Wpisy 1 782 095 – 1 782 194
9 listopada 2013 08:02 → 9 listopada 2013 13:29, 100 wpisów
wygrał napewno bylo u nas w loklnej kupon wysłany w swietoszowie to chyba wojskowy
jak tak tesa to nie pozostaje nic innego jak dzisiaj zgarnąć 2 banieczego i graczom życze
Zobaczcie se typy od MatkazMatka nie źle typuje ostatnio mial 6/10 sprawdźcie se.
Dzień dobry.Milego dnia.
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/i4qifrp5c80t5ovoe02jv99ft4/KopiaObraz9b.jpg
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/i4qifrp5c80t5ovoe02jv99ft4/KopiaObraz9b.jpg
Jackwar.
Pan i władca chce jechać na targowisko,więc sługa musi ruszać w drogę.
hehe no ja tez bym tak zrobil jak bym wygral miolny to bym w moim miescie odwiedzil schronisko dla psow
jocia
no ma sku.............. siema zamit cos ci wysle dej mi ta poczta
Cześć kupiłem w galerii 2 zakłady Multi Multi 10,24,28,44,48,63,66,78 może trafię jak greg 8/8 ale by super było a kasa z pewnością by się przydała tylko że 10 % trzeba oddać pewnie ale to nic jak bym wygrał 22000 to pal to już licho. A pani kolektorka do pani przede mną też kupowała coś a ona do niej może kupi pani jeszcze kaskadę a ona nie nie a ona może przyniesie pani szczęście dzisiaj i nie kupiła a mnie jakoś nie wiem przekabaciła niestety chyba ?
Moje liczby kaskady 1: 1,2,5,7,10,11,15,16,17,18,20,22 i 2: 3,4,6,8,9,12,13,14,19,21,23,24 raczej głównej wygranej nie wygram choć kto wie ? Biednemu to raczej prawie zawsze wiatr w oczy tez tak macie ?
Jest ktoś ?
Tak Krzysztof,też tak mamy
Siema Krzysztof , dziś jak puszczałem to też wszystkich namawiali na kaskadę , widocznie gra nie idzie i muszą zachęcać
u mnie tak samo,ale mnie akurat nie wciskają-moje panie wiedzą w co gram
jackwar
dziś dodatkowo mam 10/10 na chtr i 2 razy mini
Co tam u pani córki słychać bo stęskniłem się choć nawet jej nie znam.
Krzysztof,właśnie sprząta łazienki
Zobaczcie grega profil trafił jakiś czas temu 8/8.
niestety,ale jest już zajeta
wiemy,greg ma skarba w domu
Ale nie tak dawno nie była .
moje chłopaki jak mi raz kupony skreslili to nawet zwrotu nie było-wiecej nie dałam im kreślić
no widzisz,takie życie
A ma facebooka ?
nooo
Cześć LilaChwila oddechu od chłopaków?
tczewianka..już na mózg mi pada powoliDobrze,że dzisiaj mąż w domu bo zajoba łapię gratis
Doskonale Cię rozumiemdzieci potrafia dac w kość
tczewianka , dała byś Krzysztofowi córkę to by pomógł łazienki sprzątać
On pewnie teraz na fejsie szuka dziewczyn z Tczewa
lepiej do pracy iść niż pilnować dzieci
Jackwar,siedziałes kiedyś na macierzyńskim?
Faceci mają zostaną na parę godzin i są wykończeni
tczewianka , che po prostu wejść w dorosłe życie , nie raz się sparzy
tczewianka...a w pracy znowu się martwisz czy wszystko dobrze i tak w kółko
tczewianka....posiedzą chwilę i wykończeni a jak my siedzimy to Ci taki jeden z drugim powie: Co Ty robisz,przecież siedzisz w domu z dziećmi,żyć nie umierać
no i tak kobiety już mają,Bóg to facet,wiedział jak nas udupić
tczewianka...nas stworzył bo wiedział co to piękno a ich bo miał poczucie humoru
Jackwar,Bóg nie wymyslił kosmetyków
Lila , ja nigdy nie byłem u kosmetyczki i nie znam żadnego faceta który by tam chodził
fakt jest taki że faceci nie używając takiej ilości kosmetyków mają lepszą cerę i włosy nie zniszczone .
fakt jest taki że faceci nie używając takiej ilości kosmetyków mają lepszą cerę i włosy nie zniszczone .
idę spaghetti robić,zajrzę o 14 co wygrałampowodzenia
jackwar...tak jasne a ja znam mężczyzn co kosmetyków mają więcej niż kobiety i w łazience spędzają więcej czasu niż one
Lila , to zależy od brodacza myją się by mu weszki się nie zalęgły
Lila , ja też mam trochę kosmetyków ale nie maluję się , nie farbuję włosów i nie używam kremów .