Wpisy 1 716 702 – 1 716 801
17 września 2013 08:31 → 17 września 2013 10:52, 100 wpisów
agatka jabłka 34 gotowac 5 64, garnek 27...
gryks farciarz!
NIE 2 TYG TEMU MIAŁEM NOCKI PO NICH 2 TYG URLOPU I PONOWNIE NOCKI JAK JA BYM WYGLADAL GDYUBYM TAK CALY CZAS NOCKI MIAŁ CHYBA TAK
TO JA MOGE ISC TERAZ GRZECZNIE LULU DOBRANOCKA MILEGO DZIONKA JAK I ROZWALENIA WKONCU BONUSIKA NA 14 NIE GRAM NIECHCE MI SIE JUZ Z DOMU WYLAZIC ALE MOZE COS Z TEGO 68,70,73,75,77 LUB 63,65,66,15,23 A papa
Cześć.
To co wypijemy po browarku ?
trisetum...oczywizda że ZZZzzzzDzisiaj mam urodziny i chlamy az nam szelki pekną
Wszystkiego najlepszego,pociechy z dzieci i męża + teściowa miła
trisetum...dziękiTeściowa miła,taaaajak nie wrzasnę to jak grochem o ścianę
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin: zdrowia, szczęścia, pomyślności, dużo pieniędzy i wygrania w grach Lotto.
witam wszystkich dzisiaj stawiam na cyfre 5 mialem sen w ktorym wypilem trzy piwka i dwa wina na rure
mnietek jackwar tianshi84 te cyferki ze snu to wchodzą
te wasze cyfry ze snu to się sprawdzają
ok nikt mi nie odpowie
ulcia wczoraj wieczorem 4/7 ze snu o 14 3 weszły...
u7lcia podawaj sny obserwuj zobaczysz ze czesto się powtarzają liczby, z moich snów czesto jest +...
mnietek to dobry sen bo dzis liczba dnia 5...
islandorka30,5 to gratulacje pieniądze mi się dzisiaj śniły sprawdź jak możesz jaka to cyferka
i znowu skurczy....byki nic ponadawałem multi oszusta za 26 zł wygranej i 20 dołożyłem i mam 4 zł zwrotute psy TSwypad od kompów i wajchlowania i robienia puścioków losów albo 1lub 2zł wygranych w zależności od opłaty-wymyślcie coś pozytywnego dla graczy a nie wk....urwiać ,bo wam ludzie pały głupie przestaną grać-gracz zawodowy jancek czyszczoń
czyszczon to nic nie da choc byś za wypłate puścił, ja 1 zakłądzik 8 zeta...widzisz...nie dawaj tym oszustom zarabiac...bo kantują jak się da!!!
ulka jakie pieniądze też wazne bankonoty? monety? srebrne miedziaki? dokłądniej...
wszędzie tylko oszustwo
banknoty ale było chyba ze sto pięćdziesiąt zł
czyszczon ja nigdy nie gram wiecej jak 2 zakłądy...najwiecej w mm wygrałam 3000 zł w mini 460...i to wsio...
ulcia banknoty20 liczyc 4 wydawac 76 znalezc tez 20 ewentualnie widziec 26... mi się sny bardziej sprawdzają wieczorem!!!
ulcia banknoty20 liczyc 4 wydawac 76 znalezc tez 20 ewentualnie widziec 26... mi się sny bardziej sprawdzają wieczorem!!!
Gracz z miejscowości Polanica Zdrój wygrał 595 250,80 zł w grze Joker
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
sotki 300 miało byc...
a drobniaków w ogóle nie miałam w portfelu jak zajrzałam ja je widziałam to 26 będzie
ok znikam bo buraczki robie w słoiki i na zebranie do szkoły po południu...zajrze o 14 cościu ugrali. u mnie pada od północy...
ulcia kombinuj próbuj...
bo musimy się donkowi i ekipie na odprawy poskładać bo jak odejdą muszą coś jeszcze skasować na bay bayze suchą lapa przecież nieodejdą ehhhhhhhh
islandorka30,5
czyszczon już nawt nie pisz o tych łobuzach obrzydłych
jackwar stleniam się...
dlatego nie można wygrać -proste nam ochłapy do 20 zł a oni do łapy z jeszcze 3,4 zera do tego dopisac
Dobry dzień
rafalski38
trisetum
dzisiaj lany wtorek żeby im kompy zamokły i nie mogli wajchlować w naszych wygranych
Tris, ulka
Już jokera uwolnili
Już jokera uwolnili
w sumie po co grać,,,ile by nasze pln zapełniło brzuszków dzieci w szkołach
Oni już głupieją kogo by tu dać na siłę aby pokonał Floyda Mayweathera Jr oglądał ktoś z was walkę z rudym ?
Ależ to był popis jednego autora jego już nikt nie pokona a zakończy z bilansem 50-0-26 na 100 % ogromnie się cieszę że jestem w tym czasie gdzie jest era taka pięściarza o którym będzie się mówiło latami.
do 154 funtów (do 69,853 kg) do 160 funtów (do 72,575 kg) sam mogę zawalczyć z Floydem ej Floyd może ze mną się zmierzysz co ? Jestem twoim kibicem ale wypłata z tobą wystarczyła by mi do końca życia bez pracy dalszej. Mam 1,82 m wzrostu, waga 81 kg, zasięg ramion 1,84 m. Ale musiał by sporo zrucić wagi na ważenie ale za taką kasę mogę to zrobić.
Około 8,5 kg musiał bym zrzucić duzi co ? A wy jakie macie gabaryty ?
Miało być dużo.
A co nie dał bym rady wygrać z nim ?
krzycju pisze
krzysztof piszesz w taki sposob jakbys sie z choinki urwal.Ile ty masz lat? 5?
krzysztof piszesz w taki sposob jakbys sie z choinki urwal.Ile ty masz lat? 5?
Podczas walki on około 66 kg a ja 81 kg jest różnica co ?
21 ćwoku.
Może w boksie się zmierzymy moja pierwsza zawodowa walka by była ?