Wpisy 1 789 556 – 1 789 655
13 listopada 2013 18:43 → 13 listopada 2013 20:48, 100 wpisów
1 dziś olewam bo inaczej dałbym ją z 80 ale jakoś nie czuję ich na dziś
ale spokojnie to że ja nie czuję nie znaczy że Tobie nie przyniesie szczęścia. Wkońcu 20 liczb losują
górnicy,muzycy i służby bezpieczeństwadla wszystkich.Dziś widzę sypnęło typami więc i podzielę się tym co już puściłem: 2,23,36,41,67,68...można ściągać
jacekkowal nie wiem po co ta ironia? stwierdzam że w Polsce co po chwile ukazuje się coś co skłóca NAS POLAKÓW bo skłóconymi głupcami lepiej się rządzi! a czy nie lepiej jakbyśmy godnie żyli wszyscy? nie tak że dziś jeden ledwo 1200 zł netto wyciągnie podczas gdy drugi ma 120 tyś netto? na potwierdzenie swoich słów argumentem jest niewyrabianie mercedesa z produkcją limuzyny klasy S! a producenci małych "tanich" aut psioczą że ludzie aut nie kupują! owszem kupują tylko ci co przesadnie dużo zarabiają...
witam
Codee kuźwa żadna ironia , celem było wprowadzenie trochę weselszej atmosfery... odebrałeś to inaczej sorki sytuacja gospodarcza jest mi b. dobrze znana i uwierz mi żydostwo i mendy liberalne są mi zupełnie obce.
czasem inaczej coś brzmi jak jest napisane niż jak jest powiedziane
napisałeś:skłóconymi głupcami lepiej się rządzi!
Sorki ale ubliżasz Polakom ( mi też) nazywając ich głupcami,tylko dlatego ,że mają odwagę walczyć głośno o to, co Sam napisałeś: za pracę godna płaca...smutne ale emocje biorą górę nawet na tak "spokojnym" portalu
Sorki ale ubliżasz Polakom ( mi też) nazywając ich głupcami,tylko dlatego ,że mają odwagę walczyć głośno o to, co Sam napisałeś: za pracę godna płaca...smutne ale emocje biorą górę nawet na tak "spokojnym" portalu
Użytkownik Flow_street dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
każdy szczęściu dopomoże,każdy dzisiaj wygrać może
http://zdjecia.nurka.pl/images/id.joe.pl-sub-images-pictures-172a2d201bf8207cfd73ce86f5fa6169-th2.gif
Jocia.
Miałaś coś wkleić.Czekam i czekam.
Zawiedziona jesteś ?Ale nie rozumiem dlaczego.
O jednym mogę Cię zapewnić.Nie jestem przez nikogo sterowana.
(czasem mojemu ślubnemu wydaje się,że mną steruje,ale to tylko złudzenie)
Miałaś coś wkleić.Czekam i czekam.
Zawiedziona jesteś ?Ale nie rozumiem dlaczego.
O jednym mogę Cię zapewnić.Nie jestem przez nikogo sterowana.
(czasem mojemu ślubnemu wydaje się,że mną steruje,ale to tylko złudzenie)
emerytka jocia
rafalski
napisałem skłóconymi głupcami bo czy ludzi którzy dają się zmanipulować przez co skłóceni na maksa są mądrzy?
Krzysztof
posłałem dziś wyjątkowo 9 z + jak nigdy! zobaczymy co z tego będzie
krzysztof
emeriti
emeriti
kogo zmanipulowano, Code
to w kontekście wcześniejszej rozmowy na temat sytuacji w Naszej Polsce
myślisz, że jak Polacy będą skłóceni, to łatwiej będzie nimi rządzić
powiedziałem że skłóconymi głupcami się łatwiej rządzi! bo wtedy nie jesteśmy jednością przeciwko okradaniu nas tylko każdy pluje na każdego przez co złodzieje z wiejskiej mają łatwiej
Ja myślę, że złodzieje z Wiejskiej wcale przez to nie mają tak łatwo z nami. I to chyba nie oni prowokują nas do skłócania, raczej woleliby w ciszy i spokoju nas okradać
Wbrew logice podzielonym narodem łatwiej rządzić a właściwie sterować.
I trzeba uczciwie to Panu Premierowi oddac,że w tych sprawach doszedł do perfekcji.
I trzeba uczciwie to Panu Premierowi oddac,że w tych sprawach doszedł do perfekcji.
Monet no właśnie wbrew logice, bo osobiście wolałbym sterować zgraną drużyną
może inaczej, zgrana drużyna mogłaby być groźna, powiedzmy podporządkowaną drużyną
1 789 602. rafalski38 2013-11-13 (20:05) PLANETA ZIEMIA
Ja myślę, że złodzieje z Wiejskiej wcale przez to nie mają tak łatwo z nami..
Rafalski>> nie mają łatwo?
Lepiej nigdzie nie mają.
Bo co my im możemy? Nawet jak nieudaczniki,kombinatorzy,i zaprzańcy?
Ż im w sondażach opadnie?
Że nie wybierzemy do Sejmu?
To do Brukseli pojadą albo w Spółki SP pójdą do zarządów.
Wisi im to.
Ja myślę, że złodzieje z Wiejskiej wcale przez to nie mają tak łatwo z nami..
Rafalski>> nie mają łatwo?
Lepiej nigdzie nie mają.
Bo co my im możemy? Nawet jak nieudaczniki,kombinatorzy,i zaprzańcy?
Ż im w sondażach opadnie?
Że nie wybierzemy do Sejmu?
To do Brukseli pojadą albo w Spółki SP pójdą do zarządów.
Wisi im to.
na Pana to trzeba sobie zasłużyć! ja żadnego w polityce nie widzę! dla mnie jest np. ryży oszust, i potomek morderców polskiej rodziny którzy przejęli nazwisko i posiadłość! tyle...wstyd po stokroć bo w normalnym kraju tacy ludzi by zawiśli. podobnie jak główny kasjer w Polsce - w momencie mianowania nie miał PESEL bo tak na prawdę nie jest obywatelem Polski
Wszyscy kradną, po to się tam pchają. Myślicie, że jak ich zastąpią następni to będą uczciwi. Raczej bym się nie łudził, bo to zbyt duża fabryka pieniędzy
zobaczcie jak sobie Bułgarzy poradzili z taką hołotą! Np. międzynarodowe koncerny energetyczne! Rząd obniżył opłaty za prąd, jednak nie było to zgodne z konstytucją, to ją zmienili i zagraniczne dziadostwo może im skoczyć. UE interweniowała ale Bułgarzy powiedzieli że ich prawo jest nadrzędne nad unijnym i że są suwerennym państwem. Teraz zobaczcie w Polsce jak jest sprawowana władza! Wyciągnąć kasę od nas obywateli dla zagranicznych łupieżców! Mówisz i masz ustawę przeciwko Polakom
Racja rafalski. Będa kraść.
Ale kraśc też trzeba umieć.
Jakbym mial być okradziony to wołabym żeby zrobił to kieszonkowiec niż miałbym załapać się na dziesionę.
Strata w oby przypadkach,ale rożnica jest?
Bo co jest dziesiona rafalski wie,prawda?
Ale kraśc też trzeba umieć.
Jakbym mial być okradziony to wołabym żeby zrobił to kieszonkowiec niż miałbym załapać się na dziesionę.
Strata w oby przypadkach,ale rożnica jest?
Bo co jest dziesiona rafalski wie,prawda?
z innej beczki - Nasze Zdrowie! Wchodząc do UE Polska miała zakazane ponad 400 substancji których działanie nie było do końca potwierdzone! Będą w UE nie ma już tych substancji zakazanych. Jest tam m.in. ASPARTAM znajdujący się zamiast cukru w napojach i znalazł się też w syropie dla dzieci po spożyciu którego ostatni 2 letni chłopiec zmarł!
ASPARTAM dodatek w coca coli, menthosach, każdej gumie do żucia ( orbit itp) soki, napoje
Lilii dziesiona
wiesz pobiadolić to jedno, ale może nie pójdziemy walczyć z kałachami na sejm ( a tak powinniśmy jako Polacy ) jednak możemy się wzajemnie informować co i jak, tak żeby się jednoczyć i nie dać
Code ja tez nie lubię UE, ale i tak byśmy do niej weszli, choćby nie wiem co....no chyba, żeby Putin nami rządził to może nie....więc nie ma co biadolić
Code do walki są urny wyborcze, ale co z tego jak nie ma kandydata...i tu pies pogrzebany
Lili ok, tylko lekki klapsik w pupkę
...podzielonym narodem znakomicie się steruje, fakt, gówno łatwiej przykryć kwiatkiem,
Konfederacja LEWIATAN- zrzeszający pracodawców, przedstawiciel rządu, zgnilizny liberalnej rodem z Gdańska, w komisji trójstronnej kontra pracownik -mrówka darmoza***lacz efekt - zamęt, zniechęcenie, wstręt do samego siebie ,efekt - społeczny wstyd ,że niemożność kupna przysłowiowej szynki czyli zaspokojenie podstawowych dóbr człowieka stanowi dziś dla Nas ludzi pracy dezaprobatę.I masz skutek ten co dziś odczówamy
Konfederacja LEWIATAN- zrzeszający pracodawców, przedstawiciel rządu, zgnilizny liberalnej rodem z Gdańska, w komisji trójstronnej kontra pracownik -mrówka darmoza***lacz efekt - zamęt, zniechęcenie, wstręt do samego siebie ,efekt - społeczny wstyd ,że niemożność kupna przysłowiowej szynki czyli zaspokojenie podstawowych dóbr człowieka stanowi dziś dla Nas ludzi pracy dezaprobatę.I masz skutek ten co dziś odczówamy
odczuwamy
Monet bardziej maso
Lili toże nie, czy czemu nie
Ciekawe liczby wylosowali w Lotto.de.
5, 15, 35.
16, 46.
12 .... 1.
5, 15, 35.
16, 46.
12 .... 1.
właśnie to jest problem że nie ma na kogo zagłosować! w zasadzie po 89 roku ryje przy korycie te same a jakość życia wcale nie lepsza! urny też nic nie dają! trzeba byłoby otworzyć alternatywną partię którą by zniszczyli od razu, np. poprzez prześmiewanie w mediach.
WN liczby jak liczby
Lila.. .
Monet dla takiej chwili przyjemności mogę się poświęcić
Rafalski.. .
za godzinę poznamy jak nasz TS dziś się ustosunkuje do naszych liczb
WN może by z nich 7/7 zrobić do MM
Rafalski.. .
13 zawsze występują dziwaczne kombinacje liczbowe.. .
13 zawsze występują dziwaczne kombinacje liczbowe.. .
Monet zaraz będę potrzebował mocy, bo synkowi oczy wyszły z orbit, znaczy rzeźbi, a baby w domu nie ma
TS ma do Nas stosunek ambiwalentny
rafalski..daj mu spokój niech wyrzeźbi ,skończy to się zajmiesz nim
Lili czekam, tylko jak przeczekam i usiądzie to będzie placek
tors
rafalski artystę masz w progach domu....gówno nie gryzie,jak sie go nie rusza