Wpisy 1 824 205 – 1 824 304
7 grudnia 2013 13:47 → 7 grudnia 2013 14:13, 100 wpisów
lila - nie
hartge - no może nie codziennie, jednak - nie mogę się nie zgodzić
siema jano312
hartge - no może nie codziennie, jednak - nie mogę się nie zgodzić
siema jano312
Witam wsz MP Od dziś tylko wieczorne losowania posyłam, jak stracę z rannych, to trudno
serio - huuuuuuuuu
i co ? pewnie sam czosnuś czujesz ?
no - widzisz
i co ? pewnie sam czosnuś czujesz ?
no - widzisz
Użytkownik ŁUKASZ POSIEWKA dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
merti
mogli by zrobić opcje
grania na wieczór
puszczając rano ...
mogli by zrobić opcje
grania na wieczór
puszczając rano ...
Lila pewnie ci kanalizacja wybila lepeij sprawdz
Kupiłem dwa zakłady Mini Lotto na chybił trafił i pani proponowała klientom żeby do tego zdrapkę dokupić jeszcze ach skusiłem się chciałem TUTTI FRUTTI ale nie było to dała nową edycję Lotka która się okazała pusta niestety na dole było 40 000 zł ale nie było słonika. A aktualnie w szkole jestem .
Lila
jano312
krzysztof C to już wiem dlaczego matura nie zdana zamiast się w szkole uczyć ,przesiadujesz na MP
Bardzo śmieszna bardzo a Lila matura zdana u ciebie ?
Bardzo śmieszne miało być.
no ta opcja zaznaczania, ale dodatkowo nie brana przez program maszyny, losowania na wieczór lub rano była by ok
Natomiast usunął bym z kuponu rubrykę ILOŚĆ LICZB, co by pozwoliło na jednyk kuponie puścić na różną ilość skreśleń
Natomiast usunął bym z kuponu rubrykę ILOŚĆ LICZB, co by pozwoliło na jednyk kuponie puścić na różną ilość skreśleń
Lila jakie tam glownie liczby dzisiaj obstawialas ?
krzysztof c w marketach tak nie proponuja jedynie takich samodzielnych kolektorach
Że zdawała ale wynik się liczy czy zdana ? A i a pro po wtedy nie było matematyki i w ogóle mama mi mówiła że łatwiej było zdać bo wtedy dobrze kombinowali słyszałem.
krzysztof C zdajesz dla siebie a nie dla mamy,sobie musisz udowodnić że cokolwiek z tej nauki wiesz a nie mamie
Co wy z tymi nogami a po za tym co takiego jest niesamowitego w nich ?
Lila nie dawaj na odp pytanie ok ?
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
13,15,26,27,30,31,35,38,40,41,44,51,54,56,60,63,64,70,73,77
Plusem jest liczba: 30
13,15,26,27,30,31,35,38,40,41,44,51,54,56,60,63,64,70,73,77
Plusem jest liczba: 30
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Multi Multi:
nina9 7/10
antenkowicz 7/10
Trebor 5/6
Lila 5/5
cyruska85 7/10
krzysztof jakie pytanie? P{rzeczytaj dokładnie.Ja maturę zdałam dawno temu i zdałam ją dla siebie a nie dla rodziców
no lila...brawo
I no i dobrze się ciesz i co ta matura ci dała bo to przepustka na studia przede wszystkim a jakiś szpan jak jest teraz wśród młodzieży.
krzysztof..kiedyś studia to były studia a nie tak jak teraz idziecie na studia bo wszyscy idą
merti...nie szkodzi,to z zestawów dodatkowych a w realu mam 3/3 3/5 i 4/6
lila
nie można wysłać wszystkiego, niestety, ale ...
pewnie chlastać się tekturą nie będziesz i ... i tak
nie można wysłać wszystkiego, niestety, ale ...
pewnie chlastać się tekturą nie będziesz i ... i tak
Właśnie prawda a robić to nie ma komu bo przecież sami magistrowie i profesorowie nie mogą być ktoś musi robić fizycznie. Lila właśnie nie te 5/5 poluję z około 4 lata i nie mogę upolować tylko najwięcej dwa razy 4/5 miałem. Czemu nie dałaś piątki na listę typujących ?
krzysztof ale dziś mgr.tez łopata machają bo nie ma roboty do nich
No własnie i wracamy do punktu wyjścia .