Wpisy 1 785 825 – 1 785 924
11 listopada 2013 21:27 → 11 listopada 2013 21:41, 100 wpisów
Lili kto by tam wnikał, byleby przejrzysty był
emeryt....
Madam Mediusa
ulala
basia napisałem ci co nieco w profilu
madea
Lili Twój to nawet w kroplówce
emeryt dobre
kobitki powinny być ino na-go
kobitki powinny być ino na-go
medea76...
emeryt to kłamca!!!
powiesić go za uszy
może to go ruszy
i kłamać zaprzestanie
choć nigdy mu nie stanie
jego czarne bmwuuuuuu
powiesić go za uszy
może to go ruszy
i kłamać zaprzestanie
choć nigdy mu nie stanie
jego czarne bmwuuuuuu
andromeda niestety tego nie możesz mi zabronić.Bierzesz udział tutaj na MP i mam prawo wymienić Twój nik
Z sierpnia 2012:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2183070/MIT-maths-geniuses-netted-8million-Massachusetts-state-lottery-discovering-loophole.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2183070/MIT-maths-geniuses-netted-8million-Massachusetts-state-lottery-discovering-loophole.html
Lila...do wałbrzycha musimy wpaść
Lila no nie wiedziałam, ze jestem az tak dla Ciebie interesujaca Nie życze sobie zebyś używała mojego niku jak sie do siebie nie odzywamy-
jackwar..na MPO jest wielu kłamców a szczególnie Ci są kłamcami co piszą ,że jest wielu kłamców
ulala zdaję sobie sprawę ale ten kłamca na dodatek jest perfidny i podszywa się pod inną osobę niż jest
Lili że fetysz, to zara zboczers
Lila....bardzo ładne chętnie zwiedzimy parę dzielnic
Lila..ok
fiolka...
Lila nie interesi mnie to. Ja Cie traktuje jak powietrze. Mogę nie milcze- wiec mnie nie wymieniaj
pipi
ulala u tego dziadka - "farsazwiaka" spod Radomia
ten IMBECYLIZM /góra 18 % ilorazu inteligencji/
jest przecież nieuleczalny
to uczulenie u tego prymitywa
ten IMBECYLIZM /góra 18 % ilorazu inteligencji/
jest przecież nieuleczalny
to uczulenie u tego prymitywa
andro a ja ciebie nawet jak powietrze nie traktuję więc w czym masz problem.Raz napisałam twój nik i będziesz piździć przez rok ,że wymieniłam go?mam prawo takie i mi nie zabronisz.
Lila,, bo moge tez nie siedzieć cicho wiec spadaj ode mnie skoro tak wolisz
Mateusz
nic ciekawego, chłodno
nic ciekawego, chłodno
Mateusz
już w domu ?
już w domu ?
andro ja tez mogę cicho nie siedzieć więc równiez spadaj idź wydzwaniaj po porodówkach z mamunią
Fiolka...kuponik wyslany
no i sie Qulwa zaczeło
fiffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Lila a Ty dalej pisz bzdury na mój temat fałszywe-- DOtarło do Ciebie ze ja z tym nie miałam nic wspolnego???????? nie kumasz????
za ile godzin dojedziesz
384.
Ja zaraz wstawię swoją blachę aspiranta bobra na profilu
andromeda...do kogo to ja bzdury na Twój temat wypisuję?Oczekuję odpowiedzi konkretnej.Tak jak Ty i Twoja mam nie interesujecie mnie w ogóle
Janek
52, 53
Lilka już raz mi swinstwa robiłaś za które przepraszałaś mnie na meila. Wiec sory winetu.... Tak jak wtedy u Korna zaatakowała CIe blukonet 77 to wpierałaś wszystkim ze to ja
moj ulubieniec,,,a schudł...