Wpisy 1 809 197 – 1 809 296
25 listopada 2013 21:50 → 25 listopada 2013 22:29, 100 wpisów
zamit masz nosa...
A ja znowu 3/3
zamit jutro zajrze coś wysnił ja mam już puszczone na lotto...
Fiolka...dobranoc
eryka wiec trzeba wysylac na 14 i 21 40 te same cyferki ze snow
Fiolka
Zamit
Xelom
Zamit
Xelom
dobranoc do jutra
Lila...
dimaxio nic 4w10
Pasko..napisałem do Ciebie @ w sprawie Krzysio744 ..mozesz odpowiedzieć
Cześć jak tam po losowaniu ? A kto z was w tym roku zdawał albo przedtem maturę z matematyki ? Jakie macie rady żeby ją zdać aha i nie wiem dlaczego od czasu do czasu mój tata ma do mnie pretensje że jo wstydzę się tylko i nic więcej o co mu chodzi to aż taka ujma dla niego że matury nie zdałem czy co ?
lilusssssssss
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Ile jest konkretnie działów na maturze podstawowej czy nie 10 ? Aktualnie uczęszczam do Policealnego Studium Zawodowego na kierunku Technika Administracji w przyszłym roku egzaminy mnie czekają.
krzysztof powiedz staremu ze za rok znów matura
13max33: widziałem niejednokrotnie poziom wpisów do jakich potrafi doprowadzić krzysio i nie życzę sobie zaniżania poziomu tego czata. Pamiętajcie, że moja cierpliwość też ma granice.
To co ja mam mu powiedzieć ?
ij tam oj tam
Dopisano wygrane multi multi
Ale trzeba coś zrobić żeby zaliczyć na te głupawe 30% cholera jasna macie jakieś pomysły czy jest to realne żeby samemu tego dokonać bez pomocy kogoś ?
Dobra już będzie ok.
Krzysiu, zdawanie zawsze było, jest i będzie chore. Zdasz i zapomnisz
krzysztof_c: ja się mogę potrafić, że wyszedłem jako chyba pierwszy z pełnej sali maturzystów na matematyce i dostałem 5
Pasko ..on sobie typował i od czsu do czsu ..dał jakieś xxx ..ale już tego nie będzie robił ...wiec zróbmy tak daj mu szanse ..jeżeli coś zrobi i bedzie dla Ciebie to sygnał ze zaczyna xxx usuniesz jego konto na stałe ..i moje też .. może być ??????????????????????????????????????????
A na studiach to wtedy by była masakra pewnie ? Tylko że ja na szkołę policyjną marzyłem iść a matematyka i polski zamknęły mi tę drogę niestety.
krzysztof wygraj w duzego lotka i chrzan starego i mature
Dopisano wygrane jokera
Dobra zabieram się do roboty najlepiej a was przepraszam za swoje problemy bo najważniejsze to przyznać się do błędu.
krzysztof_c: zależy jakie studia.... dzisiaj wykształcenie wyższe całkowicie straciło na wartości. Mieć mgr a mieć mgr to różnica.
No wczoraj z kolega co ze mną do średniej chodził na dworcu spotkałem i powiedział że ma pierwszy rok z głowy a za dwa lata będzie miał wyższe a kolejne 2 mgr.
A to jaki ma pan pomysł abym zaliczył maturę był bym wdzięczny bo chce coś udowodnić rodzinie ale przede wszystkim sobie.
Przychodzi chłop do Urzędu i mówi:
- Dajcie jakąś pracę mojemu synowi, bo pijak straszny, jak nic nie robi to ciągle pije.
- A co syn umie?
- Nic.
- Proszę, jest stanowisko murarza, 2500 zł miesięcznie.
- Za dużo. Jak dostanie tyle pieniędzy to wszystko przepije.
- No to może pomocnik murarza. 1800 zł na miesiąc?
- Ciągle za dużo. A może coś takiego, za co by dostał 1000 zł?
Na to wkurzona urzędniczka:
- Panie, żeby 1000 zł zarabiać to trzeba najpierw magistra zrobić!
- Dajcie jakąś pracę mojemu synowi, bo pijak straszny, jak nic nie robi to ciągle pije.
- A co syn umie?
- Nic.
- Proszę, jest stanowisko murarza, 2500 zł miesięcznie.
- Za dużo. Jak dostanie tyle pieniędzy to wszystko przepije.
- No to może pomocnik murarza. 1800 zł na miesiąc?
- Ciągle za dużo. A może coś takiego, za co by dostał 1000 zł?
Na to wkurzona urzędniczka:
- Panie, żeby 1000 zł zarabiać to trzeba najpierw magistra zrobić!
Kojarzę to skądś ?
Dobranoc.
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/efd346d22a2687666c0d0c51898f41da_th2.gif
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/efd346d22a2687666c0d0c51898f41da_th2.gif
Tylko gdzie przyjmą mnie jako murarza bez tego zawodu no gdzie ?
A to Pasko jak ty zdawałeś maturę inny był system oceniania ?
Pewnie trzy zadnia z matematyki tak ?
A panie Januszu czemu pan nie typuje na stronie ?
Krzysztof
no, zupełnie inny chyba.. nie wiem jak jest teraz. Z 5 zadań 3 sobie miałem wybrać.
Teraz są jakieś śmieszne testy i wybiera się odpowiedź a.b.c lub d
krzysztof ..na pigalaku zaliczysz maturę tam Cię nauczą raz dwa zaliczysz na 6 nawet
Teraz jest o wile trudniej a po za tym jestem za żeby matematyka z matury stała się jak przedtem dodatkową bo tylko ludzi hamuje i nic więcej kto za ?
Parę dni temu miałem w ręku te testy, 30 % tych zadań da sięrozwiązać bez liczenia
Z jakiego roku ?
To taki mądry jest ?
Jesteś ?
Max
Rozmiar f-fatalny
Rozmiar f-fatalny
Nie mam kasy.