Wpisy 1 765 456 – 1 765 555
28 października 2013 14:54 → 28 października 2013 15:50, 100 wpisów
Czy taki wpis może jeszcze być aktualny?
Można spróbować.
emerytko.. kiedy to zotało napisane ?
Oczywiscie,ze moze być .. wszystko zalezy od pewniaczków na 21
Oczywiscie,ze moze być .. wszystko zalezy od pewniaczków na 21
e46
nie, obecnie zmieniony mają przecież regulamin /po tym spektakularnym 34 x 10/10 zdaje się /
i wszystkie, czy takie same, czy tylko podobne skreślenia na zakładach nie robią "rozbicia banku" trafienie - owszem - tak, ale nie 'rozbicie banku' Nie w znaczeniu zgolaszenia teesa
nie, obecnie zmieniony mają przecież regulamin /po tym spektakularnym 34 x 10/10 zdaje się /
i wszystkie, czy takie same, czy tylko podobne skreślenia na zakładach nie robią "rozbicia banku" trafienie - owszem - tak, ale nie 'rozbicie banku' Nie w znaczeniu zgolaszenia teesa
Robal.
Dzięki za wyjaśnienie.
Dzięki za wyjaśnienie.
Jocia.Dawno,dawno.
Trzeba auto odstawić do garażu,bo grasują złodzieje kół.
Hej wszystkim ja mam inny system ja daje jakieś zestawy najcześciej te którymi gram naprawde dopiero po losowaniu a lipne daje przed żeby ten durny ich komputer sie dał nabrać. Nastepnie gram nimi o np.13.55 i gotowe. Nastepnie daje te zestawy na wieczor i mam znowu komuter gdzies niech śmieci łyka. Teraz wypisałem juz zestawy na wieczor te ktore juz wysłałem na godz. 14 tą. Mnie nie zależy na punktach ale na kasie ))
jocia ale tam jest lila nick i trzy smiejące postacie i jeden jezyk:
Witam wszystkich Buziaki
Hipcio wystawiłem zestawy te ktore wysłałem o 13.55 wiec zobacz sobie
hipcio..to nie ja.To jakaś menda społeczna.Porównaj IP,tamto nie jest moje
jocia a zobacz sobie te zestawy na wczorajszy wieczor mają kompa za 5 baniek a myślec nie umieją
nextłan miśtrz trafień
ja pierdyle
ciekawe - na wszystkich takich są jakieś dopłaty ? ktoś wie ?
ja pierdyle
ciekawe - na wszystkich takich są jakieś dopłaty ? ktoś wie ?
wszyscy szukaja nowych zestawó a oni sami na starych lecą naiwniacy... mam gdzieś ich bonus grunt że kasa wpływa
adi35# zapodaj te liczby
a na emejla.adi plis.
ok a na sms
podam ci nr tel ok
proszę
ula a skad ja mam wiedziec ze ty admin nie jestes pod postacia uli
to ja już wolę
Da-rek Da-rek Da-rek... Darek vel niebieski vel przezesie - wróć
i jociuchna - wiesz co ? spoko spoko - Ty już lepiej sprawdź sobie ostatnie - bodaj ósemki, bo cUś Wam się z datami pogorszyło
"dopóki nie miałem netu nie wiedziałem..."
Da-rek Da-rek Da-rek... Darek vel niebieski vel przezesie - wróć
i jociuchna - wiesz co ? spoko spoko - Ty już lepiej sprawdź sobie ostatnie - bodaj ósemki, bo cUś Wam się z datami pogorszyło
"dopóki nie miałem netu nie wiedziałem..."
deja vu
Niczym w typowaniach na żywo ZANIM gruchnęło
właśnie jocia masz racje a tym bardziej jak podam telefon to juz po mnie
nie rób sobie żartów ja mam na karte telefon
to wymyśl coś
a wlasnie ze nie jocia tam nie ma ani jednej kreski w zadnej sieci
ulka powiem tak czasem wypisuje zestaw ktory grał a czasem nie komp nie rozróżni blefu dopoki go nie wyslesz
czasem wysylam go w zaprzyjaznionej zabce 3 minuty przed bo takie jest prawo i nie maja zadnych szans bo wchodza juz na antene
no trudno smutno mi że nie możesz przeslac
no ja tu ciezko pracuje na liczby a moja sobie kiecke juz kupiła no nie
adi35
3 min. ja bylam w kol. gdzie za pol godz. mieli zamykac i nie
wyslalam zakladow bo pani powiedziala ze za pozno
3 min. ja bylam w kol. gdzie za pol godz. mieli zamykac i nie
wyslalam zakladow bo pani powiedziala ze za pozno
agus bo tak im kazano ale masz prawo wysłać nawet minute przed ja dzis mialem na kuponie 13.58 i było ok
z archiwum
240430. hosia 2011-03-04 (14:55)
Piotrek wypisujesz jakieś głupstwa . Totalizator ma czarno na białym to co już zatypowaliśmy. A co ich obchodzi co typujemy sobie w typowaniach ...myślisz ,że latają po różnych stronach i spisują co jakiś Maniek z Koziej Wólki ma zamiar dziś posłać albo i nie ? /.../
gdzie się podziały pewne osoby ? cóż - odpowiedź jest dość prosta
240430. hosia 2011-03-04 (14:55)
Piotrek wypisujesz jakieś głupstwa . Totalizator ma czarno na białym to co już zatypowaliśmy. A co ich obchodzi co typujemy sobie w typowaniach ...myślisz ,że latają po różnych stronach i spisują co jakiś Maniek z Koziej Wólki ma zamiar dziś posłać albo i nie ? /.../
gdzie się podziały pewne osoby ? cóż - odpowiedź jest dość prosta
I z forum
-> Prywatność na forum - ujawnienie adresów IP /.../ przewiduję czarną przyszlość. Może być tak, że ta strona będzie tylko dla idiotów gadających samym z sobą (bo nikt z nimi już nie chce rozmawiać)/.../
-> Prywatność na forum - ujawnienie adresów IP /.../ przewiduję czarną przyszlość. Może być tak, że ta strona będzie tylko dla idiotów gadających samym z sobą (bo nikt z nimi już nie chce rozmawiać)/.../
i kawałek dalej, drugi z moich ulubionych autorów -
>/.../też bym tępił
takich oszołomów. /.../
powodzenia
>/.../też bym tępił
takich oszołomów. /.../
powodzenia