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem zniszczy
Tak jest kotwica madry czlowieku jak czytam te twoje wypowiedzi to az gdzies w d.....pie zaciska
Mam pytanie do Pasko,czy ty wygrales cos kiedys.Dysponujesz stemami programami itd
Beezop,jak rozumiem ciebie,traktujesz grę jako rodzaj przygody i gry na zasadzie chybił-trafił 1-nym zakładem,to czasem przynosi efekty,ponoc ktos tym sposobem wygrał w Krakowie przeszło 5 milionów zł.Bądź i Ty dobrej myśli......Powodzenia
CZy dysponuje ktoś danymi ile ludzi średnio gra metodą CH/T a ile procentowo sama skreśla 10z10 oraz jak mają się trafione 10z10 prze typujących do wygranych 10z10 z metody CH/T ?
DO wszystkich lubujacych sie w statystykach i liczacych na wygrane na podstawie nich.Wtamtym roku zdarzylo sie w loterii miedzy stanowej ze padly takie same numery w odstepie tygodnie,oczywiscie nie w tej samej kolejnosci.A zeby bylo ciekawiej bylo to5 numerowz 56 plus jeden numer 46
W dniu dzisiejszym stwierdzono zaledwie 4 piątki z plusem 1 zwykłą 8 i 2 rozw.9/10.Gratuluję wygranym.DOBRANOC.
gram tak:
2 stałe zestawy DL na każde losowanie [tzw. szczęśliwe liczby]
4-6 EL
Ostatnio ograniczyłem EL na rzecz TSN [gram po 4], bo kumulację mają. Oczywiście wszystko na chybił-trafił. Do tego czasem zdrapkę za 2 zeta.
Na tydzień to wychodzi koło 25 zł.
Ostatni miesiąc zrobiłem sobie doświadczenie z Multilotkiem i na każdy dzień brałem jeden zakład - ale to była porażka i nie chcę już do Multi wracać, chyba, że od wielkiego dzwonu sobie coś z plusem poślę.
2 stałe zestawy DL na każde losowanie [tzw. szczęśliwe liczby]
4-6 EL
Ostatnio ograniczyłem EL na rzecz TSN [gram po 4], bo kumulację mają. Oczywiście wszystko na chybił-trafił. Do tego czasem zdrapkę za 2 zeta.
Na tydzień to wychodzi koło 25 zł.
Ostatni miesiąc zrobiłem sobie doświadczenie z Multilotkiem i na każdy dzień brałem jeden zakład - ale to była porażka i nie chcę już do Multi wracać, chyba, że od wielkiego dzwonu sobie coś z plusem poślę.
jak napisał adams, co już zresztą nieraz sam na czacie przyznawałem - gra na małą ilość skreśleń ma sens tylko i wyłącznie przy grze na progresję [czyli mając w zanadrzu ogromny zapas] albo w grze raz na miesiąc, kiedy się "przy okazji" puści taki kupon i a nuż się uda. Stała gra w ten sposób nigdy nie przyniesie zysku.
Ale jak już pisałem trochę wcześniej - wydatek 2,50 zł na dzień jest prawie nie odczuwalny, a jak już się tego jednego dnia dostanie te parę tysięcy czy choć paręset złotych naraz to wielka uciecha.
Ktoś by powiedział, że w takim razie lepiej wrzucać te 2,5 zł do skarbonki i sobie po 10 latach wyjąć całą kwotę - też można, ale "nie znacie dnia ani godziny". Poza tym takie sprawdzanie kulek i patrzenie, ile się nie trafiło czy choćby skreślanie kuponu w kolekturze ze świadomością, że któreś z tych liczb mogą zostać wylosowane to naprawdę fajna sprawa
Ale jak już pisałem trochę wcześniej - wydatek 2,50 zł na dzień jest prawie nie odczuwalny, a jak już się tego jednego dnia dostanie te parę tysięcy czy choć paręset złotych naraz to wielka uciecha.
Ktoś by powiedział, że w takim razie lepiej wrzucać te 2,5 zł do skarbonki i sobie po 10 latach wyjąć całą kwotę - też można, ale "nie znacie dnia ani godziny". Poza tym takie sprawdzanie kulek i patrzenie, ile się nie trafiło czy choćby skreślanie kuponu w kolekturze ze świadomością, że któreś z tych liczb mogą zostać wylosowane to naprawdę fajna sprawa
Witam czytam pasek i jestem zdumiona .KOTOWICA ładnie oceniasz ludzi ,zastanawiam się do jakiej grupy TY należysz (wpis 18255) ,bo ja dla siebie tam grupy nie znalazłam a szkoda.Pozdrawiam znajomych i tych których jeszcze nie znam.Mercedes ,kiedy pośpiewamy???.OPA jak tam kuponiki idą?Mario moja 6 na dziś to wiesz jaka 4,8,15,16,23,42.A matycz zapewne w kanałach pierścionka szuka powodzenia.BUZIAKI
Witam poczytalem wpisy z wczoraj i jak zwykle wyrzywamy sie na sobie nawzajem i zastanawiam sie do czego to ma sluzyc a nie dyskutujemy nad tym jak zmusic siwego zeby sie wytlumaczyl dlaczego maszyna losujaca kreci sie roznie tzn.czas krecenia jest rozny czym powodowane jest ze tlo w ktorym odbywa sie losowanie pozbawine jest elementow takich zeby mozna bylo rozpoznac kiedy sie ono odbywa,uwazam ze sa to wazne spostrzezenia ja ich nie zauwazam bo za bardzo sieskupiam na liczbach ale czytam ze o 8 sekund dluzej sie cos tam kreci i pytam DLACZEGO moze mi ktos to wyjasni nie mam wiedzy na ten temat liczby losowane przez psiaka podam kolo 14-16 wczoraj wylosowal w jednym zestawie cztery liczby z plusem co dzis jego nos wynucha. i dzis chyba bedzie rownowaga wiec odpuszcze bo zawsze sa dwie pod rzad 7, 8 luty 10,11 luty 28,29 luty 7,8 marzec wiec biorac to statystycznie jak by nam to obliczyl pan Adams to jest prawdopodobienstwo ze tak moze wyjsc pozdrawiam.
witam kogucik19 w pierwszym zestawie byly 2 a w drugim byly 3 liczby wylosowane
Witam Grzes idzie przez wieś a tu sobie Kogucik stoi i widzi a tu kogucikowi piesek kulki przynosi he he he zejdzie na ziemie cymbały piesek wam szczęscia nie przyniesie !!!
słuchaj kolego mnie stac na esperementy bo ja za 15 lat gry jestem na czysto matole prawie 230 tys i mogię sobie teraz z pieskiem eperemetowac
Tak jak wszyscy są tu do przodu ? ale raczej 230 do tyłu wielu bajerantów i marzycieli tu zagląda chwaląc za ile wysłali ile wygrali skacząc na gulu innym ludziom miedzy innymi kogut eeelllaaa i tak ja wiem swoje pozdrawaiam!!!! A może zeskanujecie kupony buha hah ha !!!!!!!!
Tak wygrywacie że pewnie nie macie potem wielokrotnie przez te gry na koguta do gara i chleb dla dzieci ! A nasz kogut czatowy znosi zote jajka buha ha !!! wielkanoc za pasem !!!!
Witam Grzes1972 tak masz racje bardzo przepraszam przedewszystkim za moj blad oraz za psiaka chyba na starosc ma wech slabszy ale to wszystko nic strasznie sie ciesze ze wygrywasz i to mnie cieszy i ze traktujesz to jako zabawe czego inne smutasy nie rozumieja pozdrawiam cie serdecznie i bawimy sie dalej bo ja przy losowaniu bawie sie okropnie ile smiechu u znajomych to wywoluje pozdrawiam i przepraszam ale siwy sie tez myli ale on nie przeprasza pozdrawiam i prosze o wybaczenie i dalej wygrywaj.
Brawo KOGUCIK niech moc będzie z nami...a tumany niech przegrywają...he he
A wasz GURU OPA ma złota kolekture ktura daje złote kupony w suwałkach ! tam sprubujcie ?
grześ idzie przez wieś - zejdz z eli jesli mozesz:)pozdrawiam
posluchaj ty niedowiarku nie wierzysz bo nigdy nic nie wygrales koguta to ty jadles wtedy jak go pies zagryzl i trza bylo cos z nim zrobic i jeszcze jedno niedowiarku podaj poczte a przysle ci zdjecia kuponow juz jednemu wyslalem moge i tobie. ale zycze ci zebys dzis na obiad dostal kawalek miesa pozdrawiam.
tak masz rację GRZESIU najlepsza pewnie w województwie,nigdzie tyle nie padło wygranych co u mnie...to fakt
Tak żebys wiedział ja jak chcem to jem koguta jak chcem to kure a jak chcem to prosiaka ma się 100 hektarów ziemi to sie je zkopane dzbanki z złotem i nie tylko a was chetnie zatrudniłbym za parobków a Eeelllaaa do skubania kaczek także podam wam meila gdzie SV prześlecie ! ok!
Matyczkogutguruopaeeelllaaa@wp.pl
prostaku charuj dalej na tych swoich chektarach i odkladaj na nauke bo jestes taki tepy ze twoja edukacja bedzie tyle kosztowac co bys sprzedal te chektary dzbanki opruznil i dalej glupi bedziesz a nie chektary sa majatkiem tylko wiedza bo ty musisz pytac o wszystko madrego nawet o to dlaczego woda jest mokra nara.
grześ idzie przez wieś mnie jest naprawde ciężko wyprowadzic z równowagi:)takie dziecinne pisanie nie robi na mnie wrazenia wręcz przeciwnie zal mi takich ludzi jak TY:)
witam, wiecie moze u jakiego buka internetowego mozna obstawiac zakłady losowe typu multi, keno?
Witajcie.Może zmienie temat.Lubię Was czytać,przy tym dobrze się bawię.Prosilem kilka dni temu o systemik 5x15 liczb x 20 zakładów lub parę więcej albo coś podobnego.Niestety ze strony nie mogę skorzystać . Pozdrowienia.
mstankiewicz2@onet.eu
mstankiewicz2@onet.eu
Dla mnie imię GRZEŚ kojarzy się z GŁUPIM GRZESIEM,kuzyn JASIA i tyle...żyj spokojnie i wal ile się da,nawet swoje kury...
Kogut skończylem wat i jestem już w stopniu pułkownika w spoczynku !eeelllaaa-a na dame do towazystwa zatrudnisz sie ? kogut z tą ziemia to kupiłem za wygrana i przekształciłem na ziemie pod budowe domków w dobrej lokalizacji z widokiem na morze pozdrawiam
MARIAN ja mam takie
5-15-16.txt
5-15-243.txt
5-16-18.txt
5-17-19.txt
5-18-23.txt
5-18-731.txt
5-19-25.txt
5-20-100 .txt
5-15-16.txt
5-15-243.txt
5-16-18.txt
5-17-19.txt
5-18-23.txt
5-18-731.txt
5-19-25.txt
5-20-100 .txt
opa ty sobie wal kapucyna w tej kolekturze swojej i to ostro jedziesz jedziesz !!!
Kochani idą święta ,dlaczego sobie dokuczacie .Grześ idzie przez wieś ,ostatnio przeczytałam książkę GRACZ - FIODORA DOSTOJEWSKIEGO .Prawdę mówiąc nie jest to o graczach w ML,DL ale polecam Tobie .Pozdrawiam Olszty ,cholera zimno tu.
Wruciłem z wojny w IRAKU jestem zarobiony i nudze się czytając wasze wpisy fajnie jest czasem poczytać he he Dobra dam wam spokój milego dnia żegnam powruce nie bawem nara!!!
JULCIA,przecież wiadoma rzecz- tępaki tylko dokuczają,którzy uważają że mają mózg...ledwo pewnie szkoły skończył GŁUPI GRZESIO,albo i nie...he he
grześ sam pisze, że ze wsi jest, więc nie oczekujmy zbyt wysokiego poziomu intelektualnego...a ja osobiście życzę takim ludziom szczęścia i zdrowia, bo bardzo im potrzebne jest, bądźmy wyrozumiali i cierpliwi dla nich, oni nie są temu winni, że los jest dla nich taki nie dobry.
Żeby był z ciebie pożytek panie GRZESIU,zagraj na WIELKANOCNE ZAKŁADY SPECJALNE,1 zakład koszt. tylko 1,25zł i skończ wreszcie gimnazjum,chyba że wejdziesz do rządu lub wyjedziesz na wyspy,ale tam też są wymagania-nie zapomnij o tym
Jejku zima za oknem a maiłem dziś letnie opony zalożyć sniegu pełno i pada Julcia witamy w Olsztynie widze że znowu jakiś głupek na chacie się pojawi pewnie ma mózg po Iraku zjiebany he he he Mam nadzieje że nie zamkną mi dziś profa przed nosem na dzis
4/ za 20 zł {10,24,49,54} za 20 zl 6/{7,10,19,24,43,49} i w totalizatorze 8{7,10,19,24,37,43,49,71} oczywiście w dużego ale skromnie tylko 8 zakładzikow zobaczymy narazie mnie boli glowa wczoraj było zbigniewa troche się balowało ale co tam nie przeszkadza to liczby podać heh!
4/ za 20 zł {10,24,49,54} za 20 zl 6/{7,10,19,24,43,49} i w totalizatorze 8{7,10,19,24,37,43,49,71} oczywiście w dużego ale skromnie tylko 8 zakładzikow zobaczymy narazie mnie boli glowa wczoraj było zbigniewa troche się balowało ale co tam nie przeszkadza to liczby podać heh!
Witam wszystkich,mam piękną wiosne za oknem śnieg wali i całe zero stopni Mario ja też wczoraj pocałowałam klamkę w profie,zaczęłam kombinować w czeskim 9/49 bo w multi bryndza może taka 6 na dziś 7,19,46,54,71,79
dziendoberkowski
niestety nie trafiłem 10 i nie zmieniam nick-u nadal jestem psycholem i mówię wam dzisiaj będzie przesyt parzystych
typy dla buka obok
1
> 2.5 gola
1
sochaux strzeli
>2.gola
w mulciaka pewniakami powinny być 1--61--4--18---28 a jak będzie to zobaczymy pozdrowionka
niestety nie trafiłem 10 i nie zmieniam nick-u nadal jestem psycholem i mówię wam dzisiaj będzie przesyt parzystych
typy dla buka obok
1
> 2.5 gola
1
sochaux strzeli
>2.gola
w mulciaka pewniakami powinny być 1--61--4--18---28 a jak będzie to zobaczymy pozdrowionka
witam podaję typy na dziś luzern-youngboys 2 st.gallen-xamax 1 oraz rapid-austria.w 1 kurs ogólny ok.8.5 chyba warto postawić co nie eeelaaa
Widzę, że spora część ucieka z ML do 9z49CZ, więc szanse jakie tam są do kursu :
1 liczba kurs 4 szansa 1 do 5,444 co oznacza że stosunek szansy do kursu jest = 73,47% to znacznie więcej niz w ML gdzie jest 50%.
2 liczby kurs 22 szansa 1 do 32,666 czyli 67,34% więc też więcej niż w ML gdzie jest 48,1%.
Reszte policze później bo niestety święta idą i trzeba trochę sprzątać.
1 liczba kurs 4 szansa 1 do 5,444 co oznacza że stosunek szansy do kursu jest = 73,47% to znacznie więcej niz w ML gdzie jest 50%.
2 liczby kurs 22 szansa 1 do 32,666 czyli 67,34% więc też więcej niż w ML gdzie jest 48,1%.
Reszte policze później bo niestety święta idą i trzeba trochę sprzątać.
Przy 3 liczbach jest:
szansa 1 do 219,333 a kurs 150 czyli 68,39%
przy 4 liczbach :
szansa 1 do 1681,555 a kurs 1000 czyli 59,46% i tu jest już gorzej niż prz 2 lub 3 a całkiem mniej niż przy jednej.
Niestety ale im wiecej liczb tym gorzej i przy 5 liczbach mamy :
szansa 1 do 15 134 a kurs tylko 9 000 co stanowi 59,48
Czyli przy 4 i 5 liczbach mamy tylko blisko 60% , natomiast przy 2 i3 jest lepiej a najlepiej przy jednej
szansa 1 do 219,333 a kurs 150 czyli 68,39%
przy 4 liczbach :
szansa 1 do 1681,555 a kurs 1000 czyli 59,46% i tu jest już gorzej niż prz 2 lub 3 a całkiem mniej niż przy jednej.
Niestety ale im wiecej liczb tym gorzej i przy 5 liczbach mamy :
szansa 1 do 15 134 a kurs tylko 9 000 co stanowi 59,48
Czyli przy 4 i 5 liczbach mamy tylko blisko 60% , natomiast przy 2 i3 jest lepiej a najlepiej przy jednej
Czyli zamiast grać na 4 liczby lepiej jest zawrzeć 4 zakłady na 3 liczby.
123 124 134 234
Wtedy przy trafieniu 3 jest wygrana 150/4=37,5X a przy trafieniu 4 jest 150X.
123 124 134 234
Wtedy przy trafieniu 3 jest wygrana 150/4=37,5X a przy trafieniu 4 jest 150X.
Więc jak widzicie w czeskim 9z49CZ w FORTUNIE jest lepiej niż w ML ale daleko jeszcze do kursów na poziomie 90% szansy.
Z jednej liczby nie da się robić sensownej rozpiski a przy jednej jest kurs do szansy największy , ale grając już na skreślanie 3 liczb można rozpisać 4 liczby,5 liczb czy nawet 6 liczb. A na pewno nie warto grać na skreślanie 4 czy 5 liczb.
Z jednej liczby nie da się robić sensownej rozpiski a przy jednej jest kurs do szansy największy , ale grając już na skreślanie 3 liczb można rozpisać 4 liczby,5 liczb czy nawet 6 liczb. A na pewno nie warto grać na skreślanie 4 czy 5 liczb.
Witam wszystkich,zarówno zwolenników jak i przeciwników mojego pisania na czacie.Myślę że wszyscy dobrze sie wyspali,choć niektórych prawda mogła zaboleć.Julio ponieważ nie odnalazłaś się wśród typowych cech wyróżniających rodzaje
graczy,proponuję nazwę spiewające sroki.Myśle że znajdzie się tam miejsce również dla innych.Uzasadniam to tym ,że marzysz o pierscionku od Matycza i lubisz spiewać z Mercedesem,tak więc:
16. Śpiewajace sroki.
Pozdrawiam wszystkich majacych poczucie humoru.....
graczy,proponuję nazwę spiewające sroki.Myśle że znajdzie się tam miejsce również dla innych.Uzasadniam to tym ,że marzysz o pierscionku od Matycza i lubisz spiewać z Mercedesem,tak więc:
16. Śpiewajace sroki.
Pozdrawiam wszystkich majacych poczucie humoru.....
Witam i podaje liczby wyniuchane przez psiaka pierwsza 10 :27, 19, 1, 50, 58, 5, 79, 29, 2, 39, i druga 10 : 8, 48, 62, 72, 4, 34, 18, 1, 31, 34, mnie sie te liczby nie bardzo podobaja ale nie bede sie klucil z psiakiem on jest szybszy ode mnie co do losowania P/NP w multi to tak jak przewiduje OPA raczej bedzie albo rowno albo parzyste dlatego ja dzis gram na drobnice pozdrawiam i zycze wysokich wygranych.
KOTWICA ja bardzo lubie cie czytac pomysl z nazwaniem grajacych wydaje mi sie dobry a nawet rewelacyjny jak by wiecej takich ludzi bylo to swiat bylby weselszy pozdrawiam i dopominam sie o wiecej.
Tak czytam twoje wypowiedzi GRZESIU sadzac po pisowni cieniko z ortografią piszesz ze wat skonczyles a moze to bylo OHP
witam wszystkich graczy .kolejny raz pytam DO CZEGO SŁUŻĄ DRUCIKI PRZYCZEPIONE DO KULEK W DL.ZADAWAŁEM TO PYTANIE KILKA RAZY I BEZ ODPOWIEDZI
Tak nie bawem powróce max z ortografi miałem 3= skończyłem studia dzieki taty pieniązką he he mamusia była panią lekich obyczajów też sypałą kaską ale co tam politycy sa po ohp i też mają prawo do wypowiedzi pozdrawiam cię serdecznie i tobie rowniez stawiam pałke z ortografi albo pałką w oko co wybierasz?