Wpisy 1 799 138 – 1 799 237
19 listopada 2013 14:39 → 19 listopada 2013 15:49, 100 wpisów
Monet.
Ale naturalnie żywą.
Ale naturalnie żywą.
no co jocia? wolalabyś we śnie nagiego przystojniaka zobaczyć czy gołego nieboszczyka vel trupa?
Greg
monet a w śnie jak przyśni się ze ktoś zmarł to wtedy będzie jego data urodzenia.
jakie cyfry liczby zamiast wyrazów proponuje
http://pl.horoscopofree.com/numery-lotto
http://pl.horoscopofree.com/numery-lotto
No,popatrz,popatrz.
Witam! Mam do Was prośbę. O co chodzi w grze na końcówki? Zależy mi na Waszej odpowiedzi. Z góry dzięki!
Zgadza się ja o tym wiem, tylko pytam na czym polega typowanie na końcówki? Nie sprecyzowałem.
To zależ..bo nie wiem jak inni.. ja typuje w ten sposób,ze szukam układu liczb (danej końcówki)z ostatnich dwóch, trzech losowań..w przeszłości
A mogłabyś podać konkretny przykład, bo nie wiem dokładnie o co chodzi:p będę wdzięczny.
Widzę, że Monet ma niezły ubaw! Nie życzę sobie takiego zachowania. Ale sorry nie każdy rodzi się mistrzem, jak TY! Wybacz!!! Powrót do przeszłości! TY zawsze wiesz, co wypadnie.
Maćku zaraz zerkne w notatki i podam przykład jaki miałam na 14..tylko,ze.. dzisiaj moze nie bylo tak spektakularnego
wymyśliłem taką pierdołe rospisałem 80 liczb na alfabet polski i dotego dodałem który będzie losował fajny totek wychodzi
Wielkie dzięki za zaangażowanie. Jestem wdzięczny. Chodzi mi o przykład jak to się robi.
Maciek tu chodzi o liczby, 11,21,31, to mówi się końcówki z 1
bo jedynka jest z tyłu jak liczby 12,32,42,52,to końcówki z liczba 2 i td....potem 13,33,43 i jest końcówka z 3
bo jedynka jest z tyłu jak liczby 12,32,42,52,to końcówki z liczba 2 i td....potem 13,33,43 i jest końcówka z 3
26,36
26,66
26,56
z ( na ) czternastą.. nie moge podac takiego przykładu.. bo az tak wyraxnego nie miałam ..
ale to co widzisz, to jest na godzinę 21:40.. wczorajsze losowanie.
Takie wyniki uzyskałam.
Na 21:40 jeszcze nie typowalam, wiec nie wiem
26,66
26,56
z ( na ) czternastą.. nie moge podac takiego przykładu.. bo az tak wyraxnego nie miałam ..
ale to co widzisz, to jest na godzinę 21:40.. wczorajsze losowanie.
Takie wyniki uzyskałam.
Na 21:40 jeszcze nie typowalam, wiec nie wiem
Kalendarz świąt Nietypowych:
19 listopada.
Międzynarodowy Dzień Mężczyzn.. .
...............................................
19 listopada.
Międzynarodowy Dzień Mężczyzn.. .
...............................................
WN a gdzie teraz mężczyzn można znależć, weź napisz, bo ja ciekawa jestem, żebym wiedziała z kim Świętować
Mat.. .
...............................
...............................
Ania.. .
........................................
........................................
WN to chyba tych mężczyzn miała na myśli heheh http://tosiewytnie.pl/i,Seks-przed-slubem-Socash,vid,44983,index.html?skipd=yes&smgfjticaid=611b18#n93565009-v44983-tPR
miałem też to w głowie ale się powstrzymałem , wieczorem napiszę jak będzie
to u ciebie w pacy to na porzadku dziennym uprawianie róznych dyscyplin?
kuźwa czwórka na początku to starość po trzydziestce to trzeba przeglądać katalogi pogrzebowe a nie gazetki z tesco
oczywiście mi jeszcze brakuje no nawet sporo , ale czas zaperydala zbyt szybkoo
sory ile masz 39-41? wiem kobiety się o wiek nie pyta no z mojej perspektywy tak
to młoda kobita z Ciebie do 40 jak wygrasz to odkładaj na jakieś wypełniacze itp
kurcze starsze pokolenia bez porównań wszystko inne i było trudniej a ile żyli lub żyją jeszcze
kurcze starsze pokolenia bez porównań wszystko inne i było trudniej a ile żyli lub żyją jeszcze