Wpisy 1 708 820 – 1 708 919
11 września 2013 01:11 → 11 września 2013 01:54, 100 wpisów
unhappy mi tam chodzilo o magie kina, starego kina ktore jest po prostu zachwycajace
ekranizacje mnie nie interesuja chyba ze dotycza dobrej ksiazki
film wymaga skupienia przez dluzszy czas bez przerwy... ksiazke moge czytac etapami... a z czasem u mnie raczej krucho
To jest jedno wytlumaczenie tego ty musisz byc tata...:-) rzadko kiedy fcet tak reaguje
nie wiem czemu to sie zmienilo bo kiedys lata temu od ksiazek nie odchodzilem
Ostatnio po ś***u burczy mi w jelitach i mam zgage
chyba przeżuce się na wegetarianizm
chyba przeżuce się na wegetarianizm
lillien, maluje obrazy olejne (w sumie to sie ucze caly czas dopiero)... zaliczylem tez pierwsze proby kompozytorskie (ale to wymaga wielkiego skupienia i sporej ilosci czasu, a nie mam go za duzo z uwagi na prace)
Ja lece spac bo moj poranny budzik nie uznaje odpowiedzi- jeszcze chwile:-)
Pa dobranoc wszystkim
Jocia napisz jeszcze co sadzisz o takich cyferkach na jutro 6,7,13,15,45,47,50,51,59,70
Pa dobranoc wszystkim
Jocia napisz jeszcze co sadzisz o takich cyferkach na jutro 6,7,13,15,45,47,50,51,59,70
jocia, powiedzmy, ze sie ucze... pare kopii mam juz na koncie... pare probek swojej 'tworczosci' tez... ale latem raczej robie sobei przerwe, bo terpentyna, benzyna lakowa i pare innych mediow potrafi 'zawrocic w glowie'
o! jak miło unhappy - jestem malarką, miło spotkać tutaj kogoś o podobnych zainteresowaniach
natomiast nie lubie akryli... choc przy nich odpada problem ww.
lottomat, no wlasnie... mnie tez brakuje przede wszystkim czasu... by wrocic na chwile do tematyki tej strony - gdybym wygral jakies pieniadze, przeznaczylbym je wlasnie na dalszy rozwoj, mowiac w skrocie
ja bym mogl i wspomoc finansowo i nawet wspoltworzyc ale tu sie raczej nic nie zmienia
lillien, ja sie raczej nie odwaze
ale kiedys podalem ulexxie link do mojej pierwszej miniatury na fortepian, wiec kto chce, moze posluchac: tnij.org/miniatura
dzwiek troche metaliczny, bo syntezowany... wtedy uczylem sie dopiero kompozycji
ale kiedys podalem ulexxie link do mojej pierwszej miniatury na fortepian, wiec kto chce, moze posluchac: tnij.org/miniatura
dzwiek troche metaliczny, bo syntezowany... wtedy uczylem sie dopiero kompozycji
jocia, na pewno nie widzialem zadnej ikony w twoim profilu... moze to bylo w czasach, gdy mnie tu jeszcze nie bylo?
jocia, a ja się też wstydzę i tak będziemy się wstydzić dalej? ;p
na drewienku pewnie? ja maluje tradycyjnie na plotnie... ale na razie sie nie pochwale moze kiedys sie osmiele
podobaja mi sie... na zywo sa pewnie jeszcze ladniejsze... nie ma to jak potrzymac obraz w reku i obejrzec w oryginale... fakture itd.
no ta pewnie tez wymagala sporo pracy... tak sie wlasnie przygladam
moze i ja kiedys sprobuje? tylko z drewnem/deska nie mam doswiadczenia... choc pewnie wystarczy ja zagruntowac
ja sie pochwale swoim pod koniec roku... czuje, ze niedlugo wroce do malowania i namaluje cos specjalnie na te strone... ale pewnie bedzie to tylko jakas kopia, bo chyba nie odwaze sie pokazac tu zadnego calkowicie swojego obrazu