Wpisy 178 100 – 178 199
1 listopada 2010 17:30 → 1 listopada 2010 20:45, 100 wpisów
178026. status bif24 2010-11-01 (16:50)
9/9 2 x
10/10 raz
6/6 raz lotto
mini 5/5 raz
napisał ze tyle wygrał razy i ze ma system, cy systemy sie sprawdzaja czy to przypadki
9/9 2 x
10/10 raz
6/6 raz lotto
mini 5/5 raz
napisał ze tyle wygrał razy i ze ma system, cy systemy sie sprawdzaja czy to przypadki
Bif 24 to jest nieuleczalny przypadek.
oooo bartocha...sorry batory...to ty się ukrywasz z tą 10 
chociaż prawde mówiąc czas mi mój rekord pobić

chociaż prawde mówiąc czas mi mój rekord pobić

kathy > jak masz znajomości w Lotto, że wylosowali Twoje liczby, to zapoznaj mnie z Twoimi znajomymi
. Będę się cieszył
. A tak poważnie :
, gratuluję (i po cichu zazdroszczę !)
. Będę się cieszył
. A tak poważnie :
, gratuluję (i po cichu zazdroszczę !)Monsiu....to były czasy Rembiszewskiego....u niego szło wygrać więcej
ale mam nadzieję oszukać łysego i wielebnego i 10/10 trafić, ale nie dziś na pewno, bo 10 nie wysłałam
ale mam nadzieję oszukać łysego i wielebnego i 10/10 trafić, ale nie dziś na pewno, bo 10 nie wysłałamzawsze grałam w 10/10 i jedno wielkie g...od kiedy tu jestem zaczne grac 2/2 3/3 5/5 ostanio dobrze wytypowałam i nie zagrałam!!!
Dość dawno temu ( jeszcze była stawka po 1.25 ) też trafiłem 9/10. Jako ostatnia (najwyższa) padła wtedy liczba 79, a ja wpisałem 80. Było to 18 lutego, chyba 1996r. Od tamtego czasu - nic. Może wyczerpał się mój limit szczęścia? 

co z tego jak wygrywałam 4/10 6/10 jak to kilka złotych ...i od kiedy tu jestem mam wrazenie ze lotek to kłamstwo
Monsiu...moje też trochę dawno temu było bo w 2003 - 13 maja, ja miałam 27 a wylosowali 72........
kathy >>> w czasach Rembiszewskiego rzeczywiście lepiej szło - mnie na pewno. W tamtym czasie w ciągu roku miałem 8 razy 8/10 i coś 12 razy 7/10, o mniejszych nie mówiąc. Nawet trafiłem 5/6 w Dużym lotku. Gdzieś od wymiany maszyn i podwójnego losowania trafiłem za cały czas tylko 2 razy 4/6 w DL i 2 razy 7/10 w MM. Czyli dno! Jestem kompletnie do tyłu. Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowej - ale zastanawia mnie nikła ilość trafień !!!!
ja nie powiem, w tym roku miałam trochę trafień, ale nie takich "wysokich" 
bartuś czego Tobie i sobie życzę

bartuś czego Tobie i sobie życzę

bartek102 >>> grając w MM liczę w duchu na to , że nie zauważą moich liczb i w wniky ich pomyłki, albo nieuwagi - uda mi się wygrać

Ricardos.Te
to chyba Ty dostaniesz od Kathy,
a nie odwrotnie.

to chyba Ty dostaniesz od Kathy,a nie odwrotnie.

emerytka46 my po sąsiedzku zawsze dajemy sobie różne prezenty i nikt się nie obraża.Zobacz nawet kobita mi ciasto chce upiec.
A jak tam się trzyma wesołe miasteczko w Chorzowie?Oj to były czasy
A jak tam się trzyma wesołe miasteczko w Chorzowie?Oj to były czasy
I planetarium i wesołe miasteczko chyba mają się dobrze.
Tak przypuszczam.Już dawno tam nie byłam.
Jak mówią-najciemniej jest pod latarnią.
Tak przypuszczam.Już dawno tam nie byłam.
Jak mówią-najciemniej jest pod latarnią.
patrzcie jaki grzeczny chłopczyk....i jeszcze sie podzieli jak wygra 

kasiu wiedzialem ,ze moge na Ciebie liczyc
,a teraz spadam do kolacji
,a teraz spadam do kolacji

dostaniesz za takie porównanie

A tu jak zwykle świntuszenie odchodzi