Wpisy 1 785 625 – 1 785 724
11 listopada 2013 20:44 → 11 listopada 2013 21:10, 100 wpisów
kondi
rafała/marcina było 24 pazdziernika
kondiiiiiiiiiii
my? te qrwy politycy sprzedajne***i niszczą i Polskę i NAS polaków!
Lila , rogale to Poznańskie , w stolicy nie ma takich wynalazków
Codee , za rok będzie lepiej a za dwa Jarek będzie ich eozliczał
a Ziobro wieszał za ziebro
a Ziobro wieszał za ziebro
żyjemy w Polsce kraju w którym ludzie mają gorzej niż Chińczycy, gdzie politycy sprzedajne dziw..ki pod zarządzaniem rudego oszusta, na przywództwie potomka MORDERCÓW polskiej rodziny, który ukradł nazwisko i posiadłości tejże rodziny!
jackwar..nie ważne,ważne żeby był rogal ja też nie jadłam z makiem tylko z konfiturą różaną
Witam ponownie
Lila...
jackwar...
profisore....
Code , możesz Amerykańską , też dziś mają święto ale myślę że Polska jest najładniejsza
Lila...u ciebie też tak zimno
wasyl...
U mnie nad ranem będzie mróz
u mnie tez zimno ...nie pozamykałem okien i pizdzi
jocia idziesz tam
tak Polska ryżego oszusta! Chciałbym żebyśmy byli tą potęgą co w roku 90! nie zadłużonymi biedakami jak teraz
profesorze...dzisiaj 4 stopnie było.Ja tam tylko do samochodu i z samochodu tak,że nie zmarznę ale ogólnie szaro ,zimno i do .... nie podobna ta pogoda.Czas chyba na urlop
basisa
Lila...
basia
profesor
profesor
Lila....kuponiki nadane
Lila...jak urlop to
Lili jesteś barmanka
rafalski..barmanka? Pogięło Cięjeszcze by tego brakowałotomi leja a nie ja komuś
Lila...
basia czemu nie pomogły
w co ci leją
profesorze..jak urlop to wiesz gdziewpadam po Ciebie i jedziem w ......
Lila...super pewnie ze tak
Lili jak maluchy ile mają, smigają już na pieska po salonach?
chyba coś koło roku juz co
chyba coś koło roku juz co
Code , niestety nic nie poradzisz że nasze społeczeństwo w 50% ma gdzieś w jakim kraju żyje i kto rządzi . W latach 90 rozpoczeła się wyprzedaż majątku której teraz odczuwamy skutki więc nie tęsknij za tymi latami . Zresztą nic to nie da , ograbiono nas i teraz musimy budować od początku .
co ja perdolę, ze 8 miechów może mają
Codee , zobacz , na Filipinach tyle osób straciło wszystko i jakoś muszą się podnieść i żyć .
basiu mi pomogły
a usg robiłas moze nie wszystkie wyszły .
a mnie tez bolało dłuszy czas bo tam wszystko porysowane od tych kamieni
a usg robiłas moze nie wszystkie wyszły .
a mnie tez bolało dłuszy czas bo tam wszystko porysowane od tych kamieni
jackwar, bez urazy, ale jestem zdania, że w tym kraju nie ma na kogo stawiać
7 miechów i pierwsze zębiska, książkowo
juliusz czy FSF
Lila..jedziem do świecka i z powrotem do las vegas
wasyl tez tak myślę
profesorze..pojedziemy do Świecka,potem do Hochdorf,potem dalejze mną nie zginiesz
Lila...ok no problem
profesorze...potem do Schweikeim a potem zaliczymy Stuttgart i odlecimy na urlop
xelom i dlatego dzień wyborów będzie dla mnie od teraz dniem wolnym od głosowania
MAX...z Tobą nigdy bo TY zdrajca jezdeś i proszęod dzisiaj do mnie pisać PANI PANIUSIA L.