Wpisy 1 712 135 – 1 712 234
13 września 2013 16:03 → 13 września 2013 19:05, 100 wpisów
Przeziębiła trochę pewnie i tyle.
A co może się jej stać ? Ale ona nie pójdzie znam ją.
oj krzysztof duzy chlopiec jestes wiesz co sie moze stac jak sie czlowiek na wlasna reke leczy i to jeszcze specyfikami od szarlatanów
mozesz jej kupic masc rozgrzewajaca - to wszytsko co na łasna reke
Poboli poboli i przestanie.
A to normalnie że kość wywala trochę ?
zmiana pogody idzie,duza wilgoc i zimno dlatego reumatyzm dal znac:-)
Trzeba teraz dbać o siebie i ciepło ubierać to już nie początek sierpnia tylko prawie połowa września ludzie. My nawet już w picu palimy a wy ?
Dobra ja idę na obiad mielone, ziemniaki i surówka są.
SMACZNEGO
Ale duża wilgotność.
Wystaje jakby np przy nadgarstku co to jest ?
krzysztof nie mam pojecia. niech idzie do chirurga, albo do zwykłego lekarza
Panienka idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelką. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek.
Panienka pyta: - Czy będę miała trzy życzenia?
Duszek: - Nie, przykro mi ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie.
Panienka bez wahania: - To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz tą mapę? Chce, żeby te wszystkie kraje przestały ze
sobą walczyć, żeby Żydzi i Arabowie pokochali sie między sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie, i żeby wszyscy tam żyli w pokoju i harmonii.
Duszek popatrzył na mapę i mówi: - Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą od tysięcy lat, a ja od 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem DOBRY ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie..
Panienka pomyślała przez chwilę mówi: - No dobrze, przez całe życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za maż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał, szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, był świetny w łóżku, wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe.
Takie mam życzenie!
Duszek westchnął głęboko i powiedział: -
Pokaż mi jeszcze raz tą je... mapę...
Panienka pyta: - Czy będę miała trzy życzenia?
Duszek: - Nie, przykro mi ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie.
Panienka bez wahania: - To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz tą mapę? Chce, żeby te wszystkie kraje przestały ze
sobą walczyć, żeby Żydzi i Arabowie pokochali sie między sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie, i żeby wszyscy tam żyli w pokoju i harmonii.
Duszek popatrzył na mapę i mówi: - Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą od tysięcy lat, a ja od 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem DOBRY ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie..
Panienka pomyślała przez chwilę mówi: - No dobrze, przez całe życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za maż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał, szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, był świetny w łóżku, wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe.
Takie mam życzenie!
Duszek westchnął głęboko i powiedział: -
Pokaż mi jeszcze raz tą je... mapę...
To miała dobre wymagania.
Nowe wcielnie...M77.
.................................
.................................
8,9,12,13,17,18,23,24,25,42 cyferki na 22
Ojej. Zabrakło literki: wcielenie .>> tak powinno być.. .
................................................
................................................
Kto mieszka między Warszawą a Białymstokiem to ma pecha.. .
Od rana leje tam deszcz.. .
---------------------------------------------
Od rana leje tam deszcz.. .
---------------------------------------------
Dama kier.. .
..................................
..................................
Za oknem +12.
...............................................
...............................................
Są tu może wolne kobiety ?
Bo szukam jestem wolny.
Była jedna, jak czytałem, nawet modelka, ale podobno wyjechała
edek /z fabryki kredek/
cztery takie czwórki były
07,08,09,10
14,15,16,17
23,24,25,26
26,27,28,29
cztery takie czwórki były
07,08,09,10
14,15,16,17
23,24,25,26
26,27,28,29
W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża.
Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża.
Na pierwszym piętrze wisi tabliczka:
"Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej.
Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej.
Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej, to musi być już zajebiście.
Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej.
Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?!
Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam, babom, za cholerę nie można dogodzić..."
Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża.
Na pierwszym piętrze wisi tabliczka:
"Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej.
Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej.
Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej, to musi być już zajebiście.
Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej.
Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?!
Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam, babom, za cholerę nie można dogodzić..."
Uważam że dałbym radę tylko co do oddania pieniędzy to nie wszystko całą wypłatę a pił bym nie nałogowo ale od czasu do czasu. A co nie masz nikogo ?
1711306. Wędrowca netowy 2013-09-12 (23:27)
Jocia:
Tego nie wiedziałem, że ...Ruda to M77.
.......................................
fiu fiu fiuuuuuu
Jocia:
Tego nie wiedziałem, że ...Ruda to M77.
.......................................
fiu fiu fiuuuuuu
A ile masz lat dama kier choć wiem że nie pyta o wiek ?
krzysztof c , musisz uważać bo może jak się umówisz z jakąś nieznajomą to okaże się że ma bonus między nogami i w waszym związku okaże się że to ty jesteś bierny
Nie martw się , nie ważna płeć , ważne uczucie
Nie martw się , nie ważna płeć , ważne uczucie
Ale powiedz proszę 20 masz ?
Ja na GTA V czekam. A ile będzie mnie kosztować jak wystawię kilka przedmiotów na Allgero tyle że ja nie mam konta w banku to zrobić ?
jackwar cóż za odkrywcza myśl
kwestia dostosowania się do drugiej strony
krzysztof c do setki
kwestia dostosowania się do drugiej strony
krzysztof c do setki
Doliczą wtedy do kwoty za Internet czy jak ?
Wystawialiście już kiedyś coś na Allegro ?
http://allegro.pl/5zl-1936r-zaglowiec-statek-ag750-stan-idealny-i3531913828.html taka samą jak ktoś wystawia monetę też mam wystawić ja ?
Sprawdzasz jak średnio chodża takie sztuki i jak Tobie się śpieszy i chcesz szybciej sprzedać dajesz nieco niżej.
Czyli jak byś zrobił z tą monetą ?
Za ile byś sprzedał ?
Krzysztof>> zobacz taka sama a o 100 niżej http://ww90.aukro.com.ua/5-zl-1936-zaglowiec-i3536069165.html
Zależy jaki stan monety i jaki jest stosunek popytu do podaży i zależy jak bardzo szybko potrzebujesz kasy.
Tris>>> ta zna się.. na takich po pięć i dwa co się teraz z sklepie placi.
A swoją drogą czy za iles tam lat karty bankomatowe będą traktowane jak unikalne numizmaty..
czy ktos cos wie o takim zwiazku jak ZHR? czym sie rózni od ZHP poza nazwa?
sorry, scena z wydłubanym okiem i spokojnymi zakupami wydała mi się zbyt drastyczna,aż abstrakcyjna.
jeżeli będzie płatność na odcisk palca........50 % ludzi będzie chodziło po ulicach bez rąk...
Witanko....
Witanko....
dama (jakkolwiek to rozumieć)>> niepotrzebie wyobraźnię uruchomiłas na fulla.
A czy aż tak bardzo abstrakcyjna?
Wszystko zależy od -"ile" - czym więcej tym mniej skrupułów
Na dalekim wschodzie gałki oczne w cenie..
A czy aż tak bardzo abstrakcyjna?
Wszystko zależy od -"ile" - czym więcej tym mniej skrupułów
Na dalekim wschodzie gałki oczne w cenie..
tri powodzenia,mi tam dzisiaj nawet czarny kot nie chciał przez drogę przelecieć
Użytkownik milioner55 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
Dobry Wieczor
Ja dziś tylko sportowo na sucho bo leje tak, że jak dopłynełam do domu z pracy to jakoś mi się odechciało kraula do kolektury.
Ja dziś tylko sportowo na sucho bo leje tak, że jak dopłynełam do domu z pracy to jakoś mi się odechciało kraula do kolektury.