Wpisy 1 809 297 – 1 809 396
25 listopada 2013 22:29 → 26 listopada 2013 01:13, 100 wpisów
Znaczy mam ale nie wydaje jej.
I jak chodziłem do poprzedniej szkoły chodziłem na korepetycje i co ?
Dobra dobranoc .
Odkładałeś na gry do ps3 czy też ps3 wiec masz tam 1200zł ..na pare godzin bedziesz miał
krzysio ..to nam szeryf odpowiedział
idzida
a może tak
dzięuję zostanę
idzida
a może tak
dzięuję zostanę
matg jestem
ale cisza
pom
kto ma nick na stronie i śledzi czat niech da znać chociaż poprzez samą ikonkę ""
no i
obecny
pewnie cos testuje
nie no, po prostu z taką inicjatywą wyszedłem, żeby pokazać, że na pewno trochę nas tu jest
merti: zakupiłem profesjonalny silnik już ze 2 lata temu... brakuje czasu na migrację
tylko my wierni tovvarisze zostali
a gdzie jocia
a gdzie jocia
Zieleń może być i tematy "porozrzucane" jak teraz ale ten zestaw ikon, brak bbcodów, no masakra
no no a tak z raz w miesiącu nowa ikona by sie przydała
no co tu dużo mówić... forum od prawie 10 lat bez zmian. postarzało się technologicznie.
albo jakis konkurs kto najdłuzej siedzi w miesiacu na czacie
To na co czekasz Pasko, ukraincy za darmo ci zrobią migrację pod maską
bo ja 744godziny
licznik aktywności w profilu widoczny dla każdego, procent udzielania się dziennie, tygodniowo, miesięcznie
pasko zrób liczniki
ile kto przebywa na czacie
ile kto przebywa na czacie
od około 50 losowan brak 10z10
ciągną bonusa na swieta lub sylwestra
ciągną bonusa na swieta lub sylwestra
pytanie dnia: dlaczego o 14:00 było prawie 15x więcej wygranych 2/2 niż o 21:40 ?
bo mieli szczescie
albo było wielu graczy
było duzo powtórek
Pasko, łap
http://www.dalekieobserwacje.eu/zachod-slonca-za-tatrami-wysokimi-widziany-z-magdalenki-kolo-rzeszowa/
http://www.dalekieobserwacje.eu/zachod-slonca-za-tatrami-wysokimi-widziany-z-magdalenki-kolo-rzeszowa/
pasko juz niedługo 2,000,000,wpis
z czego na te 2000000 to 10% to lili wpisy bo ma 212 tys
matg spoko ino mało klarowny był
zapomniałem szumowiny odłowic
zapomniałem szumowiny odłowic
szumowiny sie rozgotowały lub wyparowały
merti
nasrot
vv/n
Wasyl.. .
Torsan.. .
Jakaś ta zima wybrakowana, nawet nie umie solidnie pomrozić.
Za oknem ... -0,3 stopnia.. .
...................................................
Za oknem ... -0,3 stopnia.. .
...................................................
Jocia pewnie w mapkach wpadła w poślizg i do rana jej nie będzie.. .
Jocia.. .
Używaj ...mapek zimowych.. .
....................................
Używaj ...mapek zimowych.. .
lub opon
Wasyl.. .
jocia jak wejdzie na mp to z trzaskiem
Dobrze, że w Polsce nie ma takich mrozów, jakie zanotowano niedawno na Grenlandii.
Termometry pokazały aż... - 58 stopni mrozu.
Na Syberii było tylko .... - 49 stopni.
Termometry pokazały aż... - 58 stopni mrozu.
Na Syberii było tylko .... - 49 stopni.
dobra będem powoli uciekał i wam radze
dobranoc
a własciwie dzien dobry
no papatki
ucałujcie jocie łodemnie
a własciwie dzien dobry
no papatki
ucałujcie jocie łodemnie
Wasyl.. .
facet zgłosił zapotrzebowanie do biura matrymonialnego zdecydowaną na stały związek
w ciągu tygodnia otrzymał przeszło 100 ofert
po otwarciu okazało się, że wszystkie są od mężczyzn
"weź moją "
w ciągu tygodnia otrzymał przeszło 100 ofert
po otwarciu okazało się, że wszystkie są od mężczyzn
"weź moją "
Na mapach pogodowych nadal nie widać... Z I M Y ...
Emeryt.. .
Znikam.. .
Kobietom zadano pytanie:
-"Która z Was kocha swojego męża" ?
Wszystkie podniosły ręce.
Drugie pytanie: "Kiedy ostatni raz powiedziałaś mężowi, ze go kochasz" ?
Część kobiet odpowiedziała, że dziś, część, że wczoraj, a sporo, że nie pamięta ?
Następnie polecono im wziąć telefon i wysłać poniższy tekst: "Kocham cię kochanie." Po wysłaniu SMS-ów kobiety wymieniły się telefonami i czytały przychodzące wiadomości: Oto kilka odpowiedzi: (pisownia oryginalna) 1. Kim jesteś? 2. Nie, nie odblokuje Ci karty kredytowej i*** ! 3. Nie obchodzi mnie, że nie masz się w co ubrać ?
4. Co nawywijałaś samochodem ? 5. Nie rozumiem, nawąchałaś się czegoś ? 6. Po***ło Cię ? 7. Nie nawijaj, tylko powiedz mi, ile potrzebujesz ? 8. Co tym razem zrobiłaś ? 9. Dwójka dzieci nam wystarczy. Żryj te tabletki 10.Jeśli nie powiesz mi, do kogo chciałaś to wysłać, to cię zajebie ! 11. Mówiłem ci, żebyś tyle nie piła! 12. Czego byś nie chciała, odpowiedz brzmi - nie!!! 13. Żadne wczasy w Tajlandii, jedziemy nad jezioro Gopło 14. Nie interesuje mnie, że ta nowa torebka nie pasuje do żadnych butów 15.Wiedziałem, że się zgodzisz. Kupię wazelinę, nie będzie bolało 16. Nie stać nas na remont mieszkania i nowe meble co rok 17. Tak, możesz wyjść dzisiaj z koleżankami na ploty 18. Umierająca jesteś ? 19. Nie będzie dzisiaj seksu, zmęczony po pracy będę 20. Tak bardzo, że połkniesz ? 21. Na pewno pod dobry numer napisałaś ? 22. Nie może twoja mamusia przyjechać do nas na weekend. Nie i*** ! 23. Znowu spierdoliłaś obiad ? Trudno, zjem na mieście 24.Dobra, dobra, mów - ile mnie tym razem będzie to kosztować ?
-"Która z Was kocha swojego męża" ?
Wszystkie podniosły ręce.
Drugie pytanie: "Kiedy ostatni raz powiedziałaś mężowi, ze go kochasz" ?
Część kobiet odpowiedziała, że dziś, część, że wczoraj, a sporo, że nie pamięta ?
Następnie polecono im wziąć telefon i wysłać poniższy tekst: "Kocham cię kochanie." Po wysłaniu SMS-ów kobiety wymieniły się telefonami i czytały przychodzące wiadomości: Oto kilka odpowiedzi: (pisownia oryginalna) 1. Kim jesteś? 2. Nie, nie odblokuje Ci karty kredytowej i*** ! 3. Nie obchodzi mnie, że nie masz się w co ubrać ?
4. Co nawywijałaś samochodem ? 5. Nie rozumiem, nawąchałaś się czegoś ? 6. Po***ło Cię ? 7. Nie nawijaj, tylko powiedz mi, ile potrzebujesz ? 8. Co tym razem zrobiłaś ? 9. Dwójka dzieci nam wystarczy. Żryj te tabletki 10.Jeśli nie powiesz mi, do kogo chciałaś to wysłać, to cię zajebie ! 11. Mówiłem ci, żebyś tyle nie piła! 12. Czego byś nie chciała, odpowiedz brzmi - nie!!! 13. Żadne wczasy w Tajlandii, jedziemy nad jezioro Gopło 14. Nie interesuje mnie, że ta nowa torebka nie pasuje do żadnych butów 15.Wiedziałem, że się zgodzisz. Kupię wazelinę, nie będzie bolało 16. Nie stać nas na remont mieszkania i nowe meble co rok 17. Tak, możesz wyjść dzisiaj z koleżankami na ploty 18. Umierająca jesteś ? 19. Nie będzie dzisiaj seksu, zmęczony po pracy będę 20. Tak bardzo, że połkniesz ? 21. Na pewno pod dobry numer napisałaś ? 22. Nie może twoja mamusia przyjechać do nas na weekend. Nie i*** ! 23. Znowu spierdoliłaś obiad ? Trudno, zjem na mieście 24.Dobra, dobra, mów - ile mnie tym razem będzie to kosztować ?
Czym różni się penis od żarówki?
- Niczym, i to i to można zastąpić świecą.
Lekarz z hukiem wyrzuca za drzwi pacjenta.
-Co się stało, panie doktorze?- pyta pielęgniarka.
- To ja go dwa lata leczę na żółtaczkę, a on mi dopiero teraz mówi, że jest Chińczykiem.
Po nocy poślubnej żona mówi:
- Wiesz... Jesteś kiepskim kochankiem.
Na to oburzony mąż:
- Skąd możesz to wiedzieć? Po trzydziestu sekundach?!
Mały mól pierwszy raz samodzielnie wyleciał z szafy, zrobił rundkę i wrócił na płaszczyk.
Stary mól:
- Jak poszło?
Mały:
- Chyba dobrze, wszyscy klaskali.
Podchodzi kolega do kolegi i pyta:
- Zgadzasz się na seks grupowy?
- A kto bierze udział?
- Ja, Ty i Twoja żona!
- Nie, nie zgadzam się.
- OK, to Ciebie skreślam z listy
- Niczym, i to i to można zastąpić świecą.
Lekarz z hukiem wyrzuca za drzwi pacjenta.
-Co się stało, panie doktorze?- pyta pielęgniarka.
- To ja go dwa lata leczę na żółtaczkę, a on mi dopiero teraz mówi, że jest Chińczykiem.
Po nocy poślubnej żona mówi:
- Wiesz... Jesteś kiepskim kochankiem.
Na to oburzony mąż:
- Skąd możesz to wiedzieć? Po trzydziestu sekundach?!
Mały mól pierwszy raz samodzielnie wyleciał z szafy, zrobił rundkę i wrócił na płaszczyk.
Stary mól:
- Jak poszło?
Mały:
- Chyba dobrze, wszyscy klaskali.
Podchodzi kolega do kolegi i pyta:
- Zgadzasz się na seks grupowy?
- A kto bierze udział?
- Ja, Ty i Twoja żona!
- Nie, nie zgadzam się.
- OK, to Ciebie skreślam z listy
Młode małżeństwo w hotelu:
- Pokój na dobę - mówi młody mąż.
- Ma pani szczęście - mruga portier do żony, zwykle bierze pokój na godzinę.
- Pokój na dobę - mówi młody mąż.
- Ma pani szczęście - mruga portier do żony, zwykle bierze pokój na godzinę.