Wpisy 179 435 – 179 534
5 listopada 2010 10:10 → 5 listopada 2010 19:57, 100 wpisów
WITAM NARKOMANÓW GIER LICZBOWYCH 

tereza>>
Istotnie, niestety, zdarzają się takie sytuacje
prawdopodobnie - tak "miało być" , coś w rodzaju przeznaczenia, nie znalezienia się w odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie... Ile ludzi, tyle definicji takiego zdarzenia...
Gramy tu o bańki, bonusy, i w ogóle - dużą kasę, a cieszymy się z 3/3
Poważnie - cO uważacie za WYSOKIE WYGRANE ?
Istotnie, niestety, zdarzają się takie sytuacje

prawdopodobnie - tak "miało być" , coś w rodzaju przeznaczenia, nie znalezienia się w odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie... Ile ludzi, tyle definicji takiego zdarzenia...
Gramy tu o bańki, bonusy, i w ogóle - dużą kasę, a cieszymy się z 3/3

Poważnie - cO uważacie za WYSOKIE WYGRANE ?
Robal wiesz dlaczego 3/3 cieszy ? Bo jest za co dalej grać i taka jest prawda osobiście nie gram na 3/3 

żeby nie było - mnie cieszy 3/3
bo tak TEŻ wysyłam...
ale pytam, o co innego - CO WASZYM ZDANIEM jest WYSOKĄ WYGRANĄ
bo tak TEŻ wysyłam...
ale pytam, o co innego - CO WASZYM ZDANIEM jest WYSOKĄ WYGRANĄ
Witam
moim zdaniem wysoka wygrana to np..jedna z trzech trafionych szostek wczoraj w lotto
moim zdaniem wysoka wygrana to np..jedna z trzech trafionych szostek wczoraj w lottoMnie satysfakcjonuje wygrana 6/6
i na taką wygrana czyham analizując (na razie) system 20 liczb na 6 skreśleń i 120 zakładów.Drogo wychodzi ale innego sposobu nie widzę. Rozważałem też 5 z 20 na 90 zakładów ale ewentualne 5 z 5 daje ,że tak napiszę, mały zysk w stosunku do zainwestowanych
.Ale każda wygrana cieszy,nawet ta ,która zwraca poniesione koszty .
i na taką wygrana czyham analizując (na razie) system 20 liczb na 6 skreśleń i 120 zakładów.Drogo wychodzi ale innego sposobu nie widzę. Rozważałem też 5 z 20 na 90 zakładów ale ewentualne 5 z 5 daje ,że tak napiszę, mały zysk w stosunku do zainwestowanych
.Ale każda wygrana cieszy,nawet ta ,która zwraca poniesione koszty .Robal to jest dziwne pytanie bo dla jednego wysoką wygraną może być milion a drugiego np 50 tyś 

krisu>>
wysoko Waść mierzysz...
podoba mi się Twój tok myślenia...
jacekkowal>>
piszesz o MM - 5/5, czyli /z plusem plusem/ kwocie = 1100, więc do odebrania w kolekturze tak, dobrze rozumiem ?
Zgadzam się z tym, że KAŻDA wygrana ZWRACAJĄCA koszt jest OK, dlatego NIE zrozum mnie źle, że się trochę dziwię...
Bez urazy - moim zdaniem, dopiero co najmniej od tych 2000 - odbieranych w kolekturze można mówić o wyższych...
Ba, powiem więcej, myślałem tak o następnym progu - 6/6 z +
wysoko Waść mierzysz...
podoba mi się Twój tok myślenia...

jacekkowal>>
piszesz o MM - 5/5, czyli /z plusem plusem/ kwocie = 1100, więc do odebrania w kolekturze tak, dobrze rozumiem ?
Zgadzam się z tym, że KAŻDA wygrana ZWRACAJĄCA koszt jest OK, dlatego NIE zrozum mnie źle, że się trochę dziwię...
Bez urazy - moim zdaniem, dopiero co najmniej od tych 2000 - odbieranych w kolekturze można mówić o wyższych...
Ba, powiem więcej, myślałem tak o następnym progu - 6/6 z +
HARTGE>>
zdecydowanie - zgadza się ...
Pytam - bo zastanawiam się CZYM kierują się w totalizatorze opodatkowując wygrane ok. 2200, a NIE INFORMUJĄC o wyższych KWOTOWO wygranych - ani na wydrukach w mm, ani na swojej stronie o wysokich wygranych w mini itd
zdecydowanie - zgadza się ...
Pytam - bo zastanawiam się CZYM kierują się w totalizatorze opodatkowując wygrane ok. 2200, a NIE INFORMUJĄC o wyższych KWOTOWO wygranych - ani na wydrukach w mm, ani na swojej stronie o wysokich wygranych w mini itd
Myślę, że Oni /też/ po prostu są oderwani od rzeczywistości...
Maja monopol i cudują ...
Maja monopol i cudują ...
- Zmiana na niekorzyść graczy TSN na Jokera
- Podniesienie kolejny raz /od istnienia strony mp - trzeci ?/
stawek za zakład...Nie wiem, czy nie przekroczyli granicy ...
- zmiany zasad prowizji dla prowadzących kolektury...
- nie zauważanie istnienia internetu, a twierdzenie przy tym o kierowaniu się na młodych...
xxx
dobra, tyle mojego

- Podniesienie kolejny raz /od istnienia strony mp - trzeci ?/
stawek za zakład...Nie wiem, czy nie przekroczyli granicy ...
- zmiany zasad prowizji dla prowadzących kolektury...
- nie zauważanie istnienia internetu, a twierdzenie przy tym o kierowaniu się na młodych...
xxx

dobra, tyle mojego

Witam
Pardon, ale 2280 jest opodatkowana, a nie 2200.
To jest odgórne zarządzenie, nie TS.
A młodych to oni maja gdzieś, ciągle liczą na starszych, którym net nie jest potrzebny.
Związek niepełnosprawnych powinien ich podać do sądu, ze im uniemożliwiają przez sieć, wtedy mieliby się z pyszna.
Pardon, ale 2280 jest opodatkowana, a nie 2200.
To jest odgórne zarządzenie, nie TS.
A młodych to oni maja gdzieś, ciągle liczą na starszych, którym net nie jest potrzebny.
Związek niepełnosprawnych powinien ich podać do sądu, ze im uniemożliwiają przez sieć, wtedy mieliby się z pyszna.
SirMavins>>
ok. czyli około
ale OK
przepraszam za te osiemdziesiąt złotych
zawsze są - odgórne - i nie ma winnego
pozdrawiam
ok. czyli około

ale OK
przepraszam za te osiemdziesiąt złotych

zawsze są - odgórne - i nie ma winnego

pozdrawiam
Dzięki Wam wszystkim za wyjaśnienia. A ja myślałem, że jak gwarantowane 2 mln. to gwarantowane, czyli dla wszystkich trafiających, bez żadnych podziałów. Tak powinno być moim zdaniem, bo to jest ta najmniejsza wygrana. A tu ją jeszcze dzielą????
http://alexirin.wordpress.com/2010/08/29/smolensk-bomba-w-tu-154-rozwieje-watpliwosci/
http://www.tvn24.pl/12691,1680990,0,1,oddali-szostke-w-lotto,wiadomosc.html
Co wy na to?
Co wy na to?
Co do tego oddania większości kasy przez tych staruszków na różne cele i dla różnych osób, to już na TVN24 się wypowiedziałem na ten temat. Zostałem uznany za człowieka zawistnego i zazdrosnego. A to dlatego iż uznałem, że nie ma co wychwalać takich staruszków, bo po pierwsze nie planują przyszłości, bo mają już swoje lata, nie potrzebują na mieszkanie, na to aby utrzymać małe dzieci itd. Po drugie jak sami oznajmili, starcza im na to czego potrzebują. Po trzecie, nie mieszkają w Polsce, gdzie ludzie starsi muszą oszczędzać każdy grosz, bo za mała emerytura, za mała renta, bo każda choroba to nie mało wydanej kasy, do tego kasochłonne opłaty... Sami wiecie. Byłem w innych krajach i naoglądałem się jak ludzie starsi żyją. Po prostu uśmiech na ulicy... Gdyby te małżeństwo miało po około 25lat to by na pewno nie rozdali aż tyle

czyli morał po wczorajszym losowaniu lotto taki :
grać tylko jak są kumulacje

Kurcze dlaczego takim ludziom trafiają się wygrane? Wiadomo to była ich wygrana, ale zawsze Ci co wygrywają albo przewalają cała kasę, albo wszystko oddają zamiast dostatniej żyć, pozwiedzać świat itp. Szkoda już gadać.
Ale co się dziwicie, tacy staruszkowie swoje w życiu przeżyli,a teraz zamiast wygód marzy im się spokój,a nie drżenie o swoje wielkie pieniadze w bankach. Ja co prawda nie chciałbym takze wygrac zbyt wysokich pieniędzy bo:
1 Pieniądze oghłupiają biednego czlowieka,wiem z własnego doświadczenia,nigdy nie miałem pieniędzy i trach nagle wygrałem wielką jak dla mnie sumę w WZB MILENIUM - 12.000zł ,dla mnie to były duże pieniądze. W 4 miechy to roztrwoniłem...nie pytajcie sie jak
2 Chciałbym wygrac tyle,aby życ tak jak zyłem z 1 wyjątkiem chciałbym zwiedzic świat ,bo tego co zobaczymy nikt nam nigdy nie zabbierze.A domy ,pieniądze itp. rodzą zazdrośc będąc jednocześnie ulotną złudą cudownego życia.
1 Pieniądze oghłupiają biednego czlowieka,wiem z własnego doświadczenia,nigdy nie miałem pieniędzy i trach nagle wygrałem wielką jak dla mnie sumę w WZB MILENIUM - 12.000zł ,dla mnie to były duże pieniądze. W 4 miechy to roztrwoniłem...nie pytajcie sie jak

2 Chciałbym wygrac tyle,aby życ tak jak zyłem z 1 wyjątkiem chciałbym zwiedzic świat ,bo tego co zobaczymy nikt nam nigdy nie zabbierze.A domy ,pieniądze itp. rodzą zazdrośc będąc jednocześnie ulotną złudą cudownego życia.
16,22,24,28,40,46,47,67,71,74
10,40,41,46,48,51,68,71,74,77
4,10,12,31,38,47,59,75
liczby na godz 14:00

10,40,41,46,48,51,68,71,74,77
4,10,12,31,38,47,59,75
liczby na godz 14:00

4-9-21-35-41
8-27-28-78-80
8-27-28-78-80
ja obstawiam te cyferki które zaraz będą wylosowane 

Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 08,09,11,19,21,31,32,37,43,44,45,48,54,56,57,59,61,66,69,79 - Plusem jest liczba: 79
5 meczy stawka 500zł podzielkona na kilka kuponów aby uniknąc podatku. To był czas po wakacjach,wróciłem po 3 miechach za***dolu i troszku grosza uzbierałem 

Coś te losowanie chyba nie poszło po myśli FORUMOWICZOM ,cisz jak przed burzą,chyba ze przerwa na 
lub 

lub 
Zagrał ktoś z Was za wiekszą
w MM ,tak np za min. 100zł?
w MM ,tak np za min. 100zł?suma pieniędzy wypłaconych grającym w Multi Multi w październiku osiągnęła 33 miliony złotych złotych. Licząc od początku roku, kwota ta przekroczyła 330 milionów złotych. Łącznie aż 35 milionów kuponów okazało się szczęśliwych.
--------------------------------------------------------------
czyli średnia wygrana poniżej 10 złotych
o przegranych kuponach statystyki milczą:
a nie od dziś wiadomo że na 1 wygraną składa się co najmniej 10 przegranych

--------------------------------------------------------------
czyli średnia wygrana poniżej 10 złotych
o przegranych kuponach statystyki milczą:
a nie od dziś wiadomo że na 1 wygraną składa się co najmniej 10 przegranych

jejku jejku 35 milionów szczęśliwych wygranych kuponów

czyli każdy Polak chłopiec dziewczynka, a nawet noworodek choć raz statystycznie wygrał

cóż za wspaniały ten nasz TEESIK

czyli każdy Polak chłopiec dziewczynka, a nawet noworodek choć raz statystycznie wygrał

cóż za wspaniały ten nasz TEESIK

35 mln. czyli teoretycznie każdy Polak już wygrał
naród milionerów
takiej propagandy nie było nawet za socjalizmu
naród milionerów
takiej propagandy nie było nawet za socjalizmu
deniss pisze:
Gdzie jest te 2 miliony gwarantowane za trafienie szóstki?
otóż nigdy tego nie gwarantowali - wyciąg z regulaminu:
2. Kwota przeznaczona na wygrane I stopnia, o której mowa w ust. 1, może być przez Zarząd TS podwyższona o określoną kwotę pochodzącą ze środków własnych Spółki.
3. Zarząd TS może określić wysokość kwoty na wygrane I stopnia (gwarantowana pula). W przypadku, gdy kwota na wygrane I stopnia, ustalona zgodnie z ust. 1, jest niższa od
gwarantowanej puli, różnicę wypłaca się ze środków własnych Spółki.
Gdzie jest te 2 miliony gwarantowane za trafienie szóstki?
otóż nigdy tego nie gwarantowali - wyciąg z regulaminu:
2. Kwota przeznaczona na wygrane I stopnia, o której mowa w ust. 1, może być przez Zarząd TS podwyższona o określoną kwotę pochodzącą ze środków własnych Spółki.
3. Zarząd TS może określić wysokość kwoty na wygrane I stopnia (gwarantowana pula). W przypadku, gdy kwota na wygrane I stopnia, ustalona zgodnie z ust. 1, jest niższa od
gwarantowanej puli, różnicę wypłaca się ze środków własnych Spółki.
Żegnam się z miłym towarzystwem na miesiąc.
Do zobaczenia.

Do zobaczenia.

Hartge.
Nie koniec gry,tylko wyjeżdżam na miesiąc do Niemiec.
A tam niestety nie mam komputera nie mówiąc o MM.
Nie koniec gry,tylko wyjeżdżam na miesiąc do Niemiec.
A tam niestety nie mam komputera nie mówiąc o MM.
emerytka - rozumiem
myślałem że już kończysz grę w totka, w takim razie miłego pobytu w Niemczech tam też jest lotto może tam Ci się poszczęści czego Ci życzę 
myślałem że już kończysz grę w totka, w takim razie miłego pobytu w Niemczech tam też jest lotto może tam Ci się poszczęści czego Ci życzę 
Dziękuję,HARTGE.
Nie omieszkam spróbować.
Nie omieszkam spróbować.
A jeżeli nie w Lotto,to kasiora i tak jest.
Witam

Emerytka46
>> Do pisania na Multipasko nie jest potrzebny KOMPUTER! Wystarczy prosta komórka np. Nokia 6300 z zainstalowaną przeglądarką Opera Mini 5.1 .
Pozdrawiam.
>> Do pisania na Multipasko nie jest potrzebny KOMPUTER! Wystarczy prosta komórka np. Nokia 6300 z zainstalowaną przeglądarką Opera Mini 5.1 .
Pozdrawiam.
dobry

Ja mam komórkę starą jak świat i jestem szczęśliwa
że mogę z niej wysyłać SMSy
że mogę z niej wysyłać SMSy
stara ale jara

Za 10 min.przyjedzie taksówka i zawiezie mnie na dworzec.

gumowych drzew i zasypanych rowów

E-46

uażaj na siebie i nie daj sobie w kasze dmuchać
German Lotto 6/49 - Niemieckie Lotto

uażaj na siebie i nie daj sobie w kasze dmuchać
German Lotto 6/49 - Niemieckie Lotto
Witam.Na 22-ą: 8,18,28-42,34,46,48,14,22
8,2,14,18,28,35,46,42,48,22
To są liczby testowe,wysyłasz je na własne ryzyko.
8,2,14,18,28,35,46,42,48,22
To są liczby testowe,wysyłasz je na własne ryzyko.

te miliony poszły na stadiony, a stadiony zdemolują kibice
ale my to naprawimy, bo LOTTO lubimy

ale my to naprawimy, bo LOTTO lubimy

Klarak. Witaj.. .
>>potwierdzam. Piszę z komórki.
Pozdrawiam.. .
>>potwierdzam. Piszę z komórki.
Pozdrawiam.. .

Idę robić,placki ziemniaczane na kolację,będę na czacie o 21,30
Jeżeli,ktoś chce przepis na najsmaczniejsze polskie placuszki
proszę bardzo:1kg dużych ziemniaków,1 cebulka lub dwa ząbki
czosnku,1 jajko,1 łyżka stołowa mąki pszennej 600-ka
łyżeczka soli ,pieprz mielony,olej do smażenia.
Wykonanie:ziemniaki obrać ze skórki,zetrzeć na ręcznej
tarce(nie używać:robotów kuchennych,mikserów itp.)
Cebulkę tak jak ziemniaki,dodać:jajko,mąkę,sól,pieprz.
Wszystko wymieszać i odstawić na 3 min.,w tym czasie podgrzać
patelkę na mocnym ogniu nalać 2 łyżki stołowe oleju,zmniejszyć ogień na średni i nakładać ciasto na rozgrzaną patelkę(1i1/2 łyżki stołowej)
Przewracać placki łyżką drewnianą lub jak ktoś potrafi obracać poprzez obrót tzn.podrzutem do góry,trzymając
za rączkę patelki.Piec na złoty kolor.Podawać: polane śmietaną
lub z dżemem,ewentualnie podawać bez dodatków.Smacznego
Jeżeli,ktoś chce przepis na najsmaczniejsze polskie placuszki
proszę bardzo:1kg dużych ziemniaków,1 cebulka lub dwa ząbki
czosnku,1 jajko,1 łyżka stołowa mąki pszennej 600-ka
łyżeczka soli ,pieprz mielony,olej do smażenia.
Wykonanie:ziemniaki obrać ze skórki,zetrzeć na ręcznej
tarce(nie używać:robotów kuchennych,mikserów itp.)
Cebulkę tak jak ziemniaki,dodać:jajko,mąkę,sól,pieprz.
Wszystko wymieszać i odstawić na 3 min.,w tym czasie podgrzać
patelkę na mocnym ogniu nalać 2 łyżki stołowe oleju,zmniejszyć ogień na średni i nakładać ciasto na rozgrzaną patelkę(1i1/2 łyżki stołowej)
Przewracać placki łyżką drewnianą lub jak ktoś potrafi obracać poprzez obrót tzn.podrzutem do góry,trzymając
za rączkę patelki.Piec na złoty kolor.Podawać: polane śmietaną
lub z dżemem,ewentualnie podawać bez dodatków.Smacznego
Sam9.
>> liczby na .nie. podam we wtorek.
Pozdrawiam. Życzę zdrowia.
W.n.

>> liczby na .nie. podam we wtorek.
Pozdrawiam. Życzę zdrowia.
W.n.

PROSBA
musze miec haslo reklamowe na zapalniczke podajcie prosze jakies propozycje
np zapalniczka dla calego swiata
Prosze ofajne hasla z gory dzieki
musze miec haslo reklamowe na zapalniczke podajcie prosze jakies propozycje
np zapalniczka dla calego swiata
Prosze ofajne hasla z gory dzieki
Wędrowca netowy,dzięki a co do zdrowia to- hm,lepiej samopoczucia,aczkolwiek dzięki.
Dwie wygrane, a potem 2x nic. Jak dotąd wychodzę na zero.
- Towarzyszu kapitanie, przyniosłem wniosek o przepustkę.
- Wstaw do lodówki

- Wstaw do lodówki

Tylko Multi, obstawiane 2,3,4 liczby (weszły dwie "trójki"

15

44
58 i 53
zawsze grałam 10/10 i maks jaki miałam to 6/10 :/
teraz jak zaczełam grac 2/2 3/3 5/5 to zero
za to coraz wiecej zdrapek kupuje i jestem na wielkim minusue
teraz jak zaczełam grac 2/2 3/3 5/5 to zero

za to coraz wiecej zdrapek kupuje i jestem na wielkim minusue

zdrapki są zdradliwe pełno pustych jest
dziś zakupiłem 1x straszne pieniądze i 1x Kubicę nic zero
dziś zakupiłem 1x straszne pieniądze i 1x Kubicę nic zeroStwierdziłem, że gra 10/10 będzie (przynajmniej teraz) wyrzucaniem pieniędzy w błoto. Dlatego zaczynam od najmniejszych, a jeśli zacznie mi to obstawianie cokolwiek wychodzić, to może przerzucę się na więcej liczb
zapalniczka cieplejsza niż *czka