Wpisy 1 712 035 – 1 712 134
13 września 2013 14:03 → 13 września 2013 16:03, 100 wpisów
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
01,05,08,11,13,14,18,25,34,35,36,43,44,52,57,60,68,74,78,79
Plusem jest liczba: 11
01,05,08,11,13,14,18,25,34,35,36,43,44,52,57,60,68,74,78,79
Plusem jest liczba: 11
gryks szaleju sią najadłes???
ulcia skąd ty bierzesz te pewniaczki...
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 900 000 zł
słaba coś tabelka wygranych
A gdzie jocia:-)
Dzięki moi mili za radę żebym pojechał do firmy . Na początku porozmawiałem akurat z biura wychodził na jedzenie pracownik i akurat powiedział mu o całej sytuacji mojej i powiedział że trafiłem bo jest coś 3 maszyna do robienia butów praca nie ciężka a i 3 ludzi potrzeba. Później weszłam do biura i porozmawiałem z żoną szefa i powiedziałem że tam dobrze by było przynajmniej jakiś czas popracować do momentu jak stażu nie będę miał w gimnazjum a ona raczej dobrze nastawiona tak owszem ale praca dość ciężka inaczej mówiła. Ale ja na to że mi nie straszne trzy zmiany i tak dalej. Przedstawiłem się dałem numer i jutro mi powie co i jak ? Dobrze powiedziałem ? Jeszcze raz dzięki choć już nie pamiętam kto mi to powiedział z was żeby najlepiej sam tam pojechał ? ?
"Szczęśliwa kolektorka=szczęście"
Wpadam do kolektury i chce puścić MM na wieczór. Tymczasem do kolektorki zawitał gość niewidziany kopę lat. Sciskają się, witają - szczęścia co nie miara.
Chciałem na dodatek 6 zdrapek lotek. Zakręcona ze szczęścia Pani daje mi zdrapki "szczęśliwa liczba", więc ja na to, że mial być lotek, ale niech będzie 3 te i 3 lotek. Suma sumarum dostałem między "och-ami" i "ach-ami" 3 szczeliwe liczby i 3 "Multiforsy".
Zajeżdzam do domu, drapię z córką dwugroszówkami i nic....nic...nic...nic...nic...ostatnia zdrapka "szczęsliwa liczba 2". Mała daje mi swoją dwugroszówkę i....15 PLN
zagrajcie dzisiaj!!!
No ja też z 13-go
Wpadam do kolektury i chce puścić MM na wieczór. Tymczasem do kolektorki zawitał gość niewidziany kopę lat. Sciskają się, witają - szczęścia co nie miara.
Chciałem na dodatek 6 zdrapek lotek. Zakręcona ze szczęścia Pani daje mi zdrapki "szczęśliwa liczba", więc ja na to, że mial być lotek, ale niech będzie 3 te i 3 lotek. Suma sumarum dostałem między "och-ami" i "ach-ami" 3 szczeliwe liczby i 3 "Multiforsy".
Zajeżdzam do domu, drapię z córką dwugroszówkami i nic....nic...nic...nic...nic...ostatnia zdrapka "szczęsliwa liczba 2". Mała daje mi swoją dwugroszówkę i....15 PLN
zagrajcie dzisiaj!!!
No ja też z 13-go
Dzięki nie wiem jak wam się odwdzięczyć ? Stawiam kolejkę wam a co tam a żeby się dobrze pracowało od poniedziałku daj losie. Mój kolega podobno jego brat mi powiedział że 1600 zł zarabia a od niedawna pracuje tam. Ode mnie będzie około 500 m.
Niech ci szczęście wynagrodzi a podobno 13 jest nieszczęśliwy i jak tu wierzyć co ?
Tylko ciekawe czy przyjmie ? Powiedziałem że w soboty i niedzielę nie mogę co drugi tydzień bo do szkoły zobaczymy ale zapisała mnie. Jutro podobno ma zadzwonić przyjemna kobieta widać około 35 lat ładna nawet.
A widzieliście jaki pomnik dzisiaj w Warszawie postawili ?
no i losowanie mi uciekło, ale za to klientów miałam z fajną bo ciekawą zawodowo sprawą
sorelka rzeczywiście niewiele straciłam poza kasą na zakłady bo liczby niestety jak zwykle nie te ... trzeba sobie spisać i sprawdzić
Ja zarobię to wezmę sobie abonament za 49,90 w którym są kanałów dużo sportowych a przed wszystkim Orange Sport gdzie są ciekawe walki przede wszystkim a kanały w prezencie to są na stałe tak ?
dziesiątka na wieczór gotowa,stawka 2
Ja już na gry Lotto około 350 zł wydałem pewnie już przez 4 lata gry co to ma ja się pytam ? Ale teraz tylko w Multi Multi na 10 skreśleń będę grał ewentualnie Mini Lotto a jak wypłata przyjdzie to wszystkiego zaraz nie wydam na Lotto nie nie nie.
Pytanie te kanały na stałe są czy tylko na czas gdy się nie płaci ?
A wy jaki macie abonament Cyfrowego Polsatu ?
My 14.90.
krzysztof c czytaj dokładnie umowę i nie słuchaj tych naciągaczy w salonach
GTA V kto z was kupuje 17.09 ?
Mój kolega ma za 75 zł mówił mi i 11 kanałów sportowych dwa miesiące za darmo a 15 płatne.
Ile najwięcej trafiliście na 10 ? Ja grając 4/10 a tu na stronie 6/10 kilka razy.
Dawano ?
sorelka jak stawiasz co mi powie jutro pani ?
Podobno około 1600 zł na rękę płacą.
Za robienie butów coś przy maszynie miał być robić wiem bo gośc stamtąd mi mówił.
Przyjmie mnie ?
Myślę że dobre ? Dodałem że chcę odciążyć rodziców od płacenia za mnie za szkołę 160 zł na miesiąc.
krzysztof musi sie udac nie ma innej opcji!POWODZENIA:-)
Moja mama uskarża a nigdy przedtem nie że reumatyzm ją wziął jak jej pomóc ? Kosi jej trochę jakby wyszły no nie wiem jak to określić co ? Wiecie co mam na myśli ?
Dziękuje. Jutro postawię szampana jak coś ok ? Albo i dwa i trzy.
Nie.