Wpisy 1 785 725 – 1 785 824
11 listopada 2013 21:10 → 11 listopada 2013 21:27, 100 wpisów
Lila...super i do marsyli pojedziemy
ja też już nie ide na
żadne losowania
p..rdole to
i tak bedzie syf...
żadne losowania
p..rdole to
i tak bedzie syf...
Paniusia{{hahaha}paniusi to się chyba powywracało
rafalski , to uważasz że lepiej nie iść i mieć to gdzieś czy iść i głosować przeciwko , uważam że głosowanie obojętnie na kogo byle nie na PO jest odpowiednie , przynajmniej nikt ci nie zarzuci biernej zgody na to co się dzieje
Lili
jackwar nie o to chodzi, fakt PO to złodzieje, ale nie obraź się jak czasem słucham prezesa K. i tego jego fachowca od lotnictwa pana M. to nie wiem czy się śmiać czy płakać....i nie wiem czy oni chcą ruskich sprowokować żeby nam wperdol spuścili....czy naprawdę w to wierzą....
jackwar nie o to chodzi, fakt PO to złodzieje, ale nie obraź się jak czasem słucham prezesa K. i tego jego fachowca od lotnictwa pana M. to nie wiem czy się śmiać czy płakać....i nie wiem czy oni chcą ruskich sprowokować żeby nam wperdol spuścili....czy naprawdę w to wierzą....
Taki wpis do.. równie..tego ,tam tego ,ten
Podobnie pisał Franek, pocojatu, aligator ... w każdym razie do mlodziutkiego Juliusza ten wpis nie pasuje :
Księga gości użytkownika: ksings
Treść wpisu:
Ja sobie palca nie przecinałem po sklepie u wadaski i więźi krwi niebyło ,i tak sie znalazł sprzedawca hurt import export
Autor wpisu: Juliusz
Podobnie pisał Franek, pocojatu, aligator ... w każdym razie do mlodziutkiego Juliusza ten wpis nie pasuje :
Księga gości użytkownika: ksings
Treść wpisu:
Ja sobie palca nie przecinałem po sklepie u wadaski i więźi krwi niebyło ,i tak sie znalazł sprzedawca hurt import export
Autor wpisu: Juliusz
Dobrywieczór
Czekamy na losowanie
a Miisiek to Zamit
a staszek to dobrywieczór
stachu
stachu
MaTq
Lila Franek sprzedawca firanek= aligator, pocojatu..i jeszcze jakis był
Zamit nie może być Miiśkiem, bo misiek miał bemkę w avatarze, a Zamit ma kawałek gitary
rafalski , rozumiem cię i jeśli nie pasuje ci Jarek to głosuj na Leszka a jak nie to na Janusza . Chodzi tak naprawdę o to by społeczeństwo zdało sobie sprawę że ich głos się liczy bo to jest prawda i wtedy jak większość zagłosuje to nie będzie tak że 20 % społeczeństwa rządzi resztą .
ja tą stronke obczaiłem hmm w tamtym miesiacu dopiero :d
i to pod koniec ;p
i to pod koniec ;p
Jack problem w tym, że mi chyba już żaden z nich nie pasuje
basiu jestesmy z tobą
pozostaje ci kolonoskopia
i laparoskopia
pozostaje ci kolonoskopia
i laparoskopia
no mi oby dwa pomogły
ruch rucha rucha
rafalski