Wpisy 1 716 802 – 1 716 901
17 września 2013 10:52 → 17 września 2013 11:47, 100 wpisów
Sorelka>>
właśnie to mnie bawi-
sam mogę zawalczyć z Floydem ej Floyd może ze mną się zmierzysz co
A co nie dał bym rady wygrać z nim....
właśnie to mnie bawi-
sam mogę zawalczyć z Floydem ej Floyd może ze mną się zmierzysz co
A co nie dał bym rady wygrać z nim....
Bo ja mam charakter jak Floyd czy obrażać przeciwnika i być pewnym siebie.
Moja siła ciosu pewnie by wystarczyła tu.
Czyli co masz na myśl że Floyd jak bym mnie trafił padł bym ?
Jak zmierzyć siłę ciosu tylko na tej gruszce czy można jakoś inaczej jeszcze ? Zależy ile by zapłacili ? Rękawice do MMA mam jak coś kupił w tamtym roku firmy Dragon 130 zł dałem do tego ze skóry.
Wysoka jesteś ale to kategoria wyżej ode mnie jesteś żelka.
Naprawdę ?
jak ktos z mózgiem 5latka znalazł tę stronę to do ciebie krzysztof c
idz krzysiu na bramkarza tylko nie tego od pilki noznej ale takiego w dyskotece zarobisz sobie na swoje marzenie czyli PS3 i bedziesz szczesliwym czlowieczkiem
To na razie idę potrenować.
Żelka ja akurat uwielbiam jak go nie ma facet 21 lat a sam ze sobą pisze zadaje sobie pytanie i na nie odpowiada.
mnietek a ty nie szukasz odp. na pytania
Żelka i cóż w związku z tym
Żelka i cóż w związku z tym
Mnietku Krzysztof to dobry chłopak, wiele by chciał ale ma tyle pomysłów na siebie że nie wie od czego zacząć
mama i tata widzą jakiego mają rozkojarzonego syna to powinni jakoś mu pomóc, nakierowac go w jakimś kierunku bo chlopak jest zupelnie zagubiony
dama_kier Ty najbardziej tutaj jesteś zabawna
dama_kier weś się ogarnij
wolę być zabawna jak np. zepsutą "księżniczką" która traktuje innych z góry
długo myślałaś nad tą odpowiedzia
jeszcze nie pękłaś ze śmiechu
wiesz szkoda internetu na Ciebie spadaj
dokładnie o tym samym pomyślałam gdy przypomniała mi się pewna osoba która psuje energię innym, jest wypraszana a ona i tak wraca tyle że w innym ubraniu
i to dopiero bawi, śmieszy, zniesmacza też i w konsekwencji żal ogarnia nad nią i litość
i to dopiero bawi, śmieszy, zniesmacza też i w konsekwencji żal ogarnia nad nią i litość
trisetum jarek21 Witam jakie dzis cyferki wysyłacie
adrian ano dla starannie wyselekcjonowanej elyty której wydaje się,że może jeździć po drugim bo ma $
a właśnie,że nie
a właśnie,że nie
juras45
dzisiaj musi byc mój szczęśliwy dzień w losowaniu , musze sie pochwalić że dziś mi szczeliło 50 więc mam zamiar zgarrnąc dzisiaj bonus w MM
Żelka
Muszę wyjść do miasta Pa wam narazie
trisetum ja dzisiaj zgarniam bonus zażyczyłem sobie na moje dzisiejsze 50 urodziny
żelka masz na myśli ta osobę,której nie było a była wywoływana
po co?
po co?