Wpisy 179 335 – 179 434
5 listopada 2010 00:36 → 5 listopada 2010 10:09, 100 wpisów
na szczescie takich milionerów juz poznalismy.nie ma tylu wygranych 9/10 wiec Bif...kaftanik i z powrotem na odwyk
prage twojej natychmiastowej smierci
Ta chyba samoukiem bo po polskiemu nie umiemy pisać a pozatym chyba długa ta edukacja była na tego psychiatre i nie bardzo efektywna bo psycha zryta na maksa hahaha wirtualny milioner codziennie wygraywa i po nocach na czacie siedzi
))))
))))jest na Hawajach i mucha lata mu po jajach znaczy zbukach
tak i na hawajach jest punkt lotto i zagrałes...na harmonijce i na fujarce tatusia
buhahahahaha na Hawajach pisz dalej przygłupie przynajmniej na czacie jest ubaw
Oj jak ciężkie dzieciństwo daje się we znaki
A i jak jutro będziesz wysyłał lotto na Hawajach nie zapomnij podrapać się po jajach i pozdrowić panią Krysie z kolektury
Oj jak ciężkie dzieciństwo daje się we znaki
A i jak jutro będziesz wysyłał lotto na Hawajach nie zapomnij podrapać się po jajach i pozdrowić panią Krysie z kolekturyprze sreta klocu
on nie ma jaj.to kastrat

Zawsze zastanawiało mnie po co milionerzy grają w totka ?!
to już czysta chciwość
to już czysta chciwość
racja bartek szkoda czasu pozdrawiam niech sobie żyje w swoim świecie
niech zdycha powoli z lekkim wiatrem hawajskim z palma i pod palma z bananem w ustach albo w dupie i niech ryj zamoczy w kupie
co bif zatkało kakao?jedz na bilbao tam dostaniesz po ryju pałą i odechce ci sie pieprzenia w milionowe marzenia
Wygrana za "szóstkę" poniżej miliona. Ostatni raz taka sytuacja miała miejsce 8 sierpnia 2009 roku.
Dobranoc wszystkim

Dobranoc wszystkim

nof-leczyć powinieneś się ty,może ci internet dopiero założyli i nie wiesz do czego służy jak tak to źle trafiłes przykro mi
z PATOLOGI PEWNIE MAMA PIJE A OJCIEC NARKOMAN torsan Tak JEST Z TOBOM ŻALOSNA DZIWKO
torsan Jwiem że jestesi załosnom i Zazdrosnom ***K*****************************
PASKO -KOLEGA torsan powinen dostać bana POPIERA TAKICH WULGARNYCH URZYTKOWNIKÓW JAK jas.nowidz

# 04
# 10
# 12
# 14
# 21
# 25
# 29
# 30
# 32
# 36 typy na jutro na 22
# 10
# 12
# 14
# 21
# 25
# 29
# 30
# 32
# 36 typy na jutro na 22
bif-pierwszy raz na oczy zobaczył internet kilka dni temu i nie wie co to jest musi wyprobowac i robic tu obore ale coś ci to nie wychodzi kolego bo to jest ŻAŁOSNE niestety przykro mi bardzo,nie rusza mnie to
torsan To człowiek bardzo zakompleksiny mały zakres
słownictwa
-cały dzieni siedzi przed kompem
-ZERO INTELIGENCJI
-ZAZDROSICI WYGRANYCH !!!
-Lubi banana w dupie jak pisał
-POLECAM PANU TERAPIE DLA PSYCHICZNIE HORYCH
słaba samo ocena torsan wynika z choroby Psychicznej

słownictwa
-cały dzieni siedzi przed kompem
-ZERO INTELIGENCJI
-ZAZDROSICI WYGRANYCH !!!
-Lubi banana w dupie jak pisał
-POLECAM PANU TERAPIE DLA PSYCHICZNIE HORYCH
słaba samo ocena torsan wynika z choroby Psychicznej

* 04
* 10
* 12
* 14
* 21
* 25
* 29
* 30
* 32
* 36
* 40
* 44
* 47
* 58
* 59
* 61
* 67
* 68
* 70
* 75
* 10
* 12
* 14
* 21
* 25
* 29
* 30
* 32
* 36
* 40
* 44
* 47
* 58
* 59
* 61
* 67
* 68
* 70
* 75
Dzień dobry.

Wczoraj 15/16 w liczbach które nie będą wylosowane w lotto.
witam z rańca
>bif24 < pewnie nie wie że w polsce
była wymiana pieniędzy
i dlatego
operuje tak dużymi sumami (milionami)
o wczorajszych szczęśliwcach niestety nie można
powiedzieć milionerzy
witay wędrowco
>bif24 < pewnie nie wie że w polsce
była wymiana pieniędzy
i dlatego
operuje tak dużymi sumami (milionami)
o wczorajszych szczęśliwcach niestety nie można
powiedzieć milionerzy
witay wędrowco
szannsa że trafi się drugi raz 6/6 w Lotto...niewielkie...pewnie zaraz po radosci z wygranej muszą zacząć planowanie...by nie powiedziec oszczędzanieZa 6 tylko 800 tys? Przecież kwota jest gwarantowana 2 mln.! O co tu chodzi? Totalizator złamał regulamin? Co Wy na to?
szczęściara>>
nie ze swojego doświadczenia
- ale TAK.
Dokładnie tak jest. No, albo przynajmniej bardzo podobnie...
powinno być
Co /JAKĄ KWOTĘ/ traktujemy jako wysoką wygraną ?
nie ze swojego doświadczenia
- ale TAK. Dokładnie tak jest. No, albo przynajmniej bardzo podobnie...
powinno być

Co /JAKĄ KWOTĘ/ traktujemy jako wysoką wygraną ?
Czy wie może ktoś, dlaczego tym nieszczęśnikom (bo tak ich można nazwać)wypłacono tylko po 800 tys.zł?
Za 6 tylko 800.785 zł? Przecież kwota jest gwarantowana 2 mln.! O co tu chodzi? Totalizator złamał regulamin? Czy wie może ktoś, dlaczego tym nieszczęśnikom (bo tak ich można nazwać!)wypłacono tylko po 800 tys.zł?
Co do gwarancji, to gwarantowana jest pula 2 000 000, która może się rozłożyć na dowolną liczbę graczy 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Już się poprawiam. Oczywiście wygrana w Lotto nadal była 4x większa od typowej w Mini Lotto. Dopiero wstałem 

Blondas>>
2 mln gwarantowane jest w sytuacji gdy trafi jedna osoba
jeśli w pierwszym /gwarantowanym kwotowo/losowaniu nikt nie trafi podają jedynie SZACUNKOWĄ kwotę na wygrane, która /dodatkowo/ może zostać podzielona przez ilość trafnych.
Tak było w tym wypadku. Faktycznie - mieli "pecha"
jasne
Pasko >>
polecam
3x

pozdrawiam
2 mln gwarantowane jest w sytuacji gdy trafi jedna osoba
jeśli w pierwszym /gwarantowanym kwotowo/losowaniu nikt nie trafi podają jedynie SZACUNKOWĄ kwotę na wygrane, która /dodatkowo/ może zostać podzielona przez ilość trafnych.
Tak było w tym wypadku. Faktycznie - mieli "pecha"

jasne
Pasko >>
polecam
3x

pozdrawiam
Witam 
Gwarantowane 2 mln jest gdy nie ma kumulacji i gdy trafia 1 osoba w przypadku gdy trafią dwie osoby pula jest dzielona tj. po 1 mln a wczoraj była kumulacja 3 mln trafiły 3 osoby więc pula została podzielona na 3 proste i logiczne

Gwarantowane 2 mln jest gdy nie ma kumulacji i gdy trafia 1 osoba w przypadku gdy trafią dwie osoby pula jest dzielona tj. po 1 mln a wczoraj była kumulacja 3 mln trafiły 3 osoby więc pula została podzielona na 3 proste i logiczne

tereza>>
Dlatego na końcu
...
Ale wyobraź sobie sytuację, że trafia, powiedzmy, 200 osób...
I wtedy, co mówisz ?
Dlatego na końcu
...Ale wyobraź sobie sytuację, że trafia, powiedzmy, 200 osób...
I wtedy, co mówisz ?
Piszecie że są pechowcami ale równie dobrze mogło nie być ani jednej 6 i kumulacja szła by dalej co by było bardziej korzystniejsze.
tereza>>
To dobre podejście...
HARTGE>>
co by było korzystniejsze ?
- zależy, z czyjego punktu widzenia
To dobre podejście...
HARTGE>>
co by było korzystniejsze ?
- zależy, z czyjego punktu widzenia

Właśnie Robal więc dlatego lepiej że wygrały 3 osoby po te 800 tys bo to i tak kupa kasy jak by nie patrzył 

tereza>>
>>jak nie wyślesz to masz a jak wyślesz to fia z makiem<<
chodzi Ci o to, że zaoszczędzisz ?
czy, że mogłoby się trafić ?
HARTGE>>
TAK,
800 to już duże pieniądze...
Jeżdżą po ulicach, co prawda większe, często np sama działka to o wiele więcej itd itd, ale...
jeśli ktoś ma łeb na karku...
>>jak nie wyślesz to masz a jak wyślesz to fia z makiem<<
chodzi Ci o to, że zaoszczędzisz ?
czy, że mogłoby się trafić ?
HARTGE>>
TAK,
800 to już duże pieniądze...
Jeżdżą po ulicach, co prawda większe, często np sama działka to o wiele więcej itd itd, ale...
jeśli ktoś ma łeb na karku...
robalku chodzi mi , że mógłby trafić
kiedyś skreśliłam 9/10 i miałam i co z tego jak nie wysłałam
kiedyś skreśliłam 9/10 i miałam i co z tego jak nie wysłałam

jak dorze pamiętam na wczorajsze losowanie lotto przewidywana pula 3mln jeśli trafily trzy osoby to się dzieli kasę nawet jak jest gwarantowana 2 mln to jeśli trafi więcej osob szóstkę to 2mln dzieli się na ilośc trafionych nawet jeśli trafi 10 osób to wtedy dostana po 200 tyś i ts nie złamie regulaminu ani nic podobnego