Wpisy 1 716 902 – 1 717 001
17 września 2013 11:48 → 17 września 2013 13:08, 100 wpisów
toalbo lichwiarze na literke P.... albo jakis bank juz nie pamietam ale dobra była
krzysztof w radio zet mozna wygrac kase za jeden 10 tys na urodziny
może zupke dzis gotować bo mam siostrzenca obok siebie a on lubi zupki jak Duda 10-go każdego miesiąca
no zupy sa dpbre...a bogosik swoja droga... chyba tez dzis zrobie, mam swieze grzybki...
tak samo jak gotowe rolady,w kwadraciki pokrojone odpady jakieś tłyste zyły itd
tris na wnie to znaczy co sie na winie z lodowki, wrzycasz wszytsko cosie da.. co jeszcze nie chodzi
dlatego lepiej nie kupowac parówek itd.... bo nie wiesz co tam jest.... no chyba ze jest ci wszytsko jedno
sorelka,szybciej rosną na tej chemii a muszą mi pomagać w polu
kiedyś mój kuzyn nażarł się paluszków dla świńa za jakiś czas niezły byku z niego wyrósł
krzyś w Twoim wieku tez miałem wiele wątpliwości,pytana co dalej kim jestem i co chce robić.Mógłbym byc np. biznesmenem lub krawcem lub dżezmenem - wszystko to jest w zasięgu reki Ja wybrałem inna drogę - przyglądam sie ludziom ich troską i szczęściu chciałabym aby nie musieli sie martwić,chorować,zawsze wysłucham i poradzę (z lepszym lub gorszym skutkiem ) praca fakt faktem nie wdzięczna,mało opłacalna ale dająca mi szczęście.Gdybyś sie kiedyś na taką zdecydował to uważaj na siebie,bo dołująca - pamiętaj o odpoczynku
Dzień Dobry
sorelka,adrian,trisetum,żelka i jeśli kogoś nie dojrzałam to jego także
sorelka,adrian,trisetum,żelka i jeśli kogoś nie dojrzałam to jego także
i nie zapomnij o pancerzu ochronnym,bo ludzie czasami kąsaja,ale to trzeba wybaczyć,bo chorzy.
1 716 967. Żelka 2013-09-17 (12:36)
pytana? Adrian byłeś pytana? Zajebiście
przykładów krzyś wszędzie dużo
pytana? Adrian byłeś pytana? Zajebiście
przykładów krzyś wszędzie dużo
adrian z twojego stylu wypowiadania sie na forum widac ze masz problemy emocjonalne i zaburzenia osobowosci pewnie cie tatus mocno paskiem traktowal w mlodosci co?
zauwazyliscie ze jak znika adrian to pojawia sie wtedy dama kier albo mi sie wydaje ze tak jest
mnietek a Tobie wmawiał,ze jesteś najmądrzejszy i masz prawo oceniać
mnietek poważnie
hej damo ha ha ha
mnietek poważnie
hej damo ha ha ha
a skąd takie podejrzenia? Czy ktos tu juz sie przebierała raz za kobietę raz za faceta?
to pewnie jeden i ten sam głoopek odtrącony kiedys przez grupę a wczesniej zbyt szybko odciągnięty od cyca matczynego
na żadnej innej stronie nigdy wcześniej nie byłam świadkiem czegoś takiego.. To przechodzi ludzkie pojęcie.. Żeby to jeszcze był człowiek młody to jeszcze bym zrozumiała ale kobieta prawie 40 letnia?
adrian76 a było cos takiego - wystarczy poczytać forum,ktoś się sam oficjalnie przyznał.
Gracz z miejscowości Siedlce wydrapał wysoką wygraną w zdrapce MONOPOLY
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
mniętek...nie czytaj.....m77 ...chce zemścić się na monecie......
ja i adrian76 to rozczepienie osobowości czy tożsamości płciowej Żelko?
A może ktoś potrafi się identyfikować z inną osobą ( bez naruszenia swojego własnego "ja" ) patrzeć co jej dolega?
Niech zobaczy jak wygląda rozczepienie ( osobowości czy tożsamości płciowej ? ) bez oceniania czy to normalne czy tez nie.Nie mam takich uprawnień
A może ktoś potrafi się identyfikować z inną osobą ( bez naruszenia swojego własnego "ja" ) patrzeć co jej dolega?
Niech zobaczy jak wygląda rozczepienie ( osobowości czy tożsamości płciowej ? ) bez oceniania czy to normalne czy tez nie.Nie mam takich uprawnień