Wpisy 1 755 059 – 1 755 158
19 października 2013 14:07 → 19 października 2013 14:45, 100 wpisów
5/10
3/5 i 3 kosze
3/5 i 3 kosze
Torsan co mi po takiej lasce co będzie się stroic i leciec tylko i wyłacznie na mają kase
no wlasnie tak myslalem i zastanawiam sie ze lotto to wielka lipa oparta na oszustwie
łukasz może tak, może nie....kto to wie
lukasz22 przecież to logiczne nikt Ci darmo wygrac nie da tak samo jak zarobic
Adlaczego wpadają liczby o jeden? jak mam 77,34 to wpadają 76,35 dlaczego tak ? bo są ustawiane losowania
karwa co się dzieje z siedemdziesiątkami do uja
Mario mam tak samo, myślisz, że do każdego się dopasowują
wlasnie kurde ja tak samo mamm ze jak posylam 24 i np 25 to wpadanom 23 i 26 oszukujom
mój staruszek wygrał...ale za dobrych czasów
lukasz22 ja znam kogos kto trafil 6 w lotto.a ty bys sie afiszowal przed calym swiatem jak bys 6 trafil w kraju gdzie za 5zl zabijaja??pomysl logicznie
Dlaczego nie ma losowań jak dawniej siedziały jakieś dziadki jako komisja i kule pobierała jakaś tam łyszka a teraz jakieś tam dmuchane
poprostu komputer dopasowuje zeby jak najmniej wyplacic graczom i tyle
bo te dziadki juz powymierały, a łyżka na to niemożliwe
Mario36 ponieważ wszystko idzie z postępem elektronika panuje nikt nie będzie się bawił w ręczne losowania
lukasz22 właśnie o to chodzi ale my dla kasy zrobimy wszystkoi dlatego gramy
rafalski38..to czy maj się jego system to ci może zdradzi jak wygrywać
wlasnie fajnie by bylo jakby ludzie przestali grac to wtedy ten burdel by splajtowal
1 many kto staruszek?....już dawno kipnął, wygrał w 67 roku 6 w dużego lotka
1 754 621
rafał ...nie wiem jak mam mówić dzien dobruniu albo cześc ty lizaku
rafał ...nie wiem jak mam mówić dzien dobruniu albo cześc ty lizaku
lukasz22 To nie możliwe by ludzie przestali grać.Wiesz jaka to frajda jak ktoś wygra nawet 50zł? radośc jak nie wiem co
siemasz cycu
może byc lizak
może byc lizak
wygrał fuksem na jakiś pojedynczy zakład, później sie nakręcił i grał całe życie rozbudowanymi systemami....myślę, że w ciągu swojego żywota oddał im to z procentem
lukasz22 każda gra ma prawdopodobieństwo wystąpienia kombinacji i tego nie przeskoczysz tj. lotto 1 do 14 mln teraz policz ile idzie zakładów na losowanie powiedzmy 5 mln w tym duble pozostaje 9 mln kombinacji nie skreślonych to jak mam pasc 6/6 ? jest to niemożliwe
frajada z wygrania 50 zl???? tak tylko ile wczesniej ten ktos utopil pieniendzy
jaki z tego wniosek...trzeba wiedzieć kiedy odpuścić, do mnie to dziś dotarło i kończę z tym
Gratki wygranym. U mnie oboki i tylko pewniak 3 i parka 3.7 trafione
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 2 530 000 zł
Ja miałem 2 razy 7/9 ale dziwne to że miałem 1 a weszło 2 miałem 7 a weszło 8 więc miałem tylko 7/9 wygrana 300zł
nie jest duża....to chyba dla prezesa NBP, bo jak dla mnie spora
no nie jest duża suma ale spróbowałem wysłać za 5 zł i weszło 7/7 z plusem
Mario wygra ten co zagra na spontanie jeden zakład z chybił-trafił
Damian ...takkk ..ja krzysio...dlaczego rafał zdolny bardzo dobrze uwazał wie ja
krzysio jaki zdolny karwa, Ty specyficzny jesteś...jeden na milion
Witam wszystkich
HARTGE do Twojej wpisu o ilości zakładów takie coś :
Łącznie wypłaconych wygranych: 70 906 830,20 zł
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 28 550 006
Kumulacja wyniosła 51 337 513,80 zł
To jak była rok temu ta kumulacja wielka
HARTGE do Twojej wpisu o ilości zakładów takie coś :
Łącznie wypłaconych wygranych: 70 906 830,20 zł
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 28 550 006
Kumulacja wyniosła 51 337 513,80 zł
To jak była rok temu ta kumulacja wielka
Pęsko
Pęsko bardzo ładnie to przytoczyłeś czyli powinny paśc w tym losoawniu 'teoretycznie' 2 szóstki
kręcą bębnem w MM
raflski 1mamy
Ale pozostałe losowania jest jak piszesz po 2-3 miliony na 14 możliwych
Ale pozostałe losowania jest jak piszesz po 2-3 miliony na 14 możliwych
krzysio bywaj, też zmykam....i obudź Maxa, bo cały dzień prześpi
dla wszystkichi powo wieczorem
Torsan może chodzi o rekord ? 1 osoba trafi i powiedzą jaką to kasę można wygrac w MM
częste systematyczne i przede wszystkim główne wygrane jak kiedyś były w MM to miało sens a teraz nabija się bonus i nic z tego
Witam wszystkich. Dziś bęben TS był dla mnie łaskawy i trafiłem 8/10. Skan w profilu - pozdrawiam
fafał ...on 13maxa ,,zawsze bedzie wieczorem tu ..jak koniec lizku z kim bedzie przyjdzie tu chata...
mirnam61 Właśnie wczoraj tam byłem u jednej rodzinki a puzniej byłem w Rossoszu u drugiej ale znam Wisznice
figo1974 gratkito wyczyn 8/10 trafic