Wpisy 1 824 105 – 1 824 204
7 grudnia 2013 11:51 → 7 grudnia 2013 13:46, 100 wpisów
Mirnam
jackwar jak robisz rocznie 2 tys to taka opona jest dobra ale przy normalnych przebiegach to taka opona jest do niczego
Jackwar to Cię zima nie zaskakuje
ja tak naprawdę to śmigam tylko po wawie , rocznie robię około 10 tyś .
Tak mi doradził wulkanizator i jeszcze się nie zawiodłem . Naprawdę mam już je 5 lat i bieżnik około 6mm
Wczorajsza wygrana w kwocie 20zł została w całości zainwestowana
za spokojnie
ale mi tez z kormorana opony stykły na 40 tys kiedys potem kupiłem z dunlopa i auto sprzedałem
Wczorajsza wygrana w kwocie 140 zł dziś będzie zainwestowana w 1/14 reszta idzie na zakupy jeszcze nie wiem w jakiej wysokości ale za 20 minut śmigam do Auchenu
Ja nie gram to i nie wygrywam i nie przegrywamale fajnie byłoby tak przed świętami nie małą sumkę przygarnąć
MaTq
trisetum , a gdzie maj jechać ? , do Auchenu śmigam raz w tygodniu na zakupy bo staruszek w poniedziałki ma zniżkę od całości 5% więc robię na cały tydzień , a trasa z parkingu na parking wynosi 1000m z powrotem 1800 m bo ulica jednokierunkowa . Do pracy nie śmigam bo korki i inne problemy .
Tris jakie mam auto? omegę
trisetum , ma już 10 lat , mam go od nowości i przebieg 80 km , nie walony , jak cośą do roboty to zrobione , tarcze w tym roku wymienione , od nowości wymieniony alternator , akumulator , 2 amortyzatory , pompa paliwa . Jak coś się dzieje to dzwonię do warsztatu i umawiam wizytę . Serwisuje w więzieniu na Rakowieckiej , robią solidnie i co najważniejsze za małe pieniądze , to samo robię z przeglądami .
zelka to takim czołgiem bokiem jeździsz to cinkusia pykniesz nawet nie poczujesz
MaTg , jest super od poniedziałku w nowej pracy co prawda 3 miesięczny okres próbny ale mam nadzieję że przedłużą
Tris no trochę czołg sporo waży ale daje radępościgać się można
kiedyś to zawsze kładłem 2 paczki papierosów na tylnym siedzeniu to jeszcze samochód wypucowali Ostatnio nie biorą , widocznie nie mogą .
Narka , kuponiki skreślone , czas wysłać i zakupy zrobić takie jakieś małe prezenty
odjadą i przetestują ile to ma na budziku
Qwett
jest tak zimno!! ale trzeba zagrac. jakies typy? zagram dzis jak zawsze w MM i puszcze moze z 2x keno
Witam multimaniaków.
Na 14-tą proponuję:
1,5,7,8,9,10.
9,15,29,38,45,49.
Wysokich wygranych .Powodzenia
Na 14-tą proponuję:
1,5,7,8,9,10.
9,15,29,38,45,49.
Wysokich wygranych .Powodzenia
Angelika podaj swoj numer konta albo adres to przygarniesz mala sumke wysle ci dwa zeta
siemka greq
Twoja Ania kiedys tradfi cos duzego bo ciagle cos wygrywasz
Twoja Ania kiedys tradfi cos duzego bo ciagle cos wygrywasz
Greg,dla mnie to są dwa zestawy na dwa losowania z niezłą kasą dlatego je dałem na forum dla multimaniaków
Witam wszystkich
Lila
HARTGE
HARTGE
Lila>>>>wyslana na 14? a jak tak to na ile skreslen?
HARTGE gra w gry TS?
Lila>>> skromniutko ale
Lila jak wchodza cyferki to starczy
albinlotto..a co mam się na 10/10 porwać i tarfić góra 6/10? Wolę 6/6
Lila ósemeczkiz +
HARTGE
tak jest
zaprawdę robale powiadają: 10/10 gramy od dwóch baniek
chyba ,że się wrócą stare dobre czasy
obserwanci z teesa -> i terefere i co tam jeszcze by z ikonek mogło być
i kto wie - może kiedyś zmienię dilera
i tak w ogóle - dobrego dnia prawie wszystkim
zaprawdę robale powiadają: 10/10 gramy od dwóch baniek
chyba ,że się wrócą stare dobre czasy
obserwanci z teesa -> i terefere i co tam jeszcze by z ikonek mogło być
i kto wie - może kiedyś zmienię dilera
i tak w ogóle - dobrego dnia prawie wszystkim
Lila co nie ktorzy gracze ktorych znam nie wyobrazaja sobie zeby nie wyslac co namniej 10/10+x20
a i kolektor ucieszony
a i inne monopole za bardzo /szybko/ nie podrożeją
a i inne monopole za bardzo /szybko/ nie podrożeją
Robal wygrane 10/10 kiedyś to była codziennośc teraz to i 9/10 powoli zanika
lila
Robal 10/10 to teraz nabijanie bonusa i ochy i achy ile to można wygrac w MM nam przedstawiają zamiast dac wygrac częściej główne ale z drugiej z strony po co? jak można dac tylko jednemu