Wpisy 1 818 761 – 1 818 860
3 grudnia 2013 18:39 → 3 grudnia 2013 21:02, 100 wpisów
meganka wyslane?
asia wszystkie liczby sa mocne przed losowniem i maja jednakowe szanse na ich wylosownie a co wypadnie to sie okaze po losowniu
70-bym typowal na wieczor ale nigdy nie wiadomo
70-bym typowal na wieczor ale nigdy nie wiadomo
70-tki
Znikam do losowania.. .
-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------
Idę Kochani cos wysłac.Mam 10 zł wygrane,więc pewnie nic nie wygram,bo mówią,że za wygrane się nie graTrudno
asia 2013-12-03 (18:55)
Idę Kochani cos wysłac.Mam 10 zł wygrane,więc pewnie nic nie wygram,bo mówią,że za wygrane się nie gra
Ja jak mam jakieś wygrane to też najpierw płacę za nadane kupony a dopiero odbieram to co mam do odebrania.
Taki przesąd,taka zasada, taka taktyka.
I co w tym dziwnego?
Ja jak mam jakieś wygrane to też najpierw płacę za nadane kupony a dopiero odbieram to co mam do odebrania.
Taki przesąd,taka zasada, taka taktyka.
I co w tym dziwnego?
Ludzie ja już nie wiem skąd w moim domu wzięły się komary przecież jest zimno i grudzień ?
Dobry wieczór.
Monet.
Bo pewnie do Ciebie dotarły juz te polarne.
Ponoć inawazja idzie na Całą Europę.
Taki zanim Cię chlaśnie to najpierw zamrozi- żebyś nic nie czuł.
Ponoć inawazja idzie na Całą Europę.
Taki zanim Cię chlaśnie to najpierw zamrozi- żebyś nic nie czuł.
Witam dziś puscilem 3 a liczby 29,70,80
Co ty Monet za bzdury opowiadasz ?
zaraz go upoluje.
Lila
To miłosierne te komary.
Jocia.
Nie wiem gdzie się podział ?
Dobra ciul z tym trzeba do matematyki wrócić .
Dziewczyny,chłopakidobry wieczór
Tczewianka
Nie będzie nie będzie wstydu Lila teraz dam radę zobacz gwarantuję ci to albo idiota jestem i tyle.
nie zagrałam w lotto ale jedno mini mam
Idiotą.
Siema Lejdis
Lilka ziomalko bukiet i buziol
tylko na chwilkę ukraść liczbę jakąś
Lilka ziomalko bukiet i buziol
tylko na chwilkę ukraść liczbę jakąś
krzysztof....mi nie musisz gwarantować,zagwarantuj sobie bo inaczej wiesz co może być,tato kurek przykręci z kieszonkowym i będzie lipa
Lilka załóż liczby na TAK ;P ale te na NIe zostaw bo mi dupskOOO ratują
10 miala być o 14 !!! i co FaK może wbije o 21 jak ruda losuje to nie gram
ale mam dużo z liczb na NIE u Lili
DW...a na poważnie to włąsnie te dwie liczby to takie lekko podejrzane
tczewianka....pewnie kilka z nich wyleci,ja nie jestem wróżką,gdybym była to już dawno podałabym pewną 10 na czacie i pewnie wpadło by ich kilka
Lila ale ja nie dostaję do ręki kieszonkowego ale fakt opłaca mi m.in Internet, kartę telefonu, szkołę co miesiąc.
nie dlatego na chwilkę - chcę się puścić dzisiaj ale max za dychę po przeYeb iee wszystko jak zagram za 30 ilipa bedzie
krzysztof...no widzisz,to lepsze jak kieszonkowe 18 lat skończyłeś to mógłby powiedzieć SYNU weź się do pracy i zarób na siebie a tatko widzisz,płaci .Musisz zdać tą maturę
DW...to nakradnij pewniaków od najlepiej typujących i się puszczaj od joci nakradnij
heheh spoko ja czasem podglądam grupki na forum a resztę liczb dobieram sam
te pieruńskie sny się sprawdzają ale jak ktoś usłyszy moje to mnie na leczenie wyśle
te pieruńskie sny się sprawdzają ale jak ktoś usłyszy moje to mnie na leczenie wyśle
Matematyko po co jesteś na maturze ?
Lilka czasami to mam takie ,że głowa boli erosy też bywają szkoda ,że na jawie takich fantazji nie mogę spróbować
W dużego dzisiaj grajcie a nie te głupie Multi Multi przejrzyjcie na oczy może w końcu co ?
8,13,18,20,31,39,40 7/7
Och Lilikrzysztof cDW1010jociaemeryttczewianka
Och Lilikrzysztof cDW1010jociaemeryttczewianka
-3 chłodno a u was ?
Jak myślicie czym się wszytko zakończy na Ukrainie ?