Wpisy 1 791 589 – 1 791 688
14 listopada 2013 22:31 → 14 listopada 2013 23:03, 100 wpisów
haha, damian, czy ty naprawdę bierzesz na powaznie gre w lotka? rozumiem, ze trzeba trafic glowna wygrana, zeby nie byc w plecy, ale jak ktos gra systematycznie i przepieprza pol pensji/renty/emerytury. normalni ludzie puszczaja jak jest jakas wieksza kumulacja, trzezwo mysla. To jak w pokerze- w turniejach jest wariancja, nie wazne jak dobrze grasz i tak rzadko kiedy dojdziesz w ogole do cashu, dlatego trzeba grac o zwyciestwo.
ja gram za 15zl na dzien i nie stresuje mnie to ze na tym trace bo to logiczneale moze kiedys przyjdzie taki pieknty dzien ze kulki tak sie wylosuja ze wpadnie to 10/10 aczkolwiek zdaje sobie z tego sprawe ze moze to nigdy nie nadejsc
w lotto akurat nie grama kumulacje nie maja nic tu do rzeczy bo mysle ze trafienie nawet 2mln zlotych bylo by ogromnym szczesciem
15zl na dzien? 450 zlotych na miesiac, 5400 na rok, matko, za to moglbys sobie zrobic niezle wakacje.
"normalni ludzie puszczają jak jest jakaś większa kumulacja"
? to znaczy że nie jestem normalny
bo ja wogóle w Dużego nie gram
? to znaczy że nie jestem normalny
bo ja wogóle w Dużego nie gram
sa ludzie co pala 2 paczki fajek na dzien i jeszcze sie truja w dodatku a tu chociaz mozna wygrac
damian, w sumie to tacy gracze jak ty pompuja kase, a wygrywa jaks gosc, ktory pusci w drodze z pracy do domu na chybil za 9 zlotych.
Damian1983
Zgadzam się w 100%
Zgadzam się w 100%
duzo mniej wychodzi niz 450zl na miesiacbo zawsze cos trafisz a ja nie puszczam wiecej niz za 15zl wiec jak wygram np 140zl to gram za wygrana itp
wygrac moze kazdy nawet ktos kto pusci za 2,5 raz w zyciu , a ja bede gral za 15zl cale zycie i nie trafie , na to nie ma reguly
witam Jocia
zauwazyliscie jedna rzecz, jakis czas temu byla olbrzymia kumulacja jedna za druga w duzym, a od pol roku albo i lepiej sa dochodzi do najwyzej 5 baksow
wariancja, czyste prawdopodobienstwo, czy jednak czynnik ludzki?
TS napewno nie oszukuje. nie musza sobie tym nawet glowy zaprzatac. o wszystkim decyduje tu prawdopodobienstwo. zawsze TS zarobi na tym swoje i tak
damian nie jestem pewien, przy olbrzymich kumulacjach maja naprwde gruba kase, jak jest tylko gwarantowana, to im sie nawet to nie domyka, taka jest prawda.
Gonzaga.. .
......................................
......................................
a ja nawet dwójek nie miałem
debilełapcie poiod debila
to jest na takiej zasadzie np organizujesz loterie za 10zl. kupilo ja powiedzmy 100 ludzi co daje kwote 1000zl.wygrana wynosi 500zl a 500zl jest twoje jako organizatora. stu ludzi sie zlozy na wygrana dla jednego i dla wplywy dla ciebie
Hejka wszystkim
jeden sie cieszy ze wygral za 10zl 500zl a 99 przegrywa. a ty masz 500zl. tak dziala TS
damian, zrozum, ze tu dochodzi psychologia, ludzie nie graja o te 2 miliony
jociu moja złota dziesiątka to 3/10 plus 5 OBOKÓW- chyba se palne w łepetynę
qrcze - pewnie taką statystyczną nawet
muszą zabierac połowę, bo maja pracowników do opłacenia, papier do drukowania kuponów też kosztuje, a do tego terminale to tez nie są tanie zabawki
multi lulka
multi lulka
Witaj rafalski
gejlord, Ts nie traci na niczym
może jedynie na tym, że ma zbyt wysokie ceny zakładów
może jedynie na tym, że ma zbyt wysokie ceny zakładów
TO WSZTSTKO JEST PRZEMYSLANE PRZEZ TS. JESLI TRAFIENIE 6 JEST JAK 1;14MLN A KUPONOW JEST WYSLANYCH POWIEDZMY 2MLN TO PRAWDOPODOBIENSTWO ZE PADNIE 6 JEST I TAK JAK 1;7. Z TAD TE KUMULACJE
jociu- zobacz jakie to przewrotne 36 wciskała mi się na pewniaka mimo że pomyliłam założenia no i wyszła franca
Cześć jak zdać maturę z Języka Polskiego powiedzcie mi najprostszą drogą na te 21 punktów bo ja dwa razy i się nie udało.
Ja też muszę dokończyć szycie- zajrzę później, może już coś z cyferek przestudiuję
damian, chcesz, to graj, twoje pieniadze, zyj w swojej bajce, glupich nie sieja...
NAWET JAK BY ZOSTALO WYSLANE 14MLN ZAKLADOW TO I TAK NIE POWIEDZIANE ZE 6 MUSI PASC GDYZ WIELE KOBINACJI SIE POWTARZA
ulala witaj imienniczko
krzysztof c nas nie pytaj, my debile
tak, szczegolnie 50 mln jest bardzo realne w polskich warunkach, nawet nie chce mi sie liczyc, ktory to moze byc stopien kumulacji...
aż tak dużo się ich nie powtarza raczej, no może za wyjątkiem takich np 1-6
PRZECIEZ TO LOGICZNE JEST ZE 6 W LOTTO NIE MOZE KAZDY TRAFIAC.GRAJA MILIONY A JEDEN WYGRYWA NA TYM TO POLEGA
ula
ACZKOLWIEK FAKTEM JEST ZE GRANIE NA MNIEJ NIZ 10 LICZB JEST GLUPOTA WEDLUG MNIE W MULTI.JAK JUZ GRAC I WYDAWAC TE PIENIADZE TO MIEC SZANSE WYGRANIA MAKSYMALNEJ WYGRANEJ. CO Z TEGO ZE UDA SIE KOMUS WYGRAC 700ZL LUB NAWET 22 TYS JAK I TAK TO PRZEGRA Z CZASEM
w sumie fajnie by było, gdyby kiedyś padło to 1-6....ciekawe ile wygranych by było. Myślę, że około tysiąca
MaTqbezalkoholowe
damian, zycze Ci, zebys wygral glowna pule, ale naprawde to jest tylko podatek od marzen, zastanow sie, czy warto, bo to do niczego nie prowadzi. Wydajesz kupe kasy, a mysle, ze kokosow nie masz w Pile, bo to jednak male miasto.
Damian
To znaczy że ja jestem GŁUPI ! bo niemam zamiaru nigdy w życiu
grać na 10 skreśleń!!!!! bo według mnie to nie ma żadnego sensu
Kto trafi 10/10 ??? kto ?
To znaczy że ja jestem GŁUPI ! bo niemam zamiaru nigdy w życiu
grać na 10 skreśleń!!!!! bo według mnie to nie ma żadnego sensu
Kto trafi 10/10 ??? kto ?
kto chce i lubi to gra, tu nie ma przymusu
a co to ma za znaczenie jakie miasto?????mozesz mieszkac na wsi i miec pieniadze jak masz jakas firme lub masz dobry zawod w zyciu.kokosow nie mam ale dosc dobrze zarabiam.a tak pozatym nie zyje marzeniami tylko gram bo lubie poprostu
staszek2012 ja !
staszek, raz na 300 losowań ktos tam trafi
staszku nie chodzilo mi ze glupi tylko ze dla mnie jest glupota grac na 5,7,8,9 skreslen i mniejna 10 skreslen masz tez duzo innych wygranych a zawsze masz szanse trafic 10/10 jak by nie bylo
Damian osobiście wolę grać na mniejszą ilość skreśleń, bo mam wrażenie, że przynajmniej jest lepsza stopa zwrotu
male miasto nie jest zle, szczegolnie, jak jest taka piekna okolica jaka macie w Wielkopolskim. Mnie juz czesto dobija moje miasto. Syf, hałas, masa ludzi...
Gejlord-Twoje przemyślenia są genialne,aczkolwiek nieświeżeBo my to dobrze znamy
troszke latwiej trafic mniejsze wygrane ale zalezy jeszcze na ile skreslen.na 8 sie oplaca i 5 jak juz nie na 10 reszta to lipa
Ok. Damian graj jak chcesz ale ja się w tej sprawie
z Tobą pozwolę nie zgodzić wpis"1791653
z Tobą pozwolę nie zgodzić wpis"1791653
Damian ale teoretycznie biorąc, wg oczywiście rach. prawdop. masz taką samą szansę w tym czasie trafic np 45*8/8
powiedzmy staszek ze juz 2 razy trafilem w ciagu miesiaca 7/10 w tym raz z plusemmasz podobny bilans swoja metoda?
.