Wpisy 1 729 135 – 1 729 234
26 września 2013 22:12 → 26 września 2013 22:45, 100 wpisów
Trafiłem 4/12 w Mini Lotto aj szkoda że nie rozpisałem tych liczb na kilka zakładów może bym trafił 4/5 trochę kasy bym zarobił jednak. Jutro zagram kilka zakładów na Mini Lotto a wy gracie w to często ?
kurcze, do jasnej ciasnej po to chyba powstał ten portal, żeby podawać cyferki, dyskutować, wymieniać się pomysłami ...
tiansi ja często biorę licby joci, dziś na te podane rano 4/6 w realu, a kilka tyg. temu można było 6/7 tafić, nie wspominając podanuych przez nią 6/6- które wsyłała w realu jedna z paskowiczek
czy ktos bedzie podawal liczby
czy nie bedzie
mi to lotto
tylko takie obrażanie troche
śmieszne jest
czy nie bedzie
mi to lotto
tylko takie obrażanie troche
śmieszne jest
Bo kupon przez przydatek spaliłem w piecu gdzie miałem 3/5 w Multi Multi w jednym zakładzie na dwa przy liczbach 13,23,33,43,53.
Aktualnie 321 punktów mam.
drapek no to super, cieszę się tylko czemu nie podaje w profilu, nie każdy czyta całego czata, a tym bardziej nie wie nic przed samym losowaniem...
drapek ok nie chce mi się już pisać o tym temacie, kończę, niech robi co chce ...
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Jocia trafila nawet miesiac temu z hakiem 7/8 o ile dobrze pamietam.i nawet wstawila skan.ale to oczywiscie tez nie prawda.no i drapek popieram na 14 widzialam joci liczby ale nie zagralam a szkoda
tianszi na pocieszenie wiedz, że z twoich typów też czasem korzystam
Podadzą że nie padła główna wygrana w Lotto. I będzie 12 mln na następne losowanie.
no to krzysio musisz przygotowac dobre liczby na sobotnie losowanie:
drapek, ale ja nic nie mam przeciwko proszę korzystać po to piszę, żeby każdy z nich korzystał jeżeli chce...
angelka ja nawet skan jutro wstawię- dziś miałem kłopoty techniczne
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
Żal coś nie wierzę w takie bajki a wy ?
Dlaczego nie ma jakoś ostatni czasy kumulacji gdzieś około 30 mln zł co ?
Drapek ale ty tez masz farta z tym podkradaniem liczb jak ty to ribisz???
A i tak przy okazji mam pytanko bo ty lubisz podrapac wiec chcialam sie dowiedziec czy wiesz ile zdrapek jest w paczce w tej nowej zdrapce za 10 zl???
A i tak przy okazji mam pytanko bo ty lubisz podrapac wiec chcialam sie dowiedziec czy wiesz ile zdrapek jest w paczce w tej nowej zdrapce za 10 zl???
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 8 495 547,70 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
angela ja nie twierdzę, że nie trafia... dobrze skończcie ten temat bo każdy zaczyna coś swojego dotykać i kieruje się w inna strone
Bonus przepił pule Lotto ładnie się dzieję ładnie nie ma co.
A może mój tata skreślił liczby ?
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
Chyba zaraz się do niego przejdę wiecie.
Powiem ci tak moze jociA nie typuje bo jej sie nie chce...ja tez kilka razy za typuje i mnieto nudzi ale moze od przyszlego miesiaca cos zaczne wklepywac...
Wiecie z jakiej miejscowości ?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 2 130 000 zł
Do taty sprawdzić jego kupon Lotto. Ale teraz śpi i nie będę go budzić.
angelka 25szt. jest
a tu lub na forum w róznych tematach jest moim zdaniem wiele osób, które "typują" i trafiają jakiekolweik wygrane ponadprzeciętnie niżby wypadało z prawdopodobieństwa i od nich warto "kraść" liczby- m.in. jocia do nich się zalicza
a tu lub na forum w róznych tematach jest moim zdaniem wiele osób, które "typują" i trafiają jakiekolweik wygrane ponadprzeciętnie niżby wypadało z prawdopodobieństwa i od nich warto "kraść" liczby- m.in. jocia do nich się zalicza
Znaczy się trochę zerknąłem i po rozmieszczeniu.
To nie my.
A gdzie to podane jest ?
Drapek jak tak nie czaje dokladnie kto jak tam typuje ale czesto widze jocia madea, gryks i ty.a jest wiecej tych lepszych, ktos jeszcze do tej grupy twoim zdaniem
Najlepiej mi idzie w Mini Lotto dwa razy trafione 4/12 w ostaniach 30 losowaniach.
a ja nie wnikam, czy jocia ma codziennie wszystkie lub prawie wszystkie zakłady trafne, wiem że często i też moim zdaniem ponadprzeciętnie podaje dobre propozycje liczb, o czym mogłem się przekonać na własnej skórze
I najlepsze miejsce oczywiście 26 i pnę się coraz wyżej w tej grze może do 1 się dobiję w końcu. Bo jakiś czas temu to nawet byłem na 1 miejscu najlepiej typujących w Lotto gdzie trafiłem 5/12 i dosyć długo prowadziłem.
normalnie wychodzę z siebie przez te końcówki 8 i 9 powinny pójść w mm a one france poszły w mini, lotto i lotto +
angela zobacz w temacie trójki u pierro, osobę o niku multimeteo- szkoda że późno podaje swe typy
3/6 w mulcie,lotto 3/6 niewysłane
drapek
jocia
medea
reniuszka
Nie typuje w profilu i typowac nie będę.
nie przewaznie nie gram jednym zakładem .. nie zawsze gram 5/5 ..róznie. Nie bawi mnie ten ranking .
wojtas
nie przewaznie nie gram jednym zakładem .. nie zawsze gram 5/5 ..róznie. Nie bawi mnie ten ranking .
wojtas
na jutro wysyłam 9,13,27,31,33,67 i 6,23,26,32,43,47,62
a wy??
wojtasidę spać,bo 3 noce miałam trochę niedospane i niestety nie wiem czy czwarta taka też nie będzie
jociu a zadam jedno pytanie -jeśli jest zbyt osobiste nie odpaowiadaj, czy gra mm przynosi Ci ... dochód (czyli czy jest rentowna)
jocia-masz nosa do liczb,a kto nie wierzy,to trudno
Lece muszę jeszcze cos zrobić...
Drapekkokosy ...
Jakie to ma znaczenie,jesli wstawiam skan i pisza ,ze podrabiany .. ( 7/8 )np.
Drapekkokosy ...
Jakie to ma znaczenie,jesli wstawiam skan i pisza ,ze podrabiany .. ( 7/8 )np.
reniuszkaobyś się wyspała
Wojtas..to nie nos,,nos w 30 %..to logiczne nastepstwo..ja to tak okreslam.
To dobranoc a jocia na jaką jutro piątkę byś postawiła z góry dzięki za podanie.
jocia nie o kokosy mi choodzi, tylko czy np. w skali miesiąca/kwartału/roku masz jakikolweik ale zysk
Krysztof..sorry mam dosyć użerania sie z niedowiarkami.Ciężko pracuje na to.
Dzisiaj klęska..gdyby nie powtóki= 5/10 a z reszty ..jestem na minuie.
Dzisiaj klęska..gdyby nie powtóki= 5/10 a z reszty ..jestem na minuie.