Wpisy 1 782 781 – 1 782 880
9 listopada 2013 22:34 → 9 listopada 2013 23:51, 100 wpisów
josia ..tak wyspij się albo idz na szlak dobrze Tobie to zrobi ..należy Ci się ..odpocznij
Ciepłe liczby
Liczba ciepła to liczba, która miała najdłuższy ciąg
padania począwszy od najnowszego losowania.
68
16
34
53
3
Liczba ciepła to liczba, która miała najdłuższy ciąg
padania począwszy od najnowszego losowania.
68
16
34
53
3
Witam wieczorkiem
MaTq
Wtedy, to był przypadek , łut szczęscia, intuicji, nie wiem jak to nazwać ..
jociu witaj, jak na dzisiaj?
u mnie niestety 4 kosze i 3/6. Na szczęście o 14-tej było lepiej
Hura... .Przechytrzyłem TS, bo nie gram.. .
Przez jedna liczbę przeszło mi koło nosa 1180 zł. Dałam 80 a wypadło 79. Nie cierpię takich sytuacji. Oboki doprowadzaja mnie do szału.
W.N nie obawiasz się że zejdziesz na zawał gdy poprawnie wytypujesz 10/10 i nie wyślesz? Ja mam za słabe nerwy by grać na sucho
Jocia.. .
ja raz w duzego ulka .. 5/6... 12-13 ja 12..było 13...to jest przykre
Ulka.. .
jociu to faktycznie boli, i to w dużego -wow gratulacje wielkie
jeszcze do jednego 5/6 mam pretensje.. i żal.. bo mogłam miec 6/6..i iles 5/6 , 4/6, 3/6.....
Trzeci raz.. liczba byla daleko..wiec nie mysle o tym
Trzeci raz.. liczba byla daleko..wiec nie mysle o tym
Teraz jak nie zapomne to gram jedym zestawem stalym .. bo sie obraziłam na siebie
W.N.
jociu extra
ja zauważyłam pewną prawidłowość , gdy mn bardzo ie mąż zirytuje i jestem fiksując w duchu typuję MM wówczas mam wysokie trafienia. Aż strach pomyśleć jakie furie muszą mną miotać by trafić 10/10 z plusem
jociu0 extra dotyczy stwierdzenia że jestes obrażona na siebie, natomiast 6/6 będziesz miała na pewno- wygrane należą do wytrwałych
13max33 tylko jeszcze nie sprawdzałam czy to każdy gniew tak na mnie działa czy specyficzne zachowania mojego mężusia
josia ..ze nie idzesz spać masz odpocząć albo idzesz z maxem na szlak
max a gdzie się wybierasz na górskie łazęgi?
josia ..jeszcze się wyrobimy do Katowic ..w Spodku jest impreza
qrcze - sorrki, nie skumałam w porę
josia ..meydey ..wezmiemy coś na wzmocnienie a po tym to takie bedziesz miała typy na mm ze mapki pójda w odstawkę
jociu , na 14-tą dały 5/6 ale widzisz... omyłkowo wpisałam z poprzedniego dnia i teraz znów jestem w krzakach przez to moje gapiostwo. Kasa oczywiście uradowała, ale teorię zaburzyło
josia ..oj o jakim nie alkohol ..a Ty już musisz się dopytywac ..weżmiesz zalecaną dawke i odpłyniesz w swoje numerki
do katowic mam 12 km
a cio je w spodku
max dla mnie ciut za daleko- do Katowic jakieś 80 km
wasyl- zgodnie z http://www.youtube.com/watch?v=Gi2R_TQ7M5U nie pytaj czy spełni tylko uwierz że spełniło
max no w sumie racja , w porywach do 35
WOŚP ODBIERA SPRZĘT SZPITALOWI WAROSCI 1,5ML w pszczynie
--a nie mówiłem ze owsik to zlodziej i kręt
--a nie mówiłem ze owsik to zlodziej i kręt
tak pisza na telegazecie strona 116
qrcze taki chaos mam na jutro w cyferkach że jedyny ratunek to przespać się z nimi albo jakiego wróżbitę poprosić opomoc
Wasyl a skąd taka informacja?