Wpisy 1 786 025 – 1 786 124
11 listopada 2013 21:54 → 11 listopada 2013 22:24, 100 wpisów
I jak tam wasze miliony
aniqi nie ma ale Ty pisalaś za kusego, który został usunięty po mojej ingerencji do admina
Pasko wnoszę o wprowadzenie w czacie trybu priv bo tu sie kiedys wszyscy pozabijaja
Andro...głupiutka to jesteś Ty aż żal,połowa czata sapie jak się smędzisz
dziadek ..kupiłeś marchewke ..cos twoje uponiki nie weszły wczoraj wywaliłes sie juz w pierwsze 1 ... i 3 raz 300 ..900 w plecy ..i rym cym cym i hop ssa sa
pasko daj wiencej ikon na czata
andromeda..ja się pytam po raz kolejny.DO KOGO JA CIE OBGADUJę? WYMIEń NIKI
w tej kwestii akurat nie mam nic na sumieniu i za taki text powinnać dostać
Widzisz ja Cie traktuje jak powietrze, ale Tobie nie dało... Wiec nie ruszaj starej wojny, za dobrze Cię znam.
Mimo ze po wielkich przeprosinach mi Twoja kolezanka 77 i mag pisały na czacie ze obgadywałaś mnie w kuglarach gg i pisałaś meile ze przeciez miedzy nami jest ok.. To trzymałam Twoją stronę--- ale Ty jestś taka sama zakłamana jaki byłaś
Mimo ze po wielkich przeprosinach mi Twoja kolezanka 77 i mag pisały na czacie ze obgadywałaś mnie w kuglarach gg i pisałaś meile ze przeciez miedzy nami jest ok.. To trzymałam Twoją stronę--- ale Ty jestś taka sama zakłamana jaki byłaś
max co cie tak buja iles wyżłopał
Powinny być emotki w krztalcie kulek lotto
ilepiej nie pisz do mnie bo znowu mnie oczerniasz,że niby Ciebie obgaduję co nie jest prawdą,ale u was to chyba rodzinne
Lila do wszystkich obgadujesz kazdego.......
Ja sie od Ciebie odsunełam po Twoich przeprosinach jak zaczełaś znow
z madzi nazwałaś salcesonem czarnym
mag nazwałaś salcesonem białym
Miałam dość--- odwal sie odemnie raz na zawsze zakłamana kobito
Ja sie od Ciebie odsunełam po Twoich przeprosinach jak zaczełaś znow
z madzi nazwałaś salcesonem czarnym
mag nazwałaś salcesonem białym
Miałam dość--- odwal sie odemnie raz na zawsze zakłamana kobito
ojjjjjjjjjjjjjjjjj będzie padac bo baby sie kłócą
Ja Cie jeszcze głupia broniłam do Pasko, za co zostałam ochrzaniona ze nie moze być na czacie oboz lili
salcesonem ............
Wez sie odemnie odpikol,
Ja osobiście zakazałam mojej mamie sie z Tobą kłócić
Ja osobiście zakazałam mojej mamie sie z Tobą kłócić
Witam ponownie no dzis wieczorem d....pa wielka rano dali wieczorem zabrali wklad 100 oddali 18 w plecy 82 zeta
lila....masz obóz na czacie
Witam! Ten kabaret na "chacie" jest lepszy , niż ten na "2" tvp.Kreccie dalej, pozdrawiam...
greg jestesmy z tobą w zalu i my tez w plecy
Uciekam dobranoc wszystkim do juterka
Lila...
www.łowcy.b.((czat.mp))
prymitywny trepie
albo piszesz do dziadka jakiegoś
albo
DO MNIE
bo sobie przypominam, że żaden dziadek tutaj nie typował za 300
PUSTAKU
albo piszesz do dziadka jakiegoś
albo
DO MNIE
bo sobie przypominam, że żaden dziadek tutaj nie typował za 300
PUSTAKU
profi
pytanie kto łowca, a kto b
ANDROMED>...zakłamana jestes jak i ta twoja mauska.I teraz powiem a raczej napisze to oficjalnie.JA niby was obgaduję,dałam wam numer telefonu żeby któraś z was zadzwoniła to nie,żadna się nie odważyła,NAjlepiej klikać i oczerniać innych .NA Twój temat i twojej matki nie pisałam do nikogo bo uwierz mi są leprze i bardziej interesujące tematy niż WY.Wy się bronicie wzajemnie bo niby w KUPIE SIŁA buahahahah córka broni mamuni a mamunia córuni,wcale mnie to nie dziwi ale jak masz czelność pisać cokolwiek o moich dzieciach jak zawet nie zamieniłaś ze mną słowa? Wydzwaniałyście jak po***ne po Gnieźnie pon porodówkach tylko zastanawiam się skąd miałyście taką wiadomość,że rodzę w GnieźnieMAcie obie nierówno pod sufitem i tyle w temacie.Nie pisz do mnie a ja do Ciebie i lepiej niech tak zostanie, Bo będzie taka wojna jakiej świat nie widział
kobity ucichły, teraz chopy po ryjach się tłuc będą
wasyl...
same wojny
na tym czacie
ja tez chce
pasko oddaj FSF
na tym czacie
ja tez chce
pasko oddaj FSF
dziadek ..doskonale wiesz do kogo i wyleciałeś już w 1 poz ...a tak się napisałaś i jeszcze podpierałeś remisem
fsf wróć tęskniem
Ja pierdol... znów w***łe... się między wódkę a zakonskę. Ida stond....
a juz było tak fajnie
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 230 000 zł
kurde bonus rosnie
lilililililili....
naszrotttt.....
Lili
rafifi co dalej robimy
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=648763658483555&set=a.521376411222281.138132.521155781244344&type=1&ref=nf
powtarzam pytanie
do mnie piszesz, czy do dziadka ?
bo jeśli do mnie,to napisz, że do mnie
bo ci po raz 1169 mogę przypomnieć
skoro twoja skleroza dziadku sięgnęła zenitu
do mnie piszesz, czy do dziadka ?
bo jeśli do mnie,to napisz, że do mnie
bo ci po raz 1169 mogę przypomnieć
skoro twoja skleroza dziadku sięgnęła zenitu
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
wasyl kolej na nas.....co cię karwa obchodzi co będę robił
a
kłótnia skączona
bo po
22 jest
babki boją sie ze od
strazy miejskiej mandat dostaną
lub cisza nocna wróciła
lub komuna
kłótnia skączona
bo po
22 jest
babki boją sie ze od
strazy miejskiej mandat dostaną
lub cisza nocna wróciła
lub komuna
dziadek ..widze ze marchewka kupiona masz dostep do neta a czy juz skaner jest opanowany
rafifi nie bij ino wytłumacz jak koniowi na granicy
to są stare dzieje, ale są-
Nie oddzywam sie do Ciebie, ignoruje Cie i nie chce mi się nawet Ciebie czytac..
A ze Ty zmyslasz ze masz dzieci raz 16 letnie w 2011 teraz blizniaki co mogli czytac nowi użytkownicy, a wczesniej ze 16 letni co mogli czytać starzy użytkownicy to nie mój problem...
Ze jak sie pokłóciłąś z moją mamą to wkleiłaś na faceboka zdjęcia z galerii facebooka blizniaków jakiś mnie to waliii
kumasz...
Nie masz honoru i tyle.. Wyjaśniać???? z Tobą jak mi już raz takie świnstwo zrobiłaś???? Nie chce miec z Tobą kontaktów zadnych czaisz??????
Nie oddzywam sie do Ciebie, ignoruje Cie i nie chce mi się nawet Ciebie czytac..
A ze Ty zmyslasz ze masz dzieci raz 16 letnie w 2011 teraz blizniaki co mogli czytac nowi użytkownicy, a wczesniej ze 16 letni co mogli czytać starzy użytkownicy to nie mój problem...
Ze jak sie pokłóciłąś z moją mamą to wkleiłaś na faceboka zdjęcia z galerii facebooka blizniaków jakiś mnie to waliii
kumasz...
Nie masz honoru i tyle.. Wyjaśniać???? z Tobą jak mi już raz takie świnstwo zrobiłaś???? Nie chce miec z Tobą kontaktów zadnych czaisz??????
max a na marchewkę to dobrze to śmiga
piszesz do mnie czy do dziadka - ponawiam pytanie
skoro nie czytasz ze zrozumieniem, to najpierw wytrzeźwiej
i potem napisz do mnie
skoro nie czytasz ze zrozumieniem, to najpierw wytrzeźwiej
i potem napisz do mnie
Lilka, to ze sie pokłóciłaś z moją mamą to Twoja sprawa, ale ja w tym udziału nie brałam, ale do Ciebie to nie dociera!!! Ty sobie musiałaś użyć...
W 2011 mnie obgdywałaś oczerniałaś,, za co mnie przepraszałaś na meilu ale funta kłaków warte sie to nie okazało. w 2013 zrobiłaś to samo i to za nic! Wiec bujaj sie ode mnie!!!!!!!!! WON
W 2011 mnie obgdywałaś oczerniałaś,, za co mnie przepraszałaś na meilu ale funta kłaków warte sie to nie okazało. w 2013 zrobiłaś to samo i to za nic! Wiec bujaj sie ode mnie!!!!!!!!! WON
Dopisano wygrane jokera
rafik ..dziadek zapiernicza po zakupy a potem dostaje pozwolenia na neta ..a jak nie kupi to co trzeba to ma zakaz a wtedy wchodzi i mówi ze jedzie na 2 tygodnie na urlop
Mam jeszcze tego durnego meila jak sie do wszystkiego przyznajesz wiec odwal sie ode mnie raz na zawsze -
bo ja w tym konflikcie nie brałam udziału zadnego a mogłam,
Wybielasz siebie kosztem innych, Nikt Ci nie ma odwagi powiedzieć w twarz co o Tobie mysli.....
ALe ja do tych osób nie należe,,,, Zakłamana kobieto...
Wybielasz siebie kosztem innych, Nikt Ci nie ma odwagi powiedzieć w twarz co o Tobie mysli.....
ALe ja do tych osób nie należe,,,, Zakłamana kobieto...
andromeda ..jej nie ma już to po co sie produkujesz idz spac lepiej ci sie zrobi albo na swoja strone spadaj
siema torsan Panowie macie jakies pewniaku na jutro ja ostatnio 4 pod rząd trafiłem