Wpisy 17 316 – 17 415
9 marca 2008 18:58 → 10 marca 2008 22:29, 100 wpisów
Mario nie to ze nic nie gram:)masz racje gram na tyle na ile mnie stac choc mowie teraz czesciej omijam lotto bo jak wiadomo było wiecej strat niz zysku i w portfelu topniało znacznie.
teraz kulturka:)1 zakłdzik 1 lub 2 razy w tygodniu.a wczesniej jak tak podliczyłem to moze nie majatek ale 30-40zł na tydzien szło.
czyli tak do konca na sucho nie typuje tylko moze zmniejszyłem ilosc zawieranych zakładów:)
teraz kulturka:)1 zakłdzik 1 lub 2 razy w tygodniu.a wczesniej jak tak podliczyłem to moze nie majatek ale 30-40zł na tydzien szło.
czyli tak do konca na sucho nie typuje tylko moze zmniejszyłem ilosc zawieranych zakładów:)
mam pytanie jaka jest nawyzsza stawka jaka mozna postawic na 1 zaklad u bukmachera internetowego betgun
Przecież dziś w wiadomościach na każdym programie nic tylko :JOZIN Z BAZIN' a nasz Jozin gdzie jest dzisiaj ? podobno kochają go ludzie z całej polski .JOZIN wróc !!!!!!!!!!!!
Znowu kumulacja w Dużym Lotku. A ja nie mogę w tym roku wygrać nawet trójki. Czy są liczby, które już dawno nie padły w losowaniu?
no tak czyli 400 to malo chronia sie przed graniem progresja bo jak zdarzenie nie wyjdzie przez 6 losowan to trzeba zaczac od stawki 1 zeta zeby sie wyrobic z progresja a zysk maly a ryzyko duze ze ci nie przyjma i trzeba kombinowac z kontami zalozyc pare na cala rodzine szkoda.
3 wygrane w Zakładach Specjalnych każda po 69 245,00 zł.!
Miło nam Państwa poinformować, że w losowaniu Zakładów Specjalnych w dniu 8 marca, padły 3 wygrane I stopnia, każda po 69 245,00 zł.
* Pierwsza wygrana padła w Warszawie. Nasz Gracz zagrał metodą chybił - trafił w kolekturze 1/2044, za jedyne 1,25 zł. (cena 1 zakładu).
Pozostali Gracze odbiorą swoje wygrane w Oddziale łódzkim TS.
* Pierwszy z Graczy zagrał w kolekturze 5/47 w miejscowości Sulejów. Zagrał dokładnie jak Gracz "warszawski" - metodą chybił - trafił za 1,25 zł. (cena jednego zakładu).
* Drugi z "łódzkich" Graczy zagrał w kolekturze 5/609 w Opocznie za 6,25 zł., samodzielnie typując "szczęśliwe" liczby. hahhahah 1 zakład chybił króluje
Miło nam Państwa poinformować, że w losowaniu Zakładów Specjalnych w dniu 8 marca, padły 3 wygrane I stopnia, każda po 69 245,00 zł.
* Pierwsza wygrana padła w Warszawie. Nasz Gracz zagrał metodą chybił - trafił w kolekturze 1/2044, za jedyne 1,25 zł. (cena 1 zakładu).
Pozostali Gracze odbiorą swoje wygrane w Oddziale łódzkim TS.
* Pierwszy z Graczy zagrał w kolekturze 5/47 w miejscowości Sulejów. Zagrał dokładnie jak Gracz "warszawski" - metodą chybił - trafił za 1,25 zł. (cena jednego zakładu).
* Drugi z "łódzkich" Graczy zagrał w kolekturze 5/609 w Opocznie za 6,25 zł., samodzielnie typując "szczęśliwe" liczby. hahhahah 1 zakład chybił króluje
ale jeżeli jest max 400 na kupon, to można dwa i więcej kuponów po 400... przynajmniej tak mi sie wydaje...
inaczej, mamy w którymś momencie progresji postawić np. 650 zł - to generujemy kupon na 400 i kupon 250, chyba na jedno wychodzi ??
nie na jedno bo zjednego konta mozna tylko 400 max wplacic i wiecej nie przyjma trzeba cala rodzine zarejestrowac a to juz jest podejzane tam tez siedza madrzy ludzie i sprawdzaja zwlaszcz tych ktorzy wygrywaja.
czesc jest ktos tutaj co zarabia na lotto ????
albo ktos kto ma sposób na wygrywane szablonami jaki jest najlepszy i czy zeczywiscie mozna cos wygrać ???
albo ktos kto ma sposób na wygrywane szablonami jaki jest najlepszy i czy zeczywiscie mozna cos wygrać ???
eeellaaaa gratulacje no no jeszcze jak powiesz że w profie wysłałaś tą trójkę to dzisiaj będziesz zadowolona
gdzie wyniki ? znowu sie maszyna rozwaliła ? nie wiem o nie mam dostępu do TV, co sie dzieje ?
Ale lipa dzis przegrałem przyznaje się aż 20 zł TOMIIN-tak sie zarabia na lotto -otto zarabia na nas !!! Ale nic jutro tez jest losowanie i praca tez !!!
Padło dziś {11,12,19,25,27,28,35,38,40,42,46,47,48,{49},51,54,56,65,67,75}
OPA, spokojnie, nie chodziło mi o zarobki na multilotku itp. ale ty chyba w kolekturze pracowałeś, nie? to też jakiś sposób zarabiania na lotto.
a jeśli to nie ty to przepraszam że niepokoję ;)
a jeśli to nie ty to przepraszam że niepokoję ;)
no i znowu kogucik 19 z podniesionym ogonkiem chyba wysłałeś na nieparzyste?
Podałem wszystkie popatrz uważnie !!!
witam wlasnie mam kupon przed soba tak wyslalem na nieparzyste za 295 zeta do wyplacenia 531 zeta i ogonek do gory ale nie pisze juz o tym bo sie niektorzy na mnie denerwuja pozdarwiam i dobranoc jutro tez nieparzyste ale nie wiem za ile ale nie mniej niz za 250 napewno.
No to gratulujemy koguciku chyba też zaczne grac w buka jak tak łatwo mozna zgarnoć kaske Zastanawiam sie nad tym ?
sandacz ano ponarzekałam sobie rano na ML i moje zale chyba zostały wysłuchane hehe;)nie nie pusciłam niestety tej trójki bo sobie te liczby poparkowałam ale i tak fajnie wyszłam na plus wiec zalu nie mam do mojej głupoty :)
Jestem w 99% pewny ze gra jest ustawiona i nadejdzie dzien ze to udowodnie
Mam nadzieje ze jak sie zmieni ten zarzad to sie wezma za ten bajzer
jedynym problemem jest ruchomy kurs i trzeba progresje codziennie przeliczac a to nie pozwala zaplanowac kwoty przy wiekszych kwotach to jest duza roznica kursy od 2,15 do 1,95 kiedys mieli 2,60 ale zeszli w dol nie wwiem dlaczego ale oni tez tam mysla.
OPA ja już kapituluję parzyste czy nieparzyste nic mi nie wychodzi chyba tylko włosy hahaha!!!daję sobie jutro ostatnią szansę
Panowie...ktory madry powie co jutro bedzie?? bo ja juz czekam do 3 dni na parzyste i zaczyna sie kasa powoli konczyc???
Statystycznie to parzyste i nieparzyste wypadają raz na 2,56 losowania dlatego kurs 2,60 był ryzykowny dla buka i widocznie ludzie się po jakimś czasie połapali to i buku też zauważyły że więcej ludzi gra na P lub NP a mało albo prawie nikt na Remis więc z 2,6 zjechali do 2,2 czy jeszce mniej.
Z ostatniej częstości losowań wygląda na to ,że wreszcie może parzyste zaczną wypadać częściej niż raz na 6 losowań
Z tym kursem 2,6 to musieli pisać na internecie że jest taka okazja gdzie buki dają wiecej niż to wynika z prawdopodobieństwa.
Teraz tak się też zdarza w TSN dają niekiedy 2,2 a szansa to 50 na 50%.
Teraz tak się też zdarza w TSN dają niekiedy 2,2 a szansa to 50 na 50%.
pobudka multimaniacy. do pracy. dziś pewniakiem wydaje się być 28. niech pewniaki będą z wami!
gdyby glupota frowala to ja wczoraj bym sie unosil nad wszystkimi kuklowiczami nie pytajcie dlaczego pomimo wygranej ale to juz historia a dzis konia z rzedem temu kto powie na co postawic moja metoda mowi ze na nieparzyste a logika ze na parzyste ludzie pomocy bo taka niepewnosc jest gorsza niz swiadomosc nawet przegranej jak by kto wiedzial to niech sie wypowie. wczoraj bylem zdecydowany na nieparzyste a dzis juz nie jestem.chyba jak nic nie wymysle do 13 to rzut moneta.pozdrawiam i zycze wygranych.
"Gdyby glupota frowala to ja wczoraj bym sie unosil"-to fragment wpisu forumowicza o nicku kogucik 19.Niestety,zarowno ty jak i pozostali mocno wciągnięci w tą grę jak eeeelllaaa,OPA,matycz,***MARIO***,i eielu innych ,których przepraszam,że nie wymieniłem,znaleźliście się na skraju przepasci.Wasza "psyche" jest bardzo chora i bez pomocy osób z zewnątrz chyba ne dacie sobie rady z tym nałogiem.Najgorsze jest to ze sami siebie oszukujecie że jest Wam z tym dobrze!!!!!!!!.Ja sam walczylem z tym bardzo długo,ale na szczescie,nie odczuwam już satysfakcji ani fascynacji z obstawiania liczb,czy zdarzeń.Wierzcie mi,że wygrana to tylko złuda,im wcześniej przestaniecie do nmiej dązyc tym szybciej,m żeci poczuc się szczęsliwymi.Tego wam życzę........c.d.n
kogucik...tez mam ten sam bol...do 3 dni stawiam na parzyste i dupa:( zalozylem na forum nowy temat z tym wiec jak masz ochote to zobacz, moze inni sie wypowiedza i sie sytuacja rozjasni...
Bardzo dobrze zrobiles zaraz tam zagladne ja jednak chyba postawie na parzyste z taka niwelka niesmialoscia mam nadzieje ze nawet jak nie dzis to cholera jutro bo wkoncu musza wyjsc od 4 lutego przez 8 losowan nie bylo parzystych a tu juz 8 losowanie i jest duze prawdopodobienstwo ze powinny sie ruszyc . dzis moja kolektora czynna od 12 wiec jeszcze bede walczyl z myslami.
To już jest,niestety dla tego pana za późno,to typowy objaw chorobowy: walka z myślami;tzw. natręctwo.Niezdolność do myślenia o czym innym,to powinno zajać 3 minuty u zdrowego człowieka.Niestety.............
cos popieprzylem i nie chcaco utwozylem nowy temat to mialo byc w otwartym oknie juz bo dotyczy tego samego wiec piszcie w oknie juz otwozonym a moj wpis trzeba wykasowac tylko ja nie umie.
przeprosilem nie chcialem robic jak ty to nazwales "burdelu" popelnilem jakis blad nieswiadomie i przepraszam moze da sie to przenies na strone szlca .
a tam,nie brać do głowy...wolę grać sobie,bawić się...nawet dla zabawy,nie boję się o nic,panie LOGIK,to nie jest chyba choroba,człowiek ma jakąś nadzieję,że może coś kiedyś padnie,najważniejsze jest to...że mogę grać ALE NIE "MUSZĘ" pamiętaj o tym i życzę ci ładnych i zdrowych dzieci
nie wiem jaką ONI maszynę wstawili,ale myślałem że 33 będzie sie powtarzać a tu już 2 dni przerwy...nadmieniam-myślałem,bo nie grałem i tu nie ma "wtopy"
ciesze sie ze sie udalo przelozyc moj wpis na forum i ja dzis odstapie od zasady i zagram na parzyste tylko kurs marny 1,95 szkoda bo to pochonie wiecej gotowki a potem to skutkuje wiekszym wkladem w razie wpadki ale jak sie cieszyc to razem w grupie a jak smucic to tez moze latwiej
witam!
alternatywna "10":
2,6,15,23,26,36,44,63,76,78
jej remix:
2,6,13,23,26,34,44,63,78,79
optymistyczne bujanie w obłokach :-)
pozdrawiam
alternatywna "10":
2,6,15,23,26,36,44,63,76,78
jej remix:
2,6,13,23,26,34,44,63,78,79
optymistyczne bujanie w obłokach :-)
pozdrawiam
Bardzo mi przykro,ale na niektóre choroby nie wynaleziono jeszcze lekarstwa.Patrz.www.
hazard do mnie dzwoni.org.pl
hazard do mnie dzwoni.org.pl
najważniejsze że nie jest się chyba do tyłu...a liczby wejdą,wcześniej czy pozniej...najwyżej przestanie się grać,zdrowie na razie na tym nie cierpi,POZDRAWIAM wszystkich
Wpadłem na chwilke tylko zatypować i poczytac CHATA dziś smutno nic ciekawego !- OPA ma racje liczby kiedyś wejdą tylko cierpliwośc i optymizm . Postanowiłem że wchodze również w buchmacerke od środy ale narazie spokojnie nie ma w tym doświadczenia ! ale spróbuje a nóż jak kogucik wyjde na tym dobrze? Pozdrawiam i zawitam tu po 22 tym czasem narka!!!acha pozdrawiam pana LOGIK fakt może mam bzika na tle lotto ale nie jestem chory raczej to jedno z mich zainteresowań !
Najważniejsze że dziś zrobiłem kilka fajnych rzeczy...a pogoda jest lux,trzeba chyba wyciągnąć swój ukochany roweryk,muszę pobić swój rekord na około jeziora 12 km,25 minut
Dałam sobie dziś ostatnią szansę i wysłałam taką[6]12,26,38,44,76,80 a [7]wybrała maszyna3,8,21,39,48,58,63 na początek tygodnia wydrapałam 20zeta w fortunie życzę wszystkim wygranej
kurcze ja znow nie wiem czy isc puscic mam takie wypisane 12,22,41,43,48,49,52,64,65,66
10,33,36,69,62,71,74,75,77,78
10,33,36,69,62,71,74,75,77,78
dziendoberkowski wieści z psycholka miały byc parzyste ale jak stwierdził nostromik miesiąc nieparzysty rok parzysty to i nieparzyste mogą chodzić i znowu nostromik miał rację 40-ki się skumulowały w sile 6 sztuków
w tym tygodniu o ile dobrze zrozumiałem to 60-ki powinny się skumulować
w tym tygodniu o ile dobrze zrozumiałem to 60-ki powinny się skumulować
a trójeczka 41 44 45 także powinna wyjść ale jak będzie to tylko Rembiszewski wie
typy dla buka obok
st pauli 1 lub >2.5 gola
boawista strzeli
lens X1
stuttgard >2.5 gola
inter obie strzelą
st patrick 1
york X 1
zwolle 1
bufallo X 1
no to narazieńka samych trafionych
typy dla buka obok
st pauli 1 lub >2.5 gola
boawista strzeli
lens X1
stuttgard >2.5 gola
inter obie strzelą
st patrick 1
york X 1
zwolle 1
bufallo X 1
no to narazieńka samych trafionych
Co kto ma do stracenia bez wątpienia:
alkoholik-wątrobę
narkoman-mózg
hazardzista-wolny czas, pieniądze i miłość najbliższych.
Czy warto to tracić?
alkoholik-wątrobę
narkoman-mózg
hazardzista-wolny czas, pieniądze i miłość najbliższych.
Czy warto to tracić?
logik - weź się zastrzel, nikt tu nie bankrutuje i nikt nie traci majątków. Napisałeś już swoje, po co jeszcze tłuczesz jak do nikogo nie trafiasz.
proponuję ci przenieść działalność do najbliższego baro-kasyna, tam zapewne znajdziesz ludzi przegranych, którzy niszczą swoje rodziny. U nas pełna kulturka i zdrowy rozsądek, nikt tu nie wydaje dziennie 3000 zł jak zarabia 2000.
proponuję ci przenieść działalność do najbliższego baro-kasyna, tam zapewne znajdziesz ludzi przegranych, którzy niszczą swoje rodziny. U nas pełna kulturka i zdrowy rozsądek, nikt tu nie wydaje dziennie 3000 zł jak zarabia 2000.
a to że se czasem kupię kupon za parę złotych to moja sprawa, ja się nie wtrącam do tego co ty jesz na obiad czy co pijesz wieczorem
obstawia ktoś mecze????? albo coś takiego??????? piszcie do mnie na gg......... 9668708..... na pewno znajdziemy wspólne tematy.....
Podstawowa zasada w hazardzie,której nikt z hazardzistów nie przestrzega,Odejść z gry wygranym i nie powrócić,by wszystko co się wygrało przegrać do cna z nawiązką.
Rozmawiałem z wieloma nikomu sie to nie udało.
Jest jakaś diabelska moc w tym nałogu............
Tak naprawdę nie warto z nim zaczynać.
Nawet jak niektórzy powiadają......DLA ZABAWY.
Hazardzista jest dopóty szanowany,dopóki ma pieniądze.Potem traktują go wszyscy jak pospolitego śmiecia.
W przeprowadzonej ankiecie na wśród przedsiębiorców:na pytanie:Kogo bał byś się zatrudnić omyłkowo najbardziej na pierwszym miejscu znalazła się odpowiedź:HAZARDZISTY,dopiero w dalszej kolejności padła odpowiedź;alkoholika i narkomana.To daje wiele do myślenia.Uzależnienie następuje wtedy gdy nie potrafimy nawet jednego dnia wytrzymać bez gier i stale myślimy o nich i jak zdobyć kolejne pieniądze na gry.To może mieć bardzo niewinne początki,ale się bardzo źle skończyć.
www.hazard do mnie dzwoni.org.pl
Rozmawiałem z wieloma nikomu sie to nie udało.
Jest jakaś diabelska moc w tym nałogu............
Tak naprawdę nie warto z nim zaczynać.
Nawet jak niektórzy powiadają......DLA ZABAWY.
Hazardzista jest dopóty szanowany,dopóki ma pieniądze.Potem traktują go wszyscy jak pospolitego śmiecia.
W przeprowadzonej ankiecie na wśród przedsiębiorców:na pytanie:Kogo bał byś się zatrudnić omyłkowo najbardziej na pierwszym miejscu znalazła się odpowiedź:HAZARDZISTY,dopiero w dalszej kolejności padła odpowiedź;alkoholika i narkomana.To daje wiele do myślenia.Uzależnienie następuje wtedy gdy nie potrafimy nawet jednego dnia wytrzymać bez gier i stale myślimy o nich i jak zdobyć kolejne pieniądze na gry.To może mieć bardzo niewinne początki,ale się bardzo źle skończyć.
www.hazard do mnie dzwoni.org.pl
Beezop,ten wpis nie był dla ciebie chłopcze,jeśli masz 16 lat i grasz 1 kuponem na tydzień to jeszcze nie zbankrutujesz,gorzej będzie gdy zaczniesz grac w internecie na otwarte konto.Tam twoja zguba raczej pewna,a co do obiadu to życzę ci smacznego.......
Kulturka,na tym czacie to może jest,ale zdrowego rozsądku na pewno wielu brakuje.Pozdrawiam.
O tym jak nisko może,w dyskusji na tematy typowań upaść,gracz na www.liesports.pl/chat/Polecam zajmująca lektura i nie tylko,
Kto mądry,tego wpisy na tamtym forum zmuszą do wyciągnięcia właściwych wniosków,głupiemu już nic nie pomoże............
Panie LOGIKU,ja np. nie palę i pić alkohol też nie za dużo...dlaczego miałbym sobie zabronić pograć,nawet jeśli przegram to co z tego...najważniejsze że zdrowy jestem...hazard to ja widzę na owocarkach,jak koleś potrafi przegrać w ciągu wieczora nawet 2500zł,to jest dopiero chore,całą swoją wypłatę,taki to już ma pozamiatane...
a jeśli chodzi o te parzyste i nie...może ja popatrzę w wolnym czasie,czy jest jakaś zbieżność w miesiącach czy latach...panowie i panie statystycy przyglądaliście się temu...pomożemy KOGUCIKOWI ??? może piwo jakieś pozniej postawi...u mnie jest śliczne jezioro,latem pięknie,lasek full,łódki,rowery,motorówki,żaglówki,ogniska,nurkowanie...
a co jak nie mam 16 lat? daruj se pan, z panem coś nie do końca w porządku nie z nami
Widze że nastepny poeta psycholog pojawił się na chacie !!!ale dobrze że czasem jakis psycholog się wypowie ! Ps. myśle że gośc jest byłymm hazardzista i być może alkocholikiem dla tego teraz wytyka innym !!!ale niech sobie popisze moze w domu nie ma nic do powiedzenia? to tu niech wykrzyczy !!!
patrzyłem do 28 stycznia 2007 w poniedziałki były głównie NP - nieparzyste,raz tylko równowaga,za każdym razem NP,nie zle...co
od początku roku we wtorki głównie wchodziły P - parzyste,3 razy równowaga,2 NP
Logik - zachowanie i wypowiedzi tego cymbała to nic innego jak objiaw zazdrości facet z pewnością bezrobotny i z nudów siedzący przy konbie z przegranym życiem!!! Boli go to że ktoś gra w końcu nie daje tu nikomu na chebek a narkoman wydaje np. na koks ? my na lotto i hu.. do tego komu !!!