Wpisy 1 789 456 – 1 789 555
13 listopada 2013 17:29 → 13 listopada 2013 18:42, 100 wpisów
1 789 437. emeryt,
Co za głębia i odkrywcza trafnośc spostrzeżeń...
Kolejna "złota myśl" do mojego zbioru.
Emeryt >> a dopytam jeszcze jak traktujesz w kategori -pewniak/tak se myślę ... propozcję z kursem 1,02?
Co za głębia i odkrywcza trafnośc spostrzeżeń...
Kolejna "złota myśl" do mojego zbioru.
Emeryt >> a dopytam jeszcze jak traktujesz w kategori -pewniak/tak se myślę ... propozcję z kursem 1,02?
czyli cie mam bo z 38 też bym zrezygnował i poczekał.. 78 też jeszcze bym ryzykowal i nie kreslil
a zaraz coś sprawdze
zenit22 a skuteczne to jest ??
zamit jeszcze jedno podam ok ??
11,41
zaraz można bedzie grac
zaraz można bedzie grac
bo 33 i 63 jeszcze nie bardzo
zw
zamit jak dzis 28,58 wejdzie to sie zastrzele ;D bo nie mam jak puscic a ty dobry w typowaniu
Witam wszystkicch
Zenit przypominam sobie jak pisałeś ostatnio że 27 nie będzie więc dziś 78 spokojnie można postawić
dwojki sa cięzkie do rozgryzienia .. obawiam sie o jedynki i dwójki ...nie ręcze za to czy będą
wrociłem
zwariować idzie od wymyslania systemow
zamit a co powiesz na 17,37,57
Witam wszystkich. Zamit dzis jakie masz propozycje i pewniaki wczorajsze 3,6,9 na wieczorne los. bylo 100%
witam
a znacie przypadek jak koles duzo wygrywal i chcial oddac TSoowi??
4/10
nie znam takiego przypadku
98 ludzi i cicho masakra albo tu tylko rozmawiaja ci co swoje grupki tworza zauwazylem
zawsze odpisuje witam sie a tu sie zdarzylo ze w dupie maja to niektorzy i za to im w dupe wielki ...............
ja tu dzisiaj zaczelem sie udzielac
ale pewnie nie na dlugo
pieniadze to nie wszystko to dodatek do zycia wole zdrowie zdrowy zawsze je zarobie!!
no tak pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to NIC!
ja to gram raczej dla zabawy bo mam stala prace narazie
wlasnie teraz w pracy jestem noi gram po weselach hehe XD
wlasnie teraz w pracy jestem noi gram po weselach hehe XD
co myslicie o tym co prawda podawalem po 15 jednak wysle ta 5 a mianowicie
42,45,46,49,52
42,45,46,49,52
ja też mam stałą pracę - na kopalni! ale jak widać du.py nie urywa mimo tego co pierniczą pieprzone media! przywileje? chyba dla państwa!
jakoś trzeba zarobić na chleb,choć zawsze powtarzałem że nigdy nie będę robił na kopalni a tu masz....
no zapierdol pewnie straszny masz
ja pracuje na lsuchawce w***iam ucho
ja pracuje na lsuchawce w***iam ucho
dlatego dorabiam grając po weselach
ale teraz sie sezon konczy juz
ale teraz sie sezon konczy juz
widzisz taki dobrobyt mamy w tym kraju a pieprzona prasa internetowa pisze czemu polacy rodzin nie zakłądają i dzieci nie mają? ale gdzie nie popatrzysz to kurestwo***skie i lesbijskie promują! jak z tego nie będzie dzieci
Mam nadzieję że nam wejdą te liczby i choć trochę sobie polepszymy życie
Codee graj na 5/5 i 3/3
lepsza kariere sie zrobi tylko cholera malo placa za trójke ;/
lepsza kariere sie zrobi tylko cholera malo placa za trójke ;/
przed chwilą wydałem 7,50 na kupon... ta strona spowoduję chyba u mnie uzależnienie
i co ja mam kisc kur............. do ksiedza pedofila zeby mi dziecko chrzcil??
no to są moje typy na dziś zobaczymy co ukrzesam z tego! gram przeważnie na 10 nie z chciwości tylko przydałoby się zmienić mieszkanie bo maluszek w drodze
08,49 wg mne powtorki plus cos z tego do 10 67,63,62,58,53,54,52,17,19,15,14,29,41,35
osobiscie wysle 2 zakladzik
08,49,41,35,29,54,58,67,69,70
osobiscie wysle 2 zakladzik
08,49,41,35,29,54,58,67,69,70