Wpisy 1 791 689 – 1 791 788
14 listopada 2013 23:04 → 14 listopada 2013 23:31, 100 wpisów
panie rafalski38 masz racje tylko potem pomyslisz kurcze czy moze w srod tych 45 razy bylo by tak ze te 2 liczby by weszly brakujace i mialbys 10/10
wasyl postarzałeś się
latwiej trafil 9/10 niz 8/8 o tak powiem
trafic*
karwa co wy z tym panem ostatnio, czy aż tak staro wyglądam
250 tys plus bonus
Damian to Gratuluję! ja dawniej tezz miał 7/10 i 7/9
Nie, ja ostatnio gralem " mało"
dopiero teraz planuje zacząć bo liczby mi ładnie chodzą ale
zastanawiam się jeszcze na ile skreśleń
Nie, ja ostatnio gralem " mało"
dopiero teraz planuje zacząć bo liczby mi ładnie chodzą ale
zastanawiam się jeszcze na ile skreśleń
Damian wg. rachunku łatwiej, ale w rzeczywistości to tak chyba nie jest. na 10/10 jest zawierane dużo więcej zakładów niż na 8/8, a 9/10 i 8/8 pada proporcjonalnie podobnie
ulala dobranoc
czasem puszczam na 8 skreslen ale rzadko , wole na 10trafienie 8/8 to jak 1;230tys a 9/10 1;163tys
MaTq pytaj
ja puszczam pare kuponow jak jest 20 milionow, ale to tez rzadko
9/10 pada duzooooo czesciej niz 8/8
asia
MaTq spodziewałem, się jakiegos łatwiejszego pytania
damian, a tak w ogole, to jest jedna "dobra" strategia na lotki i inne srtoki. Jak masz codziennie tyle kasy pompowac, to lepiej raz, dwa razy w roku puscic za tyle ile bys wydal z osobna.
najbardziej oplaca sie grac w mini lotto bo najszybciej jest trafic glowna wygrana. mojemu koledze raz sie udalo trafic 5/5 w mini ale ciezko tam trafic choc 3/3
damian no tak, jak doliczyć ten przypadek ze 105*9/10 to z pewnościa
moze masz racje. tylko problem w tym ze nie wiem ile bede zyl a tak codziennie mam wyslane
MaTq dobrze,no może prawie.Trochę mnie choróbsko opuściło,ale jeszcze kaszlę jak nie wiem co
105 trafnych 9/10 to pewnie ktos puscil na stawce 100 i mial mega fuksa albo mial rozpisane systemowo dziesiatki z duzej ilosci liczb
rafifi
odkładac, to nie takie proste. Równie dobrze można powiedzieć, po co kupować mieszkanie na raty, lepiej odkładać te pieniądze przez 20 lat i kupic bez kredytu
damian masz 30 lat, jesli w nicku podales date urodzin, wiec nie gadaj, ze nie wiesz ile bedziesz zyl. tak to przynajmniej zwiekszasz swoje szanse na wygrana. Rozumiem, ze wtedy trzeba być cierpliwym i mieć stalową wolę, żeby nie grać na co dzień, ale cos za cos...
damian systemowo raczej nie, bo mało było wtedy 8/10
Mati przejdzie,przejdzie.Złapałam przy okazji tchawicę,a to podobno dłużej się leczy
a ty wiesz ile bedziesz zyl??????/ bo ja nie
wasyl, mógłbyś mnie nie ślinić
czemu niezbyt
ja sto lat będem zył
bo na urodzinach zawsze mi spiewają STO LAT
bo na urodzinach zawsze mi spiewają STO LAT
rafalski racjanie pomyslalem o tymtak tak ktos na stawce 100 puscil i trafil 9/10bo raczej malo prawdopodobne by 105 osob trafilo 9/10 choc w jakims ulamku procenta jest to realne
mieszkac gdzies trzeba, tak to bulisz za wynajem, co w wielkich miastach jest kosmicznie drogie, wiec majac mieszkanie na hipotece co miesiac zblizasz sie do wlasnosci, to jest inwestycja. lotto to hazard.
rafifi oki ----
damian, jak sie zdrowo prowadzisz, to jest szansa, ze dozyjesz nawet 120 lat w obecnych czasach.
nikt nikogo nie zmusza do grania!dla mnie to zabawa byc moze dla innych to hazard
damian, ale ja ni do Ciebie w tym tekscie, tylko do niecelowego porownania rafalskiego
gejlord nie w tym rzecz do końca siedzi, oczywiście masz rację. Chodzi o to, że nie jest łatwo odłożyć jak się nie ma noża na gardle. A osobiście gdybym odkładał kasę na to jedno szczęśliwe(lub nie)losowanie, to pewnie nie miałbym odwagi się puścić za ileś tam tysięcy zł.
O choroba,denerwujesz się czymś?czy coś jest nie tak?A cholesterol i cukier?
wiadomo ze lepiej wziasc kredyt na chate niz pol zycia pompowac kase komus za wynajem a ktos sobie z tej kasy chate kupi a ty na starosc zostaniesz z niczym
damian u nas tak jest przez drogi wynajem, u Niemcow np. malo ludzi ma lokum na wlasnosc. Tam mieszkania na wynajem sa tanie i do tego zarabiaja duzo wiecej niz u nas.
MaTq to od tego siedzenia po nocach, Ty wiesz jakie jocia ma ciśnienie
racja.POLSKA to wogole jedna wielka porazka pod kazdym prawie wzgledem.ale niestety jakosc trzeba tu zyc i sobie radzic
zibibus, cały czas pracujemy nad tym
Mati,może się ustabilizuje.Chociaż w zasadzie to może być od wszystkiego.Od kwietnia,to troszeczkę czasu minęło.A może coś genetycznego?Też się zdarza i to często
No niestety ja pracuje za granicą i tam muszę szukać szczęścia na lepszą przyszłość
damian trzeba budowac dobrobyt tego kraju, z niczego sie nie wezmie. Zabory, 3 wojny, komuna, dziekuje bardzo...
Jakie macie typy na 14:00? ja obstawiam : 40,42,48 :< Chociaż po dzisiejszej porażce , drugiej z rzędu mi się odechciało,
Totek a dokładniej multi przynosi mi narazie dochody na poziomie zwrotu za kupon
gonzaga ja mowie, ze tyle to moze dozyc damian, czy ja, a nie ktos, kto teraz ma 50+
8 polubiło opuszczać bęben
zibibus to i tak dobrze hehe, to za granica mozna grac w multi??
http://wyborcza.biz/finanse/1,105684,11200924,Najem_w_Polsce_dwa_razy_drozszy_niz_w_Niemczech.html#TRrelSST
jocia ma sie czym pochwalic po dzisiejzych losowaniach?
Mati może,ale niekoniecznie.Przerabiałam w mojej rodzinie problemy z ciśnieniem.Mogłabym napisać książkę
gejlord trochę się mylisz, nowe pokolenia teraz zjedzą nowotwory o ile ktos się nie weźmie za wymyślenie konkretnego lekarstwa