Wpisy 1 729 035 – 1 729 134
26 września 2013 21:47 → 26 września 2013 22:11, 100 wpisów
Player
nie, to był 2008 rok i to było 20 zeta
I jednak - ta pierwsza edycja zeszła, jak "świeże bułeczki"
a potem - zeszło - i z ceny i
z oferty
nie, to był 2008 rok i to było 20 zeta
I jednak - ta pierwsza edycja zeszła, jak "świeże bułeczki"
a potem - zeszło - i z ceny i
z oferty
fiolka dobrze sprawdź bo jak ostatnim razem miałam 6/1o to się okazało że było jedno 7/10
chociaż mi razniej, jak na nia patrzę
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto - 02,23,26,29,38,48
Użytkownik darek/max trafił 5/12 w typowaniu Lotto
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto plus - 09,15,17,22,39,45
tianshi za to : 1 729 017
I za to co napisaleś ..wczpraj ..w rezultacie zostałam wysmiana, ze nie wygrywam
I za to co napisaleś ..wczpraj ..w rezultacie zostałam wysmiana, ze nie wygrywam
no to mam w sobie coś z wiedźmy bo w wpisie 1 728 940 przewidziałam orgię końcówek 8 oraz 9 tyle, że myślałam o mm a tu w lotto i lotto plus się posypały
Lila..
jocia, ale jeżeli ty wygrywasz to czemu cię to ruszyło powinnaś się tym w ogóle nie przejmować.
jocia "1 729 017" ja nie patrzę na twoje cyferki... wymyślam swoje.
Robal
Swoją drogą ciekawe dlaczego zeszli z ceny. Ale nie pamiętam tego 20 zł, może była słabsza reklama.
Swoją drogą ciekawe dlaczego zeszli z ceny. Ale nie pamiętam tego 20 zł, może była słabsza reklama.
Cześć mam 1/5 i 2/5 a już liczyłem że chodziarz 3/5 w tym drugim a tu lipa niestety. Dobrze że to tata wczoraj i dzisiaj dał po 5 zł na kupony. Zagrał jeden Multi Multi z plusem na 5 skreśleń i Lotto Plus ciekawe ile trafił liczb ?
jocia... napisałem to do ciebie bo się zastanawiałem i trochę to dziwne, że za każdym razem piszesz 4/10, 6/10 5/10, zakłady ci w chodza i to praktycznie codziennie, więc pytałem się czemu nie piszesz na profilu, żeby się podzielić
jocia... ja nic do ciebie nie mam, chciałem po prostu rozwiązać moje zaciekawienie czy faktycznie masz takie szczęście i ci wszystko wchodzi tak jak piszesz...
To nie jest prawda co piszesz..nie zawsze,, mam świadków na to ile trafiam pewniaków w typowaniach..wiec nie bardzo rozumiem
jocia pewnie że osiągnięcie gratulacje... a co powiesz na 2/10 i reszta 0/3/5 itp...
O nie co ja zrobiłem spaliłem zakład w którym 3/5 miałem !!!
Jednak to prawda.. co przyjazne dusze mówia..nie podawaj pewniaków i nie pisz ile wygrałaś .
W zwiazku z tym nie bede juz podawała i cześć..niepotrzebnie wróciłam do tego.
W zwiazku z tym nie bede juz podawała i cześć..niepotrzebnie wróciłam do tego.
Ale ja głupi nie mogę nie dało się uratować
Co ja zrobiłem.
4 zł już pewnie nie dadzą mi co ?
O 14 to nie tylko moje osiagnięcie..napisałam wspólne .
teraz kiepsko, mało trafnych
teraz kiepsko, mało trafnych
dobra spadam do jutra dobranoc
Lila...
Bo miałem w drugim zakładzie 13,23,33,43,53 na 23 nie spojrzałem ale ciapa ze mnie. Czyli już nie dostanę wygranej ?
jocia robisz z igły widły... normalna rzecz, że się pytałem z ciekawości co w tym takiego dziwnego...
do juterka
długo ślęcze nad pewniakami.. i jeszcze to takie dziwne
Nie mam programu, który w ciągu 15 minut poda ..co do wysłania.
Nie mam programu, który w ciągu 15 minut poda ..co do wysłania.
jocia pomyśl
co to za wygrana 6/10
karva 12 zeta . a jak ciężko trafić
co to za wygrana 6/10
karva 12 zeta . a jak ciężko trafić
4/10 4/8 tylko zwroty
w grach losowych wszystkim wiadomo
i każdemu z osobna
że wygrywa ten, co ma szczęście w danym dniu
bez względu jakie cyfry i liczby skreśli, czy kolektura wyznaczy w CH-T
to jest JASNE
i każdemu z osobna
że wygrywa ten, co ma szczęście w danym dniu
bez względu jakie cyfry i liczby skreśli, czy kolektura wyznaczy w CH-T
to jest JASNE
Temat był i wycofuje sie z podawania ..liczb.Emeryt nie masz racji.
Witam
Dzisiaj 3/5
Kto znowu wkur...ił jocie???
Nie wierzysz to nie wierz czlowieku...ja wierze:-)
Po prostu zazdroscisz i piszesz takie brednie.
Jocia ma po prostu sposob na ts'a-i to jest jej sposob.jedynie nie moze skreslic na jednym pukonie tego co wypatrzy ale to kwestia czasu.
Wszyscy potrzebuja pewnie dowodow na to ze ktos tam trafia...
Dzisiaj 3/5
Kto znowu wkur...ił jocie???
Nie wierzysz to nie wierz czlowieku...ja wierze:-)
Po prostu zazdroscisz i piszesz takie brednie.
Jocia ma po prostu sposob na ts'a-i to jest jej sposob.jedynie nie moze skreslic na jednym pukonie tego co wypatrzy ale to kwestia czasu.
Wszyscy potrzebuja pewnie dowodow na to ze ktos tam trafia...
A ja trafiłem na dwa zakłady 3/5 nie dość że to tak nie spełnienie marzeń to jeszcze jeszcze mi się coś przeciwdziałało że mam 2/5 i do pieca wrzuciłem nie no nie wierzę pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. A da coś jak powiem że grałem takimi liczbami bo pokaże blankiet na którym skreśliłem liczby czy to już nic nie da tak się pytam ?
jocia nie przejmuj sie ... ja tez gdzies podawalm liczby i zostalam zwyzywana... wiec sie wycofuje. trudno jaki pan taki kram.....
jocia jak ty teraz się wycofujesz to coś jest nie tak, albo zachowujesz się jak dziecko której zabrano zabawkę ...
podawaj cyfry, a co ci szkodzi, kto będzie brał to będzie ...
podawaj cyfry, a co ci szkodzi, kto będzie brał to będzie ...
Dobrze że jednak że nie było tam 5/5 oj nie wiem co bym zrobił wtedy chwalić by nie było czym.
coż.. wedel zyczenia pewnej milej osobki znikam stad tez..... bede sobie ogladac co piszecie ale nie mam zamiaru sie juz do nikogo odzywac zeby niepotrzenie nie prowokowac.
Krzysztof c ty jakis niepowazny jestes
To ja jutro skresle 10 liczb ktore padly dzisiaj i pojde ze wygralam a i plusa jeszcze zaznacze
Smiech na sali
Ty serio to piszesz czy glupa rzniesz bo oczom nie wierze
To ja jutro skresle 10 liczb ktore padly dzisiaj i pojde ze wygralam a i plusa jeszcze zaznacze
Smiech na sali
Ty serio to piszesz czy glupa rzniesz bo oczom nie wierze
nie to zebym na kogos byla za cos obrazona... trzymjcie sie ciepło. i wygrywajcie an sopeklnianie marzeń