Wpisy 1 765 556 – 1 765 655
28 października 2013 15:50 → 28 października 2013 16:51, 100 wpisów
sierpc101010@wp.pl Dzięki.
jackwar
dałaś mi
cyferki ale obudziłem się i
niestety nie wiem czy trafiłem
cyferki ale obudziłem się i
niestety nie wiem czy trafiłem
po co mi pin karty ?
jak tam są 4 liczby a ja puszczam na 10 skreśleń ?
jak tam są 4 liczby a ja puszczam na 10 skreśleń ?
mocno powiedziane ale kazdy ma swoje zdanie prawda. Programy i internet jest po to by wspomagac innych. A te wysylanie online to juz jest istna bajka
Ale magiczna ilość kombinacji też jest a człowiek sobie zawsze tłumaczy że go w balona robią jak nie wygrywa
jackwar
alex ostatnio coś w "ścianie płaczu" miałeś - wysłane ?
alex ostatnio coś w "ścianie płaczu" miałeś - wysłane ?
Witam wszystkich
alex prawdopodobienstwo wygrania pewnie znasz ilosc zawartych zakladow tez znasz to powiedz mi dlaczego jesli juz mowimy o matematyce nic nie padlo skoro juz przekroczono ta sume prawdopodobienstwa prawie o 12 razy
jackwarjociu
jociu - jak myślisz 14,19,27,28,29.....?
alex
a były ? hmmmm - wiesz,
to zapisz je na następny raz, na te wysłane i łap
i potraktuj to jako zdarzenia zależne
brawa=wysłane
powo
a były ? hmmmm - wiesz,
to zapisz je na następny raz, na te wysłane i łap
i potraktuj to jako zdarzenia zależne
brawa=wysłane
powo
oki, grzecznie poczekam i też podumam jeszcze
alex od grania powiadasz ok. załóżmy że kazdy wysyła 4 kupony na 14 i 4 na 21.40 to 20 zł. 20 zł razy 31 dni to 620 zl razy 12 miesiecy 7440. I powiedz mi z czego mam sie cieszyc jesli za np 15 losowan dadza mi wygrac 850 zl? dlatego oni maja system a kazdy swoj rozum dalej juz nie trzeba gdybać
No wiec wlasnie zobacz ja zagrałem tymi zestawami 2 razy i zobacz a jaka mialem pewnosc ze zadziałaja 2 razy?
a juz samym sukcesem dla systemu jest to jak tos pochwali sie skanem i pokaze nr kolektury to jest juz bajka totalna dla mnie
@ 605
w keno proszę pana sercelina/pstryka/ksingsa
któreś pan na Cyprze jednak roztrzaskał
w keno proszę pana sercelina/pstryka/ksingsa
któreś pan na Cyprze jednak roztrzaskał
tylko zapisałeś te zestawy po losowaniu a wiec mało to wiarygodne
pisałem wczesniej ze daje te na 21.40 ktore juz wysłałem na 14 by system zmylic alex czytaj lepiej proszę
poziom głupoty jest stały, ale użytkowników kompów przybywa lub - pieniądz zły wypiera pieniądz dobry, czy jakoś tak
i znikam
i znikam
ciesze sie alex ze masz ubaw a ja mam kase i ubaw i tez mi to jak to mowisz tito
złośliwi są tylko ci co innych nie rozumieja i ośmieszyć tylko chcą a ja w dobrej wierze pisze ale coż kolejna porażka. Cześć wszystkim
No tak jak by mieli sie ino Bytomiem zajmować a cała Polska nie ważna
jociuńciu
pomińmy, że to bardzo mocno wyższa szkoła typiarstwa wiedzieć, kiedy te dobre wysłać - już nie wspomnę, co niektórzy z zazdrości sobie obryzaja, ale - u kasiki wlepiło, to Twoje nieszczęście jakieś strasznie dobre ilości i tym razem mocno coś mu się popintoliło z datami, a jeszcze do daleko
pomińmy, że to bardzo mocno wyższa szkoła typiarstwa wiedzieć, kiedy te dobre wysłać - już nie wspomnę, co niektórzy z zazdrości sobie obryzaja, ale - u kasiki wlepiło, to Twoje nieszczęście jakieś strasznie dobre ilości i tym razem mocno coś mu się popintoliło z datami, a jeszcze do daleko
*obgryzają - do samej istoty - śliwki, czy co to za owoc był, co koleżankę tak rozbawił
Dobra adi weź bo już nie ma do ciebie uśmiechu graj i wychwalaj żeś najlepszy
widzisz co chce bys widział alex. Ok powodzenia zycze w typowaniu. Co złego to nie ja.
R_36 .. dzieki za uznanie..tak jest w istocie, wiem kiedy je wysłac, kamikadze nie jestem i majętna także nie ..by sobie wysyłac bez potwierdzenia .
Co do częsci drugiej >>
Co do częsci drugiej >>
http://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Obalamy-mity-Lotto-odpowiada-na-trudne-pytania,wid,16102770,wiadomosc.html
spoko - dasz radę
spośród sporej ilości zawsze w jakimś nieodległym terminie jakaś może wpaść
spośród sporej ilości zawsze w jakimś nieodległym terminie jakaś może wpaść
Hello.
Nie wiem tak do końca o cvo chodzi..ale jociu czy "bez potwierdzenia" to najbardziej fortunne użyte określenie?
Pewnie chodziło Ci o zaistnienie mocnego przekonania prawdopodobieństwa wejścia tych liczb?
Bo gdyby tak naprawdę można było sobie przed losowaniem potwierdzić i dopiero wtedy zatwierdzić.. heh...
Nie wiem tak do końca o cvo chodzi..ale jociu czy "bez potwierdzenia" to najbardziej fortunne użyte określenie?
Pewnie chodziło Ci o zaistnienie mocnego przekonania prawdopodobieństwa wejścia tych liczb?
Bo gdyby tak naprawdę można było sobie przed losowaniem potwierdzić i dopiero wtedy zatwierdzić.. heh...
Nie wiem musze sobie potwierdzić ..zawsze jak podaję ..za wczesnie, to pisze,ze podaje bez sprawdzenia ..albo ze musze sprawdzić .. 58 podałam, bo tak mi wychodziła jak typowałam na 14.. ale tez musze jeszcze sprawdzić . Nie mam pieniędzy na wyrzucanie w błoto .Owszem tak bywa.. ale nie wysyłam stałych zestawów na zasadzie - moze wpadną .. nie ma czegos takiego. Musze miec podstawy choćby minimalne .
Monet
Jak zwał , tak zwal.. potwierzam lub wykluczam swoimi wytypowanymi liczbami , nie inaczej.
Jak zwał , tak zwal.. potwierzam lub wykluczam swoimi wytypowanymi liczbami , nie inaczej.
Robal..dlaczego wiesz lepiej co i jak wysyłam , moze ja siebie nie znam i nie wiem co robię
Monet.. niech sobie brzmi, wazne,ze wiem co robię i jak i co wysyłam .To tylko słowa..tak czy siak użyte..typuje na kazde losowanie staram sie robić to jak najlepiej . Po typowaniu jeste w stanie pomylec czy wysłac ,czy tez nie .
dotam przeczytałem artykuł trzeba bardziej ufac lotto:ts nic nie kombinuje:
Do losowania idę wysłać kuponik
Jocia>> spoko.
Ja nic do Twoich typowań nie mam. A wręcz przeciwnie -kibicjuę Ci w dążeniu do 10/10
Tylko samo słowo "potwierdzam" jakoś mi nie przypasowało.
Ale to moje odrębne zdanie.
Nie miałem zamiaru urażać,albo coś w tym rodzaju.
Ja nic do Twoich typowań nie mam. A wręcz przeciwnie -kibicjuę Ci w dążeniu do 10/10
Tylko samo słowo "potwierdzam" jakoś mi nie przypasowało.
Ale to moje odrębne zdanie.
Nie miałem zamiaru urażać,albo coś w tym rodzaju.
:tylko dlaczego o 14tej 12 liczb padło prawie obok siebie,przypadek?
może - kto może wiedzieć na pewno
nie siedzę Pani w głowie
na szczęście
nie wiem
podziwiam jedynie - skuteczność i fart przy wysyłaniu
nie trafione - nie puszczone, zamknięte, czy cuś
trafione - było miło
przy okazji - to "nie ma lili - nie ma robala" - to też było z podjuszczenia tego zjawiska dziwnego - 218.176. cośtamcośtam , czy osobiste ?
nie siedzę Pani w głowie
na szczęście
nie wiem
podziwiam jedynie - skuteczność i fart przy wysyłaniu
nie trafione - nie puszczone, zamknięte, czy cuś
trafione - było miło
przy okazji - to "nie ma lili - nie ma robala" - to też było z podjuszczenia tego zjawiska dziwnego - 218.176. cośtamcośtam , czy osobiste ?