Wpisy 1 781 995 – 1 782 094
9 listopada 2013 00:59 → 9 listopada 2013 08:01, 100 wpisów
gazaga wyniki do dupy straty tym razem rano dali wieczorem zabrali
ktos to musiałby robic, kwestia ceny to nie wszystko, ja bym tak tego dotykać nie chciał
pedofilki....no to może bym przemyślał
dobra mam pytanie karwa, czemu mój dzieciak jeszcze nie śpi
masakra co sie dzieje ci ksieza i to wszytsko to jest chory swiat
Rafał-Specjalistów sprowadzi się z Izraela.
Tam Są tacy co zajmują się tymi rejonami ciała
Tam Są tacy co zajmują się tymi rejonami ciała
nie chodzę do kościoła
chociaż moja matka twierdzi, że aby wygrać w totka, to trzeba się iść pomodlic do nieznanego kościoła...tak podobno było z moim ojcem
tylko co ma Bóg wspólnego z dobrami finansowymi
ksiądz to ma ....taca...greg
A,znacie to-o facecie,który codziennie się modlił o to,żeby wygrał???
a mało takich
no nic miłe towarzystwo zmykamzanim mi sie włączy filozofikus gadulus
gonzo, greg, MaTq
jocinka, gaja
gonzo, greg, MaTq
jocinka, gaja
i jeszcze jedna
Pasko cięcia tu zrobił, jak widac kryzys jest wszędzie
Pasko cięcia tu zrobił, jak widac kryzys jest wszędzie
mi sie nawet za 1 zaklad nie zwrocilo ;/
jutro w mini zagram w mm nie gram narazie bo male liczby poszly spac
jutro w mini zagram w mm nie gram narazie bo male liczby poszly spac
hehe ja zobacze co tam jutro bede kryklal jakies zdrapeczki sobie kupie
tak tez sobie mysle czy jutro nie isc i sobie posiedziec i w keno popykac
tak samo jak moja pierwsza wygrana 20zl w mm 5/5 6,10,21,34,55
Dobra dorian
podeslij jakies zestawy jak masz sprawdzone ja mniejwiecej wiem kilka trojek ale nie zawsze sie sprawdzają
lece w kime bo sie źle czuje strasznie zatoki zapchane
3m sie
podeslij jakies zestawy jak masz sprawdzone ja mniejwiecej wiem kilka trojek ale nie zawsze sie sprawdzają
lece w kime bo sie źle czuje strasznie zatoki zapchane
3m sie
hmm sprawdzonych nie mam ja tak bardziej sie ucze bpmn@o2.pl i mozemy byc w kontakcie w email przesle tel pozdro i zdrowka
nie no najlepiej sobie podsylac numerki na email
ja tez bede cos podsylal
moze wkoncu sie uda cos wygrac fajnego
pozdrawiam
ja tez bede cos podsylal
moze wkoncu sie uda cos wygrac fajnego
pozdrawiam
Zamit na zatoki : łyzka stołowa wody do tego 15 kropli wody utlenionej .. i zakraplac pipetką .. mozna cala wlac .. pomoże
Mozna kupic w aptece sól fizjologiczną ..zamiast wody .
Mozna kupic w aptece sól fizjologiczną ..zamiast wody .
Greg siema
http://ocean98.com/ocean-city-md-radio-listen-live
http://ocean98.com/ocean-city-md-radio-listen-live
Jakby tego było mało wczoraj myślałem o 67,68,69 z 1i7 albo 70i80
bo sprawdzałem z czym najczęściej jest 5/5 z tą trujką a tu 2:40 i samo 67,68,69 w kturwe nie zagrałem wogule
bo sprawdzałem z czym najczęściej jest 5/5 z tą trujką a tu 2:40 i samo 67,68,69 w kturwe nie zagrałem wogule
dzis o 14
02,03,05,06,07,08,09,11,34,37,38,40,41,49,52,54,62,71,77,8
1,3,5,6,23,25,33,34,36,38,44,48,50,48,64,71,11,7,17,21
ja z tych wybieram z Anią jedziemy za 100 ,40 zakł. 8 , , 9 in10-tki
02,03,05,06,07,08,09,11,34,37,38,40,41,49,52,54,62,71,77,8
1,3,5,6,23,25,33,34,36,38,44,48,50,48,64,71,11,7,17,21
ja z tych wybieram z Anią jedziemy za 100 ,40 zakł. 8 , , 9 in10-tki
Na oficjalnej stronie Urzędu Miasta w Łomży pojawiła się informacja dotycząca "niekontrolowanego upadku satelity GOCE". W zamieszczonym komunikacie przeczytać można m.in., iż istnieje prawdopodobieństwo, że szczątki satelity spadną na terytorium wschodniej Polski.
GOCE to satelita należący do Europejskiej Agencji Kosmicznej.
Informacja, jak podano, została przygotowana na podstawie danych otrzymanych z Centrum Badań Kosmicznych PAN. Wg dotychczasowych danych, GOCE spadnie na Ziemię między 9 a 11 listopada.
"Europejski satelita GOCE zakończył swoją misję w październiku i ze względu na niską orbitę wkrótce wejdzie w gęstsze warstwy atmosfery i spłonie. Oczekiwane jest, że relatywnie duża liczba szczątków dotrze do ziemi.
Tego rodzaju proces jest bardzo trudny do szczegółowego modelowania i z tego powodu przewidywania dotyczące miejsca upadku szczątków będą się zmieniać do ostatniej chwili. Również szacunki dotyczące liczby szczątków mogą być wysoce nieprecyzyjne ze względu na eksperymentalną budowę struktury satelity" - tak brzmi komunikat, który zamieszczono na stronie internetowej Urzędu Miasta w Łomży.
W ostrzeżeniu przeczytać można także, iż "przy tak dużej niepewności co do chwili wejścia w atmosferę możliwe miejsca upadku obejmą pasy dookoła całego globu. Jeden z takich pasów przebiega nad wschodnią granicą Polski".
Prawdopodobieństwo, iż szczątki satelity upadną na tym odcinku, jest marginalne - można je szacować na poziomie 0,15% - ale pamiętać trzeba iż, na przykład, szansa na trafienie "szóstki" w totolotka jest dużo mniejsza, a lista Lottomilionerów liczyła w październiku tego roku 919 nazwisk...
INTERIA.PL
GOCE to satelita należący do Europejskiej Agencji Kosmicznej.
Informacja, jak podano, została przygotowana na podstawie danych otrzymanych z Centrum Badań Kosmicznych PAN. Wg dotychczasowych danych, GOCE spadnie na Ziemię między 9 a 11 listopada.
"Europejski satelita GOCE zakończył swoją misję w październiku i ze względu na niską orbitę wkrótce wejdzie w gęstsze warstwy atmosfery i spłonie. Oczekiwane jest, że relatywnie duża liczba szczątków dotrze do ziemi.
Tego rodzaju proces jest bardzo trudny do szczegółowego modelowania i z tego powodu przewidywania dotyczące miejsca upadku szczątków będą się zmieniać do ostatniej chwili. Również szacunki dotyczące liczby szczątków mogą być wysoce nieprecyzyjne ze względu na eksperymentalną budowę struktury satelity" - tak brzmi komunikat, który zamieszczono na stronie internetowej Urzędu Miasta w Łomży.
W ostrzeżeniu przeczytać można także, iż "przy tak dużej niepewności co do chwili wejścia w atmosferę możliwe miejsca upadku obejmą pasy dookoła całego globu. Jeden z takich pasów przebiega nad wschodnią granicą Polski".
Prawdopodobieństwo, iż szczątki satelity upadną na tym odcinku, jest marginalne - można je szacować na poziomie 0,15% - ale pamiętać trzeba iż, na przykład, szansa na trafienie "szóstki" w totolotka jest dużo mniejsza, a lista Lottomilionerów liczyła w październiku tego roku 919 nazwisk...
INTERIA.PL
psiakrew mój udój mleczka teesowego wczoraj 8 zł zagrałem za wygraną 26zł i zaś tyły cholerne dziadki ts-nienażarliście sie tej mamony jeszcze?dawać jakieś wygrane bo pały uwale w cymbał
wczoraj 4/8 5/10 4/7 3/7