Wpisy 18 163 – 18 262
16 marca 2008 20:01 → 17 marca 2008 20:05, 100 wpisów
wiesz co kogucik,wczoraj patrzyłem chyba do 2004 roku,aż mi obrzydło na równowagę i coś mam...jeśli płacą 3 zł to nie jest zle...możliwe że jest i na tamte sposób,wiadomo że nie jest to łatwe,ale zobaczymy
sandacz no własnie,własnie puscił bys kobite przodem to ty co:P hihih.Trzymaj za mnie kciuki mam 3 kupony meczy wszystko powypalało zostało na kazdym kuponie po jednym meczu zaliczyc;)
jak dla mnie niech leci co chce byle moje :D tzn 39,79,1,56,36 cos z tych ;)i jesio pare innych ale nie bede sie rozpisywac:)
gratuluje i trzymam kciuki ja dzisiaj nie mogłem nic puścić dopiero może we wtorek jak masz dobre typy na wtorek lub środę chętnie skorzystam [jakieś mecze]
sandacz ja to tak z wyprzedzeniem to nigdy nie dumam ale zobacze jak co to dam ci znac dzien wczesniej.Tylko nie miej pretensji jak nie wejdzie ;)nie zawsze graja tak jak ja chce niestety.
sandacz nie dziekuj mnie tam nie zbawi podac typy jakie puszczam nic na tym nie strace ;)a moze sie uda i oskubiemy troche profa ;)nie tylko on nas bedzie skubał:)
No ok ja spadam wróce albo sie pochwalic albo pozalic meczami:)narazie i powodzenia:)
Hejka wszystkim.
Czy orientuje się ktoś z Was co oznacza "A lub B" w tabeli wygranej czskiego multilotka?
Innymi slowy mówiąc ile płacą za parkę lub jedną liczbę...
Pozdrawiam.
Czy orientuje się ktoś z Was co oznacza "A lub B" w tabeli wygranej czskiego multilotka?
Pozdrawiam.
Już za parę minut dowiecie się o waszej totalnej klęsce w typowaniach i grze w Realu.Tak było do tej pory i tak będzie zawsze,bo matematyki nie da się oszukać.Na sześć trafień w duzego i 10 w multiego mmożna czekac i 300 lat hihihihiiiiiiiiiii
witam i gora nieparzyste tak czulem i dobrze ze wyslalem.grzes czy ci sie choc koszty wrocily dzis z podniesionym ogonkiem ide spac piesek przyniosl dzis wiecej nieparzystych i ja mu dzis zaufalem 8 do 12 na korzysc nieparzystych zasluzyl na kosteczke w 2 dziesiatce cztery liczby pozdrawiam.
Kogucik gratki;)Grzesiu gdzie ty sie podziewałeś?mało Cię widac tu ostatnio:(ja w ML klapa ale czuje ze jutro bedzie mój dzien dwa dni porazek starczy mi hehe;)W meczach jeden kupon wypalił 2 spaliły sie przez jeden głupi mecz wygrali ale nie w 1połowie tak jak ja dałam.Ale i tak dobrze oc jakas wygrana jest:)sandacz cosik orek nas rozdzielił:)
W HUJA graja caly czas to ja otym bardzo dobrze wiem wczoraj niemogli policzyc to bylo o 22.04 ale ja na pelnej dyszce niegram nie dam sie obegrac i pomyslec ja przeciwko grupie informatykow i programie zabespieczajacymm USA jestem caly czas do przodu
Na cos znowu musza zbierac bo spadly wyniki wygranych w multi az szkoda gadac mam nadzieje ze wpadnie im super trojan do systemiku i bedzie pare konkretnych wygranych DRANIE
PIESEK kogucika wytypował znacznie więcej niż ustawa przewiduje . Na 4 typy (dwa dni) po 10 liczb tj w sumie 40 licz trafnie wytypował chyba 17???
A powinien zgodnie z ustawą tylko 10 !!!
A powinien zgodnie z ustawą tylko 10 !!!
Jak mam złe informację to proszę sprostować - odnośnie typowań PIESKA
MAMY GORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU NA TEJ STRONIE TAKI Z CZERWONYM CZUBEM ALE POJDZIE NA ROSOL NA SWIETA JUZ PYTALI O NIEGO
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$NIEH SIE WAM SNIOM
"18188. $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$NIEH SIE WAM SNIOM
ABC 2008-03-17 (00:03)"18187. MAMY GORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU NA TEJ STRONIE TAKI Z CZERWONYM CZUBEM ALE POJDZIE NA ROSOL NA SWIETA JUZ PYTALI O NIEGO
12345 2008-03-16 (23:50)"
Napisz coś bardziej sensownego , bo robisz z siebie ......... wiesz co
ORAZ "
ABC 2008-03-17 (00:03)"18187. MAMY GORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU NA TEJ STRONIE TAKI Z CZERWONYM CZUBEM ALE POJDZIE NA ROSOL NA SWIETA JUZ PYTALI O NIEGO
12345 2008-03-16 (23:50)"
Napisz coś bardziej sensownego , bo robisz z siebie ......... wiesz co
ORAZ "
ABECADLO MI SIE SNI A TOBIE CO WOGLE MASZ JAKIES SNY CZY LAZISZ PO TESCO I CZYTASZ KSIAZKE BARAN
Do mnie pijesz ":maks158"
Jak tak to nie jesteś w temacie !!!
Bo ja staram sie tu przemówić IM do rozsądku podając matematykę ale ONI mnie zlewają i CIEBIE to już całkiem więc nie masz się co silić. Szkoda twoich głupich uwag jak już to tylko sensownie i na temat . Jak nie wiesz nić na tamat matematycznuch dzidzin jak " prawdopodobieństwo" to minimum , " teoria decyzji, teoria gier" i jak nie wiesz co to koniunkcja a co to wariacja to nie pisz nic, i nie rób z sibie błazna
Jak tak to nie jesteś w temacie !!!
Bo ja staram sie tu przemówić IM do rozsądku podając matematykę ale ONI mnie zlewają i CIEBIE to już całkiem więc nie masz się co silić. Szkoda twoich głupich uwag jak już to tylko sensownie i na temat . Jak nie wiesz nić na tamat matematycznuch dzidzin jak " prawdopodobieństwo" to minimum , " teoria decyzji, teoria gier" i jak nie wiesz co to koniunkcja a co to wariacja to nie pisz nic, i nie rób z sibie błazna
A wiesz co to jest robienie w huja to ci koniunkcja wariacja niepomorze a ta teorie matematyczna mialem w liceum 1 klasie teraz juz jest wyzsza technika niz jakies kreslenie cyferek z podanego wzoru 21 wiek chlopie lepiej sie zastanow jaki maja program albo pogadaj z informatykami i powiedz cos w tedy sensownego to nie kamien lupany ADAMSIE
Panie " maks158 " wszelkie podwaliny związene z grami losowymi zostały stworzone zanim powstał projekt komputera . Nie odrobiłeś pracy domowej!!!
A jak poczytasz moje posty to może Cię oświeci i uznasz że gramy w jednej drużynie!!!
Ale niestety na razie twój poziom jest nieadekwatny do tego forum. Albo bardziej precyzyjnie i konkretnie(jeśli masz wiedzę to nie ma z tym problemu, albo robisz mi zła robotę).
A jak poczytasz moje posty to może Cię oświeci i uznasz że gramy w jednej drużynie!!!
Ale niestety na razie twój poziom jest nieadekwatny do tego forum. Albo bardziej precyzyjnie i konkretnie(jeśli masz wiedzę to nie ma z tym problemu, albo robisz mi zła robotę).
Reasumując GRA W ML jest NIEOPŁACALNA i tylko jednostki ( 1 na kilka tysięcy) WYCHODZI NA TYM DO PRZODU !!!
A ten przód to w jednym przypadku są grosze w innym setki a tulko nieliczni ( ! 1 na TYSIĄCE a nawet dziesiątki tysięcy coś konkretnie zyska )
ILU GOŚCI TRAFIŁO 10z10??? albo 9z10???
Reszta co trafiła 8z10 to jest na zero i ci co mają gorszy wynik są do tyłu
A ten przód to w jednym przypadku są grosze w innym setki a tulko nieliczni ( ! 1 na TYSIĄCE a nawet dziesiątki tysięcy coś konkretnie zyska )
ILU GOŚCI TRAFIŁO 10z10??? albo 9z10???
Reszta co trafiła 8z10 to jest na zero i ci co mają gorszy wynik są do tyłu
NIESTETY ALE W ml SZANSE DO KURSU Są NA POZIOMIE 50% CZYLI GRAJąC ZA 100ZL PRZEZ 30 DNI WYGRASZ 50Zł A JESZCZE UWZGLęDNIAJąC PODATEK 50GR DO ZAKLADU ZA 2Zł TO TYLKO 40% CZYLI ZA 100ZL WYDANE MASZ 40ZL NA RęKE
sandacz odezwij się do mnie elampa@op.pl pozdrawiam:)
Cześć.
Obstawiam na Betgun przedziały ML.
Gram progresją, dzisiaj idę za 100, bo przez dwa dni była fala 41+, a ja gram tylko na 9+ w pierwszej połówce.
Zgodnie z moimi statystykami dzisiaj powinno mi wpaść 200, a jeżeli nie, bo może wejść równość, to jutro gram za 200.
Czy jest na Pasko ktoś jeszcze, kto też typuje przedziały progresją? Bo kogucik wiem, że idzie na parzyste i nieparzyste. Swoją drogą pozdrawiam wszystkich.
Obstawiam na Betgun przedziały ML.
Gram progresją, dzisiaj idę za 100, bo przez dwa dni była fala 41+, a ja gram tylko na 9+ w pierwszej połówce.
Zgodnie z moimi statystykami dzisiaj powinno mi wpaść 200, a jeżeli nie, bo może wejść równość, to jutro gram za 200.
Czy jest na Pasko ktoś jeszcze, kto też typuje przedziały progresją? Bo kogucik wiem, że idzie na parzyste i nieparzyste. Swoją drogą pozdrawiam wszystkich.
Errata: Trochę niesprawnie wygląda ten mój wpis, ale wy jesteście mądre dziewczyny i nie wątpię, że wiecie, że z 41+ chodziło mi o przedział, a 9+, że chodziło mi o ilość liczb w przedziale 1-40 :)
tak panie i panowie, jeżeli już w multi grać to tylko na zdarzenia,sprawdziłem to sobie w bet-gun i wiecie co ? po 3 dniach jestem na plusie, może niewiele bo tylko 15 PLN, ale też niskimi stawkami gram, ale jedno jest pewne, można wygrać, czego nie można powiedzieć o multi :-), takie jest moje zdanie, jak grać w lotto to tylko u buka :-) także kogucik i inni tak grający, szacuneczek i powodzenia życzę :-)
Witam po przeczytaniu dyskusi to ja osobiscie popieram Adamsa ma on racje z ta matematyka a my czesto o tym zapominamy moze nie we wszystkim sie zgadzam ale teori matematycznej sie nie da oszukac teraz pytanie na ile ona jest np.prodnoza skuteczna w zderzeniu z rzeczywistoscia przy krotkich terminach podejrzewam to na swoim przykladzie jest nieskuteczna ale jak bym gral 2-3 lata to pewnie byla by bardziej skuteczna. co do zakresow to gram w tipsporcie progresja na trzy zakresy 1-12 13-24 25-36 oraz na dwa zakresy 1-18 19-39 na 3 zakresy kurs jest 2,7 na to drugie kurs 1,8 i obstawiam zawsze wszystkie mozliwosci i chcialbym aby dzis wypadl zakres 25-36 w drugim przypadku 19-36 gram jeszcze czy numerek bedzie parzysty czy nieparzysty kurs 1.8 ale to w totolotku i prosze niebiosa o nieparzysty co do dzisiejszej gry w multi P /NP to dzis nie wiem czy zagram bo wszystko moze wyjsc a pewien matematyk mi powiedzial jak nie wiesz co obstawic to nie graj odpusc wiec dzis odpuszczam.co do rosolku ze mnie to tylko nieliczni beda mogli sprobowac tej wspanialej zupki a ten komu sie trafi grzywka bedzie mial szczescie do nastepnych swiat Bozego Narodzenia pozdrawiam kolo 15-16 podam losowanie puniolota czyli mojego przyjaciela pieska pozdrawiam i jeszcze jedno nie ponizajmy sie na tych stronach a wymieniajmy poglady nikt nie ma patentu na wiedze czsem pomysl wydajacy sie ze jest idiotyczny przynosi efekt i okazuje sie ze to jest dobre a to co bylo jako takie pamietajcie miejmy szacunek do siebie i na wesolo prosze.
Naprawdę,bardzo miło się czyta wpisy w których autorzy doszli do oczywistych wniosków o nieopłacalnosci gry w LOTTO,ale myślę że nie tylko ta gra liczbowa jest nieopłacalna.Również wysoce nieopłacalne są wszystkie gry na zdarzenia sportowe.Tam w jeszcze większym stopniu panuje korupcja i przekupywanie zawodników i trenerów oraz działaczy.Wygrywają większe kwoty ci co maja wygrać,a przeciętny gracz jest tylko wsadem kapitału dla wygrywającego.Tak nie musi być o ile pomyślicie logicznie i wyciągniecie odpowiednie wnioski.Myślę jednak,że nie każdego z Was na to stać i zaraz moja wypowiedź spotka się z totalną krytyką.Pomimo to ja się nie przejmuję i powiem wam krótko 99,9% grających jest w ogólnym rozrachunku PRZEGRANA !!!!!!!!!!!.Niema więc co sie pocieszać i brać sprawy na wesoło,bo to jest bardzo smutne,jak każda strata,nawet pieniędzy,a może w szczególności pieniędzy .Czekam teraz na słowa krytyki.............
ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ TO WŁAŚNIE BUKMACHERKA ZMARNOWAŁA PRAWDZIWĄ RYWALIZACJĘ SPORTOWĄ ALE OD DAWNA WIADOMO ŻE PIENIĄDZ RZĄDZI I RACZEJ NIC W TYM TEMACIE SIĘ NIE ZMIENI NIGDY NIEMASZ PEWNOŚCI CZY TO SŁABA FORMA CZY ZWYKŁE PRZEKUPSTWO CHYBA NA TYM POLEGA BUKMACHERKA
witam panstwa ja mam pytanko do poison lvy grasz na przedzial 1-40 i tam musi wejsc 9 licz czy 10 bo nie czaje tego w czoraj bylo 9 tak?to wygrales czy nie?pozdrawiam
Witaj Stary graczu nie bedzie slow krytyki bo to co napisales a maz duuuuzo wiekszy starz grania ode mnie jest niestety prawda ale nie zgodze sie z tym ze wszyscy sa przegrani to tak jak bys napisal ze wszyscy chorzy na raka musza umrzec a to nie prawda widzisz jest takie cos jak nadzieja wiara ktora trzyma przy zyciu i taka nadzieje i wiare maja grajacy bo wierzyc w cos trzeba a nie zyc jak roslinka . Ludzie ida do pracy wracaja do domu i co oczy w idiotyczny telewizor gdzie panuje glupota i chamstwo oraz przemoc nie ma juz programow uczacych czego kolwiek wiec graja przegrywaja swoje nadwyzki finansowe i to jest zdrowsze niz by je przepijali i ta nadzieja ze moze ja jutro bede milionerem dodaje skrzydel jak redbul nie sa to szalency nie inwestuja duzo czasem zaszaleja w swojej determinaci ale czyms zyja no i co najwazniejsze poszezaja wiedze z akresu matematyki,prawdopodobienstwa ja tez nie zawsze rozumie Adamsa z tymi jego procentami ale czytam to nie raz kilkakrotnie za kazdym razem cos mi zaswita i potem tego szukam zeby zrozumiec grajac umiejetnie na zdarzenia losowe ale nie sportowe grajac progresja i to zdrowa czyli pierwszy prog nie wiecej jak 5 zeta nie mozesz przegrac gdyz zdarzenia sa cykliczne i mozna wytrzymac nawet brak zdarzenia przesz dluzszy okres az padnie i odegrac sie warunek to dobrze zaplanowana progresja kapital i szczescie nie sa to zyski straszne ale na papierosy zawsze sie skubnie .Dlatego ja nie polecam internetowych bukow bo tam 400 i koniec a trzeba byc przygotowanym nawet na pare tysiecy niestety .wiec gra to nie glupota tylko nadzieja a nadzieja daje nie jednemu sile . i tego nie mamy prawa negowac na gre trzeba spojrzec z chumorem bo nawet jak sie straci to jak sie zadreczysz to cie stres zje i zawal gotowy a jak to potraktujesz jako pechowa przygode i nawyzej nie kupisz w tym czasie nowego dlugopisu to bedzie to sukces no i wreszcze popatrz na to ze strony starosci ja jako juz stary kogut mam inny poglad na zycie niz mlodzi ludzie u ktorych jest swiadomosc wiedza i mozliwosc zarobku i strata to taki motor napedowy do pracy zarobic zagrac a nuz sie uda i tak w kolko czy to nie jest piekne nalezy sie tylko marwic tym ze nie ma metody aby zmusic totalizator zeby zmniejszyl swoje zyski i to jest dranstwo jak nas skubia ale to juz na inny temat pozdrawiam.
kogucik jestes dobry,poradz nam mamy tysiaka z dl i jak dzi zagrac u buka na numerek i ml do 40 czy parzyste ew.nieparzyste
frank1, nie licz na to, że ktoś Ci doradzi " postaw tego tysiaka na parzyste", bo jeżeli już ktoś tak zrobi to albo będzie się z Ciebie potem śmiał ,bo zrobi to złośliwie żebyś przegrał, albo jest na tyle odważny i bezwzględny, że weźmie na siebie odpowiedzialność za Twój tysiak, więc moja rada taka : masz tysiaka dobrze pomyśl, poaanalizuj i graj za mniejsze kwoty, na dłużej wystarczy, więcej szans na odegranie i więcej emocji, ale oczywiście zrobisz jak zechcesz, Twój tysiak, ja np. zagrałbym u buka w ruletkę :-)
Jezeli prosisz o rade to moja bedzie taka 800 sobie odluz a zagraj w multi na nieparzyste tylko nie wiecej jak za 10 zeta bo zebys mogl to odegrac potem progresja a 1000 to mala kasa zeby poszalec co do buka to tam nie szalej bo ci ogranicza wplate do 400 zeta i progrsja nic nie nawojujesz zagraj u buka na parzyty numerek i nieparzysty co wyjdzie zawsze wygrasz a z kad jests bo jak masz tipsport to sprubuj na przedzialy, tylko tez za 5 zeta pomysl ze zdarzenia dwudrogowe sa oplacalne zagraj na plusa parzysty czy nieparzysty za 2 zeta pomalutku bo 1000 to nic i poplynie nawet sie nie ogladniesz skubac pomalu jak kogutowi bedziesz chcial wyrwac na raz duzo pior to nie dasz rady a jak po jednym to go oskubiesz pozdrawiam i musze juz isc bede po poludniu,
hej!
Stary gracz ma 100% racji.w zakładach bukmacherskich jest bardzo trudno wyjść na swoje i przy obecnej tendencji do "niespodzianek" w ligach, grając nawet na małą ilość zdarzeń bardzo trudno jest wygrać. ja teraz gram sporadycznie- raz na miesiąc za 4 złote, a kiedyś dużo grałem zarówno analizując statystyki i na intuicję(częstsze wygrane)- trochę wygrałem. ale nie tyle co w multi, który jest jedyną sensowną grą liczbową.
Stary gracz ma 100% racji.w zakładach bukmacherskich jest bardzo trudno wyjść na swoje i przy obecnej tendencji do "niespodzianek" w ligach, grając nawet na małą ilość zdarzeń bardzo trudno jest wygrać. ja teraz gram sporadycznie- raz na miesiąc za 4 złote, a kiedyś dużo grałem zarówno analizując statystyki i na intuicję(częstsze wygrane)- trochę wygrałem. ale nie tyle co w multi, który jest jedyną sensowną grą liczbową.
jeśli ktoś ma jednak częste trafienia w dl,expres czy zakładach sportowych to tylko gratuluję szczęścia i intuicji :-)
kogucik dzieki za rade,nie podpalamy sie,u nas jest tylko totolotek
Hejka wszystkim.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
szukacz szczęścia ja gram w tym czeskim ale komletnie nie wiem gdzie ty widziesz te A lub B.W tym czeski 3z21 za parke płacą79,20 za 2zł postawione.A w tym 9z49 płacą 39,60 za dwa zł postawione:)
Za trójke w 3z21 płacą 1398,60\\Za trójke w 9z49płacą 270zl.Za 2zł postawione:)
w czeskim jak w polskim jest plus {kralowskie cislo)i B odnosi sie do plusa (www.sazka.cz).pozdrawiam
http://web01.sazka.cz/LoterieAHry/docDetail.aspx?nid=9805&docid=19016731&doctype=ART&did=9805-a tu jest tabelka
http://web01.sazka.cz/LoterieAHry/docDetail.aspx?nid=9805&docid=19016731&doctype=ART&did=9805-a tu jest tabelka
eljot dzieki za linka nie miałam tego przyda sie:)sandacz odezwij sie na email jak bedziesz;).Ja kombinuje na jutro z meczami mam to na oku Lyon-Sochaux - 1 (francja puchar)
Celtic-Aberdeen - 1 (Szkocja FA Cup-2.sp)
Carguefou-Marseille -(2.5) + (francja puchar)
Dortmund-Jena -1 (niemcy puchar) Ale pomysle jesio poanalizuje doradze sie moze puszcze za wiecej to;)
Celtic-Aberdeen - 1 (Szkocja FA Cup-2.sp)
Carguefou-Marseille -(2.5) + (francja puchar)
Dortmund-Jena -1 (niemcy puchar) Ale pomysle jesio poanalizuje doradze sie moze puszcze za wiecej to;)
eeelllaaa jak coś masz to prześlij mi na gorkowy@wp.pl bo teraz do rana jestem w pracy
do dejo - wpis 18204 - oczywiście moja pomyłka, pośpiech:)
Nie ma takiej gry - jest tylko opcja 11+, nie wiem dlaczego mi się tak wpisało?!
Zależy jak grasz, możesz typować albo mniej od 9, albo równą 10, albo więcej niż 11.
Ja gram tylko 11+, bo z moich statystyk, które prowadzę od kilku miechów wynika, że 11+ wypada częściej,
ale zdarzają się też długie przerwy, w styczniu przez 7 losowań było -10 no i wtedy to trzeba mieć już masę odłożonej kasy liczonej w tysiakach, żeby podbić progresją - ale zawsze warto, bo w końcu MUSI SIĘ ZWRÓCIĆ!!! No i się zwraca, ale lepiej nie zaczynać gry progresją bez odpowiedniej rezerwy siana.
Pozdrówka!
Nie ma takiej gry - jest tylko opcja 11+, nie wiem dlaczego mi się tak wpisało?!
Zależy jak grasz, możesz typować albo mniej od 9, albo równą 10, albo więcej niż 11.
Ja gram tylko 11+, bo z moich statystyk, które prowadzę od kilku miechów wynika, że 11+ wypada częściej,
ale zdarzają się też długie przerwy, w styczniu przez 7 losowań było -10 no i wtedy to trzeba mieć już masę odłożonej kasy liczonej w tysiakach, żeby podbić progresją - ale zawsze warto, bo w końcu MUSI SIĘ ZWRÓCIĆ!!! No i się zwraca, ale lepiej nie zaczynać gry progresją bez odpowiedniej rezerwy siana.
Pozdrówka!
MANIEK.G najlepiej to chyba ja se wymysliłam w tym meczu dałam czerwoną kartke ubzdurało mi sie ze sie będą bili hehe:)napewno to bedzie nie wypał:)sandacz spoko:)
Każdy może obstawiać gdzie chce,ale lepiej to robić w naszym kraju.Obstawianie czeskich lotków jest raz że tak samo ryzykowne jak naszych ,a dwa pieniądze z i tak prawie w 99% przegranej nie pójdą na budowę naszych stadionów dróg i autostrad,a czeskich.Ponieważ żyjecie w tym kraju,który o was sie troszczy,grajcie na nasze rodzime gry,bo to dla dobra ogółu.Pozdrawiam
witam wszystkich chatownikow dziś znowu buchmacherka zobaczymy co dziś los przyniesie ?wczoraj tylko 4/10 w totalizatorze u buka wtopa ale dziś odbijemy !!!! dziś pewniakie jest parka {11,52}!!! {7,15} {7,19} {7,43} {49,62} {43,71} {11,12} {9,71} [52,47} wyciągnijcie wnioski a ja je rozpisze na 4 na 6 i nie tylko Pozdrawiam !!!
To może dobrowolnie oddajmy 1% naszych dochodów na budowę stadionów . Wtedy ten 1% w 100% idzie na konkretne przedsięwzięcie wpłacając do Urzędy Miasta na cel=budowa stadionu.
Bo tak to wpłacając do TS.SA z tej kasy muszą zapłacić SIWEMU i całej bandzie (ciekawe ile dostaje członek komisji za pierdzenie w stołek pewnie z 10 000 zł na miesiąc, a raczej na 30 razy po 10 minut)
Bo tak to wpłacając do TS.SA z tej kasy muszą zapłacić SIWEMU i całej bandzie (ciekawe ile dostaje członek komisji za pierdzenie w stołek pewnie z 10 000 zł na miesiąc, a raczej na 30 razy po 10 minut)
w statystyce BIRMINGHAM-NEWCASTLE w 4 ostatnich meczach ligowych 1-0 x-3 2-1 cos w tym jest obie drużyny zagrożone spadkiem coraz bardziej przekonuje się do podziału punktów kto jest za
Witajcie co do wpisu KOTWICY to moze tak trzeba korzystac z obcych bukow po to zeby obroty u nas zpadly i wtedy oni moze pomysla co zrobic zeby znow przyciagnac gracza. nie zauwarzylem patriotyzmu ze strony totoltka w stosunku do grajacego wrecz przeciwnie robia wszystko zeby cie zniechecic przyklad kurs na nieparzyste 1,85 zgroza to wole dac obcemu jak swoj o mnie nie dba. temat rzeka ale moze w tym jest metoda. dzis podaje liczby wylosowane przez psiaka w puniolocie to pierwsza 10: 36, 48, 1, 19, 50, 6, 17, 72, 27, 39, oraz druga 10: 79, 53, 11, 1, 58, 7, 2, 33, 78, 44, moze z tego jakiegos mixa zrobic nic nie doradze bo nie mam szczescia i nawet nie posylam bo wiem ze jak posle to nic nie wyjdzie. zycze wysokich wygranych pozdrawiam i ja dzis odpuszcze bo sytuacja jest podejzana na rowno albo parzyste ale slepy los i tak zrobi co bedzie chcial.
Czesi chyba mniej kradną (politycy i powiązani z nimi biznesmeni) bo tam stan dróg i ich ilość jest nieporównywalna z naszymi.
Raczej im mniej bedziemy sponsorować Państwo tym mniej będą kraść bo nie będzie aż tyle do zarąbania
W czeskim ML płacą za 1 liczbę 2x a szansa jest 1 do3,5 u nas też 2x a szansa jest mniejsza bo 1 do 4 .
Dalej za parkę płacą 12x a szansa 1 do 12,7 a u nas tylko 8x przy mniejszej szansie bo 1 do 16,6 itd.
Raczej im mniej bedziemy sponsorować Państwo tym mniej będą kraść bo nie będzie aż tyle do zarąbania
W czeskim ML płacą za 1 liczbę 2x a szansa jest 1 do3,5 u nas też 2x a szansa jest mniejsza bo 1 do 4 .
Dalej za parkę płacą 12x a szansa 1 do 12,7 a u nas tylko 8x przy mniejszej szansie bo 1 do 16,6 itd.
pomyłka czesi za parke też płacą 8x ale jak wyżej szansa trafienia nie jest jak u nas 1 do 16,6 tylko 1 do 12,7 czyli częściej trafiamy w czeskim a kursy takie same
Przecież dotuje się tych co lepiej gospodarzą , lepiej płacą itd.
To dlaczego nie grać w Czechach???
To dlaczego nie grać w Czechach???
Wielkie dzięki za odpowiedzi.Nie wpadł bym sam na to, że "A i B" to kolejno bez plusa i z plusem. Jeszcze raz dzięki.
Mam pytanie do Adamsa:
Dlaczego w/g Ciebie większe szanse trafienia są w Czeskim Multi jeżeli tak samo losują 20 liczb z 80 jak u nas?
Mam pytanie do Adamsa:
Dlaczego w/g Ciebie większe szanse trafienia są w Czeskim Multi jeżeli tak samo losują 20 liczb z 80 jak u nas?
kogucik,mam niezly program do analiz ml, miliader moge
ci wyslac na maila do prztestowania a to za podpowiedzi do buka wyslalismy jak nam radziles zobaczymy wieczorem
ci wyslac na maila do prztestowania a to za podpowiedzi do buka wyslalismy jak nam radziles zobaczymy wieczorem
Achaaaa...
Jakoś to przeoczyłem. Dzieki!
Jakoś to przeoczyłem. Dzieki!
W grach takich jak ML są małe kursy w stosunku do szans , lepiej jest grac na np P/NP w TSzN bo szansa 1do2 a kurs 1,8
Odnosnie wpisu 18202 stary graczu warto grac i kazdemu to polecam obojetnie jak i w co ja jestem tym 1 % stary graczu Pozdrawiam
4/7,15,19,43
5/7,11,15,19,52
6/7,9,15,19,43,71
10/7,9,11,12,19,43,49,52,62,71
plus wszystkie 5 z typowań parki wcześniejsze z wpisu 18222 gratki o 22.00 powodzenia ! żegnam ! Nie dziekuje !!!
5/7,11,15,19,52
6/7,9,15,19,43,71
10/7,9,11,12,19,43,49,52,62,71
plus wszystkie 5 z typowań parki wcześniejsze z wpisu 18222 gratki o 22.00 powodzenia ! żegnam ! Nie dziekuje !!!
Witam
Kto mi doradzi mam plik 240 mb . do otworzenia jako tekst. Mniejsze pliki mogę otwierać w word, notatniku itp.
Kto mi doradzi mam plik 240 mb . do otworzenia jako tekst. Mniejsze pliki mogę otwierać w word, notatniku itp.
Dlaczego warto grać:
1. Poszerzacie wiedzę z matematyki.(determinanci)
2. Gra jest zdrowsza niż przepijanie pieniędzy.(abstynenci)
3. Możecie,gdzieś ulokować swoje nadwyżki finansowe.(rentierzy)
4. Gra to nie głupota tylko nadzieja (sieroty)
5. Grajcie z humorem,bo stres was zje.(wesołki)
6.Granie to taki motor napędowy do pracy.(pracusie)
7.Grajcie w Czechach bo w Polsce za małe szanse na trafienia.(patrioci)
8.Grajcie u buków,bo FOBIA wygrywa w BETGUN (minimaliści)
9.Grajcie progresją z odpowiednią ilością siana(osły)
10. Grajcie,bo podobno jeden Amerykanin wygrał(zazdrośnicy)
1. Poszerzacie wiedzę z matematyki.(determinanci)
2. Gra jest zdrowsza niż przepijanie pieniędzy.(abstynenci)
3. Możecie,gdzieś ulokować swoje nadwyżki finansowe.(rentierzy)
4. Gra to nie głupota tylko nadzieja (sieroty)
5. Grajcie z humorem,bo stres was zje.(wesołki)
6.Granie to taki motor napędowy do pracy.(pracusie)
7.Grajcie w Czechach bo w Polsce za małe szanse na trafienia.(patrioci)
8.Grajcie u buków,bo FOBIA wygrywa w BETGUN (minimaliści)
9.Grajcie progresją z odpowiednią ilością siana(osły)
10. Grajcie,bo podobno jeden Amerykanin wygrał(zazdrośnicy)
ja gram bo strata 2 czy 3 zł na dzień to dla mnie nic takiego, a czasem się dostanie zastrzyk w ilości kilkudziesięciu złotych naraz i to jest radość ;) A zawsze jest też ta szansa na coś większego a to rozwija wyobraźnię :)
Dzięki,Beezop:
11. Granie rozwija wyobraźnię na coś wiekszego(marzyciele).
11. Granie rozwija wyobraźnię na coś wiekszego(marzyciele).
UWAGA!!!!!!!!
Piszcie na czacie dlaczego gracie?
Najciekawsze wypowiedzi zostaną wyróżnione DUZĄ CZCIONKĄ
Piszcie na czacie dlaczego gracie?
Najciekawsze wypowiedzi zostaną wyróżnione DUZĄ CZCIONKĄ
hazard i sex wciąga
ale kiedy miałem 10/10 gram tylko jednym zakładem bo liczę że tamta 10-ka się powtórzy
ale kiedy miałem 10/10 gram tylko jednym zakładem bo liczę że tamta 10-ka się powtórzy
wg psychola ktos mu grać każe.........................
13.Gramy,bo mamy geny po Nostradamusie (jasnowidz)
13.Gramy,bo mamy geny po Nostradamusie (jasnowidz)
Witam i dziekuje za checi FRANK1 ale ja mam taki system skladajacy sie z kartki i dlugopisa i za pomoca jedynek i zer sobie wszystko zaznaczam w pionie i mam odrazu gotowy wykres a jestem wzrokowcem niestety juz po 50 wiec zrozumcie starego koguta ze moglby sie pogubic za szczere checi dziekuje jak cos to piszcie a ja moge tylko doradzic bo wbrew pozorom po grzaniu przez 5 miesiecy jestem do przodu jak dlugo to bedzie nie wiem ale przybywa a nie ubywa wiec to dobry znak moje gg 6918272 zycze sukcesow tylko rownowaga moze dzis wam przeszkodzic w zysku a potem poklikamy pozdrawiam.garm bo mi adrenalina skacze - zawalowiec .
Dzięki,kogucik19
14.Gramy aby mieć skoki adrenaliny,a w efekcie zawał (sercowcy)
14.Gramy aby mieć skoki adrenaliny,a w efekcie zawał (sercowcy)
Apropo czeskich totków dzis padła najdłuzej oczekiwana tam liczba -6-w tym 3z21;)Miałam ją puszczoną nie wielka wygrana za jedną liczbe ale zawsze cus:)
Do tej pory na naszym czacie ujawnili się:
determinanci
abstynenci
rentierzy
sieroty
wesołki
pracusie
patrioci
minimaliści
marzyciele
sextotcholicy
jasnowidze
sercowcy
...............
ciekawe kto jeszcze wypowie sie na czacie......
determinanci
abstynenci
rentierzy
sieroty
wesołki
pracusie
patrioci
minimaliści
marzyciele
sextotcholicy
jasnowidze
sercowcy
...............
ciekawe kto jeszcze wypowie sie na czacie......
Przepraszam tych co pominąłem:
osły
zazdrośnicy
.....................
bez obrazy...........
osły
zazdrośnicy
.....................
bez obrazy...........
No więc kochani,czyż nie wiecie dlaczego gracie,czy zmusza was do tego "owczy pęd",który (prowadzi was jak barany na rzeź)
Smiało,nie wstydźcie się
Wypowiadajcie się DLACZEGO GRAMY-mając tak minimalne szanse na wygrane?
Smiało,nie wstydźcie się
Wypowiadajcie się DLACZEGO GRAMY-mając tak minimalne szanse na wygrane?
kiedyś paliłem i też traciłem 5 zeta a teraz gram i mam trochę adrenaliny na wyższym poziomie a do tego jestem zdrowszy Ela gratki za tą 6 w czeskim a jutro miałem ja puścić