Wpisy 1 785 925 – 1 786 024
11 listopada 2013 21:41 → 11 listopada 2013 21:54, 100 wpisów
fiollllllllllllllluuuuuuuuuunnnnnnia kupiłas rogaliki
524.
andromeda..jaaa? JA CIę raz przeprosiłam i nic do Ciebie nie mam a że Ty ***ięta jesteś ,że jak Twoja mamusia miała cos do mnie oczerniła mnie,że niby dzieci nie mam bo wydzwaniała bo jakiś szpitalach i Ty się na mnie obraziłaś to już Twój problem.
TOBE MATG
Lila Ty na mnie do anigi od algidy po bruncilde i sama na meilu przepraszałaś za to.... Ingoruje Cie od tamtego momentu. Mam dość ---
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
03,04,16,23,29,34,40,42,47,50,52,62,64,65,66,67,69,73,75,79
Plusem jest liczba: 47
03,04,16,23,29,34,40,42,47,50,52,62,64,65,66,67,69,73,75,79
Plusem jest liczba: 47
10/10KIEDY NIGDY
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Multi Multi:
withinka 7/10
jocia cieszę się, ze się cieszysz
U mnie i niestety trzy zakłady w kosz
U mnie i niestety trzy zakłady w kosz
599
Tradycyjnie lipa
fifi..byłam śledzona na maxakobiecina mnie na oczy nie widziała,nawet przez telefon ze mną nie rozmawiała a wie więcej o mnie niż ja sama
ale mu sie dostało, wylosował byle jakie liczby
Lila mam dość obgadywań mnie po meilach-- Juz mi raz takie swinstwo zrobiłaś z anigą i swoim klonem kusym!!! potem przeprsiłaś i przyznałaś sie to tego na meila- wybaczyłam, nawet Cie broniłam... Jak sie pokłociłas z moją mamą nie wniknełam w to...
a z pewnego dnia przestałaś sie do mnie oddzwac od tak?> wraz z fiolką najeżdzając na mnie to co chcesz????????
a z pewnego dnia przestałaś sie do mnie oddzwac od tak?> wraz z fiolką najeżdzając na mnie to co chcesz????????
Użytkownik Pasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 09, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 04,32,34,43
Wylosowany Joker to: 09, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 04,32,34,43
mrówka ...jak wygrane
nic nie wygrywam
fiolka a Ty co chciałąś z ksz ksz bez przerwy? zrobiłam CI coś??????? Czy nie mmasz swojego zdania????
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 02,06,09,10,12,13,15,16,17,19,20,24
andromeda..po pierwsze to nie był mój klonPo drugie do nikogo Ciebie nie obgadywałam.JAk się pokłóciłam z twoją matką to sama się przestałaś do mnie odzywać więc teraz nie ściemniaj,że to ja przestała i wielce z fifi ciebie obgadałyśmy.Niech zostanie tak jak jest.Nie ma dla mnie ciebie i nie odzywajmy sie lepiej bo będzie wojna
qqqullwa
same klony tu sąąąąąąąąąąą
same klony tu sąąąąąąąąąąą
Nie Lila jak sie pokłociłas z moją mamą to ja sie do Ciebie oddzywałam normalnie
taki PRYMITYW jak ty może
"dupa ryża" jechać ale tego w kujawsko-pomorskim
przygłupi dziadu
a do właściwergo to tylko palcem po mapie albo po swoim PUSTYM niestety ŁBIE
"dupa ryża" jechać ale tego w kujawsko-pomorskim
przygłupi dziadu
a do właściwergo to tylko palcem po mapie albo po swoim PUSTYM niestety ŁBIE
przestałaś sie oddzywac jak Cie m77 zatakowała u korna z bluconbekt..... wmawiajac ze to niby ja byłam tym anonimem od tego momentu sie nie oddzywasz
a po uja sie kłucicie
mateusz
udany weekend ?
udany weekend ?
a Roxana to oczywiście,że mój klonEX klon bo kazałam Januszowi wykasowaćAle to już pisałam na czacie wcześniej.Opuściłaś tą lekcję widocznie
łłłłłłłłłłłysyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ty
trepie za liczby mm
ty
trepie za liczby mm
Wiec Lilka ja od momentu Cie nie widze.... Mimo, ze mogłam przecież wywlec wszystko nie>>>
Ta jako lilka mnie broniłaś a jako roxana atakowałaś pamiętam i to
Ta jako lilka mnie broniłaś a jako roxana atakowałaś pamiętam i to
Lila a ja CIebie wiec nie pisz do mnie i nie wymieniaj niku- bo kusym byłaś Ty, bo tylko na Twoim IP on wystąpił, ale Ty sie zawsze wybielisz
z tego co pamiętam to jak się Twoja matka pokłóciła ze mną (bo na bank nie ja z nią) to Ty się przestałaś odzywać ale mi to koło dupy lata tak szczerze i prosto pisząc
lili,,,,,,,,,,,,jak głęboko to masz
sięgnie colonoskopia
sięgnie colonoskopia
andro...widzisz jaka głupiutka jestes mimo swojego wiekuKusy to była aniqaa Ty tak jak i Twoja matka wm,awiasz ludziom chorobę.Wiesz lepiej jak oni sami
Bilans
parki moje i LiLi out
zalecane 51_70 - 7/20
nie zalecany 22_35 - 3 traf
polecany 75_4 weszło 4/10
parki moje i LiLi out
zalecane 51_70 - 7/20
nie zalecany 22_35 - 3 traf
polecany 75_4 weszło 4/10
Lilka a wcale nie, nie przestałam sie oddzywac, witałam sie z Tobą normalnie.
Głupiutka to lila jestes Ty az żal
Głupiutka to lila jestes Ty az żal
emeryt
Dobranoc wszystkim idę coś sobie poczytac by zapomniec o porażce w walce z TS