Wpisy 1 800 150 – 1 800 249
19 listopada 2013 23:07 → 19 listopada 2013 23:59, 100 wpisów
Pasko znaczy prawdopodobienstwo wylosowania 123456 = 13,9 mln potem jeszcze dochodzi 6 w lotto tez tyle samo
pasko, ciekawe jak to bedzie fukcjonowac, kiedy wejdzie do nas euro milionos, czy zostanie dodatkowo krajowy ts, czy panstwo w ogole nie dopusci zagranicznych loterii z uwagi, ze prawo mu na to zezwala. W koncu ma z tego tytulu spory dochod.
krztys na kazde losowanie mam cos nowego .. hyba juz zła passa sie przewaliła
angierski: tzn. prawdopodobieństwo większe od "szóstki" w Lotto, że jutro nie wstaniemy
pewien gościu został złapany na tym jak przewoził bombę w autobusie, na pytanie dlaczego to zrobił, odpowiedział, że jego kolega matematyk obliczył, że prawdopodobieństwo, że będzie jechał autobusem, gdzie będzie bomba jest jak 1 do miliona.... natomiast prawdopodobieństwo, że w tym samym autobusie 2 różne osoby będą przewozić 2 różne bomby, jest jak 1 do biliona... dlatego woził jedną bombę
Pasko nie prorokuj proszę!
A może by tak jutro też wytypować jakieś liczby
Ale jestem szczęśliwy!
A może by tak jutro też wytypować jakieś liczby
Ale jestem szczęśliwy!
Ciekawe, kiedy było ostatnie losowanie Lotto w którym padło aż ... 3 szóstki.
Lucato: a co to za powód takiego szczęścia, pochwal się bo ostatnio ludzie tylko narzekają,więc dobrze coś dla odmiany
7/10 by bylo cholera nie potrzbnie zmienialem te 2 liczby ale sobie w brode pluje tteraz
Nikomu nigdy źle nie życzyłam..i nie życze sobie abys nawet w żartach tak pisał..zrozumiano
https://www.google.pl/search?q=zimna+wodka+wies&rlz=1C1AFAB_enPL447PL447&oq=zimna+wodka+wies&aqs=chrome..69i57.17614j0j4&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8
życie jest krótkie, czasu nie wiele, ts nie odpuści, grajmy i w niedziele !
Chyba 10 marca 2012 po raz ostatni trzy szóstki padły w jednym losowaniu, tak mi się wydaje.
Lucato: aaaa właśnie... no to gratulacje! oby szczęście dalej dopisywało.
żałuję jednak że zamieniłem 40 na 49 , wtedy by było
3x 2/2
1x 3/3
1x 4/5 :>
3x 2/2
1x 3/3
1x 4/5 :>
To kiepsko się dzieję w TS, że tak mało jest szóstek.
gejlord: przypomniała mi się "Silna wola" jak ktoś nie oglądał to koniecznie https://www.youtube.com/watch?v=Ocm-kWC-Evo
Pasko
korzystając z okazji;
dziękuję.
na razie nic nie pomaga.
Win 32 Malware-gen.
wywalę tego robaczka,to wtedy poleci.
korzystając z okazji;
dziękuję.
na razie nic nie pomaga.
Win 32 Malware-gen.
wywalę tego robaczka,to wtedy poleci.
jociu, to Ty dzisiaj tak wywróżyłaś, że 60 będzie i nie będzie nic z 1 na końcu?
ksings: to nie jest robaczek tylko nadwrażliwy algorytm Avasta... żaden inny antywirus płatny nie będzie robił problemu.
zaraz Wam cos ciekawego podesle, dokument o chciwosci korporacji na wesolo, tak ciekawey, ze ogladalem ostatnio w tv do 2 w nocy
wiem, że można jakoś zmniejszyć wrażliwość algorytmu... gdzieś tam można przesunąć jakimś suwakiem z pomarańczowego koloru na zielony czy jakoś tak...
1 800 187. Lucato 2013-11-19 (23:19) Białystok
jociu, to Ty dzisiaj tak wywróżyłaś, że 60 będzie i nie będzie nic z 1 na końcu?
https://www.youtube.com/watch?v=DxD4hW__dME obejrzyjcie sobie w wolnej chwili
Dzięki Pasko.
nie wspominałem o Avaście.
teraz wiem wszystko.
mam na Avasta sposób,aby go wywalić z kompa.
nie wspominałem o Avaście.
teraz wiem wszystko.
mam na Avasta sposób,aby go wywalić z kompa.
w TS mnie coś tknęło z resztą nie pamiętałem co typowałem tutaj.
Lukato....pierwsza zasada...jak coś wytypujesz...nie zmieniaj....najwyżej puść drugi zakład
halapek prawde mowisz
ja tez nie porzebnie 2 liczby zmienialem ;/
ja tez nie porzebnie 2 liczby zmienialem ;/
zamit...też tak miałem..kiedyś..zamiast 8/10....7/10...bo mi się 13 nie podobała...a wpadła
>ksings
Zainstaluj Avitę a najlepiej Comodo CIS
A teraz przeskanuj kompa ESET Online scanerem
dzięki merti
najpierw mój sposób na definitywne pozbycie się Avasta.
jak ktoś będzie chętny,udzielę pomocy.
najpierw mój sposób na definitywne pozbycie się Avasta.
jak ktoś będzie chętny,udzielę pomocy.
Lucato
nie wiem
podałem na dwa los.
czas jest najprostszą rzeczą.
nie wiem
podałem na dwa los.
czas jest najprostszą rzeczą.
Ksing
ja to wiele razy usuwałem aż wreszcie klienci zaczęli mnie słuchać
ja to wiele razy usuwałem aż wreszcie klienci zaczęli mnie słuchać
merti 2013-11-19 (23:32) GOP
>ksings
z tym robaczkiem troszkę więcej zachodu jest.
dam rade.
a może masz rację.spróbuję.
>ksings
z tym robaczkiem troszkę więcej zachodu jest.
dam rade.
a może masz rację.spróbuję.
Ksing
Zeskanować kompa, usunąć syfa, przeczyszcić rejestr i na koniec najważniejsza rzecz czyli defragmentacja dysku Ultra Defragiem
Zeskanować kompa, usunąć syfa, przeczyszcić rejestr i na koniec najważniejsza rzecz czyli defragmentacja dysku Ultra Defragiem
no fakt merti
o tym nie pomyslałem
ale to za dwa,trzy dni.
teraz brak czasu.
chyba coś jeszcze trzeba przewalić w rejestrze.
o tym nie pomyslałem
ale to za dwa,trzy dni.
teraz brak czasu.
chyba coś jeszcze trzeba przewalić w rejestrze.
Ksing
Zostaw na noc Eset niech zeskanuje kompa, rani wstaniesz i usuniesz przygotowane syfki
Zostaw na noc Eset niech zeskanuje kompa, rani wstaniesz i usuniesz przygotowane syfki
Podstawa by nie uruchamiać ze startem systemu różnych duperel które wyświetlają się potem w zasobniku obok zegarka
merti
u mnie wyświetliły się 64 sztuki razem ze startem systemu.o kilku nie wiem nawet do czego są!
u mnie wyświetliły się 64 sztuki razem ze startem systemu.o kilku nie wiem nawet do czego są!
merti
XP profesjonal.
dobrze napisałem?
nakładki od XP od zarania dziejów
XP profesjonal.
dobrze napisałem?
nakładki od XP od zarania dziejów