Wpisy 1 765 656 – 1 765 755
28 października 2013 16:53 → 28 października 2013 18:14, 100 wpisów
Monet ..nie uraziłes mnie.. moze mało precyzyjnie sie wyraziłam. Zawsze mam na uwadze swoje typowane liczby.
Tak wiec np. ósemki bukmachera, jesli wysyłam i trafię.. to w tym momencie sa zawarte w nich MOJE LICZBY .
Tak wiec np. ósemki bukmachera, jesli wysyłam i trafię.. to w tym momencie sa zawarte w nich MOJE LICZBY .
ojojoj
szkoda ściany
no, nie wiem - taki dowcip urok osobisty, czy martunia ?
szkoda ściany
no, nie wiem - taki dowcip urok osobisty, czy martunia ?
albo, jak się tam zwało to dziwadło
ach, ten net
z takimi możliwościami
ach, ten net
z takimi możliwościami
cyt. : z podjuszczenia << nie mogło być, bo od dawna juz nie ...
To był zwykły żart nic więcej .Juz to wyjaśniałam .
To był zwykły żart nic więcej .Juz to wyjaśniałam .
Halny wieje,ojjjjj wieje.
oj nie - to, to było jeszcze przed... sporo przed - np Kathy jeszcze pasztetem nie dostała
ciekawe czy trafią się w tym roku jeszcze te 8/8 Bukiego bo 17.06.2013 własnie obie padły jeżeli to te ale i tak są gryfne bo pare 6/8 i 5/8 wpadło i tak po tym
Raczej mam charakter kota..nie psa , nie reaguję na polecenie -- bierz go !!
alex
oj - nie rozczarowywuj mnie
taki "system" miał, ma Darek W - z jakiegoś sporego zbioru coś w końcu zawsze może wejść
oj - nie rozczarowywuj mnie
taki "system" miał, ma Darek W - z jakiegoś sporego zbioru coś w końcu zawsze może wejść
a wyśmiało kolegę Dariusza niejakie - bluszcz33, a ten sam adresik miało klaraK, theo, Staszek, ks Marek, Marek itd itd
robal..nie ma takiego..1 nie zjades ??
ale znalazłam :
218 186. emerytka 46 2011-02-01 (10:06) Chorzów
Witam wszystkich i życzę wysokich wygranych.
Jest takie przysłowie-Bogatemu diabli do kieszeni srają.usmiech
ale znalazłam :
218 186. emerytka 46 2011-02-01 (10:06) Chorzów
Witam wszystkich i życzę wysokich wygranych.
Jest takie przysłowie-Bogatemu diabli do kieszeni srają.usmiech
emerytka>>
U nas św. Judę daje się już odczuć.(Są tacy co już to bardzo odczuwają)
Może naprawdę mocno wiać. Tak coś śmierdzi...
U nas św. Judę daje się już odczuć.(Są tacy co już to bardzo odczuwają)
Może naprawdę mocno wiać. Tak coś śmierdzi...
hip, ja tam nie wiem jak jest z tymi losowaniami, nikogo na niczym niezłapałem. Wiem tylko jedno, że nie pomogą żadne reklamy i inne popierdółki. Miarą powodzenia gry są wygrane i to mi powtarzają kolektorki- niema wygranych.A po drugie nie wszyscy oczekują wygrania- milionów, a to co w 2009 wprowadził TS , to było jago prywatą.
owszem - tam nie było logowania na nick, ale adresik - ip był ukryty i wyszło późiej - stąd moja niejaka złość ,że można być takim podłym
jocia - to nie numer wpisu, to część adresiku wyżej wymienionych nicków
stąd pewnie zresztą takie uwagi w kilku wpisach - "tworzenie bytów", czy "lata jakieś sqrwiałe dziwadło"
jocia - to nie numer wpisu, to część adresiku wyżej wymienionych nicków
stąd pewnie zresztą takie uwagi w kilku wpisach - "tworzenie bytów", czy "lata jakieś sqrwiałe dziwadło"
Tak poza tematem dziś byłem pod biedronką co sie jutro otwiera i widze facio namiot rozstawia mówię co do sprzedania a on do mnie nie kolejkę już sobie zajmuje na jutro
nie
tu zerknij - notabene - z perspektywy pewnej - po odkryciu adresików - zdumiewać muszą wszystkie takie przyzwolenia /na ukrytą wielonikowość -
http://ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=nazywo&strona=1175&lang=ud
tu zerknij - notabene - z perspektywy pewnej - po odkryciu adresików - zdumiewać muszą wszystkie takie przyzwolenia /na ukrytą wielonikowość -
http://ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=nazywo&strona=1175&lang=ud
pieniądz idzie do pieniądza
aleeeee....
sypie sie sprawa wygranych przez wszystkich conajmniej po milionie jakby wygrała PiS
w przeprowadzonych badaniach w dniach 22-24.20 przez TNS
PO 41 %
PiS-30 %
jeśli nie wygra Jaro
ciężka tragedia dla grających w MM
aleeeee....
sypie sie sprawa wygranych przez wszystkich conajmniej po milionie jakby wygrała PiS
w przeprowadzonych badaniach w dniach 22-24.20 przez TNS
PO 41 %
PiS-30 %
jeśli nie wygra Jaro
ciężka tragedia dla grających w MM
Pytam sie go a co to za propmocje że koczuje nockę a on panie mleko po 1.80
1 765 667...robal ..a grasz aa masz tyle kasa ..na koncu i co bedzie było ooj ..moze chcesz wyskoczyć za oknem
emeryt>> a jak ostatnie kuponiki? Te z Zakopca?
Ajax i Feyenord sprawily psukusa?
Ajax i Feyenord sprawily psukusa?
Robal..zorientowałam sie prawie w porę..nie rozumiem co mam z tym wspólnego..moje Ip zaraz zobaczysz u karola ..jak chcesz
jocia
no - ja nie wiem - jaki
dziwadła różne przyklejały się do mnie
może i przykleiło się coś do Ciebie
nie wiem tylko skąd taka dowcipna uwaga Twoja była daaaaawno temu
- "nie ma lili - nie ma robala "
była, to spytałem i to tyle
no - ja nie wiem - jaki
dziwadła różne przyklejały się do mnie
może i przykleiło się coś do Ciebie
nie wiem tylko skąd taka dowcipna uwaga Twoja była daaaaawno temu
- "nie ma lili - nie ma robala "
była, to spytałem i to tyle
żart.. to był chyba okres wakacyny..nie wiem, nie pamiętam.. nic więcej daj sobie powiedzieć .
Robal... iść tak u korna i sprawdz sam IP cycuszka igdzie teraz ona mieszka
Robal.. czy Tobie o to chodzi ,ze ja niby mysle .. ze lila to Ty ..no nie , jak tak to jest to idiotyczne a jednak muszę >>
@ 1765684.
- nie - spoko - nie wyję za okno, nie pochlastam się mydłem, nie zgolaszę - nie gram aż takimi ilościami
powtarzam - nie wiem kto tym razem siedzipo tamtej stronie, jednak ze 'sposobu' pisania niby mamy wiedzieć, wiem że to wali różne osoby, ale mi osobiście, z powodu, że jakieś dziwadło tak się właśnie zabawiało - nie podoba mi się siedzenie w kilka osób na jednym - czy to jest wystarczająco jasne ?
Jak to Ty - Krzysiek - to nie pajacuj tylko napisz o przywrócenie konta
powodzenia wieczorem
- nie - spoko - nie wyję za okno, nie pochlastam się mydłem, nie zgolaszę - nie gram aż takimi ilościami
powtarzam - nie wiem kto tym razem siedzipo tamtej stronie, jednak ze 'sposobu' pisania niby mamy wiedzieć, wiem że to wali różne osoby, ale mi osobiście, z powodu, że jakieś dziwadło tak się właśnie zabawiało - nie podoba mi się siedzenie w kilka osób na jednym - czy to jest wystarczająco jasne ?
Jak to Ty - Krzysiek - to nie pajacuj tylko napisz o przywrócenie konta
powodzenia wieczorem
Nie wiem czy dobrze zrobiłem że 05.10 kupiłem PS3 Super Slim jak niedługo PS4 wyjdzie chociaż powiem wam szczerze że w GTA V fajnie się gra. Muszę dysk dokupić 500 GB bo mam 12 GB. Najlepiej mój kolega który o wiele dłużej ma PS3 tylko że Slim teraz chce sobie kupić bardzo dobry komputer wiece zajebista karta graficzna ileś tam rdzeni bo gry wtedy będzie mógł sobie kupić prawie co za darmo i on chce to do LG 42 podłączyć dobry pomysł ? Co byście jemu doradzili lepiej czy kupić PS4 tylko że gry drogie bardzo.
jocia
akurat tym dowciapem, to mnie wtedy jakoś nie rozśmieszyłaś
I kto wie, gdybym nie cofnął żeby poczytać - może już by mnie tu nie było, taaaa, takich kilka uderzeń w klawiaturę - ile może ...
hihi
akurat tym dowciapem, to mnie wtedy jakoś nie rozśmieszyłaś
I kto wie, gdybym nie cofnął żeby poczytać - może już by mnie tu nie było, taaaa, takich kilka uderzeń w klawiaturę - ile może ...
hihi
Roba ...nic nie bedę powrót ..
hipcioo ..wiem wiem..
i znikam...
hipcioo ..wiem wiem..
i znikam...
Cześć .
ferie - to były ferie
jakoś wtedy miałem chęć stąd "wypaść"...
i kto wie, może taki nad_moderator_obiektywny by pozostał
jakoś wtedy miałem chęć stąd "wypaść"...
i kto wie, może taki nad_moderator_obiektywny by pozostał
niech sobie sprawi dobre 23-24 cale z szybkim odświeżaniem lepiej
Robal- doprawdy.. czy uważasz,ze mnie jest przyjemnie od jakiegos czasu po częsci i za Twoja przyczyną
yhymm
ja tu - od zawsze, niezależnie od operatora, itd - a Ty ?
ja tu - od zawsze, niezależnie od operatora, itd - a Ty ?
zmian operatora była .. rok temu chyba z sieci..hmm.. lokalnej jakiejś ..przypome , to zapodam teraz UPC z kablówka i tel. stac.
albo od czerwca ..bo dwa tygodnie nie mialam ntu, tylko przeez siec komórkową ..sie łaczyłam
i tak trzymaj
jocia
nie idź w stronę szuflandii z nickami całkiem świeżymi, to szkodzi,
co widać /w różnych stronach netu/ hihi
jocia
nie idź w stronę szuflandii z nickami całkiem świeżymi, to szkodzi,
co widać /w różnych stronach netu/ hihi
jocia
stare ? stare dały sobie na wstrzymanie widząc taką piaskownicą, jak Kurka pisała, albo emigrowały w inne rejony netu, stawiając czasem nawet jakieś swoje, albo idąc w zupełnie inne rejony - bo raczej nie tworzą nowych - w większości przypadków przynajmniej tak jest - tak sądzę
i znikam
stare ? stare dały sobie na wstrzymanie widząc taką piaskownicą, jak Kurka pisała, albo emigrowały w inne rejony netu, stawiając czasem nawet jakieś swoje, albo idąc w zupełnie inne rejony - bo raczej nie tworzą nowych - w większości przypadków przynajmniej tak jest - tak sądzę
i znikam
A mnie się jeszcze urodziła taka trójeczka : 1,24,29. Na dodatek pcha mi się do nich parka 72 i78, ale ona mnie prześladuje od jakiegoś czasu jak duch o północy
jociu w lesie o tej porze? Odważna dziewczynka jesteś
angierski z plusem
a zakładzik - obyś był w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie
a zakładzik - obyś był w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie
Ludzie są gorsi..zapewniam od lesnych stworów, potworów, duchów, demonów , i drapieżników
pewnie tak, ale ja stale wierzę w te " perełki" wypełnione bezinteresowną życzliwością i radością życia
Gracz z miejscowości Białystok wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Pensja
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Uciekam wysłać te moje cyferki Do wieczorka . Pa jociu
witaj jocia
------
..............................
Dobry wieczór.. .
..............................
Dobry wieczór.. .
Jocia.. .
..................................
..................................
U Korna buszuje Madzia77.. .
Jak się pojawi Korn, to natychmiast zablokuję tą durną Madzie.
..............................................
Jak się pojawi Korn, to natychmiast zablokuję tą durną Madzie.
..............................................
Lila.. .
......................
......................