Wpisy 1 791 633 – 1 791 732
14 listopada 2013 22:45 → 14 listopada 2013 23:16, 100 wpisów
Cześć jak zdać maturę z Języka Polskiego powiedzcie mi najprostszą drogą na te 21 punktów bo ja dwa razy i się nie udało.
Ja też muszę dokończyć szycie- zajrzę później, może już coś z cyferek przestudiuję
damian, chcesz, to graj, twoje pieniadze, zyj w swojej bajce, glupich nie sieja...
NAWET JAK BY ZOSTALO WYSLANE 14MLN ZAKLADOW TO I TAK NIE POWIEDZIANE ZE 6 MUSI PASC GDYZ WIELE KOBINACJI SIE POWTARZA
ulala witaj imienniczko
krzysztof c nas nie pytaj, my debile
tak, szczegolnie 50 mln jest bardzo realne w polskich warunkach, nawet nie chce mi sie liczyc, ktory to moze byc stopien kumulacji...
aż tak dużo się ich nie powtarza raczej, no może za wyjątkiem takich np 1-6
PRZECIEZ TO LOGICZNE JEST ZE 6 W LOTTO NIE MOZE KAZDY TRAFIAC.GRAJA MILIONY A JEDEN WYGRYWA NA TYM TO POLEGA
ula
ACZKOLWIEK FAKTEM JEST ZE GRANIE NA MNIEJ NIZ 10 LICZB JEST GLUPOTA WEDLUG MNIE W MULTI.JAK JUZ GRAC I WYDAWAC TE PIENIADZE TO MIEC SZANSE WYGRANIA MAKSYMALNEJ WYGRANEJ. CO Z TEGO ZE UDA SIE KOMUS WYGRAC 700ZL LUB NAWET 22 TYS JAK I TAK TO PRZEGRA Z CZASEM
w sumie fajnie by było, gdyby kiedyś padło to 1-6....ciekawe ile wygranych by było. Myślę, że około tysiąca
MaTqbezalkoholowe
damian, zycze Ci, zebys wygral glowna pule, ale naprawde to jest tylko podatek od marzen, zastanow sie, czy warto, bo to do niczego nie prowadzi. Wydajesz kupe kasy, a mysle, ze kokosow nie masz w Pile, bo to jednak male miasto.
Damian
To znaczy że ja jestem GŁUPI ! bo niemam zamiaru nigdy w życiu
grać na 10 skreśleń!!!!! bo według mnie to nie ma żadnego sensu
Kto trafi 10/10 ??? kto ?
To znaczy że ja jestem GŁUPI ! bo niemam zamiaru nigdy w życiu
grać na 10 skreśleń!!!!! bo według mnie to nie ma żadnego sensu
Kto trafi 10/10 ??? kto ?
kto chce i lubi to gra, tu nie ma przymusu
a co to ma za znaczenie jakie miasto?????mozesz mieszkac na wsi i miec pieniadze jak masz jakas firme lub masz dobry zawod w zyciu.kokosow nie mam ale dosc dobrze zarabiam.a tak pozatym nie zyje marzeniami tylko gram bo lubie poprostu
staszek2012 ja !
staszek, raz na 300 losowań ktos tam trafi
staszku nie chodzilo mi ze glupi tylko ze dla mnie jest glupota grac na 5,7,8,9 skreslen i mniejna 10 skreslen masz tez duzo innych wygranych a zawsze masz szanse trafic 10/10 jak by nie bylo
Damian osobiście wolę grać na mniejszą ilość skreśleń, bo mam wrażenie, że przynajmniej jest lepsza stopa zwrotu
male miasto nie jest zle, szczegolnie, jak jest taka piekna okolica jaka macie w Wielkopolskim. Mnie juz czesto dobija moje miasto. Syf, hałas, masa ludzi...
Gejlord-Twoje przemyślenia są genialne,aczkolwiek nieświeżeBo my to dobrze znamy
troszke latwiej trafic mniejsze wygrane ale zalezy jeszcze na ile skreslen.na 8 sie oplaca i 5 jak juz nie na 10 reszta to lipa
Ok. Damian graj jak chcesz ale ja się w tej sprawie
z Tobą pozwolę nie zgodzić wpis"1791653
z Tobą pozwolę nie zgodzić wpis"1791653
Damian ale teoretycznie biorąc, wg oczywiście rach. prawdop. masz taką samą szansę w tym czasie trafic np 45*8/8
powiedzmy staszek ze juz 2 razy trafilem w ciagu miesiaca 7/10 w tym raz z plusemmasz podobny bilans swoja metoda?
.
panie rafalski38 masz racje tylko potem pomyslisz kurcze czy moze w srod tych 45 razy bylo by tak ze te 2 liczby by weszly brakujace i mialbys 10/10
wasyl postarzałeś się
latwiej trafil 9/10 niz 8/8 o tak powiem
trafic*
karwa co wy z tym panem ostatnio, czy aż tak staro wyglądam
250 tys plus bonus
Damian to Gratuluję! ja dawniej tezz miał 7/10 i 7/9
Nie, ja ostatnio gralem " mało"
dopiero teraz planuje zacząć bo liczby mi ładnie chodzą ale
zastanawiam się jeszcze na ile skreśleń
Nie, ja ostatnio gralem " mało"
dopiero teraz planuje zacząć bo liczby mi ładnie chodzą ale
zastanawiam się jeszcze na ile skreśleń
Damian wg. rachunku łatwiej, ale w rzeczywistości to tak chyba nie jest. na 10/10 jest zawierane dużo więcej zakładów niż na 8/8, a 9/10 i 8/8 pada proporcjonalnie podobnie
ulala dobranoc
czasem puszczam na 8 skreslen ale rzadko , wole na 10trafienie 8/8 to jak 1;230tys a 9/10 1;163tys
MaTq pytaj
ja puszczam pare kuponow jak jest 20 milionow, ale to tez rzadko
9/10 pada duzooooo czesciej niz 8/8
asia
MaTq spodziewałem, się jakiegos łatwiejszego pytania
damian, a tak w ogole, to jest jedna "dobra" strategia na lotki i inne srtoki. Jak masz codziennie tyle kasy pompowac, to lepiej raz, dwa razy w roku puscic za tyle ile bys wydal z osobna.
najbardziej oplaca sie grac w mini lotto bo najszybciej jest trafic glowna wygrana. mojemu koledze raz sie udalo trafic 5/5 w mini ale ciezko tam trafic choc 3/3
damian no tak, jak doliczyć ten przypadek ze 105*9/10 to z pewnościa
moze masz racje. tylko problem w tym ze nie wiem ile bede zyl a tak codziennie mam wyslane
MaTq dobrze,no może prawie.Trochę mnie choróbsko opuściło,ale jeszcze kaszlę jak nie wiem co
105 trafnych 9/10 to pewnie ktos puscil na stawce 100 i mial mega fuksa albo mial rozpisane systemowo dziesiatki z duzej ilosci liczb
rafifi
odkładac, to nie takie proste. Równie dobrze można powiedzieć, po co kupować mieszkanie na raty, lepiej odkładać te pieniądze przez 20 lat i kupic bez kredytu
damian masz 30 lat, jesli w nicku podales date urodzin, wiec nie gadaj, ze nie wiesz ile bedziesz zyl. tak to przynajmniej zwiekszasz swoje szanse na wygrana. Rozumiem, ze wtedy trzeba być cierpliwym i mieć stalową wolę, żeby nie grać na co dzień, ale cos za cos...
damian systemowo raczej nie, bo mało było wtedy 8/10