Wpisy 1 800 050 – 1 800 149
19 listopada 2013 22:26 → 19 listopada 2013 23:07, 100 wpisów
merti
może i tak, ja - nie mam takiej wiedzy, a Ty - w ramach pewnego eksperymentu może - wytypuj /sobie/ na jutro dwadzieścia-trzydzieści, a nawet i czterdzieści liczb i zapodaj kilka sekund przed 14-ą na czacie
powodzenia
a teraz piję herbatę z cytryną i miodem lipowym,biorę czosnek i na razie zarazki mnie nie pokonały choć pełno chorych w zoo:
a.... dla wnikliwych 4/5 i druga 5/5 nie moja, wiec kosza nie liczę ..
ktoś zgarną moje 9 milionów
damian miałeś 4/5 w minilotka? to Gratuluję
za 4 rkę to chyba około tysiąca zotych?
za 4 rkę to chyba około tysiąca zotych?
Hipcio.
To dzisiaj bez Czosnek be
To dzisiaj bez Czosnek be
Polskie kryminałki:
2,40 brutto.
Tyle zaoferował pewien pracodawca z Trójmiasta za pracę w ochronie.
..................................................
Nawet nie starczy na ....jeden zakład Lotto.
2,40 brutto.
Tyle zaoferował pewien pracodawca z Trójmiasta za pracę w ochronie.
..................................................
Nawet nie starczy na ....jeden zakład Lotto.
:podejrzane jest ze padły dwie szostki w lotto i dwie piątki w nini,coś krecą łobuzy w maszynach,podejrzewam spisek na szczycie władzy:
ulala nie kuszę
ale mam zamiar wysłać zakłady o dluzszej trwałości
i jest szansa że można wygrać ale niewiem którego dnia
więc spróbuje
ale mam zamiar wysłać zakłady o dluzszej trwałości
i jest szansa że można wygrać ale niewiem którego dnia
więc spróbuje
hipopotan nie ma reguly, ale z tymi 80 szostkami czy cos kolo tego to chyba przegiecie bylo
Pęsko wiem, dawniej gralem w Expressa i miałem 3/5 dwa razy
wygralem ponad 80 zł,i miałem na 2 kolejne losowania
a miałem za to kupić sobie buty
wygralem ponad 80 zł,i miałem na 2 kolejne losowania
a miałem za to kupić sobie buty
No moi drodzy co sądzicie o propozycji którą napisałem wyżej nt mini?
merti
a spójrz jeszcze inaczej - koło 500 typujących nicków, niektórzy są naprawdę 'unikalni', czy to ze swoją 'metodę', czy spojrzeniem na cyferki i ...?
Pęsko
czasem się na nie nastawiam, bardziej, czasem mniej, a najgorsze, że niektóre tak bezdurno "uciekają" - ostatnio prześlizgnęły mi się ze dwa razy z tym "śpiochem", dziś zresztą też ta trójka nie jest systemowa
spokojnej
a spójrz jeszcze inaczej - koło 500 typujących nicków, niektórzy są naprawdę 'unikalni', czy to ze swoją 'metodę', czy spojrzeniem na cyferki i ...?
Pęsko
czasem się na nie nastawiam, bardziej, czasem mniej, a najgorsze, że niektóre tak bezdurno "uciekają" - ostatnio prześlizgnęły mi się ze dwa razy z tym "śpiochem", dziś zresztą też ta trójka nie jest systemowa
spokojnej
raz mialem 848zl a raz 533zl.
:ilosc wygranych w lotto potwierdza regulę,ze ludzie grają na małe liczby:
jak wszystkie liczby w Lotto padają poniżej 30, to praktycznie pewna wygrana
ts:nie martw się,jeszce niedługo zbierzesz duze pieniażki od graczy idą swięta i kumbulaacja urosnie :
angierski
grałem dość ostro w mini nieraz tak z 50 zł. na dzień
grałem dość ostro w mini nieraz tak z 50 zł. na dzień
Mateusz dobranoc i niech to gardło Ci da spokój
Dobranoc.
Siedzę jak głupia przy kompie i @ się nie doczekałam.
Siedzę jak głupia przy kompie i @ się nie doczekałam.
gdybys pomyslal i zagral systemem jakims to moze bys cos wygral
sa przypadki ze system o skutecznosci 15% trafia wieksze wwygrane niz normalny
Grali i nie...wygrali.. .
angierski
przestałem bo po 1: ciągle przegrywałem i mnustwo kasy traciłem
a po 2; zainteresowałem się multilotkiem na Maksa
przestałem bo po 1: ciągle przegrywałem i mnustwo kasy traciłem
a po 2; zainteresowałem się multilotkiem na Maksa
staszek2012 ja w mini tylko systemem i nawet na 3 zaklady systemem gram
angierski ale ja się na systemach minimini
za dobrze nie znam i trzeba więcej kasy
za dobrze nie znam i trzeba więcej kasy
ulala oczywiście !
pasek ma racje z tym, ze jak wszystkie liczby ponizej 30 w lotto, to prawdopodobnie kumulacja rozbita, bo ludzie typuja daty kalendarzowe
angierski
tak naprawdę, to i ta /najlepsza/ gra się zepsuła od kiedy pozostałe zaczęli psuć
zostawiam
tak naprawdę, to i ta /najlepsza/ gra się zepsuła od kiedy pozostałe zaczęli psuć
zostawiam
zepsula sie kiedy ludziom zmalalo w kieszeniach i zaczeli nagminnie puszczac mini lotto, co spowodowalo czesta liczbe 5/5
a od czego zalezy wysokosc wygranej, bo widze, ze raz 350k, a raz 270
Pasko chyba nie ma reguły, że jak wszystkie liczby poniżej 30 to kumulacja rozbita. Przykłady losowań w których ostatnia liczba była mniejsza niż 30 a kumulacja rozbita nie została: 15.02.2011,31.08.2013,21.06.2012,21.04.2011,25.02.2012,18.10.2011.Więc chyba to nie koniecznie ma wpływ czy jest szóstka czy nie.
mcsi pisalem, ze prawdopodobienstwo duzo wyzsze, a nie ze pewne, czytaj ze zrozumieniem
No z tym prawdopodobieństwem to też by trzeba przeanalizować wszystkie losowania w których tak było i z tego ewentualnie jakieś wnioski wysnuwać. Bo tak to jest takie mówienie co się komu wydaje.
Ale nie twierdzę, że tak nie jest że przy mniejszych liczbach częściej szóstka pada.
mcsi, ale ludzie typuja daty kalendarzowe, a jak dobrze wiesz maks to 31 w miesiacu. To taka prosta mysl po prostu. Nie chce mi sie sprawdzac, czy to jest regula, czy nie, ale zakladam, ze jest. Mnie to wystarcza, bo nie jestem nałogowym graczem...
w Mini nie ma kumulacji... jak nie pada "piątka", to podwajają się wygrane za 3/6 i 4/6 tak w uproszczeniu.
I być może masz racje. Ja też nie wiem jak jest. Ale jak czasami widzę co ludzie kreślą to od 1-10 dużo skreślają albo właśnie daty z kalendarza różne. A tak prawdę mówiąc to przy każdym losowaniu prawdopodobieństwo szóstki jest takie samo niezależnie od liczb(oczywiście w grę wchodzi liczba zakładów, ale mam na myśli teoretyczne dwa losowania o podobnej liczbie zakładów zawartych)
pasko, a dlaczego za 5/5 sa rozne wygrane? powinna byc stala kwota niezaleznie od wygranych nizszego rzedu, a tak nie jest patrzac nawet na ostatnie wygrane ze strony lotto.
tak powinno byc 200.000 a reszte przeznaczyc na nizsze wygrane
MCSI: nieprawda. Jak padną liczby 1,2,3,4,5,6, to na 100% nie będzie kumulacji Tak, że nie każda kombinacja niesie ze sobą taką informację.
troche dziwne te mini, skoro nie ma kumulacji, to powinni zrobic jakis fundusz na wygrane nizszego rzedu.
gejlord: ilość wygranych w Mini zależy od ilości zawartych zakładów.... jakby tylko 100 zakładów zawarto, to w puli byłoby 50 zł i koniec.
Totalizator zlicza ile wpłynęło kasy z kolektur, dzieli dokładnie na pół i tą pulę rozdaje na wygrane odpowiednio.
wirtualne losowania nie maja "wagi" wiec kazda liczba jest mozliwa
Pasko ,witaj
1 800 037. halapek 2013-11-19 (22:24) ---------------------
Pasko....czy mogę w jakiś sposób ..zmienić typowanie....bo mi się wbiło niechcący....wbiło na jutro
1 800 037. halapek 2013-11-19 (22:24) ---------------------
Pasko....czy mogę w jakiś sposób ..zmienić typowanie....bo mi się wbiło niechcący....wbiło na jutro
gejlord podejrzewam ze z 5 takich 25 mln i ts by poszedl z torbami