Wpisy 1 791 789 – 1 791 888
14 listopada 2013 23:32 → 14 listopada 2013 23:59, 100 wpisów
a przyczyna wiekszosci chorob teraz to stres jest
Żona czasami jak poproszę to wysyła
zauważyłem jednak że jak gram codziennie to jest lipa ale jak przyjeżdżam co 3 tygodnie i gram to prawie każdy kupon wysłany na 10 skreśleń mam trafny 4, 5, lub 6 liczb i parę obok
zauważyłem jednak że jak gram codziennie to jest lipa ale jak przyjeżdżam co 3 tygodnie i gram to prawie każdy kupon wysłany na 10 skreśleń mam trafny 4, 5, lub 6 liczb i parę obok
damian to prawda, no i jeszcze to co teraz jemy
rafalski, ja mowie o sobach, ktoe sie dobrze prowadza, zdrowo odrzywiaja, nie chleja na umór, nie pala, uprawiaja sport, etc, a nie o przekroju calego pokolenia...
węglowodany winne .. cholesterol wysoki..itd.itp.
bo składmamy sie z tego co zjemy
bo składmamy sie z tego co zjemy
jocia ja nic nie gral ale ty zaopewne dzisiaj gralas
Ale miałbym bym pm problem z tym szukaniem genetycznym i to duzy..
Asiu
Gejlord-No to sprawa jednostkowa.Gdyby się rozpowszechniło to by rząd podn. wiek emerytalny do 85-lat
Gejlord-No to sprawa jednostkowa.Gdyby się rozpowszechniło to by rząd podn. wiek emerytalny do 85-lat
jocia,ja mam ciśnienie ok.
Ale mąż miał problemy już w wieku 25 lat,odziedziczył po tacie,niestety.A jego tato żył 49 lat - wylew.
Natomiast moja mama miała bardzo wysokie ciśnienie od nerek,źle pracowały i woda odkładała się w organizmie,odkładając sól
Ale mąż miał problemy już w wieku 25 lat,odziedziczył po tacie,niestety.A jego tato żył 49 lat - wylew.
Natomiast moja mama miała bardzo wysokie ciśnienie od nerek,źle pracowały i woda odkładała się w organizmie,odkładając sól
wypic lubie czasem ale z umiarem pre piwek w weekend ale naszczescie nie pale fajek trawy tez hehe
gejlord zdrowo się odżywiaszhodujesz swoje kurki, sadzisz swoją marchewkę, a i jeszcze masz jakąs komorę tlenową dla tych kurek, by oddychały nieskażonym powietrzem....stary nie da się zdrowo odżywiać
najlepiej byc notaruszem w malym miescie, zarobki kolo 20-30k miesiecznie, spokoj, cisza, piekna okolica, zero stresu i wakacje pare razy w roku w zaleznosci od upodoban
znam kilka osób, młodszych ode mnie, takich ze zdrowego trybu, którzy poszli w piach....bo rak nie wybiera, jak nie środowisko, to genetyka po kimś z rodziny. Nie wygrasz jak los zechce inaczej
asiu ale słodkośćiami nie pomagasz..geny, genami..a naczynia krwionośćne .. swoją
http://babol.pl/kat,1025465,title,Teraz-to-Johaug-pokazala-miesnie,wid,16169014,wiadomosc.html?ticaid=611aa8
ja jestem za a nawet przeciw asiu
rafalski, wsyzstko mozna kupic na wsi od normalnych rolnikow, a nie z maswej hodowli, kwestia dobrej woli. U mnie w rodzinie dziadek mial raka, ale to od warunkow pracy.
jocia,wiem.dlatego ostatnimi czasy mało piekę
Chyba,że są jakieś imprezki
Chyba,że są jakieś imprezki
nabardziej jestem szczesliwy z tego ze nie pale fajek, masakryczny nalog wedlug mnie a kiedys tez palilem
rafalski, najlepiej sobie palnac w leb. jak sie czlowiek zastanowi to, to wszystko nie ma sensu.
a czy Ci normalni rolnicy karmią te kurki, to już nie te czasy, że tylko trawkę i ziarnka skubią....gejlord nie daj się zwieść
czym*
rafalski, spiskowa teoria dziejow, napisz ksiazke, teraz wszyscy Polacy pisza hehe
wystarczy, ze od Wawy pojade pare kilometrow i juz mam rolnikow.
asiu pół na pół...11 tak, 22 nie
rafalski38 Ci mniejsi rolnicy pasą kurki na trawce,zbożem,ziemniakami, tyle,że spotkać teraz kure na wsi,to problem.
wiadomo na wszystko sie nie ma wplywu w zyciu ale w jakims wiekszym stopniu moszesz starac sie o swoje zdrowie. jak bedziesz palil 2 paczki fajek w zyciu i pil pare piw na dzien to wiadomo ze na dobrze to nie wyjdzie
asia, powiem Ci, ze duzo ludzi ma kury, mieszkam na polnocy stolicy, jak jade do Jabłonny, np. rowerem, to kury nawet po lesie biegaja
nie wszyscy trzepią masówkę można pójść do rolnika "normalnego" i od niego zakupić potrzebny produkt
asiu, ależ oczywiście
kolega myśli, że pojedzie do rolnika, kupi jajeczka i ma super wiejskie, a rolnik kupił w markecie z przeceny, zmył stępelki( te z nr 3 oczywiście) i łacha z niego robi
kolega myśli, że pojedzie do rolnika, kupi jajeczka i ma super wiejskie, a rolnik kupił w markecie z przeceny, zmył stępelki( te z nr 3 oczywiście) i łacha z niego robi
gejlord ja mieszkam na pograniczu małopolski i podkarpacia i powiem Ci ciężko z kurami
moj tata palil nawet paczke czy wiecej dziennie, mial zawal i z dnia na dzien rzucil, wujek zas dorobil sie bajpasow i dalej robi co chce, wszystko zalezy od dobrej woli...
stempelki*
rafalski, kupowalem jajka od sprawdzonej osoby spod Radomia, jajka swietne, w ogole co innego niz te w sklepach
MaTq chciałeś mieć temat o jajach, to masz
rafalski38 dlaczego musisz mnieć tak skrajne zdanie jak ktos chce to znajdzie "przyjaznego" rolnika, poza tym na wsi ludzie nie są takimi "samymi" ludźmi jak w mieście
wychodza jaja jak berety widze hehe
ok gejlord poddaję się
tylko ja nie wiem, czy chciałbym dożyć tych 120 lat
tylko ja nie wiem, czy chciałbym dożyć tych 120 lat
gejlord pewnie gdzies są,nie mówię że na całym podkarpaciu,bo ono jest spore.Ale w granicach 30 km jest problem z kupnem jajek wiejskich.Zresztą jak jadę na wieś to widzę.Ludzie mają piękne ogródki,trawkę,kaskady i tam nie ma miejsca na kurki
Mieszkałam 23 lata na wsi i wiem jak to wyglądało wcześniej.
Mieszkałam 23 lata na wsi i wiem jak to wyglądało wcześniej.
dobre hehe
120 lat na glodowej emeryturze, to rzeczywiscie nie musi byc porzadany stan
zaczynać życie od pampersów i kończyć w nich, nie o tym marzę
asiu jakiego tematu, jajek
zycie dopiro docenia sie jak smierc zajrzy w oczy.wowczas dopiero zdajemy sobie z tego sprawe jak bardzo chcemy zyc
To by sie na priv bardziej nadawalo. U mnie by byl problem w szukaniu w tych genach
80 idealny wiek na umieraniemoże by to na pewniaka jutro dać
rafalski38 temat JAJ zakończony!!Chyba,że porozmawiamy o męskich kraszankach
asia ja ci dam kraszanki
rafalski ty jestes dobry hehegorzej jak ci mars wyleci z kieszeni hehe
Ci*
jam człek pogodny damian, a i osobiście wolę snikersy
Mam ciocie rocznik 1935 i nadal jeździ na spływy kajakowe po jeziorkach takie spokojne ale pływa
ide nynydobrej nocy wszyskim
wszystkim*
ok asiu, na wielkanoc zrobimy na nich grafiti
damian, stracilem przyjaciela pelnego zycia jak mielismy 15 lat, 2 godziny przed tragiczna smiercia z nim sie spotkalem, przez lata nie moglem dojsc do siebie. Na pogrzebie rozpacz jego rodzicow po prostu łamała serce.
Damian
ale tu dzis cisza
myślałem raczej o zajączku na ptaku....znaczy kurczaczku
czas umierać, ale tylko do rana....mam nadzieję
pa wszystkim debilom i normalnym
pa wszystkim debilom i normalnym
i jeszcze trochę
Pasko cięcia wprowadził i jak tu zdrowo wstawiać emotki
Pasko cięcia wprowadził i jak tu zdrowo wstawiać emotki