Wpisy 1 754 995 – 1 755 094
19 października 2013 13:51 → 19 października 2013 14:20, 100 wpisów
ostatnio w biedronce nakupowałem mięcha, niby data dobra a jak otworzyłem to mnie mało nie zabiło...wkarwa miałem jak uj....nakombinowałem się z przyprawami, coby smroda zabić...ale ni uja nie odważyłem się skomsumpnąć
dotam jaja se robisz, czy powaga
dziura
o kurna niezły motyw
http://www.youtube.com/watch?v=e64cIqth0R4&feature=player_embedded
Lili ja lubię kotki jakby co
rafalski...noo i wcale się nie dziwię ,jakbyś nie lubił to byłby kłopot
Lili lubię je głaskać....
dot karwa ale jak dziwnie ona tam wlazła
dot karwa ale jak dziwnie ona tam wlazła
Łuki ja też gram, kiedyś trafiałem 3/5 co drugie-trzecie losowanie....a teraz od 3 miesięcy posucha, więc kończę z tym G....
--------------------------------------------------------------------------------bry mp
Lili to zależy od kotka....
rurki rurkami
ale pognieciona w kroku
ciekawe co robiła w nocy
ale pognieciona w kroku
ciekawe co robiła w nocy
ja tez gram w mini lotto przewaznie to te same liczby puszczam ale nie wygralem nic
26/27/28 pewniaki
polosuj nam piękna panno....z kotkiem
może i kiepskie, ale podobno najczęściej
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
03,07,10,11,15,20,23,27,30,32,34,35,38,41,43,46,50,51,64,80
Plusem jest liczba: 11
03,07,10,11,15,20,23,27,30,32,34,35,38,41,43,46,50,51,64,80
Plusem jest liczba: 11
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Multi Multi:
nianiek_52 7/10
w co doradzacie grac gdzie som najwieksze szanse malo gram raczej sporadycznie
Popieram ze kaskada to ustawiana gra i lipa z nia padaja minimalne wygrane
może wygrane padają tam najczęściej, bo na jednym zakładzie podobno są tam 2 szanse na wygraną
myslicie ze lotto to oszustwo? zastanawia mnie ten bonus w multi od bardzo dlugiego czasu nikt nie trafil 10 liczb to nie dziwne?? moze majom male zyski i w ten sposob przyciagajom klientow
5/10
3/5 i 3 kosze
3/5 i 3 kosze
Torsan co mi po takiej lasce co będzie się stroic i leciec tylko i wyłacznie na mają kase
no wlasnie tak myslalem i zastanawiam sie ze lotto to wielka lipa oparta na oszustwie
łukasz może tak, może nie....kto to wie
lukasz22 przecież to logiczne nikt Ci darmo wygrac nie da tak samo jak zarobic
Adlaczego wpadają liczby o jeden? jak mam 77,34 to wpadają 76,35 dlaczego tak ? bo są ustawiane losowania
karwa co się dzieje z siedemdziesiątkami do uja
Mario mam tak samo, myślisz, że do każdego się dopasowują
wlasnie kurde ja tak samo mamm ze jak posylam 24 i np 25 to wpadanom 23 i 26 oszukujom
mój staruszek wygrał...ale za dobrych czasów
lukasz22 ja znam kogos kto trafil 6 w lotto.a ty bys sie afiszowal przed calym swiatem jak bys 6 trafil w kraju gdzie za 5zl zabijaja??pomysl logicznie
Dlaczego nie ma losowań jak dawniej siedziały jakieś dziadki jako komisja i kule pobierała jakaś tam łyszka a teraz jakieś tam dmuchane
poprostu komputer dopasowuje zeby jak najmniej wyplacic graczom i tyle
bo te dziadki juz powymierały, a łyżka na to niemożliwe
Mario36 ponieważ wszystko idzie z postępem elektronika panuje nikt nie będzie się bawił w ręczne losowania
lukasz22 właśnie o to chodzi ale my dla kasy zrobimy wszystkoi dlatego gramy
rafalski38..to czy maj się jego system to ci może zdradzi jak wygrywać
wlasnie fajnie by bylo jakby ludzie przestali grac to wtedy ten burdel by splajtowal
1 many kto staruszek?....już dawno kipnął, wygrał w 67 roku 6 w dużego lotka
1 754 621
rafał ...nie wiem jak mam mówić dzien dobruniu albo cześc ty lizaku
rafał ...nie wiem jak mam mówić dzien dobruniu albo cześc ty lizaku
lukasz22 To nie możliwe by ludzie przestali grać.Wiesz jaka to frajda jak ktoś wygra nawet 50zł? radośc jak nie wiem co
siemasz cycu
może byc lizak
może byc lizak
wygrał fuksem na jakiś pojedynczy zakład, później sie nakręcił i grał całe życie rozbudowanymi systemami....myślę, że w ciągu swojego żywota oddał im to z procentem
lukasz22 każda gra ma prawdopodobieństwo wystąpienia kombinacji i tego nie przeskoczysz tj. lotto 1 do 14 mln teraz policz ile idzie zakładów na losowanie powiedzmy 5 mln w tym duble pozostaje 9 mln kombinacji nie skreślonych to jak mam pasc 6/6 ? jest to niemożliwe